_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Wiesz co Tina to miała z jakieś 2 lata temu... wymiotowała :( i strasznie wtedy schudła... A czy Ares ma powiększone węzły na całym ciele?? Tina miała wtedy takie ogromne że było gołym okiem widać... Ares ma długą sierść to u niego pewnie nie widać. A Wet mi powiedział ze węzsły chłonne ma powiekszone i kazała dawać jakies leki... ale nie przeszło.... Matruś... miejmy nadzieję ze to nie to.... :( Quote
Marta_Ares Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Ares ma powiekszone tylko trche przy przelyku dlatego wczoraj mial taie problemy z przelykaniem, wczoraj wyraznie czulam ze ma wieksze dzisiaj natamiast nie czuje ale wet powiedzial ze troche ma. Ares dzisiaj pierwszy raz zwymiotował, ale to chyba znowu przezemnie bo dalammu wczoraj 2 rutinoscorbiny. Ale Ares nadal nic nie chce jesc wlalam mu teraz rosolu to nawet nie ruszył wet kazal dawac jakies papkowate jedzenie. ALe jaj juz nie mam pomyslu co mu dac:-( jak on nic nie chce jesc jedynie to moge troche mu dac chleba namoczonego w cieplym mleku bo on to bardzo lubi, ale nie wiem czy mozna mu to dawac??? natomiast Ares bardzo duzo pije wody Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Hmmm no to troche inaczej jest u Aresa. Bo Tina miała na całym ciele, na brzuszku, łapkach szyji, pod pachami na plecach chyba wszystkie jakie tylko są możliwe. Ona cały dzień leżała i tylko oczami przewracała ani wody nieruszała ani jedzenia. Dobrze ze on chociaż pije, a tego chleba może spróbój mu dac, tak troszeczke... albo kawałek szynki ? Quote
chihuahua Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 [SIZE=5][FONT=Arial Black]Trzymam kciuki za Aresika! Wracaj do zdrowka!!:Rose::Rose:[/FONT][/SIZE] Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Matruś wszystko będzie dobrze.... :* Quote
chihuahua Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 [quote name='_ChiQuiTa_']Matruś wszystko będzie dobrze.... :*[/quote] [COLOR=YellowGreen][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Musi byc!!![/FONT][/SIZE][/COLOR] Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Ja nie widze innego wyjścia... Ale Ares napewno nie ma tego co Tina miała takby miał już wszystkie węzły na wierzchu.... szybko mu przejdzie....:*:** Quote
chihuahua Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 [SIZE=5][FONT=Fixedsys]Ares how are you?? Thanks, I'm fine! ( i tak ma byc )[/FONT][/SIZE] Quote
Marta_Ares Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Hej ide mu zrobic to mleko z chlebem, pozniej napisze czy lepiej znim narazie siedzi albo lezy troche zieje przelyka normalnie ale nic jesc nie chce Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Wszystko będzie dobrze... na wszelki wypadek to sprawdz pare razy czy nie ma gdzies pod pachami albo na bruchu powiekszonych węzłów.... PS. to tylko przeziebienie i szybko przejdzie (tam musimy myślec i nie zadreczac sie na zapas ) Quote
Anecioreczek Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 u Aresika wsyztko sie ułoży! zobaczysz:*:*:*:* u Mnie Mała Mi Powaznie Chora:placz: Quote
Marta_Ares Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 dziekuje kochani ze jestescie z nami :* napewno bedzie dobrze!!!!! aneta czytalam o Twojej Malej Mi tylko juz nie mialam czasu nic napisac przykro mi:-( ale zobaczysz uda sie jauratowac i bedzie jeszcze dlugo zyla!!!!!! Aresowi jak postawilam miske przed nosem to sie odsunal nie chcial nawet obaczyc co to jest, zaczelam go karmic tym namoczonym chlebem z reki to jadl bardzo aldnie ale jak postwailam miske na podlodze zeby sam jadl to odchodzi....:shake: :shake: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Martus to musisz go karmić ręcznie ... tylko nie dużo żeby znowu nie zwymiotował wszystkiego... może daj mu troche odpocząć jutro napewno coś zje... Quote
Marta_Ares Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 OK dalam mu troszeczke tego chleba namoczonego... najgorsze jest to ze on od niedzieli nie je jedynie troszeczke skubie, a jeszcze mam pytanie jak go wyprowadzic na spacer?? na potrzeby?? bo jak on w domu lezy na kolderce swojej i jest cieplo w domu to taka nangla zmiana temperatur tylko pogorszy jego stan? na dworzu jest -1 Quote
Anecioreczek Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 marta..najlepiej żebyś połozyła gazety...i zeby Ares sie tam załatwiał... zmiana temperatry..moze mu zaszkodzić... Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 hmmm... moze ubierz go w coś... ?? albo tak szybciutko bod dom... Ares na długa gęstą sierść (z tego co widać) niepowinien bardzo zmarznąć... a wyjście z domu jest nieuniknione. Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Anecioreczek nie wiem... Ares jest przecież duży... i niezrozumie ze ma nasikać na gazetke.... on musi miec drzewko albo krzaczek Quote
Marta_Ares Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 eh ale on tak nie bedzie chcial on potrafi caly dzien siedziec i nie wyjsc:( Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 No musi wyjść z domu... może jak sie porusza to sie lepiej poczuje... Tina jak była taka chora to wychodziła... tylko ją po schodach znosiłam... no na dworze było cielej to fakt... ale przez chorobe niemozesz go cały czas w domu trzymać... chociaz nie wiem.... Quote
milena182 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 [B]biedny aresik a co u bulego?nie boja sie strzalow?[/B] Quote
Marta_Ares Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Bouli jest w budzie i raczej nie boi sie strzalow a Ares na sylwka bedzie u mojej babci jak rok temu zeby sam w domu nie siedzial. W tamtym roku podobno jak strzelali to sobie przez okno wygladal:evil_lol: :evil_lol: A moj dielny misiaczek dzisiaj u weta jaki grzeczny byl:loveu: dal sie zdbadac dokladnie i nawet nie mial sily zawarczec albo nie chcial:shake: mam nadzieje ze do niedzieli wyzdrowieje Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Napewno będzie zdrów jak ryba :):):) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Trzymam kciuki za zdrówko biedaka ;* Quote
Recommended Posts