Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta_Ares napisał(a):
ale to jest ogólna łazienka na cały ośrodek :)

A no to pozostają krzaki tylko :evil_lol:

Marta_Ares napisał(a):
a wogole bylismy tam kiedys ze znajomymi jak mielismy po 15-16 lat i ogladalismy omena, akurat w trakcie fragmentu jak ten pies szedl, do nas do domku wszedl jakiś zbłąkany psiak (drzwi były otwarte bo gorąco było, zakradł się po cichu w nocy)

mozecie sobie wyobrazić jakiego wrzasku narobilismy:diabloti:

Miałam podobną sytuację tyle, że z filmem The Ring i telefonem :diabloti: Zrobiłyśmy sobie z kumpelą maraton horrorów - same w domu :diabloti:

Może kupcie Majce prawdziwą mysz :evil_lol:

Posted

[FONT=Georgia]O kurde, też chyba wolałabym lasek w tym wypadku...nie potrzebnie Ci mówiła o tym.
Też nie wierzę w duchy ale jakoś tak źle się czuję w miejscach gdzie wiem że ktoś zmarł nawet w naturalny sposób, np. do tej pory nie przepadam za siedzeniem w pokoju po dziadku, prawie wszystko jest z niego wyniesione i pokój czeka na remont ale czuję się tam nieswojo...podejrzewam że jak zostanie odremontowany i na nowo umeblowany to nie będzie tego dziwnego uczucia.

[/FONT]

Posted

ja raczej nigdy nie przebywalam w takich miejscach albo unikałam, cały ośrodek znajduje się w lesie, ta lazienka oddalona jest od pare metrow od domku...
sama w zyciu juz tam nie pojde...

swoja droga dziwna sprawa, facet 62lata przyjechal remontować domek z synem, pokłócili się poszedł do łazienki i sie powiesił.......

Posted

Saththa napisał(a):

Milan w domu po kastracji odpoczywa;)

Maylo waży ok 7kg;), Ares ok 14, Maya ok 25kg, Milan 29kg:evil_lol:

Aleksandra95 napisał(a):
Ale ładne obróżki mają ! :smile: chyba znowu u Was coś zamówię :loveu:

a dziekujemy:loveu: :loveu: :loveu: zapraszamy:eviltong:

ostatni tydzień spędziłam z Aresem u tzta (jego rodzice wyjechali, chata wolna, więc jak tu nie korzystac:evil_lol:)
zrobiłam pierwszy raz ciasteczka wątróbkowe:

chyba im smakowały bo na treningu pięknie pracowały dla nich:evil_lol:

nie odstępowały mnie na krok sępy:razz:

mielismy też pysznego grila:

Posted

[FONT=Georgia]genialne zdjęcia te, na których Maya robi za materacyk do leżenia dla chłopaków :evil_lol:

ciasteczka wyglądają smakowicie, na pewno psiska liczyły na to że micha przypadkiem spadnie na podłogę :evil_lol:
[/FONT]

Posted

Marta_Ares napisał(a):

Maylo waży ok 7kg;), Ares ok 14, Maya ok 25kg, Milan 29kg:evil_lol:

O kurcze, powiem Ci że nie widać po Maylo przynajmniej na zdjęciach, że jest aż o połowę lżejszy od Aresa.

Z resztą po Aresie swojej wagi też zupełnie nie widać, mój Miki ważny niecałe 12 i w życiu bym nie powiedziała, że Ares masywniejszy.

Chłopak tyle biega to pewnie samie mięśnie :cool3:

Na ile te ciasteczka Ci wystarczyły, bo coś widzę po minkach psich, że nie długo :evil_lol:

http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/Wiosna%202011/DSC09842.jpg

Fajną masz bluzkę :diabloti:

Posted

Saththa napisał(a):
A jak Milan po kastracji?

http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/Wiosna%202011/DSC09943.jpg kurdeeeeee

ja Przestane Was odwiedzac normalnie bo co wchodze to jakaś ładna obroża :lol: Albo ta fioletowa moja wymarzona ehhhhh

Musze Tazzowi szelki do roweru uskutecznic...

Heheheh bede się usmiachać w swoim czasie;) tylko nie wiem co do tego fioletu ehhhh

Milan po kastracji bardzo szybko dochodzi do siebie;)
ogólnie jest nie do zniesienia:diabloti: nie moze jeszcze poszaleć więc w większości na smyczy i znaczyna mu już równo odbijać....

a co z fioletem?? pieknie na czarnych psach sie prezentuje.....:evil_lol:

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]genialne zdjęcia te, na których Maya robi za materacyk do leżenia dla chłopaków :evil_lol:

ciasteczka wyglądają smakowicie, na pewno psiska liczyły na to że micha przypadkiem spadnie na podłogę :evil_lol:
[/FONT]

hehe chyba nie byla zbyt szczesliwa z tego powodu:evil_lol:

deer_1987 napisał(a):

tak, do wody idealna!

Paulina_mickey napisał(a):
O kurcze, powiem Ci że nie widać po Maylo przynajmniej na zdjęciach, że jest aż o połowę lżejszy od Aresa.

Z resztą po Aresie swojej wagi też zupełnie nie widać, mój Miki ważny niecałe 12 i w życiu bym nie powiedziała, że Ares masywniejszy.

Chłopak tyle biega to pewnie samie mięśnie :cool3:

Na ile te ciasteczka Ci wystarczyły, bo coś widzę po minkach psich, że nie długo :evil_lol:

http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/Wiosna%202011/DSC09842.jpg

Fajną masz bluzkę :diabloti:

moze faktycznie to miesnie, bo Twoj Miki, większy zawsze mi się wydawał....
ciasteczka wystawrczyly na tydzien bo troche zamroziłam i później odmrażałam (na wszelki wypadek bo nie wiedzialam ile takie mogą stać)

Agnes napisał(a):
Alez Ares jest super umiesniony:loveu:
http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/Wiosna%202011/DSC00855.jpg

Wszystkiego najlepszego Tz Marty:evil_lol:

A ciasteczka wygladaja smakowicie:cool3:

Przekazane, Marcin dziekuje:eviltong:

na treningu znajomi probowali, ale ze sa bez soli i pieprzu to niezbyt smaczne:cool3:

Rozeta napisał(a):

:diabloti:

Cavy napisał(a):
Ale fajnie te ciasteczka wyglądają :cool3:]

http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/Wiosna%202011/DSC09980.jpg
jaki z niego przystojniak :loveu:

dziękuje:loveu:

Saththa napisał(a):
Ooooo wszystkiego co w życiu najlepsze;)

przekaże;)