Lagunka Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 Przypomniała mi się jedna rzecz z wizyty w schronisku. Kiedy wychodziłyśmy pani z biura powiedziała, ze ma dośc i ma nadzieję, że Amona jak najszybciej zabiorą, bo ludzie wydzwaniaja o niego z całej Polski :lol: Wygląda na to, że chłopak jest sławny :lol: Quote
Kostek Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 wlasnie wrocilam z Palucha ale mnie Amonek wycalowal :lol: Quote
Lagunka Posted July 10, 2005 Author Posted July 10, 2005 Byłas u Amonka :angel: :angel: :angel: Prośba do [b]Ewy O[/b] Jeżeli , jak twierdzisz, należy rzetelnie informować o zaletqach i wadach psa, proszę, żebyś zaczęła informować ludzi o tym, że : - jest mixem, a nie czystym dogiem, bo wszyscy dzwoniący do mnie z Twojego polecenia uważają, że to dog i są mocno zdziwieni :-? -Niewmawianie ludziom, że Amon jest psem bezproblemowym i na pewno zaprzyjaźni się z domowym zwierzyńcem. To bzdura i cały czas krzyczę, że wymaga szkolenia i nie toleruje innych zwierząt, tymczasem przed chwilką odebrałam telefon, że "pani Ewa mówiła, że na pewno zaprzyjaźni się z moim psem i nie będzie sprawiał żadnych problemów." Takie naciąganie faktów i oszukiwanie ludzi może zaowocować tym, że Amon bardzo szybko wróci do schroniska :evil: Quote
Kostek Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 nie wiem czy taka "pomoc" na sile przyniesie cos dobrego :evil: tzn no wiem ze [b]napewno nie[/b] przyniesie nic dobrego wiec dolaczam sie do prosby Lagunki Quote
Aborygenka Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 [quote name='Lagunka']Niewmawianie ludziom, że Amon jest psem bezproblemowym i na pewno zaprzyjaźni się z domowym zwierzyńcem. [/quote] No to iście ułańska fantazja :roll: :lol: Jakoś sobie nie wyobrażam psa o takiej pewności siebie i dążeniu do dominacji jaką ma Amon aby zgrywał potulnego baranka przy innych czworonogach w domu :roll: Kostek, podziel się wrażeniami! :wink: 8) Quote
Kostek Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 oj nie wiem czy Amonek nie bedzie mial nic przeciwko... w koncu to taka intymna sprawa :lol: chyba powiem mojemu TZ zeby nauczyl sie tak calowac jak ten pan o numerze 279 hihi o jej mam nadzieje ze tu moja milosc nie zajrzy bo bedzie zazdrosny ale wiecie troszke sie :oops: ze Go zdradzilam z miksiem dogusia chociaz takim przystojniakiem zadna by nie pogardzila :wink: Quote
Lagunka Posted July 10, 2005 Author Posted July 10, 2005 Kostek, jak mogłaś :bigcry: Jestem zazdrosna :puppydog: ;) :lol: Quote
Kostek Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 ale to nie moja wina :cry: sie chlopak rzucil z bajerkiem to nie mialam wyjscia :lol: musialam oddac :wink: Quote
Lagunka Posted July 10, 2005 Author Posted July 10, 2005 Ewentualnie... absolutnie.... i w drodze wyjątku, wybaczam ;) :lol: Miej na niego oko, proszę, bo jutro wyjeżdżam :( Quote
Kostek Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 oj dziekuje dobra kobieto za wybaczenie :wink: oczywiscie bede miala na niego oko szczegolnie po dzisiejszych przezyciach oj sie rozmazylam :lol: Quote
Aborygenka Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 A gdzieś Ty uciekł mój ulubieńcze? Na górę :D Quote
Lagunka Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 Amonku, mam nadzieję, że podbijam temat po raz ostatni 8) Papa wszystkim dogomaniakom i po powrocie chcę zobaczyć wyczyszczony dział psów w otrzebie i wszystkie w nowych domach :wink: Takie moje małe, przedwakacyjne marzenie :lol: Quote
pewna Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 A gdzie Ty się wybierasz na dół. Nic z tych rzeczy - wracaj do góry Quote
Dika Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Lagunko WSPANIAŁEGO URLOPU !!! ( i wracaj szybciutko........ wypoczęta i pełna energii i siły aby czytac oczywiscie że Wszystkie Psy mają domki- dział Psy w potrzebie zlikwidowany z braku ogłoszeń :D ech.....) AMON do domciu !!!!!! (dobrego !!!!!) Quote
Kora Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Powiem szczerze ze irytuje mnie ze Amon jest w tak malym boksie :evil: ! W niedziele tanczyl i sie wdzieczyl (cwaniaczek wiedzial co robi i ma dobra pamiec :wink: )! Quote
Dika Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Jak tylko znajdziecie czas na odwiedziny u Amonka bardzo proszę napiszcie kilka słów. Po tym co pisała Lagunka o tym pracowniku co leje Psy boje się żeby Amona tam nie skrzywdzono jeszcze bardziej........ Quote
Recommended Posts