tufi Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Marta - skoro masz juz male chinczyki, to moze sie pochwalisz, jaki przydomek reprezentuja? :) Quote
AMFI Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 Dziś zakończyło się nasze oczekiwanie na decyzję ZK: mam zatwierdzoną nazwę [b]z Bullerbyn[/b] :P Quote
wejherstaff Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 [quote name='AMFI']Dziś zakończyło się nasze oczekiwanie na decyzję ZK: mam zatwierdzoną nazwę [b]z Bullerbyn[/b] :P[/quote] A mnie ten właśnie przydomek najbardziej się podobał :D :D :D My również ostatnio tę właśnie lekturę czytaliśmy. (Staffiątka z Bullerbyn) jak to pięknie brzmi. :lol: Quote
Ludek Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Właśnie trafiłam na ten temat. Super nazwy wymyślacie. Ja też od jakiegoś czasu się zastanawiam nad rejestracją hodowli, z tym, że chcialabym nazwę niezwiązaną z żadną rasą, no i myślę, myślę juz tak od kilku miesięcy :lol: . Quote
AMFI Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 [quote name='wejherstaff'] A mnie ten właśnie przydomek najbardziej się podobał :D :D :D My również ostatnio tę właśnie lekturę czytaliśmy. (Staffiątka z Bullerbyn) jak to pięknie brzmi. :lol:[/quote] Dzięki, a ja cały czas się biję z myślami czy Staffrose nie byłoby ładniej... i stronka www z motywami róż... [quote]Super nazwy wymyślacie. Ja też od jakiegoś czasu się zastanawiam nad rejestracją hodowli, z tym, że chcialabym nazwę niezwiązaną z żadną rasą[/quote] na to dawaj z czym się ma kojarzyć, a dogomaniaki coś wymyślą... :evilbat: Quote
blaira Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 [quote name='AMFI'][quote name='wejherstaff'] A mnie ten właśnie przydomek najbardziej się podobał :D :D :D My również ostatnio tę właśnie lekturę czytaliśmy. (Staffiątka z Bullerbyn) jak to pięknie brzmi. :lol:[/quote] Dzięki, a ja cały czas się biję z myślami czy Staffrose nie byłoby ładniej... i stronka www z motywami róż...[/quote] a ja przyznam ze ten przydomek od samego poczatku mi sie podobal naprawde nie ma nad czym sie zastanawiac jest naprawde genialny ....heh moze kiedys tez mi cos ladnego wymyslicie jezeli bede miala szczeniaczki :) Quote
Ludek Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 [quote name='AMFI'] na to dawaj z czym się ma kojarzyć, a dogomaniaki coś wymyślą... :evilbat:[/quote] Z psami oczywiście :lol:. A tak w ogóle bardzo podoba mi się Twoja nazwa (to nie podlizywanie :lol: ), albo np. Narodziny Gwiazdy. Quote
tufi Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 A ja sie wsciekne :evil: Rodowod mam do odbioru po 2 miesiacach od zlozenia - czyli miesiac wczesniej niz zazwyczaj, ale "cos w Warszawie pokrecili z tym przydomkiem i musi Pani jeszcze poczekac" :-? Czyli tu miesiac gratis pojdzie a'konto przedluzenia czasu oczekiwania na przydomek :evil: Quote
AMFI Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Tuffciu, tylko spokój Cię uratuje.... :wink: Quote
blaira Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 [quote name='tufi']A ja sie wsciekne :evil: Rodowod mam do odbioru po 2 miesiacach od zlozenia - czyli miesiac wczesniej niz zazwyczaj, ale "cos w Warszawie pokrecili z tym przydomkiem i musi Pani jeszcze poczekac" :-? Czyli tu miesiac gratis pojdzie a'konto przedluzenia czasu oczekiwania na przydomek :evil:[/quote] ehhh ja juz bede czekac nastepny miesiac na rodowd bo komus sie nie chcialo dokladnie czytac adresu ....no aler coz jedynie mozna ciepliwie czekac ...wiec czekamy Tufi :) Quote
Marta Chmielewska Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Tufi, spoko, ja do dzisiaj nie mam rodowodu i na cholerę mi on na razie, sukę wystawiam, nikt mnie o niego nie pyta... :wink: :lol: Quote
tufi Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Ależ ja oba rodowody już mam - Bigosa dostałam po 3 miesiącach, Nygusa teraz po dwóch. Nastawiam się jednak na nieskończenie długą nostryfikację kolejnego... Nie mam przydomka jeszcze, bo pokręcili coś :-? A Marta zdradzisz w końcu jaki Ty masz przydomek? Bo skoro małe chinole na świecie, to i przydomek trzeba już mieć, co? 8) Quote
Patka Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 ja takze przyznam szczerze ze jestem ciekawa ... Quote
tufi Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Marta - czyli Hossa-Vija to przydomek Twojej Mamy? Ja wczoraj dostalam info, ze sie udalo :) Przyjeli mi ten jeden zglaszany. TRISMUS :evil_lol: Quote
AMFI Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 TRISMUS na to dawaj epikryzę...:evil_lol: Quote
tufi Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Wiesz Amfi, to bylo pod pinczery mini wybierane :cool1: :diabloti: Mam wpisane bullki i pinczery miniaturowe pod ten przydomek :) Quote
Recommended Posts