Ania+Milva i Ulver Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Ok-zdziwił mnie ten Poznań, nie wiedziałam ,że stamtąd jest ten Ds.Juz rozumiem o co chodzi:) Quote
zerduszko Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='evl']W piątek prawdopodobnie bierzemy sznupę i wieziemy ją do Kielc samochodem. [/QUOTE] A jest transport w piatek z Kielc do Krakowa tudzież bliżej Śląska? Ona nie ma jechac do Krakowa ;) A z Wawy raczej byłby. Pomysł moze niezbyt dobry, ale innych nie ma. Jest jeszcze transport Kielce Kraków środa lub czwartek. napiszę do Cie do pw. Coraz ciężej to widzę :shake: Quote
evel Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Tak mi pisała lady... Już nic z tego nie rozumiem... Kurczę. [URL="http://www.dogomania.pl/threads/177103-Kielce-Katowice"][/URL] Quote
matrioszka2 Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Zaklepałam psy na czwartek.Ja też do Was dołączę w czwartek rano.Proponowałam lady, że Wam je dowiozę, ale Ona usilnie chce być i porobić foty.No to tyle pomogę, że też przyjadę Sznupa jutro będzie zaszczepiona na wściekliznę (znaczy się : przeciw).Mała Biała pewnie już jest, ale ma sprawdzić. Ja się tu troszkę pogubiłam, więc proszę mi napisać kiedy psy i dokąd mają jechać, bo może zaklepywanie ich na czwartek to za późno lub za wcześnie.Przepraszam, ale ja taka trochę starsza jestem i komórki moje nie łapią. Quote
evel Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Matrioszko kochana - jak się dowiem, to Ci powiem :evil_lol: Na razie wszystko jest w fazie negocjacji, umawiania, zamawiania, zaklepywania i w ogóle... Quote
LadyS Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 No to tak... małą białą w takim razie dobrze byłoby dowieźć do Lublina w środę, jeśli miałaby jechać w czwartek z rańca. Ja bardzo, [U]bardzo[/U] nalegałabym na to, abyśmy pojechały jednak w ten czwartek same po sznupę - głównie dlatego, że tak, jak mówiłam matrioszce przez telefon - chciałabym porobić zdjęcia typom do funi, zarezerwować je i założyć im wątki. Quote
evel Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [SIZE=3]Moje drogie lublinianki,[B] potrzebujemy pomocy![/B] Jeśli wyciągniemy MałąBiałą w środę ze schroniska to trzeba ja gdzieś przenocować a rano podrzucić ją do AmKasi, żeby zabrała się do Warszawy (a może i dalej) razem z Sandy. Czy ktoś jest w stanie nam pomóc? Nie damy rady wszystkiego zrobić same... Bo w czasie, kiedy AmKasia będzie wyjeżdżała z Lublina, czyli w czwartek o 8 rano, my będziemy już prawdopodobnie w schronisku... [/SIZE] Quote
Madallena Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Czy Mala Biala ma trafic do moje sasiadki na DT? Czy jedzie dalej do brodnicy? (pytam bo nie wiem na czym stanelo...) Quote
Madallena Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Czy Mala Biala ma trafic do moje sasiadki na DT? Czy jedzie dalej do brodnicy? (pytam bo nie wiem na czym stanelo...) Quote
LadyS Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Najpierw chcemy zobaczyć, na czym stanie, jeśli chodzi o DS w Poznaniu... mshume, dotarła wpłata na sznupkę - dziękujemy :) Quote
evel Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Czekamy na decyzję DS do jutra, że niby. Hopsasa, czemu odnoszę wrażenie, że nikt oprócz nas tu nie zagląda? :roll: Nie sklonujemy się z lady, nie damy rady być jednocześnie w schronisku i podrzucać MałąBiałą na transport... Quote
matrioszka2 Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 [quote name='evl'][SIZE=3]Moje drogie lublinianki,[B] potrzebujemy pomocy![/B] Jeśli wyciągniemy MałąBiałą w środę ze schroniska to trzeba ja gdzieś przenocować a rano podrzucić ją do AmKasi, żeby zabrała się do Warszawy (a może i dalej) razem z Sandy. Czy ktoś jest w stanie nam pomóc? Nie damy rady wszystkiego zrobić same... Bo w czasie, kiedy AmKasia będzie wyjeżdżała z Lublina, czyli w czwartek o 8 rano, my będziemy już prawdopodobnie w schronisku... [/SIZE][/QUOTE] W środę mogę psa wziąć ze schronu i przewieźć do Lublina we wskazane miejsce.Przetrzymać nie mogę, bo moje dwa psy małą białą by zezarły. Quote
evel Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Wiem Matrioszko :Rose: , ale rozpaczliwie szukamy TDT na jedną noc dla niej... a tu cisza :( Quote
LadyS Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='matrioszka2']W środę mogę psa wziąć ze schronu i przewieźć do Lublina we wskazane miejsce.Przetrzymać nie mogę, bo moje dwa psy małą białą by zezarły.[/QUOTE] Dzięki matrioszko - potrzeba nam jeszcze kogoś, kto małą przenocuje i zawiezie AmKasi, bo fakt faktem, ze się nie sklonujemy... A żadna z nas psa nie może przetrzymać, a co dopiero, dowieźć w czwartek do transportu. Quote
matrioszka2 Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 O której transport w czwartek ? Quote
Madallena Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Przeciez to tylko jedna noc ... nie mzoecie (ktoras) przenocowac jej w lazience np. albo w drugim pokoju? Quote
LadyS Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Transport w czwartek ok. 8 rano. Ani ja, ani evl nie możemy jej przenocować (evl nie mieszka w Lublinie, ja miałam dopiero co suczkę z parwo), poza tym - akurat w czwartek o 8 rano jesteśmy w schronisku po sznupę. Czekamy na reakcję reszty lublinian z wątku. Quote
evel Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Się zdublowałąm z ladyS, jesteśmy jednomyślne :evil_lol: Quote
matrioszka2 Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Kasia wiezie amstafcię i białą sama ? Pociągiem ? Autem ? Quote
evel Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Autem, ze znajomymi, do Warszawy albo i do Poznania. Czekamy na decyzję potencjalnego DS. Quote
matrioszka2 Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 No to ja ją może o świcie w czwartek zabiorę za schroniska i dowiozę do Kasi ? Quote
LadyS Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='matrioszka2']No to ja ją może o świcie w czwartek zabiorę za schroniska i dowiozę do Kasi ?[/QUOTE] Myślę, że jeśli inaczej nie da rady, to będzie to jedyne rozwiązanie - tylko wtedy jak ze spotkaniem w schronie? Zamawiałaś boksy, dobrze, gdybyś była obecna... A gryzeldzia? Quote
matrioszka2 Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 To , że ja zamawiałam, to wielkiego bohaterstwa nie dokonałam.W razie czego spacyfikuję Wasze kandydatury na wątku i już .:evil_lol::mad: Żeby już nie kombinować, podajcie mi namiary dokąd psa zawieźć. Quote
evel Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Tylko czy Tobie ktoś psa wyda bladym świtem? Jak powiedzą, że śpią i żeby przyjechać za godzinę? Quote
matrioszka2 Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Jak powiedzą, że śpią, to będą kłamać.Poza tym, ja się umówię właśnie tak.Jeśli nie zechcą o bladym świcie, to ktoś musi wziąć psa wieczorem w środę. Quote
Recommended Posts