Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evl']W piątek prawdopodobnie bierzemy sznupę i wieziemy ją do Kielc samochodem. [/QUOTE]
A jest transport w piatek z Kielc do Krakowa tudzież bliżej Śląska?
Ona nie ma jechac do Krakowa ;)
A z Wawy raczej byłby. Pomysł moze niezbyt dobry, ale innych nie ma. Jest jeszcze transport Kielce Kraków środa lub czwartek.
napiszę do Cie do pw. Coraz ciężej to widzę :shake:

Posted

Tak mi pisała lady... Już nic z tego nie rozumiem... Kurczę.

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/177103-Kielce-Katowice"][/URL]

Posted

Zaklepałam psy na czwartek.Ja też do Was dołączę w czwartek rano.Proponowałam lady, że Wam je dowiozę, ale Ona usilnie chce być i porobić foty.No to tyle pomogę, że też przyjadę
Sznupa jutro będzie zaszczepiona na wściekliznę (znaczy się : przeciw).Mała Biała pewnie już jest, ale ma sprawdzić.

Ja się tu troszkę pogubiłam, więc proszę mi napisać kiedy psy i dokąd mają jechać, bo może zaklepywanie ich na czwartek to za późno lub za wcześnie.Przepraszam, ale ja taka trochę starsza jestem i komórki moje nie łapią.

Posted

Matrioszko kochana - jak się dowiem, to Ci powiem :evil_lol: Na razie wszystko jest w fazie negocjacji, umawiania, zamawiania, zaklepywania i w ogóle...

Posted

No to tak... małą białą w takim razie dobrze byłoby dowieźć do Lublina w środę, jeśli miałaby jechać w czwartek z rańca.

Ja bardzo, [U]bardzo[/U] nalegałabym na to, abyśmy pojechały jednak w ten czwartek same po sznupę - głównie dlatego, że tak, jak mówiłam matrioszce przez telefon - chciałabym porobić zdjęcia typom do funi, zarezerwować je i założyć im wątki.

Posted

[SIZE=3]Moje drogie lublinianki,[B] potrzebujemy pomocy![/B] Jeśli wyciągniemy MałąBiałą w środę ze schroniska to trzeba ja gdzieś przenocować a rano podrzucić ją do AmKasi, żeby zabrała się do Warszawy (a może i dalej) razem z Sandy. Czy ktoś jest w stanie nam pomóc? Nie damy rady wszystkiego zrobić same... Bo w czasie, kiedy AmKasia będzie wyjeżdżała z Lublina, czyli w czwartek o 8 rano, my będziemy już prawdopodobnie w schronisku... [/SIZE]

Posted

Czekamy na decyzję DS do jutra, że niby.

Hopsasa, czemu odnoszę wrażenie, że nikt oprócz nas tu nie zagląda? :roll: Nie sklonujemy się z lady, nie damy rady być jednocześnie w schronisku i podrzucać MałąBiałą na transport...

Posted

[quote name='evl'][SIZE=3]Moje drogie lublinianki,[B] potrzebujemy pomocy![/B] Jeśli wyciągniemy MałąBiałą w środę ze schroniska to trzeba ja gdzieś przenocować a rano podrzucić ją do AmKasi, żeby zabrała się do Warszawy (a może i dalej) razem z Sandy. Czy ktoś jest w stanie nam pomóc? Nie damy rady wszystkiego zrobić same... Bo w czasie, kiedy AmKasia będzie wyjeżdżała z Lublina, czyli w czwartek o 8 rano, my będziemy już prawdopodobnie w schronisku... [/SIZE][/QUOTE]

W środę mogę psa wziąć ze schronu i przewieźć do Lublina we wskazane miejsce.Przetrzymać nie mogę, bo moje dwa psy małą białą by zezarły.

Posted

[quote name='matrioszka2']W środę mogę psa wziąć ze schronu i przewieźć do Lublina we wskazane miejsce.Przetrzymać nie mogę, bo moje dwa psy małą białą by zezarły.[/QUOTE]

Dzięki matrioszko - potrzeba nam jeszcze kogoś, kto małą przenocuje i zawiezie AmKasi, bo fakt faktem, ze się nie sklonujemy... A żadna z nas psa nie może przetrzymać, a co dopiero, dowieźć w czwartek do transportu.

Posted

Transport w czwartek ok. 8 rano. Ani ja, ani evl nie możemy jej przenocować (evl nie mieszka w Lublinie, ja miałam dopiero co suczkę z parwo), poza tym - akurat w czwartek o 8 rano jesteśmy w schronisku po sznupę. Czekamy na reakcję reszty lublinian z wątku.

Posted

[quote name='matrioszka2']No to ja ją może o świcie w czwartek zabiorę za schroniska i dowiozę do Kasi ?[/QUOTE]

Myślę, że jeśli inaczej nie da rady, to będzie to jedyne rozwiązanie - tylko wtedy jak ze spotkaniem w schronie? Zamawiałaś boksy, dobrze, gdybyś była obecna... A gryzeldzia?

Posted

To , że ja zamawiałam, to wielkiego bohaterstwa nie dokonałam.W razie czego spacyfikuję Wasze kandydatury na wątku i już .:evil_lol::mad:
Żeby już nie kombinować, podajcie mi namiary dokąd psa zawieźć.