Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na linii bokser - maluch na bank nie będzie żadnych spięć, kudłaczek jest bardzo uległy wobec innych psów... Malucha zresztą można umieścić w kontenerku, dla jego własnego bezpieczeństwa.

Kiedy jedzie bokser? Trzeba zadzwonić do kierownika i powiedzieć, kto po jakie psy przyjedzie.

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

najprawdopodobniej jutro, mam zadzwonić do kierownika i powiedzieć jak już będzie ustalone kiedy on jedzie, tylko że jak narazie to nie wiemy co dalej z maluchem czy ktoś z wawy go odbierze i zawiezie do ciechanowa?

Posted

Kurczę. Trochę mało czasu na dogranie transportu dla kudłacza :(
Myślałam, że pati-c nam pomoże, ale skoro to już jutro... Nie wiem sama. W końcu trzeba zebrać kasę na ten transport z Wawy do Ciechanowa. Trzeba zadzwonić do pati (698 616 250), a ja nie mogę, bo zaraz wychodzę... :cool1:

Edit: jest transport z Wawy do Ciechanowa dzięki błyskawicznej akcji kudłaczko-maniaczek :loveu::loveu::loveu:

Bardzo proszę dogadać szczegóły odnośnie przekazania malca w Warszawie z rąk bokseromaniaków do osoby transportującej dalej. Ja wychodzę i nie będę mieć dostępu do kompa, jakby co - plastelina ma mój numer kom.

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13344906#post13344906

Aha, najlepiej, żeby ktoś zadzwonił do kierownika przy okazji telefonu o boksera i powiedział, że kudłaczek też jedzie, no i poprosił może o nie karmienie psów rano, bo wiecie... :oops: Mogą być problemy transportowe :roll:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
aj tak mało czasu:shake:

jak by co to pies siedzi w boksie numer 15,to chyba jedyny taki kudłacz w tym boksie:hmmmm:, poza tym jedyny sie tak zachowywał:-(

Pani jutro prawdopodobnie będzie mogła zabrać kudłaczka razem z bokserkiem. Czy ktoś mógłby powiadomić schron żeby wydali dobrego psa?

Posted

Problem w tym że boksera w schronisku nie da się pomylić, a z kudłaczami gorzej. Jak odbierałam z innego schroniska kudłatego pieska to wyprowadzili innego psiaka, mimo że tej samej pracownicy pokazali dzień wcześniej palcem którego psa ma wydać :diabloti:

Posted

ja jadę z Panią do schroniska ,bo okazało się że Pani myśli że nowodwór jest 150 km dalej , a Pani jest z Lublina a nie z Wawy jak sądziłam, jak zawale studia to Wasza wina:eviltong:

Pozatym jest problem bo kierownik wydał jakiegoś psa z 15 ,czy jeśli go już nie będzie to brać jakiegoś innego kudłatego??

kolejny problem to taki że bokser jest bardzo chory, kierownik powiedział że na miejscu ocenimy czy go weźmiemy.

A teraz sprawa najgorsza mianowicie kudłacz który poszedł w sobotę do domu ,wrócił do schronu w niedziele:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:"pies idealny ale pani nie pogodziła się jeszcze ze stratą poprzedniego psa i nie jest gotowa na nowego":angryy::angryy::angryy::angryy:nie wiem kto przeprowadzał tą adopcje ale wg. mnie cie ludzie nie powinni dostać już żadnego psa.jedyny plus jest taki że go wykąpali i obstrzygli. teraz wyglada ładniej za to dupa mu marznie bardziej.

Czy ktoś z Lublina ma kontener do pożyczenia na jutro?????

Teresz jeśli możesz to wyślij tym ludziom to zdjęcie,ale mi się wydaje ze to nie ten sam pies.

Padłam:/te psy trochę za bardzo wciągają, więc chyba musze sobie odpuścić na jakiś czas bo z niczym się nie wyrabiam:/

Posted

Jeśli chodzi o dt dla kudłaczy to mamy kolejkę - idą te w największej potrzebie, czarny kudłaczek od Was był taki zdominowany biedaczek że chcieliśmy go zabrać. Jeśli poszedł do adopcji to mamy inne w kolejce.
Mój nr telefonu jakby co: 791949077, wyślij mi smsa proszę czy on jest i pojedzie, bo Mantis ma go odebrać w Wwie, także żeby nie jechała niepotrzebnie

Posted

A teraz sprawa najgorsza mianowicie kudłacz który poszedł w sobotę do domu ,wrócił do schronu w niedziele:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:"pies idealny ale pani nie pogodziła się jeszcze ze stratą poprzedniego psa i nie jest gotowa na nowego":angryy::angryy::angryy::angryy:nie wiem kto przeprowadzał tą adopcje ale wg. mnie cie ludzie nie powinni dostać już żadnego psa.jedyny plus jest taki że go wykąpali i obstrzygli. teraz wyglada ładniej za to dupa mu marznie bardziej.

Jeżeli ktoś ma namiar na panią która oddała psa, to niech do niej zadzwoni i wypyta o to jak pies zachowywał się w domu - czy przestrzegał czystości, czy chodzi na smyczy...domowy czy podwórkowy??? chociaż tyle że będzie łatwiej ogłaszać, bo będzie więcej informacji.

Szkoda że nie zostawiła na dt chociaż, na kilka dni - domek się znajdzie dla niego szybko - ładny jest i młodziutki.

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Dwie siostry puchatki. Również boją się człowieka, ale mniej. Czarna jest troszkę większa niż bała. DT w Warszawie.

ADOPTOWANA

Posted

ONKA Z PIERWSZEGO ZDJĘCIA JUZ W DT W WAWIE:)
prosze o opis,bo nie wiem który to(pozuje do zdjęcia również Kierownik)

TU JEST OK.4-5 LETNIA SUKA, TERYTORIALNA, IDEALNA DO PILNOWANIA

Posted

Dziewczyny, do mnie na DT ma przyjechać ten mały, wystraszony kudłatek z boksu 15, ale istnieje prawdopodobieństwo, że już go nie ma w schronisku. Jeśli faktycznie go nie ma (bo to niesprawdzona informacja) to może niech przyjedzie psina, która została oddana z adopcji i pupka jej marznie.
Plastelina ma towarzyszyć pani, która będzie przewozić bokserka, w schronisku mają być około 13, więc szybko musicie podjąć decyzję.

Posted

Dziewczyny, Kier wrazie co pożycza kontenerki.
Ja mam w Wawie kontenerek,ktory pożyczyłam ostatnim razem jak bylam, ale to w Wawie...
wiec gdyby ktoś był w Wawie...

Posted

ma ktoraś z Was może zdjęcia psiaków tych które są na obserwacji, w tm zamkniętym pomieszczeniu?
tam min była malutka sunia z łańcuchem na szyji..
Plastelina, może jak bedziesz dziś w schronie, to zrobisz im fotki?
Mantis jak możesz to przekaż wiadomość Plastelinie.Bardzo mi zależy na tych fotkach!!

Posted

teresz10 napisał(a):

Nie. Ten z Nowodworu nie jest szorstki - on po pielęgnacji będzie miał miękką sierść, nie jak terrier.

Bardzo przepraszam, że wczoraj nie mogłam odebrać - ktoś do mnie uparcie wydzwaniał :oops:

Kurczaki, mam nadzieję, że się udało wszystko...