karolina27 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Ale wspaniałe wieści:)))!!! Aż się wzruszyłam po przeczytaniu. Taka szansa dla Dropsika to jak jeden na milion. Cieszy to zwłaszcza, bo Dropsik to naprawdę fantastyczny pies, kontaktowy, uwielbiający wolontariuszy, skory do zabaw i skakania, dlatego marnuje się biedaczek w schronisku już od tylu lat. A tu taka wiadomość! Trzymam kciuki! Dropsik jest nawet podobny do Twojego poprzedniego pieska. Quote
Pinesk@ Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 [quote name='Sabina02']Oglaszalam Dropsika na Allegro az 14 miesiecy, tak sie ciesze, ze w koncu dostal szanse! [B]Pinesk@[/B], czy masz kogos na mysli do wizyty przedadopcyjnej, czy mam tez kogos szukac? (...)[/QUOTE] Sabinko ja Ci bardzo, bardzo dziękuję za te 14 miesiecy ogłaszania! :) Bedę wdzięczna za pomoc w szukaniu osoby do wizyty, czekam tylko na adres od Oli żeby wiedziec skąd dokładnie kogoś szukac ;) Quote
Ola25 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 [B]Pineska@[/B] bardzo dziękuję Ci za wszystkie informacje, zaraz wysyłam Ci moje dane kontaktowe na PW :) [B]Sabina02[/B] - jasne, że będę z Wami dalej na dogo! :) Będę informowac na bieżąco o tym co słychac u Dropsika, zamieszczę też na pewno aktualne fotki z nowego domku :fadein: [B]Karolina27[/B], ja również się cieszę, że mam szansę adoptowac tak wspaniałego pieska :) Wydaje się taki kochany, że chętnych do zaopiekowania się nim nie powinno brakowac, szkoda, że rzeczywistośc jest inna :( Ale dzięki takim osobom jak Wy bardzo zwiększają się szanse tych biednych psiaków, jesteście wspaniałe, że tak dużo dla nich robicie! :) A Dropsik jest rzeczywiście podobny do mojego poprzedniego pieska - poza wyglądem łączy je najwyrazniej pogoda ducha :) To fantastyczne, że mimo kalectwa, niewidome psiaki potrafią tak bardzo cieszyc się życiem choc to życie ich nie rozpieszczało. Quote
Litterka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Ola25, a może pomyślisz o zaangażowaniu się w pomoc innym bezdomnym i potrzebującym zwierzętom? Tutaj każde ręce i każda głowa są potrzebne... :( Quote
Sabina02 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Ok, cioteczki! Mam juz osobe do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej! :multi: Jest to cioteczka o nicku [B]Lucyna[/B], ktorej ogromnie dziekujemy za pomoc. :loveu: [B]Ola25[/B], poprosilam Lucyne zeby wyslala do Ciebie PM w celu umowienia sie na wizyte. :lol: [B]Pinesk@[/B], jesli chcesz, to napisz PM do Lucyny jesli masz jakies specjalne prosby/uwagi. :lol: Quote
Pinesk@ Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Sabinko działasz jak ekspres! Jesteś wielka :) Czy Lucyna posiada już dane kontaktowe do Oli? A najlepiej niech się z nią sama skontaktuje :) Mam nadzieję, ze wszystko pójdzie sprawnie ;) Quote
Sabina02 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 [quote name='Pinesk@']Sabinko działasz jak ekspres! Jesteś wielka :) Czy Lucyna posiada już dane kontaktowe do Oli? A najlepiej niech się z nią sama skontaktuje :) Mam nadzieję, ze wszystko pójdzie sprawnie ;)[/QUOTE] Ekspres jest Dropsiowi potrzebny, bo dosc sie chlopina naczekal. :razz: Ja nie mam danych kontaktowych Oli wiec nie dalam ich Lucynie, ale Lucyna wlasnie mi odpisala, ze wysle do Oli PM, wiec sie juz same dogadaja. :lol: Teraz trzeba trzymac mocno kciuki! :kciuki: Sadze, ze wszystko bedzie dobrze. :loveu: Quote
Lucyna Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Witam, napisałam do Oli pw i czekam na odpowiedź, z pewnością się szybciutko dogadamy ... :lol: Quote
Pinesk@ Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Lucyno Ola mieszka około 30 km od Wrocławia, czy to nie będzie przeszkodą? Jelcz- Laskowice dokładniej. Quote
Lucyna Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Nie jest to problem, mieszkam poza Wrocławiem około 10 km od Jelcza :loveu: tzn. mam bliżej niż do centrum Wrocka Quote
Pinesk@ Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 No to super, w takim razie czekamy na Olę :) Quote
Ola25 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Ok dziewczyny, już odebrałam wiadomość od [B]Lucyny[/B] i odpisałam :) Dogadamy termin i będzie można działać :) [B]Sabinko[/B], to super, że tak szybko znalazłaś osobę chętną do przeprowadzenia wizyty, nie sądziłam, że pójdzie tak sprawnie! :bigcool: [B]Litterka[/B], bardzo chętnie zaangażowałabym się w pomoc :fadein: dopiero zaczynam poznawać forum i zapoznaję się z Waszymi inicjatywami, o jakich tu wspominacie. Zrobię wszystko co w mojej mocy, żeby Wam w tym pomagać. Jestem grafikiem komputerowym, więc na początek chętnie zaoferuję się do wszelkich prac związanych z tworzeniem ogłoszeń piesków itp :) Quote
Litterka Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [B]Ola25[/B], ciotki Cię ozłocą... Wiesz, ilu potrzeba bannerków do ogłoszeń na Dogo, ilu ogłoszeń, linków, plakatów i tego typu rzeczy? Z nieba spadasz. Quote
Lucyna Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Zaproponowałam Oli jutrzejszy termin, czekam na odpowiedź ... :lol: Quote
Ola25 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='Litterka'][B]Ola25[/B], ciotki Cię ozłocą... Wiesz, ilu potrzeba bannerków do ogłoszeń na Dogo, ilu ogłoszeń, linków, plakatów i tego typu rzeczy? Z nieba spadasz.[/QUOTE] No to świetnie! :) Bardzo się cieszę, że mogę się jakoś przydać :) Mam teraz sporo wolnego czasu, mogłabym to wykorzystać na przygotowywanie potrzebnych rzeczy:fadein: Już odpisałam [B]Lucynie, [/B]wygląda na to, że jesteśmy umówione:P Quote
Pinesk@ Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Trzymam kciuki za wizytę! :) I proszę ode mnie Olu wygłaskać te śliczne rottki! A pomoc grafika komputerowego na dogomanii będzie baaaardzo cenna :) Quote
Lucyna Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Jestem już po wizycie, wszystko ok ... :lol: Bardzo bym chciała, żeby Drops mógł skorzystać z tego [B][COLOR=blue][I]"raju dla zwierząt"[/I][/COLOR][/B] :loveu: Dzwoniłam do Pineski, póki co nie odbiera ... będę próbowała za jakiś czas :roll: Quote
Pinesk@ Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Ja już tu niecierpliwie czekam na relacje.... ;) A wizyta pewnie już w trakcie dawno :D EDIT: nie zauważyłam wpisu Lucyno :) Nikt do mnie nie dzwonił.. Na który numer dzwoniłaś? Czyli Dropsiu może się niedługo pakowac? :loveu: Quote
Lucyna Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Dodzwoniłam się do Pineski i przekazałam informacje i chyba będzie przeprowadzka ... :lol: Quote
ana666 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Ja nie mogę uwierzyć! Sabinko w końcu Twoje allegra przyniosły skutek, i to jeszcze jaki! Taki domek! Olu25 jesteś wspaniałą osobą i to co robisz jest naprawdę piękne. Aż się wzruszyłam... Trzymam kciuki za transport Quote
Pinesk@ Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Ola wyjeżdża z tego co pisała jutro do niedzieli więc w piątek zajrzę do schroniska, ustalę wszystko z pracownikami. Możemy już zacząć szukac transportu i dowiadywac sie o ceny. Mam jednego znajomego, który woził już 'moje' schroniskowce na drugi koniec Polski, jeżeli nie będzie na żadnym wyjeździe akurat to pewnie się zgodzi ;) Ale w razie czego prosze o pomoc w poszukiwaniach. Olu ja proszę jeszcze raz o potwierdzenie, że wszystko jest z Twojej strony w porządku ;) W razie czego mam Twój numer to będę dzwonić, zapisz sobie też mój. Jutro popołudniu wyjeżdżam i wracam w poniedziałek, dostęp do internetu będę miała ograniczony. Quote
Ola25 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Ale super, nawet nie wiecie jak się cieszę, że moja rodzinka niedługo się powiększy :bigcool: [B]Ana666[/B] - bardzo Ci dziękuję, ale gdyby nie Wy, nigdy nie dowiedziałabym się pewnie o istnieniu Dropsia :fadein: to Wy jesteście wspaniałe, bo dajecie pieskom szansę na nowe życie :) [B]Lucyna[/B], jeszcze raz serdecznie dziękuję za wizytę i pozytywną opinię :) [B]Pinesko[/B], oczywiście z mojej strony wszystko w porządku. Wszystko jest już przygotowane na przybycie Dropsika, więc z radością czekam aż maluch się u mnie pojawi ;) Zapisałam już sobie Twój numer, będziemy w kontakcie :) Quote
karolina27 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Jak co to jestem jeszcze ja Pineska. Kilka razy dziennie sprawdzam ten wątek z zapartym tchem, więc jak co, to mogę coś przekazać. No i oczywiście dorzucę się do benzyny na transport Dropsika, jeśli będzie taka potrzeba. Quote
Recommended Posts