Jump to content
Dogomania

POMOCY!!, do stycznia sunie z Jastrzebia Z. musza znależc domki!!! :(((

Recommended Posts

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli ta allegratka taka skuteczna to wieczorkiem dziewczynki reszte was powrzucamy. Tylko trzeba jakieś teksty chwytliwe wymyśleć, a w tym ciotka szanti kiepska:shake: no ale sie postara;)

Posted

[quote name='wilczek007']cosik mi sie tam udało opisac w 1 poscie pod fotkami...;)[/QUOTE]

A ja se wczoraj zasiadam do ogłoszeń, a tu zonk:angryy: Nie ma dogo.:roll:

Posted

własnie co chwile sie z tym dogo dzieje juz wszyscy wiklinają!

nowe fotki znów, (o ile jeszcze ich nie ma wczesniej:oops:...)

oto Czikusia, miesiąc jest u nas prawie, po sterylce kilka dni, fajna , nieduża, spokojna dzieweczynka, ma około 2 latka

sunieczka starsza dosc wysoka(jak Bianka) tez po sterylce, bardzo miluchna i kochana

a to strasna dzikuska, nie ma zamiaru podejsc do człowieka, musiała dużo wycierpiec z ręki ludzi...na moje oko jest z Krzeszowic...

Posted

juz mi sie mysli ale jeszcze ta...
ostatnio po sterylce, nieco babinkowata, strasznie łgosna ustepliwa i niesmiała sunia...musiała byc bita nie moze byc inaczej:angryy:

takie kochane oczka ma:-(

Posted

Ta sunia jak mnie widzi to tymi oczami do mnie mowi. Ostatnio tak sie we mnie wpatrywala/ nie byla to oznaka agresji/ az mnie ciarki przeszly. Ona wyraznie cos mi mowila.Chyba wiem co.:-(