Becia66 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Dla mamusi to bym Bajka proponowała, no ale to się musi jeszcze komuś podobać chyba że ma inne propozycje. A spod kołderki już wylazłam chociaż chodzę jeszcze niemrawo. Quote
Becia66 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 A niech wam będzie ta Igusia, to już cieplej niż Iga.:lol: Quote
Agula99 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Zgodnym chórem wołamy, że Igusię w przytulisku mamy :) Quote
Becia66 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Dostałam maila od Dzikiej_Figi bo w dalszym ciągu nie może sie zalogować: [B] [COLOR=darkred]Proszę o przekazanie poniższych uwag na wątek: (każdą z Was będę dręczyc po kolei) Suczka piękna, jak dla mnie to ma coś nie tylko z collie ale i z berneńczyka :-P Ja bym ją nazwała Melania a szczeniory też na M.[/COLOR][/B][COLOR=darkred] [B]Na przykład Melisa, Malwina i Maciejka :evil_lol: albo Mięta, ewentualnie Malina. Może być jeszcze Margo (od mararetki i na moją cześć) :evil_lol:[/B][/COLOR] Ja być dręczona nie chcę i oddaje sprawę w wasze ręce. :cool3: Quote
majuska Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Jak coś to Melisa mi się podoba A co ze szczylami? Gnojek1, Gnojek2, Gnojek3??:cool3::eviltong: Quote
Agula99 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 A w jaki sposób będzie nas dręczyć Dzika_Figa???Bardzo jestem ciekawa, czy to jakoweś wymyślne tortury??? Proszę o natychmiastową odpowiedź :) Quote
Becia66 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [quote name='Agula99']A w jaki sposób będzie nas dręczyć Dzika_Figa???Bardzo jestem ciekawa, czy to jakoweś wymyślne tortury??? Proszę o natychmiastową odpowiedź :)[/QUOTE] Dzika_Figa odpowiedzieć nie może bo nie ma uprawnień /:confused::stupid: / ale czyta wątek. Proponuję żeby na cześć Dzikiej_Figi / Małgosi/ nadać jednej dziewczynce imię [B]Margo[/B].:lol: Już ona stanie na głowie, żeby jej domek znależć. Quote
majuska Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Margo mi sie kojarzy z taka speluną na ul. Dąbrowskiego w Rzeszowie, ale jak strasznie chcecie to nie ma problemu :) Quote
Florentynka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [B]Wiadomość od Dzikiej_Figi do Majuski ( która ma zapchaną skrzynkę):[/B] Też musiałaś wyjechać z tą speluną, nie mogłaś sobie swoich skojarzeń zachować dla siebie? :mad: A mnie Iga kojarzy się jedną durną dziewczyną, co nieskalana była żadną myślą :evil_lol: Quote
Becia66 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [quote name='Florentynka'] A mnie Iga kojarzy się jedną durną dziewczyną, co nieskalana była żadną myślą :evil_lol:[/QUOTE] no to się rozkręcamy :evil_lol:, kto ma jeszcze jakieś skojarzenia ? Quote
majuska Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Melisa mi sie kojarzy z taka jedną imprezą u Miśki, bo jedyne co miała do picia na gorąca to była właśnie melisa, walnełam pare kubków i spałam ze trzy dni potem :evil_lol: A Maciejka to mi się kojarzy z facetem bo mieliśmy takiego kolegę o imieniu Maciek, ale jakoś tak Maciejka się na niego mówiło:evil_lol: Quote
Sonia Kangur Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Dobra, to jak będzie z tymi imionami? Beci i Florentynce dizekuję za przekazywanie moich myśli, Pani Matce za użyczenie konta, moderatorom za to, że mnie mają w dupie. Majusce nie dziękuję, bo pode mną kopie. Quote
Agula99 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Rozejm kobity, rozejm:mad: krzyknie starszy zbójca i spędza bandę precz z drogi :mad:bo będę musiała chwycić byka za roki i podetnę wam nogi:diabloti: Teraz nie pora na kłótnie i waśnie, bo was zaraz stary piernik trzaśnie:cool3: trza ino pomyśleć w ciszy i spokoju, aż w końcu znajdziemy wyjście z tego......:p ( a resztę sobie dośpiewajcie) :evil_lol: Quote
Maldinka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Może pomogą moje sugestie??? Mi do Igi pasuje Diana-moja babcia miała podobną sunie o tym imieniu, to imię jest takie dostojne, a ona taka jest ;) Jeśli chodzi o gnojki, to do małych słodkich dziewczynek pasują imiona takie jak: Molly, Lili, Mimi czy Nuka No, ale najlepiej imiona się znajdują same, jak się przebywa z pieskiem, albo kotkiem, to imię samo przychodzi :smile: I tak podziwiam pomysłowości, przy tylu psiakach, co się przewija przez przytulisko. Nam po 20-stym kocie się pomysły kończą :eviltong: Quote
Becia66 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Super Maldinka, mamy więc imiona dla naszych Klusek : Molly, Mimi i Margo / oczywiście na cześć naszej Dzikiej_Figi/. Mamuśka tylko czeka na ostateczne rozpatrzenie. Quote
Sonia Kangur Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Nie fair! Z moich propozycji wybrano taką, co była jako "ewentualnie" i jeszcze się ze speluną kojarzy. Wnioskuję zamianę na Melisę, Malwę lub Malwinę ;) Quote
Becia66 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 [quote name='Sonia Kangur']Nie fair! Z moich propozycji wybrano taką, co była jako "ewentualnie" i jeszcze się ze speluną kojarzy. Wnioskuję zamianę na Melisę, Malwę lub Malwinę ;)[/QUOTE] ło matko Dzika_Figo sama nie wiesz czego chcesz. To ja tu chcę zrobić ci przyjemność coby twoje imię chwaliła na całe Podkarpacie, a tobie to nie w smak. To zamiast Margo damy Melisę. Może być ? To póki co maluchy ochrzczone Molly, Mimi i Melisa. Czy ktoś jeszcze protestuje ? Quote
Sonia Kangur Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 [quote name='Becia66']ło matko Dzika_Figo sama nie wiesz czego chcesz. To ja tu chcę zrobić ci przyjemność coby twoje imię chwaliła na całe Podkarpacie, a tobie to nie w smak. To zamiast Margo damy Melisę. Może być ? To póki co maluchy ochrzczone Molly, Mimi i Melisa. Czy ktoś jeszcze protestuje ?[/QUOTE] Dziękuję Beciu, doceniam, ale po tych skojarzeniach Majuski Margo mi obrzydło ;) Bardzo dziękuję i przepraszam za zawracanie tyłka. Proszę jeszcze, żeby Melisą była [URL="https://lh3.googleusercontent.com/_QM8y14pQBFU/TYTurpsgOvI/AAAAAAAAApQ/Q1Gct0t5DiM/s512/DSCF5837.JPG"]ta sunieczka [/URL](ta z największym białym znaczeniem na karku). Z góry dziękuję. Quote
Agula99 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Matko moja miła co tu się nie wyprawia. Takie ma mieć imię, albo siakie albo owakie, dla tej z łatką, ciapką, bez ciapki , bez łatki. A ja pewnie przyjdę do przytuliska i będę wołała Misiaaaa, Kluuuusiaaa, Puuuusiaaaaa :P Quote
Sonia Kangur Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Może i trochę grymaszę, ale mam swoje powody. Uznałam, że taka łobuziara potrzebuje jakiegoś uspakajającego imienia ;-) Quote
majuska Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Ale dajecie czadu :) To Margo to nie była jeszcze taka najgorsza speluna, kiedyś dawno temu jak byłam jeszcze piękna i młoda, mój ówczesny chłopak zapraszał mnie tam na winko :D Quote
karolciasz28 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Nie no ciotki co wy tu wyprawiacie, gorzej z waszymi skojarzeniami niż z nastolatkami:evil_lol: w gimnazjum:lol:. A szczeniaku cudowne:loveu::loveu: Mamuśka śliczności aż się człowiek boi któregoś z imion użyć.:cool3: Quote
Agula99 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 [quote name='karolciasz28']Nie no ciotki co wy tu wyprawiacie, gorzej z waszymi skojarzeniami niż z nastolatkami:evil_lol: w gimnazjum:lol:.[/QUOTE] Oj żebyś chciała wiedzieć karolciu, gorzej niż w gimnazjum goooorzej ;) Quote
Recommended Posts