reks Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 tak,konto założyłam tu Ja-iwona-Reks i kot na zdjeciu to moje pupile,Reks niestety juz nie jest z nami, Ewa moja koleżanka adoptowała Gapę i czesto odwiedzała i rozmawiała tu z Wami na forum Quote
barb Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='Gapka']Ale zamieszanie! Już chyba wiem o co w tym wszystkim chodzi...Iwona(która mieszka parę km od Krosna)ta której piesek został zagryziony chce adoptować foksterierka Kacperka,który jest w Gubinie(ponad 650 km!)i panie z Gubina poprosiły ją żeby znalazła kogoś bliżej Krosna na wizytę przedadopcyjną(one także szukają) i dlatego napisała na tym wątku z prośbą o pomoc w znalezieniu kogoś na wizytę u niej w domu.To chyba jakoś tak...:)[/QUOTE] Gapka to Ty chyba tez możesz tę wizytę zrobić. ;) W końcu Reksa znasz a i w Przytulisku się udzielasz. Quote
reks Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Ewa zapraszam na kawe z "garczka " ;) zadzwonimy do Pani od Kacpera,chyba ze któreś z pań tam zadzwonią Quote
majuska Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 No to albo niech Gapka za Ciebie poręczy ( tak najlepiej bo Cię zna osobiście i warunki domowe ;) ) a dodatkowo może ta pani od Kacperka do mnie zadzwonić ( 727 906 679 ) Quote
barb Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 A Kacperek śliczny. [IMG]http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/373003_332894283391582_1773370777_n.jpg[/IMG] Reks wiesz, ze na Dogo jest wątek transportowy i mozna probować szukać tam pomocy w transporcie? Quote
majuska Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 A jak już Kacperek dojedzie do Ciebie i odsapnie po podróży to zapraszam do siebie, zrobię mu jakąs fajną wiosenną fryzurę :) Quote
barb Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='majuska']A jak już Kacperek dojedzie do Ciebie i odsapnie po podróży to zapraszam do siebie, zrobię mu jakąs fajną wiosenną fryzurę :)[/QUOTE] Majuska, ty strzyżesz piesy ? Quote
reks Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 to super,dziękuje na pewno przyjedziemy z Ewką i weźmiemy ze sobą nasze piesy :D mam nadzieje ze Kacperek nie dlugo już bedzie z nami Quote
barb Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Karolciasz gdybyś podeslała mi linki do wyrożnienia ogloszeń Nutki i Budrysa, ktore robilaś na tablica.pl to bym je oplacila i jednocześnie wspomogla WOŚP. Taka mozliwość jeszcze tylko dziś. Wyslę tez PW To samo do Aguli w sprawie Kai. jeśli masz w jeszcze w poczcie link do ogloszenia kaji na tablicy podeślij. mi link do wyroznienia. Quote
majuska Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 barb jak będa linki to ja wyróżnie, tak jak pisałam z bazarkowych :) Quote
barb Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='majuska']barb jak będa linki to ja wyróżnie, tak jak pisałam z bazarkowych :)[/QUOTE] Ciotka dziś ja bym wyróżnila gdyby tylko dziewczyny zdążyly z linkami. :lol: Moja mama przeznaczyla coś na orkiestrę to przy okazji wspomoglaby psy.;) Quote
rozio Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Dzisiejsze FOTY [URL]https://picasaweb.google.com/Rogulec/NowyPiesio?authuser=0&feat=directlink[/URL] Młody jest super - bardzo kontaktowy, nieagresywny, ładnie chodzi na spacerku (jak ciągnie to nie mocno, trzyma się blisko człowieka i reaguje na korekty), nieagresywny do innych psów i uległy w stosunku do ludzi i dzieci. Wygląda, że w jego żyłach płynie krew owczarka niemieckiego i tak widocznie ktoś go kupił (łapki ma grube) ale nie dorósł do owczarka i dlatego pewnie wylądał nad rzeką. Wygląda na młodego i pojętnego psiaka. Quote
Becia66 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='rozio']Dzisiejsze FOTY [URL]https://picasaweb.google.com/Rogulec/NowyPiesio?authuser=0&feat=directlink[/URL] Młody jest super - bardzo kontaktowy, nieagresywny, ładnie chodzi na spacerku.[/QUOTE] piękne zdjęcia Rozio, a piesio śliczniutki i te jego łapki niczym od kanapy :diabloti:. Quote
rozio Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Sierść ma gęstą, chociaż niedługą ale z podszerstkiem, więc piesek nie tylko na kanapę. Quote
majuska Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Agula tak go wczoraj opisała, że spodziewałam się jakiegoś "oryginalnego" psiaka, a to zwykły czarny-podpalany kundel:eviltong::evil_lol:...ale piękne ma foty Rozio No to trzeba mu jakieś imię wymyśleć i zacząć kombinować ogłoszenia:roll: Quote
SZPiLKA23 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 T0 ustalamy c0s na tyg0dniu? lietrki mi niewszystkie działaja b0 kmpa zabiłam:x Quote
karolciasz28 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Barb wysłałam Ci linki, dobrze? Bo teraz nie wiem, miałam wysłać Majusce?;) Quote
Agula99 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='majuska']Agula tak go wczoraj opisała, że spodziewałam się jakiegoś "oryginalnego" psiaka,:[/QUOTE] No wiesz co majuska, że Ty nie widzisz tej jego oryginalności, echh, dawno nie byłaś w przytulisku, już Ci się wydaje że każdy pies taki sam, a on przecież oryginalny, słodki!!! Moja droga, żeby mi to było ostatni raz ;) Nooo, tym razem mu nie powiem, że tak go nie doceniłaś ;) Quote
barb Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='karolciasz28']Barb wysłałam Ci linki, dobrze? Bo teraz nie wiem, miałam wysłać Majusce?;)[/QUOTE] Karolciasz napisalam Pw. To chodzi o linki do wyróżnienia a nie do ogłoszenia. Quote
karolciasz28 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Barb poszło :) A piesek cudowny!:loveu: Moja mama go zobaczyła i mniej więcej taki tekst: " o jaki ładny owczarek":evil_lol::evil_lol: Quote
Agula99 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='karolciasz28']Barb poszło :) A piesek cudowny!:loveu: Moja mama go zobaczyła i mniej więcej taki tekst: " o jaki ładny owczarek":evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] No, przynajmniej mama Karolci doceniła naszego ślicznego :) Barb, masz zapchaną skrzynkę!!! Podaj swój e - mail, bo chce Ci wysłać to do wyróżnienia Kai. :) Quote
barb Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='Agula99']No, przynajmniej mama Karolci doceniła naszego ślicznego :) Barb, masz zapchaną skrzynkę!!! Podaj swój e - mail, bo chce Ci wysłać to do wyróżnienia Kai. :)[/QUOTE] Karolciasz wyczyścilam już. Ale te linki nie otworzyły mi się. Ja Majusce wkleiłam na forum. Spróbuj może wstawić tutaj. Quote
majuska Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 [quote name='barb']Majuska, ty strzyżesz piesy ?[/QUOTE] Strzygę, mam dyplom groomera , robiłam kurs będąc w ciąży jeszcze ale później nie miałam za bardzo kondycji na strzyżenie, teraz czuję się jak najbardziej na siłach i zapraszam wszystkich chętnych, mam sprzęt, profesjonalne kosmetyki i katalog z którego mozna wybrać fryzurę dla swojego czworonoga :) Boguchwalskie u mnie mają gratisowe usługi tylko póki co same krótkowłose sierściuchy :) [quote name='Agula99']No wiesz co majuska, że Ty nie widzisz tej jego oryginalności, echh, dawno nie byłaś w przytulisku, już Ci się wydaje że każdy pies taki sam, a on przecież oryginalny, słodki!!! Moja droga, żeby mi to było ostatni raz ;) Nooo, tym razem mu nie powiem, że tak go nie doceniłaś ;)[/QUOTE] Oj no..ładny jest, ładny przecież :) Czy on jeszcze urośnie, czy już docelowo takie gabaryty ma ? Quote
Recommended Posts