Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

tak,konto założyłam tu Ja-iwona-Reks i kot na zdjeciu to moje pupile,Reks niestety juz nie jest z nami, Ewa moja koleżanka adoptowała Gapę i czesto odwiedzała i rozmawiała tu z Wami na forum

Posted

[quote name='Gapka']Ale zamieszanie! Już chyba wiem o co w tym wszystkim chodzi...Iwona(która mieszka parę km od Krosna)ta której piesek został zagryziony chce adoptować foksterierka Kacperka,który jest w Gubinie(ponad 650 km!)i panie z Gubina poprosiły ją żeby znalazła kogoś bliżej Krosna na wizytę przedadopcyjną(one także szukają) i dlatego napisała na tym wątku z prośbą o pomoc w znalezieniu kogoś na wizytę u niej w domu.To chyba jakoś tak...:)[/QUOTE]

Gapka to Ty chyba tez możesz tę wizytę zrobić. ;) W końcu Reksa znasz a i w Przytulisku się udzielasz.

Posted

No to albo niech Gapka za Ciebie poręczy ( tak najlepiej bo Cię zna osobiście i warunki domowe ;) ) a dodatkowo może ta pani od Kacperka do mnie zadzwonić ( 727 906 679 )

Posted

A Kacperek śliczny.
[IMG]http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/373003_332894283391582_1773370777_n.jpg[/IMG]

Reks wiesz, ze na Dogo jest wątek transportowy i mozna probować szukać tam pomocy w transporcie?

Posted

[quote name='majuska']A jak już Kacperek dojedzie do Ciebie i odsapnie po podróży to zapraszam do siebie, zrobię mu jakąs fajną wiosenną fryzurę :)[/QUOTE]

Majuska, ty strzyżesz piesy ?

Posted

Karolciasz gdybyś podeslała mi linki do wyrożnienia ogloszeń Nutki i Budrysa, ktore robilaś na tablica.pl to bym je oplacila i jednocześnie wspomogla WOŚP. Taka mozliwość jeszcze tylko dziś.
Wyslę tez PW

To samo do Aguli w sprawie Kai. jeśli masz w jeszcze w poczcie link do ogloszenia kaji na tablicy podeślij. mi link do wyroznienia.

Posted

[quote name='majuska']barb jak będa linki to ja wyróżnie, tak jak pisałam z bazarkowych :)[/QUOTE]

Ciotka dziś ja bym wyróżnila gdyby tylko dziewczyny zdążyly z linkami. :lol:

Moja mama przeznaczyla coś na orkiestrę to przy okazji wspomoglaby psy.;)

Posted

Dzisiejsze FOTY [URL]https://picasaweb.google.com/Rogulec/NowyPiesio?authuser=0&feat=directlink[/URL]

Młody jest super - bardzo kontaktowy, nieagresywny, ładnie chodzi na spacerku (jak ciągnie to nie mocno, trzyma się blisko człowieka i reaguje na korekty), nieagresywny do innych psów i uległy w stosunku do ludzi i dzieci. Wygląda, że w jego żyłach płynie krew owczarka niemieckiego i tak widocznie ktoś go kupił (łapki ma grube) ale nie dorósł do owczarka i dlatego pewnie wylądał nad rzeką. Wygląda na młodego i pojętnego psiaka.

Posted

[quote name='rozio']Dzisiejsze FOTY [URL]https://picasaweb.google.com/Rogulec/NowyPiesio?authuser=0&feat=directlink[/URL]

Młody jest super - bardzo kontaktowy, nieagresywny, ładnie chodzi na spacerku.[/QUOTE]
piękne zdjęcia Rozio, a piesio śliczniutki i te jego łapki niczym od kanapy :diabloti:.

Posted

Agula tak go wczoraj opisała, że spodziewałam się jakiegoś "oryginalnego" psiaka, a to zwykły czarny-podpalany kundel:eviltong::evil_lol:...ale piękne ma foty Rozio
No to trzeba mu jakieś imię wymyśleć i zacząć kombinować ogłoszenia:roll:

Posted

[quote name='majuska']Agula tak go wczoraj opisała, że spodziewałam się jakiegoś "oryginalnego" psiaka,:[/QUOTE]
No wiesz co majuska, że Ty nie widzisz tej jego oryginalności, echh, dawno nie byłaś w przytulisku, już Ci się wydaje że każdy pies taki sam, a on przecież oryginalny, słodki!!! Moja droga, żeby mi to było ostatni raz ;) Nooo, tym razem mu nie powiem, że tak go nie doceniłaś ;)

Posted

[quote name='karolciasz28']Barb wysłałam Ci linki, dobrze? Bo teraz nie wiem, miałam wysłać Majusce?;)[/QUOTE]

Karolciasz napisalam Pw. To chodzi o linki do wyróżnienia a nie do ogłoszenia.

Posted

[quote name='karolciasz28']Barb poszło :)
A piesek cudowny!:loveu: Moja mama go zobaczyła i mniej więcej taki tekst: " o jaki ładny owczarek":evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
No, przynajmniej mama Karolci doceniła naszego ślicznego :)

Barb, masz zapchaną skrzynkę!!! Podaj swój e - mail, bo chce Ci wysłać to do wyróżnienia Kai. :)

Posted

[quote name='Agula99']No, przynajmniej mama Karolci doceniła naszego ślicznego :)

Barb, masz zapchaną skrzynkę!!! Podaj swój e - mail, bo chce Ci wysłać to do wyróżnienia Kai. :)[/QUOTE]

Karolciasz wyczyścilam już.
Ale te linki nie otworzyły mi się.
Ja Majusce wkleiłam na forum. Spróbuj może wstawić tutaj.

Posted

[quote name='barb']Majuska, ty strzyżesz piesy ?[/QUOTE]
Strzygę, mam dyplom groomera , robiłam kurs będąc w ciąży jeszcze ale później nie miałam za bardzo kondycji na strzyżenie, teraz czuję się jak najbardziej na siłach i zapraszam wszystkich chętnych, mam sprzęt, profesjonalne kosmetyki i katalog z którego mozna wybrać fryzurę dla swojego czworonoga :) Boguchwalskie u mnie mają gratisowe usługi tylko póki co same krótkowłose sierściuchy :)

[quote name='Agula99']No wiesz co majuska, że Ty nie widzisz tej jego oryginalności, echh, dawno nie byłaś w przytulisku, już Ci się wydaje że każdy pies taki sam, a on przecież oryginalny, słodki!!! Moja droga, żeby mi to było ostatni raz ;) Nooo, tym razem mu nie powiem, że tak go nie doceniłaś ;)[/QUOTE]

Oj no..ładny jest, ładny przecież :) Czy on jeszcze urośnie, czy już docelowo takie gabaryty ma ?