majuska Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 I ja wpadam na chwilkę z najserdeczniejszymi życzeniami dla wszystkich tu obecnych, którzy oddają serducho naszym boguchwalskim psiakom. [IMG]http://img808.imageshack.us/img808/2618/1266o.jpg[/IMG] Quote
barb Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 A ja nie umiem skladać pięknych, oryginalnych życzeń więc obiema rękami podpisuje sie pod wspaniałymi życzeniami Figi... [quote name='figa33']... życzę Wam ( i sobie ) aby w tych pudłach znalazły się domki dla Kaji , Pako , Soni i Budrysa , a także dla przyszłych piesków i kotków , które znajdą się w przytulisku ... [IMG]http://img338.imageshack.us/img338/3098/1112pm.jpg[/IMG][/QUOTE] Quote
Dzika_Figa Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Kochani! Wszystkim bardzo życzę wszystkiego dobrego. Niech Święta będą piękne, niech Nowy Rok przyniesie wiele ciekawych i radosnych chwil. Niech czas płynie spokojnie odmierzany radosnym tykaniem psiego ogona. Życzę Wam i sobie, żeby coraz więcej ludzi i zwierzów odnajdywało się nawzajem i zaczynało razem nowe, wspaniałe życie. Moc buziaków i uścisków ode mnie, P. i naszego kociego stada. [IMG]http://www.crown.pl/szablony/swiateczne/szablon-choinka-1.jpg[/IMG] Quote
baster i lusi Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Małą gwiazdkę przed świętami Przyjmij proszę z życzeniami Może spełni się marzenie Białe Boże Narodzenie Lub, gdy przyjdzie Ci ochota Niech to będzie gwiazdka złota Bo, gdy spada taka z nieba Wtedy zawsze marzyc trzeba No, a jeśli tak się zdarzy, Że srebrzysta ci się marzy Możesz także taką zdobyć I choinkę nią ozdobić Gwiazda, gwiazdce zamrugała I choinka lśni już cała Naszych marzeń jest spełnieniem Bo jest piękna jak marzenie A pomarzyć czasem trzeba Każdy pragnie gwiazdki z nieba. Quote
SZPiLKA23 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 [IMG]http://www.twotuttlesfourpaws.com/images/christmas_dog1.jpg[/IMG] On jest Twoim przyjacielem,Twoim partnerem, Twoim obrońcą, Twoim psem. Ty jesteś Jego życiem, Jego miłością, Jego panem. On będzie Twój, wierny i posłuszny do ostatniego bicia Jego serca. Ty jesteś Mu winien zasłużyć na takie oddanie. Moze nie zyczenia ale cos czego zycze kazdemu psu zeby człowiek zasłużył sobie na oddanie Quote
Lucyja Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Szpilka - piękna fotka i piękne słowa !! Quote
Agula99 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 A u nas nowy psiak! :( a miałam cichą nadzieję, że się w tym roku już nic nowego nie pojawi, pomarzyć....ledwo święta się skończyła, a tu kolejna wychudzona bida....:( Quote
barb Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 [quote name='Agula99']A u nas nowy psiak! :( a miałam cichą nadzieję, że się w tym roku już nic nowego nie pojawi, pomarzyć....ledwo święta się skończyła, a tu kolejna wychudzona bida....:([/QUOTE] Ojejku. Napiszesz o nim coś więcej ? Quote
Becia66 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 [quote name='Agula99']A u nas nowy psiak! :( a miałam cichą nadzieję, że się w tym roku już nic nowego nie pojawi, pomarzyć....ledwo święta się skończyła, a tu kolejna wychudzona bida....:([/QUOTE] lepiej że jest u nas bezpieczny, zakopie się w budzie i zje coś biedak przynajmniej, no i te petardy które się zaczynają....:shake: Quote
majuska Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Dziewczyny gdybyście "wyczaiły" jakiś fajny bazarek ogłoszeniowy - podeślijcie linka,to ja wykupię dla naszych psiaków po pakiecie ogłoszeń z bazarkowych pieniążków:cool3: Szpileczko jaka cudna ta fotka, którą wstwiłaś:loveu::loveu: Quote
barb Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='majuska']Dziewczyny gdybyście "wyczaiły" jakiś fajny bazarek ogłoszeniowy - podeślijcie linka,to ja wykupię dla naszych psiaków po pakiecie ogłoszeń z bazarkowych pieniążków:cool3: [/QUOTE] Majusko, a może wyrożnić, ktoreś z ogłoszeń juz zrobionych, zawsze to większa szansa ? Quote
majuska Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 No można , tylko napisz które?? Na gumtree wg mnie się nie opłaca bo to kosztuje ze 20 zł chyba:shake: Quote
Agula99 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Ten nowy to bidulek straszny, skóra i dziura, żeberka sterczą i wygląda jakby był w szoku, łapki mu się chwieją! I mam takie wrażenie, że on coś nie za dobrze widzi, ale może mi się tylko zdaje. Kolejny duży pies, który błąkał się przez dwa tygodnie i dopiero teraz goście się obudzili żeby go złapać (w porę, w czas, zanim się przewrócił), chciałam go wziąć na spacer, ale jak zobaczyłam że ledwo się trzyma na nogach, to zrezygnowałam. Zjadł by konia z butami, musi najpierw dojść do siebie z jedzeniem, no ale już jest u nas więc powoli, powoli doprowadzimy go do stanu normalności. Śliczna psinka, tylko taka smutna, chuda, biedna, aż się serce kraja :( Quote
barb Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='majuska']No można , tylko napisz które?? [/QUOTE] Wlasnie przejrzalam ogloszenia i niestety tylko na niektorych portalach mozna wyrożnić. na Przemyślaku, Jaroslawiaku,tablica.pl i chyba tyle. Na Przemyslaku to 2,46+ Vat - na 10 dni Jaroslawiak od okolo 4 zł tablica.pl 7 dni 6,99 30 dni 19,99 na Jaroslawiaku promocja aktualnego ogłoszenia kończy się 30 grudnia i wtedy mozna przedłuzyć jako kolejne wyroznione. na Przemyslaku i tablicy.pl mozna wyroznić w kazdym czasie. Na Przemyslaku czasem wyróznialam teraz tylko odświeżam bo jest taka opcja. Niestety na wiekszości portali jej nie ma. Tylko czy warto? Jak uważacie? A pakieciki nowe może rzeczywiście warto by im wykupić. Może wpisać ofertę w wątku "Co chcecie kupić na bazarku"? A i dzisiaj Ela potwierdzila,że mozna juz usunąć ogloszenia Lili. Koksika też juz chyba ? Quote
Agula99 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Koksika można, pewnie!!! Jak któreś mogłam, to już pousuwałam, ale jakieś zostały, do których nie mam dostępu, więc usuń!! Quote
barb Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='Agula99']Koksika można, pewnie!!! [/QUOTE] Ela napisala, że Lili też mozna. :lol: Quote
barb Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='barb'] tablica.pl 7 dni 6,99 30 dni 19,99 [/QUOTE] [url]http://tablica.pl/oferta/pako-prawie-jamnik-szuka-domu-IDyYHt.html[/url] [B]Okazalo się, ze pierwsze wyróżnienie ogłoszenia na tablica.pl jest za darmo. :lol:[/B] Quote
majuska Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 To może zróbmy tak, że tablicę będziemy wyróżniać, bo to znana strona z ogłoszeniami i nowe pakiety im wykupimy, ok? Quote
barb Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='majuska']To może zróbmy tak, że tablicę będziemy wyróżniać, bo to znana strona z ogłoszeniami i nowe pakiety im wykupimy, ok?[/QUOTE] Dobrze. Ale wszystkim wykupić od razu? Może najpierw Kaji i Pako a na przykład Budrysowi będziemy robić same? Bo Soni jeszcze sie nie oglasza ? [B]I sprawdź czy nie masz jakiegos linku do ogloszenia na tablicy bo tam pierwsze ogloszenie za darmo sie wyroznia.[/B] Quote
majuska Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Budrysowi tez warto, przystojniak , rzuca się w oczy, niech ma szanse, potrzeba tylko odpowiedni tekst i odpowiednia "rozmowa kwalifikacyjna" przez telefon. Z Sonią możemy poczekać....no i z tym nowym bidakiem. W jakim typie ten nowy psiak Agula? Quote
barb Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='majuska']Budrysowi tez warto, przystojniak , rzuca się w oczy, niech ma szanse, potrzeba tylko odpowiedni tekst...[/QUOTE] Tekst jest fajny napisany przez ktorąś Figę ;) Quote
SZPiLKA23 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Dzieki, ale fota nie moja, tez mi sie bardzo podobała;) Dziewczyny czy ktos bedzie koło 10-11 w przytulisku w piatek? Quote
barb Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='SZPiLKA23']Dzieki, ale fota nie moja, tez mi sie bardzo podobała;) Dziewczyny czy ktos bedzie koło 10-11 w przytulisku w piatek?[/QUOTE] Ojejku, Szpilka :lol: ! Quote
barb Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Linki do ogloszeniowych bazarkow - zobaczcie co o tym sądzicie ? [url]http://www.dogomania.pl/threads/220078-Bazarek-z-ogłoszeniami-do-08.01.2012r-do-godz-18.59[/url]. [url]http://www.dogomania.pl/threads/219040-Bazarek-ogłoszeniowy-do-30.12.-zapraszam[/url]! [url]http://www.dogomania.pl/threads/220106-BAZAREK-OGŁOSZENIOWY-do-08.01-na-utrzymanie-strony-dla-psich-dziadków-w-potrzebie[/url]. Quote
SZPiLKA23 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 :D moze wreszcie zaczne sie udzielac jak nalezy a nie kłapac paszczeka;) Quote
Recommended Posts