Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

[quote name='barb']Widać, że kochana :lol:. Ale dla Ciebie Agulu wszystkie psy sa kochane i cudowne. :eviltong:
Jak bedą jakieś informacje - jakby sie udalo wg tego wzoru co u Mimi wkleiłam - to bedziemy robić ;)[/QUOTE]
No chyba mi nie powiesz, że każdy pies nie jest kochany??? Bo one wszystkie są kochane, cudowne, tylko mają nieodpowiedzialnych właścicieli!!! Więc nie zwalajmy na psy...no :)

Posted

[quote name='Agula99']No chyba mi nie powiesz, że każdy pies nie jest kochany??? Bo one wszystkie są kochane, cudowne, tylko mają nieodpowiedzialnych właścicieli!!! Więc nie zwalajmy na psy...no :)[/QUOTE]

Ale Ty je kochasz wyjątkowo i w każdym coś wyjatkowego potrafisz dostrzec ;)
To ty pierwsza napisalaś, że Chaba jest ladna a nawet piękna :Rose:

Posted

[quote name='barb']Ale Ty je kochasz wyjątkowego i w każdym coś wyjatkowego potrafisz dostrzec ;)
To ty pierwsza napisalaś, że Chaba jest ladna a nawet piękna :Rose:[/QUOTE]
Bo taka jest!!! Dla mnie nie ma brzydkich psów, niemądrych psów itp, są tylko zaniedbane, źle traktowane i porzucone itp, każdy jest wspaniały, cudowny i zasługuje na super domek!!! Tylko czasami tych domków brak!!! Wiem, że nowa sunia jeszcze nie u nas, ale można spróbować już ogłaszać, działać, działać, a co nam szkodzi!!!! Dzieki barb za wsparcie!! :)

Posted

Ale żeby ogłaszać trzeba mieć jakieś informacje. Napisz cokolwiek: wiek, czy sterlizowana, szczepiona. odrobaczana, charakter, czy pso,koto, dzieciolubna itp. Bo wielkości sunia raczej jest dużej?

Posted

[quote name='barb']Ale żeby ogłaszać trzeba mieć jakieś informacje. Napisz cokolwiek: wiek, czy sterlizowana, szczepiona. odrobaczana, charakter, czy pso,koto, dzieciolubna itp. Bo wielkości sunia raczej jest dużej?[/QUOTE]
wiem, wiem, ale ja na razie nie mam tych informacji!! czekam na nie!!!! nic ni mogę poradzić, już wysłałam zapytanie o te wszystkie rzeczy no i czekam!!! Spokojnie!! czasami nie da się przyspieszyć :)

Posted

[quote name='Agula99']wiem, wiem, ale ja na razie nie mam tych informacji!! czekam na nie!!!! nic ni mogę poradzić, już wysłałam zapytanie o te wszystkie rzeczy no i czekam!!! Spokojnie!! czasami nie da się przyspieszyć :)[/QUOTE]

Rozumiem, dlatego ja też musze poczekać.

Posted

[quote name='Agula99']No to czekamy, a Ty zaglądnij do dziewczynek: Kai i Blondi!!! Inne ciotki też, zaglądnijcie do naszych bidulek, bo już wszyscy je opuścili!![/QUOTE]

U Blondi juz bylam, jeszcze do Kai zajrzę ;)

Posted

Psiaki wyspacerowane, ale jak się odchodzi to nieszcześliwe, no ale co zrobić??
A ja wrzucam link do dramatycznej sytuacji psiaków z dworca PKP, kto może niech zajrzy!!!!!!

[url]http://www.dogomania.pl/threads/213591-DRAMATYCZNA-sytuacja-ps%C3%B3w-z-Dworca-PKP-Szyd%C5%82owiec-quot-ZNIKN%C4%84-quot-jak-dziesiatki-innych-HELP/page4[/url]

Posted

[quote name='Agula99']Psiaki wyspacerowane, ale jak się odchodzi to nieszcześliwe, no ale co zrobić??
A ja wrzucam link do dramatycznej sytuacji psiaków z dworca PKP, kto może niech zajrzy!!!!!!

[url]http://www.dogomania.pl/threads/213591-DRAMATYCZNA-sytuacja-ps%C3%B3w-z-Dworca-PKP-Szyd%C5%82owiec-quot-ZNIKN%C4%84-quot-jak-dziesiatki-innych-HELP/page4[/url][/QUOTE]

Agulu dziś nie czytam ,bo moj optymizm też peka na kawaleczki.

A byl ktoś oprocz Ciebie w Przytulisku?

Posted

[quote name='barb']Agulu dziś nie czytam ,bo moj optymizm też peka na kawaleczki.

A byl ktoś oprocz Ciebie w Przytulisku?[/QUOTE]
Ja też nie mam siły czytać, ale choć zaglądłam na ostatnią stronę, żeby wesprzeć ich duchowo!!!
A u nas była Becia i Majuska i jeszcze dwie osoby które pomogły wyprowadzić pieski, także rąk do miziania było dużo!!! :)

Posted

To dobrze że nie byłaś sama. Majuska jest bardzo dzielna, ze jeszcze przyjeżdza.
A chłopiec był?
A tak wogole jaki stan [pdopiecznych ? Pewnie bez zmian,bo gdyby ktoś ubył lub przybyl to juz byś pisała.

Posted

Stan bez zmian! Chłopaka nie było, szkoda, pewnie to była jednorazowa sprawa, szkoda, szkoda, wyglądał na porządnego, myślałam że może chociaż dzisiaj!!!??? No nic trudno!

Posted

Założyłam wspólny wątek dla Jetty i Rodosa. Nie wiem czy nie lepiej rozdzielić ten wątek na 2 psy, byłoby jasniej i przejrzyście, czekam na propozycje.

[url]http://www.dogomania.pl/threads/215478-Jetta-i-Rodos-2-przepi%C4%99kne-owczarki-niemieckie[/url].

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Myślałam ze bedziemy czekac te 14 dni[/QUOTE]

Szpilko nie ma na co czekać bo jakiś wątek poboczny musi być, żeby nie zaśmiecać głównego. Tutaj powinniśmy się skupić na konkretnych informacjach, nawet nie wiedzialam jak dużo osób czyta ten wątek więc takie ble ble o niczym tylko może zrazić. Na pogaduszki zapraszam na inne wątki bo automatycznie nawet paplając podnosimy go na forum. Owczarki mają już swoją historię i przyznam że, coś zaczyna się dziać wokół nich, więc jak ktoś zainteresowany to zapraszam na ich wątek.
Do przytuliska mają trafić w najbliższych dniach sunia i piesek od zmarłego właściciela, musimy się sprężyć z ogłoszeniami dla tych co są, żeby nowym zrobić miejsce bo żywcem nie ma ich gdzie włożyć.

Posted

Dzięki Beciu za wątek, potrzebny jak najbardziej, te psiaki sa piękne i wyjątkowe, muszą znaleźć super domki z odpowiednimi dla siebie warunkami, a nie iść do pierwszego lepszego bo sie bardzo podobają. W ich przypadku myślę, że możemy "poprzebierać" :)

Patrzcie jakiego maila dostałam:

[QUOTE]Jestem dziennikarką telewizyjną. Aktualnie poszukuję do programu telewizyjnego młodych kobiet, które posiadają wiele kotów i przez to nie mogą ułożyć sobie życia prywatnego. Ewentualni partnerzy nie są w stanie zaakceptować ich pasji. Widzę, że jesteś osobą, która kocha koty więc pomyślałam, że może mogłabyś mi jakoś pomóc? Może znasz osoby, które dotyczy taka sytuacja?
bardzo proszę o odp.[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jakby Pani o psy pytała, to może Florentynkę bym poleciła, chociaż życie prywatne ma poukładane:eviltong::lol::lol:...ale z kotami nie mam pomysłu, może ktos tutaj ma:cool3:

Posted

ja dostałam ten sam mail tylko nie umiem jej pomóc bo żywcem nie znam nikogo, komu koty zrujnowały życie. Pewnikiem takie są, więc może jakaś kociara wypowie się tutaj.

Posted

Polećcie pani miau.pl - tam prędzej znajdzie kobietę zruinowaną przez koty ;)

Słuchajcie, ja strasznie przepraszam, jestem Wam winna obiecane 5 pakietów ogłoszeń. Trochę zapomniałam, a trochę zdaje się, że dziewczyny, które do tej pory bardzo porządnie się wywiązywały z ogłaszania wzięły sobie na łeb za dużo i nie wyrabiają. Lecę szukać jakiegoś fajnego bazarku z ogłoszeniami i zamówię te pakieciki.
Trzeba któreś z psów w świat wysłać, zwłaszcza, jak mają się zjawić jakieś nowe.

Posted

Barb to są informacje na temat tej nowej suni!! Jakbyś mogła zrobić te ogłoszenia, będę wdzięczna. Okazało się że na tych zdjęciach to nie tylko ona, ale i piesek, a ja myślałam że tylko ona, zaraz napiszę które zdjęcie to sunia, a które piesek. :)

Imię: Funia
Plec: suczka
Miejsce: Przytulisko w Boguchwale kolo Rzeszowa
Sterylizacja: nie/ zastrzyk antykoncepcyjny
Stosunek do dzieci: lubi dzieci.
Stosunek do psow : lubi psy, jest lubiana przez psy.
Stosunek do kotow: nie sprawdzono
Dodatkowe informacje: Bardzo lubi towarzystwo człowieka, lubi być przytulana i głaskana.
Charakter: Niespożyta energia, łagodna, przyjazna, nieufna do osób obcych ale szybko nawiązuje kontakt. Bardzo lubi się bawić.
Kontakt tel. 797297201 (dzwonić po 15) mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

Posted

Piesek to w poście 2742 zdjęcie 2, 3, 4 a reszta to suczka. Więc na początek suczkę, a pieska może jak się zrobi lepsze zdjęcia. Pieski mają być przywiezione do nas w następnym tygodniu. Ale zawsze można już coś zadziałać.