Agula99 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Wiem, wiem majuska he he, no ale dziś masz chyba powera, po tym dzisiejszym dniu, cooo??? I idzie Ci to wszystko jak spłatka ;) Quote
barb Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Ale fajny ten nowy :lol: A tu kolejny link do klikania [url]http://www.zerwijmylancuchy.pl/#[/url] Quote
Agula99 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Łoł barb, otwarła naszą SETNĄ stronę!!! Świętujemy!!!! :) :) :) i klikamy w stronkę!!! dla innych przypomnę również [url]www.pustamiska.pl[/url] Quote
Becia66 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 [quote name='SZPiLKA23']2 w 1:multi:[/QUOTE] tak strasznie sie cieszę że oba naraz ale chcę przypomnieć że to nie pierwsza podwójna adopcja u nas w przytulisku. [B]Zenuś z Cekinką[/B] po zmarłym włascicielu to dopiero było - 2 stare, schorowane nikomu niepotrzebne psiaki w zasadzie bez szans na adopcję, no i mój kochany [B]Martin z Jamnisią[/B] wydartą pijaczkowi. Oby więcej takich podwójnych adopcji bo przecież parki w przytulisku są nadal, choćby [B]Blondi i Kaja [/B]czy [B]Choco z Ninką[/B]. Chcę wierzyć, że to możliwe... Quote
Agula99 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Oj Beciu, mnie też się marzy żeby ktoś zaadoptował Czoko i Ninkę razem, taka super z nich parka, dziś byłam z nimi na spacerku, super idą, są tacy zadowoleni że razem, na ogródku razem biegają sobie!! Cudowne dwa psiaki, żeby jakiś fan -meloman ich wypatrzył i stwierdził, że dwa i ani jeden mniej to byłoby suuper!! :) Nie wspomnę o Kai i Blondi, naszych siostrzyczkach, papużkach nierozłączkach!! To dopiero byłoby suuper!! :) Quote
majuska Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 Ciocia Becia na stojaka, ale wpadła do nas coś napisać:lol::multi: A jutro jeszcze postaram się dołożyć kolejny wątek naszej Kolusi ( chyba na amen to imię do niej przylgneło ), bo jest po prostu boska: [IMG]http://img11.imageshack.us/img11/2695/dscf7827t.jpg[/IMG] Quote
Agula99 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Jaka ona cudowna!!! Koniecznie wąteczek majuska, koniecznie!!!! :) Quote
baster i lusi Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 [quote name='Florentynka']Słuchajcie - jestem skłonna zasponsorować pięć pakietów ogłoszeń na bazarku Temidy - rusza jutro, więc wytypujcie psy i przygotujcie materiały. Ja zamówię i zapłacę, a Wy wyślecie dane. Ok?[/QUOTE] [quote name='majuska']A ja myślę, że na tyle trudno wybrać, że wszystkie ogłosimy, baster i lusi nam zasponsorowała jednego psiaka, Florentynka pięc, to ja dosponsoruję reszte i wszystkie będą miały porządne pakiety, a co :) [/QUOTE] tu jest tani bazarek ogłoszeniowy [url]http://www.dogomania.pl/threads/213828-40-og%C5%82osze%C5%84-za-6-z%C5%82otych-!-Na-schronisko-w-S-cu-!Do-10-IX-2011-Bez-limitu-pakiet%C3%B3w-!!/page2.[/url] macie jeszcze jeden pakiet ode mnie.ten trochę mniejszy bo 40 ogłoszeń.ten u CatAngel ma 130. Quote
majuska Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Dobra ,no to mamy 9 psów. Florentynka ogłasza: Walusia, Atosa, Blondi, Kaję i Rudzika baster i lusi : Nina i Czoko majuska: Pako i Kolusia Tylko dajcie mi namiary czyli chyba linki gdzie to było zamówione i ja materiały powysyłam, dzięki wielkie!!!:loveu::loveu: Quote
baster i lusi Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 [quote name='majuska']Dobra ,no to mamy 9 psów. Florentynka ogłasza: Walusia, Atosa, Blondi, Kaję i Rudzika baster i lusi : Nina i Czoko majuska: Pako i Kolusia Tylko dajcie mi namiary czyli chyba linki gdzie to było zamówione i ja materiały powysyłam, dzięki wielkie!!!:loveu::loveu:[/QUOTE] a to watek na który mozna podesłac jednego psiaka i napisać że zapłacone od baster i lusi [url]http://www.dogomania.pl/threads/213828-40-og%C5%82osze%C5%84-za-6-z%C5%82otych-!-Na-schronisko-w-S-cu-!Do-10-IX-2011-Bez-limitu-pakiet%C3%B3w-[/url]!! a drugie na pw tutaj [url]http://www.dogomania.pl/members/110974-CatAngel[/url] też z dopiskiem że ode mnie. Quote
barb Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 [quote name='majuska']Dobra ,no to mamy 9 psów. Florentynka ogłasza: Walusia, Atosa, Blondi, Kaję i Rudzika baster i lusi : Nina i Czoko majuska: Pako i Kolusia Tylko dajcie mi namiary czyli chyba linki gdzie to było zamówione i ja materiały powysyłam, dzięki wielkie!!!:loveu::loveu:[/QUOTE] O rany. To aż dziewięć ich jest? Mimo, że dwa wczoraj pojechaly? :shake: Quote
Florentynka Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Ja czekam na info, że bazarek wystartował. Jak tylko dziewczyny dadzą znać, to wkleję linka. Quote
Agula99 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Tak barb, bo ciągle się nie liczy Rudzika, bo on u Magdy w domu, więc w schronie teraz 8 a on dziewiąty :) Quote
barb Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 [quote name='Agula99']Tak barb, bo ciągle się nie liczy Rudzika, bo on u Magdy w domu, więc w schronie teraz 8 a on dziewiąty :)[/QUOTE] To dlatego się pogubilam. Muszę dokladnie przeczytać wszystkie wątki. Do tej pory najbardziej znam wątek Walusia no i Rambo a wlasnie są może nowe wieści z jego domu? Quote
Agula99 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Wskocz na pierwszą stronkę, a tam masz wszystkich!!! :) Quote
barb Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 [quote name='Agula99']Wskocz na pierwszą stronkę, a tam masz wszystkich!!! :)[/QUOTE] Juz wiem :lol: Będę musiala przeczytać wszystko, Chyba, że wcześniej znajdą domki ;) Quote
Agula99 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 E a po co??Nie czytaj wszystkiego bo zwariujesz!!! ;) Policz zdjęcia i już wiesz ile jest, w ostateczności poczytaj tylko pierwsze opisy i już jesteś w temacie :) Quote
barb Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 [quote name='Agula99']E a po co??Nie czytaj wszystkiego bo zwariujesz!!! ;) Policz zdjęcia i już wiesz ile jest, w ostateczności poczytaj tylko pierwsze opisy i już jesteś w temacie :)[/QUOTE] Ale wasze wątki są ciekawe po prostu. Zdjęć dużo i dużo konkretnych informacji o psach i mimo wszystko duzo humoru. Quote
barb Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 [quote name='Agula99']Łoł barb, otwarła naszą SETNĄ stronę!!! Świętujemy!!!! :) :) :) i klikamy w stronkę!!! dla innych przypomnę również [url]www.pustamiska.pl[/url][/QUOTE] Tą setną stronę rzeczywiście trzeba by jakoś uczcić:beerchug: :evil_lol: Może kiedyś to się uda zrobić ? Quote
Agula99 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 [quote name='barb']Ale wasze wątki są ciekawe po prostu. Zdjęć dużo i dużo konkretnych informacji o psach i mimo wszystko duzo humoru.[/QUOTE] No to się cieszymy, to pooglądaj zdjęcia ;) bo jak zaczniesz czytać, to może Ci zejść kilka ładnych lat ;) Quote
barb Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 [quote name='Agula99']Łoł barb, otwarła naszą SETNĄ stronę!!! Świętujemy!!!! :) :) :) i klikamy w stronkę!!! dla innych przypomnę również [url]www.pustamiska.pl[/url][/QUOTE] Tę setną stronę rzeczywiście trzeba by jakoś uczcić :beerchug: :evil_lol: Może kiedyś to się uda zrobić ? Quote
Agula99 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 [quote name='barb']Tą setną stronę rzeczywiście trzeba by jakoś uczcić:beerchug: :evil_lol: Może kiedyś to się uda zrobić ?[/QUOTE] Pewnie że się uda, w końcu z Przemyśla do Boguchwały nie tak daleko, to zapraszamy!!! Przyjeżdżaj!! :) :) :) Quote
baster i lusi Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 [quote name='barb']Tę setną stronę rzeczywiście trzeba by jakoś uczcić :beerchug: :evil_lol: Może kiedyś to się uda zrobić ?[/QUOTE] może jakiś zjazd w Boguchwale?co wy na to . Quote
Agula99 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 [quote name='baster i lusi']może jakiś zjazd w Boguchwale?co wy na to .[/QUOTE] A pewnie, może być!!! Super pomysł!!! :) Z Leżajska to już w ogóle rzut beretem!!! :) :) :) Quote
barb Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 [quote name='baster i lusi']może jakiś zjazd w Boguchwale?co wy na to .[/QUOTE] Chętnie. Zeby tylko Becia byla zdrowa i Majuska jeszcze dala radę. :lol: Quote
Recommended Posts