Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

[quote name='SZPiLKA23']2 w 1:multi:[/QUOTE]

tak strasznie sie cieszę że oba naraz ale chcę przypomnieć że to nie pierwsza podwójna adopcja u nas w przytulisku. [B]Zenuś z Cekinką[/B] po zmarłym włascicielu to dopiero było - 2 stare, schorowane nikomu niepotrzebne psiaki w zasadzie bez szans na adopcję, no i mój kochany [B]Martin z Jamnisią[/B] wydartą pijaczkowi. Oby więcej takich podwójnych adopcji bo przecież parki w przytulisku są nadal, choćby [B]Blondi i Kaja [/B]czy [B]Choco z Ninką[/B].
Chcę wierzyć, że to możliwe...

Posted

Oj Beciu, mnie też się marzy żeby ktoś zaadoptował Czoko i Ninkę razem, taka super z nich parka, dziś byłam z nimi na spacerku, super idą, są tacy zadowoleni że razem, na ogródku razem biegają sobie!! Cudowne dwa psiaki, żeby jakiś fan -meloman ich wypatrzył i stwierdził, że dwa i ani jeden mniej to byłoby suuper!! :)
Nie wspomnę o Kai i Blondi, naszych siostrzyczkach, papużkach nierozłączkach!! To dopiero byłoby suuper!! :)

Posted

Ciocia Becia na stojaka, ale wpadła do nas coś napisać:lol::multi:

A jutro jeszcze postaram się dołożyć kolejny wątek naszej Kolusi ( chyba na amen to imię do niej przylgneło ), bo jest po prostu boska:

[IMG]http://img11.imageshack.us/img11/2695/dscf7827t.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Florentynka']Słuchajcie - jestem skłonna zasponsorować pięć pakietów ogłoszeń na bazarku Temidy - rusza jutro, więc wytypujcie psy i przygotujcie materiały. Ja zamówię i zapłacę, a Wy wyślecie dane. Ok?[/QUOTE]

[quote name='majuska']A ja myślę, że na tyle trudno wybrać, że wszystkie ogłosimy, baster i lusi nam zasponsorowała jednego psiaka, Florentynka pięc, to ja dosponsoruję reszte i wszystkie będą miały porządne pakiety, a co :) [/QUOTE]
tu jest tani bazarek ogłoszeniowy [url]http://www.dogomania.pl/threads/213828-40-og%C5%82osze%C5%84-za-6-z%C5%82otych-!-Na-schronisko-w-S-cu-!Do-10-IX-2011-Bez-limitu-pakiet%C3%B3w-!!/page2.[/url] macie jeszcze jeden pakiet ode mnie.ten trochę mniejszy bo 40 ogłoszeń.ten u CatAngel ma 130.

Posted

Dobra ,no to mamy 9 psów.
Florentynka ogłasza: Walusia, Atosa, Blondi, Kaję i Rudzika
baster i lusi : Nina i Czoko
majuska: Pako i Kolusia

Tylko dajcie mi namiary czyli chyba linki gdzie to było zamówione i ja materiały powysyłam, dzięki wielkie!!!:loveu::loveu:

Posted

[quote name='majuska']Dobra ,no to mamy 9 psów.

Tylko dajcie mi namiary czyli chyba linki gdzie to było zamówione i ja materiały powysyłam, dzięki wielkie!!!:loveu::loveu:[/QUOTE]

a to watek na który mozna podesłac jednego psiaka i napisać że zapłacone od baster i lusi
[url]http://www.dogomania.pl/threads/213828-40-og%C5%82osze%C5%84-za-6-z%C5%82otych-!-Na-schronisko-w-S-cu-!Do-10-IX-2011-Bez-limitu-pakiet%C3%B3w-[/url]!!
a drugie na pw tutaj [url]http://www.dogomania.pl/members/110974-CatAngel[/url] też z dopiskiem że ode mnie.

Posted

[quote name='majuska']Dobra ,no to mamy 9 psów.

Tylko dajcie mi namiary czyli chyba linki gdzie to było zamówione i ja materiały powysyłam, dzięki wielkie!!!:loveu::loveu:[/QUOTE]

O rany. To aż dziewięć ich jest? Mimo, że dwa wczoraj pojechaly? :shake:

Posted

[quote name='Agula99']Tak barb, bo ciągle się nie liczy Rudzika, bo on u Magdy w domu, więc w schronie teraz 8 a on dziewiąty :)[/QUOTE]

To dlatego się pogubilam. Muszę dokladnie przeczytać wszystkie wątki. Do tej pory najbardziej znam wątek Walusia no i Rambo a wlasnie są może nowe wieści z jego domu?

Posted

[quote name='Agula99']Wskocz na pierwszą stronkę, a tam masz wszystkich!!! :)[/QUOTE]

Juz wiem :lol: Będę musiala przeczytać wszystko, Chyba, że wcześniej znajdą domki ;)

Posted

[quote name='Agula99']E a po co??Nie czytaj wszystkiego bo zwariujesz!!! ;) Policz zdjęcia i już wiesz ile jest, w ostateczności poczytaj tylko pierwsze opisy i już jesteś w temacie :)[/QUOTE]

Ale wasze wątki są ciekawe po prostu. Zdjęć dużo i dużo konkretnych informacji o psach i mimo wszystko duzo humoru.

Posted

[quote name='Agula99']Łoł barb, otwarła naszą SETNĄ stronę!!! Świętujemy!!!! :) :) :) i klikamy w stronkę!!!
dla innych przypomnę również [url]www.pustamiska.pl[/url][/QUOTE]

Tą setną stronę rzeczywiście trzeba by jakoś uczcić:beerchug: :evil_lol: Może kiedyś to się uda zrobić ?

Posted

[quote name='barb']Ale wasze wątki są ciekawe po prostu. Zdjęć dużo i dużo konkretnych informacji o psach i mimo wszystko duzo humoru.[/QUOTE]
No to się cieszymy, to pooglądaj zdjęcia ;) bo jak zaczniesz czytać, to może Ci zejść kilka ładnych lat ;)

Posted

[quote name='Agula99']Łoł barb, otwarła naszą SETNĄ stronę!!! Świętujemy!!!! :) :) :) i klikamy w stronkę!!!
dla innych przypomnę również [url]www.pustamiska.pl[/url][/QUOTE]

Tę setną stronę rzeczywiście trzeba by jakoś uczcić :beerchug: :evil_lol: Może kiedyś to się uda zrobić ?

Posted

[quote name='barb']Tą setną stronę rzeczywiście trzeba by jakoś uczcić:beerchug: :evil_lol: Może kiedyś to się uda zrobić ?[/QUOTE]
Pewnie że się uda, w końcu z Przemyśla do Boguchwały nie tak daleko, to zapraszamy!!! Przyjeżdżaj!! :) :) :)

Posted

[quote name='baster i lusi']może jakiś zjazd w Boguchwale?co wy na to .[/QUOTE]
A pewnie, może być!!! Super pomysł!!! :) Z Leżajska to już w ogóle rzut beretem!!! :) :) :)

Posted

[quote name='baster i lusi']może jakiś zjazd w Boguchwale?co wy na to .[/QUOTE]

Chętnie. Zeby tylko Becia byla zdrowa i Majuska jeszcze dala radę. :lol: