Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kubusiu, przelałam właśnie moją deklaracje za wrzesień i październik, ale mam nadzieję, że ta październikowa już ci nie będzie potrzebna po pójdziesz do DS :)

Posted

[B]ZA SIERPIEŃ/WRZESIEŃ NIE ZAPŁACIŁY: KATHRBY ORAZ OLA LA-PROSIMY O WPŁATY![/B]
Wpłaty za WRZESIEŃ/PAŹDZIERNIK:
andzia_f - 30zł
Asia_klero - 5zł
Bjuta - 5zł
Blanka - 10zł
_Goldenek2 - 15zł
Grzenka - 10zł
Izabela1234 - 15zł
Jolanta08 - 10zł
kamila_s - 40zł
kmurdz - 30zł
Leyla - 50zł
li1 - 10zł
Lilo - 5zł
MakS - 5zł
Migama - 10zł
Ubocze - 5zł

razem: [B]260zł[/B]

Posted

Całkowita racja cioteczko Goldenkowa-tak jak zapisałam:evil_lol:
[B]Wpłaty[/B] za WRZESIEŃ/PAŹDZIERNIK:
andzia_f - 30zł
Asia_klero - 5zł
Bjuta - 5zł
Blanka - 10zł
[B]_Goldenek2 - 15zł[/B]
Grzenka - 10zł
Izabela1234 - 15zł
Jolanta08 - 10zł
kamila_s - 40zł
kmurdz - 30zł
Leyla - 50zł
li1 - 10zł
Lilo - 5zł
MakS - 5zł
Migama - 10zł
Ubocze - 5zł

razem: [B]260zł[/B]

Posted

pewnie że się boję, dlatego jak 2 miesiące temu nie mogłam wpłacić w terminie, to od razu dałam Ci znać, żebyś czasami nie biła ;)
no i dlatego już na zapas czasami wpłacam, a że na początku października będę miała duuużo na głowie i duże zamieszanie, to wolałam już wpłacić w tym miesiącu, żeby potem nie zapomnieć i nie przeoczyć :)

Posted

[INDENT]A czy mogę zaprosić na bazarek [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/185211-Parys-już-w-hoteliku-u-ZuziM!!!-Depresję-zostawił-w-schronie./images/smilies/icon_wink.gif[/IMG]

[B][COLOR=#ff00ff]Sonia zaprasza na bazarek, z którego pieniążki wykorzystamy na jej diagnostykę i operację:[/COLOR][/B]
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/192056-KUP-ZA-ILE-CHCESZ-czyli-zbieramy-na-operację-Sonki-z-dysplazją-02.10-godz.20-00?p=15301617#post15301617"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1920...7#post15301617[/COLOR][/URL] [/INDENT]

Posted

Może i jestem nudna ale kochani dalej nie ma pełnych wpłat za zeszły miesiąc...tzn. nie ma wpłaty kathrby i ola la...
A bieżący miesiac prezentuje się tak
Wpłaty za WRZESIEŃ/PAŹDZIERNIK:
Akrum - 15zł
andzia_f - 30zł
Asia_klero - 5zł
Bjuta - 5zł
Blanka - 10zł
_Goldenek2 - 15zł
Grzenka - 10zł
Izabela1234 - 15zł
Jolanta08 - 10zł
kaas1 - 20zł
kamila_s - 40zł
kmurdz - 30zł
Leyla - 50zł
li1 - 10zł
Lilo - 10zł
MakS - 5zł
Migama - 10zł
Pies wolny - 20zł
Ubocze - 5zł

razem: [B]315zł[/B]

Posted

Kubuś jest bardzo grzeczny, od dwóch dni mamy ładniejsza pogodę to więcej spacerujemy i biegamy:cool3:
Uwielbia biegać za jabłkami :crazyeye: piłka już nie jest tak interesująca jak jabłko, bo nie dość ze można pobiegać za nim, to jeszcze jakie dobre :eviltong:
Wycwanił się już też w kwestii jedzenia, wybrzydza już, zdecydowanie woli gotowane od suchej karmy.

No i chyba będzie trzeba mu zdjąć kamień z zębów u weterynarza, bo próbowałam kilka razy sama się do tego zabrać ale po pierwsze Kuba to prawdziwy facet i strasznie panikuje:eviltong: a po drugie trochę za dużo ma tego kamienia, żeby samemu ściągać.
No ale to już Wy musicie zdecydować czy ściągamy czy nie, nie wiem jeszcze jaki byłby to koszt ale przy najbliższej okazji się dowiem i dam znać.

Posted

Kubuś ma ok.80zł dodatkowych..było więcej ale ostatni transport kosztowal 300zł więc pieniędzy ubyło.. W razie czego przeciez zawsze mozemy się zrzucic;) zdrowie kubusia najwazniejsze!