Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asia_Klero']migama doszły 20zł od Ciebie czyli to jest na dwa kolejne miesiace?:) cioteczko ty to jesteś do przodu!:)

Niestety z zaległych pieniędzy nie doszło nic i za maj jest dalej 265zł....zamiast 420.[/QUOTE]

Nie, nie 20,00 zł to na ten miesiąc z okazji dnia dziecka, w przyszlym miesiącu normalnie stała deklaracja :) to był bonus z okazji dnia dziecka :)

Posted

Nadal brakuje 155zł...ja już nie wiem co robić...ma ktoś jakiś pomysl?? pisalam już ze 4 PW.... Niektore cioteczki mowily ze wysla ale nic nie doszlo a inne cioteczki sie nie oddzywaja...ja juz nie wiem co robic na prawde...pierwszy raz jestem w takiej sytuacji...

Posted

[quote name='Asia_Klero']Nadal brakuje 155zł...ja już nie wiem co robić...ma ktoś jakiś pomysl?? pisalam już ze 4 PW.... Niektore cioteczki mowily ze wysla ale nic nie doszlo a inne cioteczki sie nie oddzywaja...ja juz nie wiem co robic na prawde...pierwszy raz jestem w takiej sytuacji...[/QUOTE]
moze to przez ten dlugi weekend banki przetrzymały kaskę - trzeba z dwa dni poczekac...

A jak nie - to bardzo nieładnie...

Posted

[quote name='beataczl']moze to przez ten dlugi weekend banki przetrzymały kaskę - trzeba z dwa dni poczekac...

A jak nie - to bardzo nieładnie...[/QUOTE]

Wszystkie przelewy od piątku we wszystkich bankach były księgowane dzisiaj pierwszym transferem przychodzącym o godz. 12:00, więc nie ma szans, żeby nie doszło. Ewentualnie mogła nastąpić awaria w jednym z banków, ale o tym byłoby raczej głośno...

Posted

[quote name='Asia_Klero']Co zrobimy jak nie będą płacić tych 150zł deklaracji..nie spodziewalam sie tego,ze az tyle osob moze w ten sposob zawalic...[/QUOTE]

Może nie wszyscy zawalili celowo... Czasem ciężko się przyznać, że sytuacja nas przerosła... Próbowałaś pisać im PW?

Posted

Jolu ty masz zaległy i obecny zapłacony;) Musisz zapłacić dopiero do 25lipca za lipiec i sierpień więc spokojnie;)
Ja mam w exelu rozpiskę i wszystko sobie pisze-to na prawdę wygodne wszystko jest na miejscu a nawet samo się liczy!:)

Posted

Może tak być, że jeden bank trzyma sobie przez weekend, wysyła w poniedziałek, a inny bank księguje we wtorek. No tak czy siak dziura jest ogromna... Nie do nadgonienia każdego miesiąca bazarkami. Nie wiem co robić. Na pewno trzeba nadal zbierać deklaracje...

Posted

[quote name='Asia_Klero']Jolu ty masz zaległy i obecny zapłacony;) Musisz zapłacić dopiero do 25lipca za lipiec i sierpień więc spokojnie;)
Ja mam w exelu rozpiskę i wszystko sobie pisze-to na prawdę wygodne wszystko jest na miejscu a nawet samo się liczy!:)[/QUOTE]
Dzięki :lol: w takim razie robię przelew za lipiec

Posted

[quote name='Kamila_s']Asiu przepraszam za moja dlugasna nieobecnosc..wyslij mi prosze numer SWIFT/BIC banku,na ktory wplacamy dla Kubusia...przesle zaraz pieniazki!![/QUOTE]

.... i dalej cisza..

Posted

To fakt - co miesiąc bazarkami nie da się nadrabiać...

A jakby zmienić opis wątku? W sensie, że oszukano Kubę i może mu grozić "wydalenie" z hoteliku? I tak rozsyłać wątek?

Posted

[quote name='kathrby']To fakt - co miesiąc bazarkami nie da się nadrabiać...

A jakby zmienić opis wątku? W sensie, że oszukano Kubę i może mu grozić "wydalenie" z hoteliku? I tak rozsyłać wątek?[/QUOTE]
nie bedzie wyjscia, jak sie Ciotki nie zawstydza i nie wplacą......
a byly kompletne deklaracje na Kubusia.

No i na ,,czarne kwiatki " trzeba bedzie podac..., niestety.

Posted

[quote name='beataczl']nie bedzie wyjscia, jak sie Ciotki nie zawstydza i nie wplacą......
a byly kompletne deklaracje na Kubusia.

No i na ,,czarne kwiatki " trzeba bedzie podac..., niestety.[/QUOTE]

Ja bym podała je już - żeby nikogo innego nie nabrały...

Posted

Asiu ja na dniach prześlę kaske, ale z tego co piszesz to ona ma być za okres 23 czerwca-23 lipca, więc nie poczuwam sie do czarnych kwiatków..Może tym co się zadeklarowały i nie płacą powysyłaj pw..To święto w środku tygodnia narobiło dużo zamieszania, więc moż teraz się szybciutko wszystko wyprostuje...Kubuś taki ma szczęśliwy pycholek w tym hoteliku..No cioteczki bierzczie się do roboty, już najwyższa pora, nie wolno gniewac cioci Asi i sprawiać przykrości kUbusiowi..

Posted

Basiu masz rację ty się nie kwalifikujesz do śpiochów;) Myślę, że jeszcze poczekamy moze cioteczki wyślą za 2miesiące z góry.... żeby tylko nie bylo śpiochów i w tym miesiacu bo 300zł za mało to już nie za dobrze...Mam kilka nowych ogrodowych fotek ale i z domu mam obiecane więc czekam:) Kubuś jak zostaje sam w domu to podsikuje nie wiadomo z czego to wynika całe szczescie nie jest to juz na taka skale jak na samym poczatku;) Poza tym jest bardzo grzeczny:)