Mysia_ Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Kubuś tyle ogłoszeń to teraz na prawdę ktoś musi Cię zauważyć! :) Quote
migama Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='Asia_Klero']migama doszły 20zł od Ciebie czyli to jest na dwa kolejne miesiace?:) cioteczko ty to jesteś do przodu!:) Niestety z zaległych pieniędzy nie doszło nic i za maj jest dalej 265zł....zamiast 420.[/QUOTE] Nie, nie 20,00 zł to na ten miesiąc z okazji dnia dziecka, w przyszlym miesiącu normalnie stała deklaracja :) to był bonus z okazji dnia dziecka :) Quote
Akrum Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 ja mam nadzieję, że teraz ktoś Kubusia naszego wypatrzy i zaadoptuje :) Quote
Asia_Klero Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Nadal brakuje 155zł...ja już nie wiem co robić...ma ktoś jakiś pomysl?? pisalam już ze 4 PW.... Niektore cioteczki mowily ze wysla ale nic nie doszlo a inne cioteczki sie nie oddzywaja...ja juz nie wiem co robic na prawde...pierwszy raz jestem w takiej sytuacji... Quote
beataczl Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='Asia_Klero']Nadal brakuje 155zł...ja już nie wiem co robić...ma ktoś jakiś pomysl?? pisalam już ze 4 PW.... Niektore cioteczki mowily ze wysla ale nic nie doszlo a inne cioteczki sie nie oddzywaja...ja juz nie wiem co robic na prawde...pierwszy raz jestem w takiej sytuacji...[/QUOTE] moze to przez ten dlugi weekend banki przetrzymały kaskę - trzeba z dwa dni poczekac... A jak nie - to bardzo nieładnie... Quote
kathrby Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='beataczl']moze to przez ten dlugi weekend banki przetrzymały kaskę - trzeba z dwa dni poczekac... A jak nie - to bardzo nieładnie...[/QUOTE] Wszystkie przelewy od piątku we wszystkich bankach były księgowane dzisiaj pierwszym transferem przychodzącym o godz. 12:00, więc nie ma szans, żeby nie doszło. Ewentualnie mogła nastąpić awaria w jednym z banków, ale o tym byłoby raczej głośno... Quote
Asia_Klero Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Co zrobimy jak nie będą płacić tych 150zł deklaracji..nie spodziewalam sie tego,ze az tyle osob moze w ten sposob zawalic... Quote
kathrby Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='Asia_Klero']Co zrobimy jak nie będą płacić tych 150zł deklaracji..nie spodziewalam sie tego,ze az tyle osob moze w ten sposob zawalic...[/QUOTE] Może nie wszyscy zawalili celowo... Czasem ciężko się przyznać, że sytuacja nas przerosła... Próbowałaś pisać im PW? Quote
kathrby Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Sorki, przeczytałam teraz post z poprzedniej strony i wiem, że pisałaś... Niezbyt fajna sytuacja - nie do pozazdroszczenia :( Biedny Kubuś... Quote
Jolanta08 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Proszę,napiszcie mi kiedy mam i za jaki miesiąc wpłacić moją deklarację bo troszkę się pogubiłam :niewiem: Quote
Asia_Klero Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Jolu ty masz zaległy i obecny zapłacony;) Musisz zapłacić dopiero do 25lipca za lipiec i sierpień więc spokojnie;) Ja mam w exelu rozpiskę i wszystko sobie pisze-to na prawdę wygodne wszystko jest na miejscu a nawet samo się liczy!:) Quote
Bjuta Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Może tak być, że jeden bank trzyma sobie przez weekend, wysyła w poniedziałek, a inny bank księguje we wtorek. No tak czy siak dziura jest ogromna... Nie do nadgonienia każdego miesiąca bazarkami. Nie wiem co robić. Na pewno trzeba nadal zbierać deklaracje... Quote
Jolanta08 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='Asia_Klero']Jolu ty masz zaległy i obecny zapłacony;) Musisz zapłacić dopiero do 25lipca za lipiec i sierpień więc spokojnie;) Ja mam w exelu rozpiskę i wszystko sobie pisze-to na prawdę wygodne wszystko jest na miejscu a nawet samo się liczy!:)[/QUOTE] Dzięki :lol: w takim razie robię przelew za lipiec Quote
Asia_Klero Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 ale te osoby ktore pisaly mialy juz wyslac przed weekendem długo z tego co pamietam np. kamila_s pisała na watku i znowu cisza...straszna dziura... Quote
Asia_Klero Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 [quote name='Kamila_s']Asiu przepraszam za moja dlugasna nieobecnosc..wyslij mi prosze numer SWIFT/BIC banku,na ktory wplacamy dla Kubusia...przesle zaraz pieniazki!![/QUOTE] .... i dalej cisza.. Quote
kathrby Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 To fakt - co miesiąc bazarkami nie da się nadrabiać... A jakby zmienić opis wątku? W sensie, że oszukano Kubę i może mu grozić "wydalenie" z hoteliku? I tak rozsyłać wątek? Quote
beataczl Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='kathrby']To fakt - co miesiąc bazarkami nie da się nadrabiać... A jakby zmienić opis wątku? W sensie, że oszukano Kubę i może mu grozić "wydalenie" z hoteliku? I tak rozsyłać wątek?[/QUOTE] nie bedzie wyjscia, jak sie Ciotki nie zawstydza i nie wplacą...... a byly kompletne deklaracje na Kubusia. No i na ,,czarne kwiatki " trzeba bedzie podac..., niestety. Quote
kathrby Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='beataczl']nie bedzie wyjscia, jak sie Ciotki nie zawstydza i nie wplacą...... a byly kompletne deklaracje na Kubusia. No i na ,,czarne kwiatki " trzeba bedzie podac..., niestety.[/QUOTE] Ja bym podała je już - żeby nikogo innego nie nabrały... Quote
BasiaD Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Asiu ja na dniach prześlę kaske, ale z tego co piszesz to ona ma być za okres 23 czerwca-23 lipca, więc nie poczuwam sie do czarnych kwiatków..Może tym co się zadeklarowały i nie płacą powysyłaj pw..To święto w środku tygodnia narobiło dużo zamieszania, więc moż teraz się szybciutko wszystko wyprostuje...Kubuś taki ma szczęśliwy pycholek w tym hoteliku..No cioteczki bierzczie się do roboty, już najwyższa pora, nie wolno gniewac cioci Asi i sprawiać przykrości kUbusiowi.. Quote
Asia_Klero Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Basiu masz rację ty się nie kwalifikujesz do śpiochów;) Myślę, że jeszcze poczekamy moze cioteczki wyślą za 2miesiące z góry.... żeby tylko nie bylo śpiochów i w tym miesiacu bo 300zł za mało to już nie za dobrze...Mam kilka nowych ogrodowych fotek ale i z domu mam obiecane więc czekam:) Kubuś jak zostaje sam w domu to podsikuje nie wiadomo z czego to wynika całe szczescie nie jest to juz na taka skale jak na samym poczatku;) Poza tym jest bardzo grzeczny:) Quote
Bjuta Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 To ja na fotki czyham, bo Kubuś ma mega wypasione allegro i by się przydało, by się super prezentował! Quote
Asia_Klero Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 A i jeszcze Kubuś coraz lepiej chodzi na smyczy już tak bardzo nie ciągnie:loveu: Quote
Asia_Klero Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 narazie takie [IMG]http://i46.tinypic.com/122fczl.jpg[/IMG] [IMG]http://i49.tinypic.com/mw9tus.jpg[/IMG] [IMG]http://i46.tinypic.com/157nn92.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts