Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malibo57']Fatalnie się spóźniłam - nie bywam teraz często na Dogo - dostałam zaproszenie od obraczus. I radość ogromna na koniec dnia (ciężkiego). Gratuluje wszystkim![/QUOTE]

Nie przejmuj się :). Psów w potrzebie tu pod dostatkiem. Ważne, że Kuba już bezpieczny :). Ty pomożesz innemu :).

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KUBUSIOWE CIOTECZKI - mam prośbę, zajrzyjcie prosze na watek Gasparka, brakuje juz tylko 100 zł do tego, zeby nie skończyło się morbitalem, może jechać do cudownego hoteliku, chociaż wejdźcie, odwiedźcie go, obecność też jest ważna: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/183624-GASPAR-pies-pod-igłą-pomóżcie-nam[/URL]!

Posted

Za maj zapłacili:
Akrum - 15zł
Asia_klero - 5zł
BasiaD - 20zł
Bjuta - 5zł
Blanka 10zł
_Goldenek2 - 15zł
Grzenka - 10zł
Izabela1234 - 15zł
Jolanta08 - 10zł
karusiap - 10zł
kathrby - 10zł
li1 - 10zł
MakS - 5zł
migama - 10zł
Pies wolny - 20zł
Ubocze - 5zł

Suma: [B]175zł[/B]

Wpłaty jednorazowe:
javena - 20zł
Aimez_moi - 20zł
Enigma79 - 40zł
Sławomir z Lublina(brak nicku) - 20zł
A.R.S. - 40zł
Fergilka - 20zł
migama - 30zł
lolalola[B]- [/B]30zł
carolinascotties - 20zł
beataczl - 50zł
Uzona - 10zł
mineralna - 10zł
_GOLDENEK2 - 30zł
od Mysi w imieniu Inez de villaro+znajoma - 40zł
mała czarna - 10zł
migama - 5zł
marysia55 - 20złIwona z zabrza - 25zł
jolanta08 - 10zł
Poker - 20zł

Razem:[B]475zł [/B]

Posted

ja tak jak deklarowalam zrobilam stale zlecenie na rok na razie ale mam nadzieje ze nie bedzie potrzeby az tak dlugo :) jutro powinny byc pieniazki na koncie i co miesiac 20 beda sie pojawiac

Posted

[quote name='Asia_Klero']Wszystko wskazuj na to, ze kubus w piatek pojedzie do hoteliku!:)[/QUOTE]

No to super:multi::multi:
Już go nikt nie pogryzie:)

Posted

Cześć Kubusiu :)
jeszcze tylko 3 dni i w piątek do hoteliku pojedziesz :)
powiem ci cichaczem,że możesz zacząć się pakować :) i daj ten pycholek,to cię pogłaszcze i podrapię za uszkiem :)

Asia możesz mi podać namiary na ten Kubusiowy hotelik?, albo jakiś link do ich strony? bo szukamy hoteliku dla dwóch psich przyjaciół i może tam by się udało?!!

Posted

Dzisiaj będę dzwoniła do Pani z hotelu czy piątek jej pasuje:) Akrum mail do tej pani to [email][email protected][/email] tylko to hotel z boksami dla Kubusia wyjątkowo dom:) zobacze w piątek jak tam wyglądają boksy i wszystko. Zdam relację czy warto:)Ale Kubusiowi będzie na pewno dobrze jeśli tylko dogada się z koleżankami z domu..