Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Obraczus i inne cioteczki, wujaszkowie:loveu::loveu:zdołowana problemami rodzinnymi wpadłam tu by porozsyłać wątek, a tu już wszystko czeka- dziękuję, że aż tak bardzo mnie ucieszyliście, że jestescie żeby pomoc Kubusiowi:loveu::loveu:co do jednorazowych- poproszę osobę, która miała pokryć koszty za 1miesiąc, żeby jej nie naciągać, bo 400zł to dużo kasy, to poprosze tą osobę, żeby pokryła koszty tych kilku, kilkunastu dni;) Zaraz skontaktuje się z panią z hotelu. Co do transportu myślę, ze najpóźniej przyszły tydzień sama muszę dogadać się z moim TZ kiedy będzie miał wolne samochód itp. myślę, że za benzynę nie będziemy potrzebowali dużo pieniążków, bo całe szczęscie mamy auto na gaz więc koszta mniejsze;) jejku nadal w to nie wierzę wszystko. Już uzupelniam pierwsza stronę!

Posted

No koniecznie!!:) tylko Kubuś musi polubić dziewczyny, z którymi będzie mieszkał w domu! Jakoś mu nagadam może.. a tak właściwie Jolanto08 to z Tobą spotkałam się kiedyś na zlocie u Wandul czy to nie ty?:)

Posted

[quote name='obraczus87'][B]Deklaracje na hotelik[/B]:
Akrum - 15zł
Asia_klero - 5zł
karusiap - 10zł
Kaas1 - 20zł
Leyla - 50zł
kamila_s - 40zł
maks - 5zł
migama - 10zł
BasiaD - 20zł
Bjuta - 5zł
Ubocze - 5zł
Blanka - 10zł
beataczl - 30zł
kathrby - 10zł
grzenka - 10zł
kmurdz - 30zł
Pies Wolny - 20zł
Ola la - 15zł
lilo - 10zł
li1 - 10zł
andzia_F - 30 zł (od maja)
Jolanta08 - 10zł
Izabela1234 - 15 zł
_Goldenek2- 15 ZŁ

[B]razem[/B]:400zł

[SIZE=4][COLOR=red]KUBA PAKUJ WALIZKI :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::iloveyou::iloveyou:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#ff0000]HURRA!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) [/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

Jak Asia przyjdzie na dogo do Kubusia to chyba nie uwierzy :)
HURRA :) Kubusiu :) wychodzisz z więzienia :)

Posted

ze wszystkiego nawet nie zauważyłam, że Asia już to wszystko widzi :) ale cioteczki zaszalały :)
Kubuś już pewnie merda ogonkiem, peweni czuje że coś się szykuje :)

Posted

Zapraszam na wątek zabrzańskiego Kapslika- jakoś mało osób tam zagląda:(

[url]http://www.dogomania.pl/threads/180682-KAPSLIK-z-dzia%C5%82ek-dogorywa-w-schronisku.-Prosi-o-pomoc-w-og%C5%82oszeniach[/url].

Posted

Ha izabela nawet więcej-już doszły!;) zaraz zrobię rozpiskę. Tak jak pisałam wczesniej zaraz napisze do ketuni(jak ją gdzieś znajdę bo moja wyszukiwarka nie działa..)zeby jej siostra pokryła koszt kilku dni Kuby, jakie mam nadzieje spędzi jeszcze w kwietniu. A wasze wpłaty kochane cioteczki i wujaszkowie traktuje jako wpłaty za maj i dalej. Więc jeśli kochana cioteczka Jolanta08 wysłała pieniazki za kwiecien i maj to traktuje je jako za maj i czerwiec;)

Posted

Gratuluję Asiu sprawnej akcji. Masz na koncie następne uratowane psie istnienie :happy1::happy1::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:

Posted

Z tej radości zapraszam na loterię Trotterkową :) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/182482-INNA-LOTERIA-wisiorki-zegar-bajki-cebulka-inne-na-Trottka-z-nowotworem-17.04-g.20/page19[/URL]
i pyszną prażoną cebulkę [URL]http://www.dogomania.pl/threads/182478-PRAŻONA-CEBULKA-reaktywacja-)-na-Trottka-z-nowotworem-śledziony-17.04-g.19-30/page14[/URL]

Posted

[quote name='Asia_Klero']Ha izabela nawet więcej-już doszły!;) zaraz zrobię rozpiskę. Tak jak pisałam wczesniej zaraz napisze do ketuni(jak ją gdzieś znajdę bo moja wyszukiwarka nie działa..)zeby jej siostra pokryła koszt kilku dni Kuby, jakie mam nadzieje spędzi jeszcze w kwietniu. A wasze wpłaty kochane cioteczki i wujaszkowie traktuje jako wpłaty za maj i dalej. Więc jeśli kochana cioteczka Jolanta08 wysłała pieniazki za kwiecien i maj to traktuje je jako za maj i czerwiec;)[/QUOTE]
W takim razie ja proponuję wpłatę za maj ( za czerwiec wpłacę ) a pozostałą dyszkę dołożyć do transportu