NiJaSe Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 a wogole to aj low ju was wszystkich do bolu , JESTESCIE WIELCY I DZIEKI WAM ZE JESTESCIE !!!!! Quote
kosu32 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 [quote name='Isadora7']Dawmo nie miałam tak udanej imprezy. Zanim wyszłą ten cudowny telefon od kosu. Miszka kocham ciebie. To kiedy impra to ja Gibalak ustawie.[/QUOTE] Miszeńko kochana Poznaj ciotkę [B]Isadorę :)[/B] To Ona zaprojektowała plakaty i ogłoszenia z Twoją podobizną i dzięki Niej byłaś tak rozpoznawalna. Musisz Ją przywitać i dać się pokiziać w pierwszej kolejnośći - jak zawsze była bardzo pomocna i nie odmówiła psiakowi w potrzebie :) Wracając do tematu imprezy - to czekamy na szczegóły od Roleczki. Oj będzie się działo - HEJ !!! Quote
NiJaSe Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 hehe ja przyjade na sanich zaprzezonych w haszczaki tak zeby trase poznaly co by pania potem do domu odholowaly ;p , tylko kurde zebym sie potem na snieznej syberii nie obudzila ;p Quote
kosu32 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 [quote name='NiJaSe']a wogole to aj low ju was wszystkich do bolu , JESTESCIE WIELCY I DZIEKI WAM ZE JESTESCIE !!!!![/QUOTE] Ja też się podpisuję i mówię wszystkim I LOVE YOU !!! :loveu::loveu::loveu: I LOVE YOU !!! :loveu::loveu::loveu: I LOVE YOU !!! :loveu::loveu::loveu: I LOVE YOU !!! :loveu::loveu::loveu: I LOVE YOU !!! :loveu::loveu::loveu: I LOVE YOU !!! :loveu::loveu::loveu: I LOVE YOU !!! :loveu::loveu::loveu: I LOVE YOU !!! :loveu::loveu::loveu: I LOVE YOU !!! :loveu::loveu::loveu: I LOVE YOU !!! :loveu::loveu::loveu: Quote
kosu32 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 [quote name='NiJaSe']hehe ja przyjade na sanich zaprzezonych w haszczaki tak zeby trase poznaly co by pania potem do domu odholowaly ;p , tylko kurde zebym sie potem na snieznej syberii nie obudzila ;p[/QUOTE] Mój Leo do zaprzęgu się nie nadaje, a poza tym nie dałby rady ciągnąć takiego "ciężaru" (mowa o mnie). Pozostaje niezawdony i wyrozumiały TZ oraz czerwone Porche (pod warunkiem że Leo pojedzie z nami - bo inaczej to TZ się bez niego nie ruszy i znów będą siedzieć sami chłopcy w domu). P.S. Poniekąd ostatnio przywykli do tej sytuacji. Pancia wracała o 2 - 3 nad ranem ("ale to już było, i nie wróci więcej") Quote
NiJaSe Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 jasny dyngs a ja dalej nie moge emotek wstawiac ;/ , co najwyzej takie co se z klawiatury wstawie Quote
NiJaSe Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='kosu32']Mój Leo do zaprzęgu się nie nadaje, a poza tym nie dałby rady ciągnąć takiego "ciężaru" (mowa o mnie). Pozostaje niezawdony i wyrozumiały TZ oraz czerwone Porche (pod warunkiem że Leo pojedzie z nami - bo inaczej to TZ się bez niego nie ruszy i znów będą siedzieć sami chłopcy w domu). P.S. Poniekąd ostatnio przywykli do tej sytuacji. Pancia wracała o 2 - 3 nad ranem ("ale to już było, i nie wróci więcej")[/QUOTE] w razie co uzycze wam swoich sani ;) Quote
kosu32 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 [quote name='NiJaSe']jasny dyngs a ja dalej nie moge emotek wstawiac ;/ , co najwyzej takie co se z klawiatury wstawie[/QUOTE] A dla mnie Dogo dziś było łaskawe. Pozwoliło mi nawet tytuł wątku zmienić, posty edytować i zdjęcia powstawiać. Quote
kosu32 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 [quote name='NiJaSe']w razie co uzycze wam swoich sani ;)[/QUOTE] No to zawodowo - jesteśmy umówieni :) Quote
NiJaSe Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='kosu32']A dla mnie Dogo dziś było łaskawe. Pozwoliło mi nawet tytuł wątku zmienić, posty edytować i zdjęcia powstawiać.[/QUOTE] no kurde farciaro Ty ;) , chociaz ja tez dzisiaj farta mam i nawet nie bede sie wsciekac na dogo :D Quote
kosu32 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 [quote name='NiJaSe']no kurde farciaro Ty ;) , chociaz ja tez dzisiaj farta mam i nawet nie bede sie wsciekac na dogo :D[/QUOTE] Ty miałaś najlepszego z możliwych :) Ja powoli się ewakuuję do krainy snu. Miłych snów Miszeńko życzę Tobie i wszystkim tym którzy byli z Tobą. Quote
tanitka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 widzę, że emocje trzymaly Państwa do późnych godzin nocnych a teraz wszyscy śpią! :) Miszka już w domu, co za ulga :) Quote
lika1771 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Wielka ulga super zeby jeszcze Szurka sie znalazła Quote
Kinia1984 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Ale Miszka miała długi spacer:) Ciotki gratuluje akcji:) Brazo się cieszę:multi: Quote
kosu32 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 [quote name='orpha']a to prosze ogladac z odkreconym glosem :) [URL="http://www.youtube.com/watch?v=PTobcEsF08c"]YouTube - Miszka - umiem mowic ;)[/URL][/QUOTE] Wzieło mnie na wspomnienia ... I tak sobie pomyślałam że wstawię tu filmik Orphy z Miszką w roli głównej. Quote
Ewa i flatki Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='Nikus']Dogo nie bardzo:(.....wielcy są ludzie na dogo:):):)[/QUOTE] W tym kontekście pisałam, dla mnie Dogo to ludzie, bez nich jest niczym :P Quote
roleczka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 No helloł? Czy wszyscy juz wstali ? ( i wytrzeźwieli), bo Miszka spi i śpi i śpi i spi iśpi i chrapie i mruczy i spi i spi i spi...... O opuszczeniu mieszczkania nawet SŁYSZEĆ NIE CHCE. Wczoraj o 2 w nocy zaczeła popiskiwać że chce sik, no to na smycz a ona w zyciu! musiałam ja błagać , namawiać , obiecywać , że tylko na chwilkę, no to wyszła za próg i dalej nic, nogi z ołowiu, no to dalej ja błagam , namawiam , obiecuję , zapewniam , że zaraz wrócimy, a ona się kładzie na klatce, no i tak tzrz pół godziny, w końcu sie udało , sik i migiem do domu, i znowu śpi i śpi i spi i spi i spi....... Quote
figa33 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 głosik poważny , nie żadne tam popiskiwania..:lol: ale widzę ,że bez smyczki śmigała Quote
roleczka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 o Boże, jak ona sie przeciąga, zmieniła pozycje tago spania i spania i spania, i teraz na plecach brzucholem do góry, chyba zachwycona jest, wyglada na szczesliwą..... Quote
NiJaSe Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 a ja niedawno wstlam , Nikon zreszta tez ;p nie moge dodawac zalacznikow :/ [url]http://img341.imageshack.us/i/06122009.jpg/[/url] Quote
kaasik91 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Ale mamy dziś piękny dzień ;)... roleczka dawaj jakąś nową fote kaktusa :P NiJaSe - a gdzie reszta ekipy? :> Quote
NiJaSe Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='kaasik91']Ale mamy dziś piękny dzień ;)... roleczka dawaj jakąś nową fote kaktusa :P NiJaSe - a gdzie reszta ekipy? :>[/QUOTE] rezta spala z moja corka i jej kolezankami na moim lozku ;p Quote
Recommended Posts