Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Isadora7']Dawmo nie miałam tak udanej imprezy. Zanim wyszłą ten cudowny telefon od kosu. Miszka kocham ciebie. To kiedy impra to ja Gibalak ustawie.[/QUOTE]

Miszeńko kochana

Poznaj ciotkę [B]Isadorę :)[/B]
To Ona zaprojektowała plakaty i ogłoszenia z Twoją podobizną i dzięki Niej byłaś tak rozpoznawalna.
Musisz Ją przywitać i dać się pokiziać w pierwszej kolejnośći - jak zawsze była bardzo pomocna i nie odmówiła psiakowi w potrzebie :)

Wracając do tematu imprezy - to czekamy na szczegóły od Roleczki. Oj będzie się działo - HEJ !!!

Posted

hehe ja przyjade na sanich zaprzezonych w haszczaki tak zeby trase poznaly co by pania potem do domu odholowaly ;p , tylko kurde zebym sie potem na snieznej syberii nie obudzila ;p

Posted

[quote name='NiJaSe']a wogole to aj low ju was wszystkich do bolu , JESTESCIE WIELCY I DZIEKI WAM ZE JESTESCIE !!!!![/QUOTE]

Ja też się podpisuję i mówię wszystkim

I LOVE YOU !!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='NiJaSe']hehe ja przyjade na sanich zaprzezonych w haszczaki tak zeby trase poznaly co by pania potem do domu odholowaly ;p , tylko kurde zebym sie potem na snieznej syberii nie obudzila ;p[/QUOTE]

Mój Leo do zaprzęgu się nie nadaje, a poza tym nie dałby rady ciągnąć takiego "ciężaru" (mowa o mnie).
Pozostaje niezawdony i wyrozumiały TZ oraz czerwone Porche (pod warunkiem że Leo pojedzie z nami - bo inaczej to TZ się bez niego nie ruszy i znów będą siedzieć sami chłopcy w domu).

P.S.
Poniekąd ostatnio przywykli do tej sytuacji. Pancia wracała o 2 - 3 nad ranem ("ale to już było, i nie wróci więcej")

Posted

[quote name='kosu32']Mój Leo do zaprzęgu się nie nadaje, a poza tym nie dałby rady ciągnąć takiego "ciężaru" (mowa o mnie).
Pozostaje niezawdony i wyrozumiały TZ oraz czerwone Porche (pod warunkiem że Leo pojedzie z nami - bo inaczej to TZ się bez niego nie ruszy i znów będą siedzieć sami chłopcy w domu).

P.S.
Poniekąd ostatnio przywykli do tej sytuacji. Pancia wracała o 2 - 3 nad ranem ("ale to już było, i nie wróci więcej")[/QUOTE]

w razie co uzycze wam swoich sani ;)

Posted

[quote name='NiJaSe']jasny dyngs a ja dalej nie moge emotek wstawiac ;/ , co najwyzej takie co se z klawiatury wstawie[/QUOTE]

A dla mnie Dogo dziś było łaskawe. Pozwoliło mi nawet tytuł wątku zmienić, posty edytować i zdjęcia powstawiać.

Posted

[quote name='kosu32']A dla mnie Dogo dziś było łaskawe. Pozwoliło mi nawet tytuł wątku zmienić, posty edytować i zdjęcia powstawiać.[/QUOTE]

no kurde farciaro Ty ;) , chociaz ja tez dzisiaj farta mam i nawet nie bede sie wsciekac na dogo :D

Posted

[quote name='NiJaSe']no kurde farciaro Ty ;) , chociaz ja tez dzisiaj farta mam i nawet nie bede sie wsciekac na dogo :D[/QUOTE]

Ty miałaś najlepszego z możliwych :)

Ja powoli się ewakuuję do krainy snu.

Miłych snów Miszeńko życzę Tobie i wszystkim tym którzy byli z Tobą.

Posted

[quote name='orpha']a to prosze ogladac z odkreconym glosem :)

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=PTobcEsF08c"]YouTube - Miszka - umiem mowic ;)[/URL][/QUOTE]

Wzieło mnie na wspomnienia ...
I tak sobie pomyślałam że wstawię tu filmik Orphy z Miszką w roli głównej.

Posted

No helloł? Czy wszyscy juz wstali ? ( i wytrzeźwieli), bo Miszka spi i śpi i śpi i spi iśpi i chrapie i mruczy i spi i spi i spi...... O opuszczeniu mieszczkania nawet SŁYSZEĆ NIE CHCE. Wczoraj o 2 w nocy zaczeła popiskiwać że chce sik, no to na smycz a ona w zyciu! musiałam ja błagać , namawiać , obiecywać , że tylko na chwilkę, no to wyszła za próg i dalej nic, nogi z ołowiu, no to dalej ja błagam , namawiam , obiecuję , zapewniam , że zaraz wrócimy, a ona się kładzie na klatce, no i tak tzrz pół godziny, w końcu sie udało , sik i migiem do domu, i znowu śpi i śpi i spi i spi i spi.......

Posted

[quote name='kaasik91']Ale mamy dziś piękny dzień ;)... roleczka dawaj jakąś nową fote kaktusa :P

NiJaSe - a gdzie reszta ekipy? :>[/QUOTE]

rezta spala z moja corka i jej kolezankami na moim lozku ;p