Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uważam, że cała kwote można zebrać, tylko trzeba poprosić.. wiele osób...
jak się nie uda, to wtedy będziemy się martwić :cool1:
ale ja uważam, że się uda. Na razie mam bardzo dużo spraw na głowie, jutrzejszą adopcję, w weekend zajęcia i jeszcze wizyta u mojej Zorki w DT... a w międzyczasie będę spała :cool1: ale postaram się zaprosić jakieś osóbki..
Ale Was tez bardzo proszę o rozsyłanie wątku Miszki..nie wystarczy napisac na wątku.. uważam, że dużo lepsze rezlutaty dają prośby wysyłane na PW.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agata69']Widzę ruch u Miszki, to dobrze. A tymczasem zapraszam do obejrzenia mojego tymczasu, może ktoś miałby jakiś super domek?[/QUOTE]

Agata69 z Twojego banerka nie mozna wejść na strone nie wiem czemu.

Posted

[quote name='obraczus87']Uważam, że cała kwote można zebrać, tylko trzeba poprosić.. wiele osób...
jak się nie uda, to wtedy będziemy się martwić :cool1:
ale ja uważam, że się uda. Na razie mam bardzo dużo spraw na głowie, jutrzejszą adopcję, w weekend zajęcia i jeszcze wizyta u mojej Zorki w DT... a w międzyczasie będę spała :cool1: ale postaram się zaprosić jakieś osóbki..
Ale Was tez bardzo proszę o rozsyłanie wątku Miszki..nie wystarczy napisac na wątku.. uważam, że dużo lepsze rezlutaty dają prośby wysyłane na PW.[/QUOTE]

Jutro porozsyła pw. Myśle, że kaska się uzbiera :)

Posted

[quote name='obraczus87']i to jest pozytywne nastawienie :loveu:[/QUOTE]

Czasami samo pozytywne nastawienie nie wystarczy. Staram się myśleć realnie i mam nadzieję że Orpha jednak potraktuje Rudaska ulgowo :lol:
obraczus ja np. nie mam czasu czytać wszystkich wątków które dostaję na pw i pewnie wiele osób "odkłada" to na później. Ja w rozsyłanie wątku się nie piszę, bo niestety niemam czasu siedzieć przy kompie, ale poza tym jak będę mogła to pomogę.

Posted

[quote name='Agata69']Widzę ruch u Miszki, to dobrze. A tymczasem zapraszam do obejrzenia mojego tymczasu, może ktoś miałby jakiś super domek?[/QUOTE]

[U]Ano ano - ruch jak sie masz !!![/U]

Co chwila jakieś nowinki. Zaraz popatrzymy Twoje nowe cudo na DT.

[B]Agata69[/B]

Nie mogę wejść na Twoje wątki. Daj w sygnaturze jakiś link do wątkę albo wstaw banerek w podpisie ...

Posted

[quote name='Agmarek']Czasami samo pozytywne nastawienie nie wystarczy. Staram się myśleć realnie i mam nadzieję że Orpha jednak potraktuje Rudaska ulgowo :lol:
obraczus ja np. nie mam czasu czytać wszystkich wątków które dostaję na pw i pewnie wiele osób "odkłada" to na później. Ja w rozsyłanie wątku się nie piszę, bo niestety niemam czasu siedzieć przy kompie, ale poza tym jak będę mogła to pomogę.[/QUOTE]

Tak jak powiedziałam - zajmijmy się zbieraniem deklaracji. Na negocjacje z orphą przyjdzie czas.. uważam, że nie będzie takiej potrzeby, ale jeśli sie mylę, to wezmę negocjacje na siebie :evil_lol: żeby nie było :)
Ja mam kilka osób z dogo, z którymi na bieżąco jestem w kontakcie i jeśli Oni mi wysyłaja jakąś prośbę to zawsze czytam i podejmuję decyzję. A na pewno każdy z Was ma znajomych z dogo, do których można napisać.

Miszka - już niedługo będziesz grzała doopkę w domciu :) :) :)

[B]Przypominam, mamy DT dla Miszki, koszt miesięczny to 310zł
( z wyżywieniem).[/B]
[B]Pilnie potrzebne deklaracje. Każda wpłata jednorazowa mile widziana. :loveu:[/B]
[B]Miszka zasługuje na domeczek... najlepszy... [/B]

Posted

[quote name='Agmarek']A mnie się imię bardzo podoba i nie kojarzy z facetem, bo tylko kobietka może mieć taką fajną mordeczkę jak Miszka :eviltong:

[B]Orpha[/B] i love you i wszyscy Cię tu pewnie i love you za to co robisz. Ja oczywiście pomogę w utrzymaniu Miszki, tylko mam pytanie. Czy cena którą podała obraczus87 jest jeszcze do negocjacji, czy to już postanowione? :roll:
Wydaje mi się że ciężko będzie uzbierać taką sumę :oops: tym bardziej że Miszka zostanie u Ciebie pewnie trochę dłużej żebyś mogła ją ułożyć (:mad:) i przystosować do życia w rodzinie :diabloti:[/QUOTE]

[B]Agmarek[/B]

[B][COLOR=black]I love you[/COLOR][/B] - Ty to wiesz !!!
Dzięki że wpadłaś w odwiedziny do Miszki.
Widzę że świat jest mały, a krąg znajomych nam się rozrasta - o jeny jak miło !!!:multi:
Sytuacja nabiera tempa i mamy już nawet [B]"negocjatorów"[/B] - he he.

Posted

[quote name='obraczus87']Wiem, wiem... ale ktoś może pomyśleć, że to zdrobnienie od "Misza"... ale ja juz sie przyzwyczaiłam do imiona "Miszka " :loveu:
kosu32- Miszka jest w boksie nr 21 tak?? Postaram się jutro do Niej zajrzeć :)[/QUOTE]

Tak - Miszka mieszka w boksie 21. Na tyłach budynku biura - bardziej po lewej stronie. Sorki że dopiero teraz odpisuję, ale już nie ogarniam - taki ruch na wątku :crazyeye:

Posted

[B][U]Cholera - Dogo mnie znów wywala !!![/U][/B]

Zbierajmy deklaracje pośród znajomych .
Swoją drogą Agmarek ma dużo racji w tym co pisze o możliwościach finansowych każdego z nas, tym bardziej mając na uwadze Miszkę.
Miejmy jednak nadzieję że wszystko jakoś się poukłada.

P.S.
Z tego co wiem Agmarek jako pierwsza chciała zostać negocjatorem :cool3:

Posted

[quote name='obraczus87']kosu32 a może by tak w tytule wątku wpisać info, że zbieramy kase na deklaracje?? Nie wiem sama już..[/QUOTE]

Ja sądzę, że to dobry pomysł. Ja np wchodzę głównie na wątki, których tytuł wpadnie mi w oko :oops:

Posted

[quote name='kosu32']Z tego co wiem Agmarek jako pierwsza chciała zostać negocjatorem :cool3:[/QUOTE]

Bo ja od prawie roku staram się namówić Orphę na to żeby mi swojego kota oddała, a ona uparcie twierdzi że to z domowej kolekcji i nie może :evil_lol:

Posted

guzik !! Lady nie oddam i juz !! co za baby najpierw probuja wcisnac mi nieznanego pochodzenia kurczaki a teraz chca pozbawic mnie mojej Lady :mad:

Posted

[quote name='orpha']guzik !! Lady nie oddam i juz !! co za baby najpierw probuja wcisnac mi nieznanego pochodzenia kurczaki a teraz chca pozbawic mnie mojej Lady :mad:[/QUOTE]

Oj tam od razu chcą pozbawić :roll: Ja załatwię sprawę z kurczakami, a Lady do mnie na tydzień. Co Ty na to? :p Dwa dni? :razz: No chociaż zgódź sie na jeden :oops:
Bosze. Jak ja kocham Twojego kota :loveu:

Posted

[quote name='Agmarek']Oj tam od razu chcą pozbawić :roll: Ja załatwię sprawę z kurczakami, a Lady do mnie na tydzień. Co Ty na to? :p Dwa dni? :razz: No chociaż zgódź sie na jeden :oops:
Bosze. Jak ja kocham Twojego kota :loveu:[/QUOTE]
no jak załatwisz sprawe kurczakow to nad tym jednym dniem sie zastanowie :evil_lol: