obraczus87 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Uważam, że cała kwote można zebrać, tylko trzeba poprosić.. wiele osób... jak się nie uda, to wtedy będziemy się martwić :cool1: ale ja uważam, że się uda. Na razie mam bardzo dużo spraw na głowie, jutrzejszą adopcję, w weekend zajęcia i jeszcze wizyta u mojej Zorki w DT... a w międzyczasie będę spała :cool1: ale postaram się zaprosić jakieś osóbki.. Ale Was tez bardzo proszę o rozsyłanie wątku Miszki..nie wystarczy napisac na wątku.. uważam, że dużo lepsze rezlutaty dają prośby wysyłane na PW. Quote
Divi Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='Agata69']Widzę ruch u Miszki, to dobrze. A tymczasem zapraszam do obejrzenia mojego tymczasu, może ktoś miałby jakiś super domek?[/QUOTE] Agata69 z Twojego banerka nie mozna wejść na strone nie wiem czemu. Quote
Divi Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='obraczus87']Uważam, że cała kwote można zebrać, tylko trzeba poprosić.. wiele osób... jak się nie uda, to wtedy będziemy się martwić :cool1: ale ja uważam, że się uda. Na razie mam bardzo dużo spraw na głowie, jutrzejszą adopcję, w weekend zajęcia i jeszcze wizyta u mojej Zorki w DT... a w międzyczasie będę spała :cool1: ale postaram się zaprosić jakieś osóbki.. Ale Was tez bardzo proszę o rozsyłanie wątku Miszki..nie wystarczy napisac na wątku.. uważam, że dużo lepsze rezlutaty dają prośby wysyłane na PW.[/QUOTE] Jutro porozsyła pw. Myśle, że kaska się uzbiera :) Quote
obraczus87 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='Divi']Jutro porozsyła pw. Myśle, że kaska się uzbiera :)[/QUOTE] i to jest pozytywne nastawienie :loveu: Quote
Agmarek Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='obraczus87']i to jest pozytywne nastawienie :loveu:[/QUOTE] Czasami samo pozytywne nastawienie nie wystarczy. Staram się myśleć realnie i mam nadzieję że Orpha jednak potraktuje Rudaska ulgowo :lol: obraczus ja np. nie mam czasu czytać wszystkich wątków które dostaję na pw i pewnie wiele osób "odkłada" to na później. Ja w rozsyłanie wątku się nie piszę, bo niestety niemam czasu siedzieć przy kompie, ale poza tym jak będę mogła to pomogę. Quote
kosu32 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 [quote name='Agata69']Widzę ruch u Miszki, to dobrze. A tymczasem zapraszam do obejrzenia mojego tymczasu, może ktoś miałby jakiś super domek?[/QUOTE] [U]Ano ano - ruch jak sie masz !!![/U] Co chwila jakieś nowinki. Zaraz popatrzymy Twoje nowe cudo na DT. [B]Agata69[/B] Nie mogę wejść na Twoje wątki. Daj w sygnaturze jakiś link do wątkę albo wstaw banerek w podpisie ... Quote
obraczus87 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='Agmarek']Czasami samo pozytywne nastawienie nie wystarczy. Staram się myśleć realnie i mam nadzieję że Orpha jednak potraktuje Rudaska ulgowo :lol: obraczus ja np. nie mam czasu czytać wszystkich wątków które dostaję na pw i pewnie wiele osób "odkłada" to na później. Ja w rozsyłanie wątku się nie piszę, bo niestety niemam czasu siedzieć przy kompie, ale poza tym jak będę mogła to pomogę.[/QUOTE] Tak jak powiedziałam - zajmijmy się zbieraniem deklaracji. Na negocjacje z orphą przyjdzie czas.. uważam, że nie będzie takiej potrzeby, ale jeśli sie mylę, to wezmę negocjacje na siebie :evil_lol: żeby nie było :) Ja mam kilka osób z dogo, z którymi na bieżąco jestem w kontakcie i jeśli Oni mi wysyłaja jakąś prośbę to zawsze czytam i podejmuję decyzję. A na pewno każdy z Was ma znajomych z dogo, do których można napisać. Miszka - już niedługo będziesz grzała doopkę w domciu :) :) :) [B]Przypominam, mamy DT dla Miszki, koszt miesięczny to 310zł ( z wyżywieniem).[/B] [B]Pilnie potrzebne deklaracje. Każda wpłata jednorazowa mile widziana. :loveu:[/B] [B]Miszka zasługuje na domeczek... najlepszy... [/B] Quote
kosu32 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 [quote name='Agmarek']A mnie się imię bardzo podoba i nie kojarzy z facetem, bo tylko kobietka może mieć taką fajną mordeczkę jak Miszka :eviltong: [B]Orpha[/B] i love you i wszyscy Cię tu pewnie i love you za to co robisz. Ja oczywiście pomogę w utrzymaniu Miszki, tylko mam pytanie. Czy cena którą podała obraczus87 jest jeszcze do negocjacji, czy to już postanowione? :roll: Wydaje mi się że ciężko będzie uzbierać taką sumę :oops: tym bardziej że Miszka zostanie u Ciebie pewnie trochę dłużej żebyś mogła ją ułożyć (:mad:) i przystosować do życia w rodzinie :diabloti:[/QUOTE] [B]Agmarek[/B] [B][COLOR=black]I love you[/COLOR][/B] - Ty to wiesz !!! Dzięki że wpadłaś w odwiedziny do Miszki. Widzę że świat jest mały, a krąg znajomych nam się rozrasta - o jeny jak miło !!!:multi: Sytuacja nabiera tempa i mamy już nawet [B]"negocjatorów"[/B] - he he. Quote
obraczus87 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 kosu32 a może by tak w tytule wątku wpisać info, że zbieramy kase na deklaracje?? Nie wiem sama już.. Quote
kosu32 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 [quote name='obraczus87']Wiem, wiem... ale ktoś może pomyśleć, że to zdrobnienie od "Misza"... ale ja juz sie przyzwyczaiłam do imiona "Miszka " :loveu: kosu32- Miszka jest w boksie nr 21 tak?? Postaram się jutro do Niej zajrzeć :)[/QUOTE] Tak - Miszka mieszka w boksie 21. Na tyłach budynku biura - bardziej po lewej stronie. Sorki że dopiero teraz odpisuję, ale już nie ogarniam - taki ruch na wątku :crazyeye: Quote
gos Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Jest dobra dusza, to jest ruch. I jest nowa przyszłość Miszki:-) Quote
orpha Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 rety jak Obraczus ma negocjowac to ja zaczynam szkolic swoje haszczycze na psy zaczepno -obronne :evil_lol: Quote
Bjuta Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Bardzo się cieszę! :loveu: (Dopisałam do allegro o opłatach schroniskowych, Kosu, masz zapchaną skrzynkę ;)) Quote
kosu32 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 [B][U]Cholera - Dogo mnie znów wywala !!![/U][/B] Zbierajmy deklaracje pośród znajomych . Swoją drogą Agmarek ma dużo racji w tym co pisze o możliwościach finansowych każdego z nas, tym bardziej mając na uwadze Miszkę. Miejmy jednak nadzieję że wszystko jakoś się poukłada. P.S. Z tego co wiem Agmarek jako pierwsza chciała zostać negocjatorem :cool3: Quote
Magnesiatko Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='obraczus87']kosu32 a może by tak w tytule wątku wpisać info, że zbieramy kase na deklaracje?? Nie wiem sama już..[/QUOTE] Ja sądzę, że to dobry pomysł. Ja np wchodzę głównie na wątki, których tytuł wpadnie mi w oko :oops: Quote
Agmarek Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='kosu32']Z tego co wiem Agmarek jako pierwsza chciała zostać negocjatorem :cool3:[/QUOTE] Bo ja od prawie roku staram się namówić Orphę na to żeby mi swojego kota oddała, a ona uparcie twierdzi że to z domowej kolekcji i nie może :evil_lol: Quote
orpha Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 guzik !! Lady nie oddam i juz !! co za baby najpierw probuja wcisnac mi nieznanego pochodzenia kurczaki a teraz chca pozbawic mnie mojej Lady :mad: Quote
Agmarek Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='orpha']guzik !! Lady nie oddam i juz !! co za baby najpierw probuja wcisnac mi nieznanego pochodzenia kurczaki a teraz chca pozbawic mnie mojej Lady :mad:[/QUOTE] Oj tam od razu chcą pozbawić :roll: Ja załatwię sprawę z kurczakami, a Lady do mnie na tydzień. Co Ty na to? :p Dwa dni? :razz: No chociaż zgódź sie na jeden :oops: Bosze. Jak ja kocham Twojego kota :loveu: Quote
orpha Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='Agmarek']Oj tam od razu chcą pozbawić :roll: Ja załatwię sprawę z kurczakami, a Lady do mnie na tydzień. Co Ty na to? :p Dwa dni? :razz: No chociaż zgódź sie na jeden :oops: Bosze. Jak ja kocham Twojego kota :loveu:[/QUOTE] no jak załatwisz sprawe kurczakow to nad tym jednym dniem sie zastanowie :evil_lol: Quote
orpha Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Obraczus do mnie mowisz ? :eviltong::evil_lol: Quote
obraczus87 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='orpha']Obraczus do mnie mowisz ? :eviltong::evil_lol:[/QUOTE] alez oczywiście :) :eviltong: Quote
orpha Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 wiedzialam :evil_lol: , Obraczus naprawde nie musisz :eviltong: Quote
obraczus87 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='orpha']wiedzialam :evil_lol: , Obraczus naprawde nie musisz :eviltong:[/QUOTE] alez muszę, dzień bez podlizywania się to dzień stracony :diabloti: Quote
Recommended Posts