Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja mieszkam też przy Terespolskiej, Grochowskiej, nie widziałam żadnych plakatów, Miszki też nie. Skąd plakaty można wziążć? Dam córce, to porozwiesza tu w okolicy jak nie ma.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nikus']To wiadomość od Renaty " ... mieszkam skrzyzowanie Terspolska z
Grochowska i tu wszyscy wiedza w obrebie co najmniej dwoch przystankow
wsio jest obstawione tylko jakby ktos mogl tu plakaty porozwieszac bo ja
juz nie mam czesc dalam mlodziezy swojej a czesc listonoszowi..." wiecie której.,prawda?[/QUOTE]
Jutro pójdę wydrukować plakaty i porozwieszam w obrębie Grochowskiej. Akurat mieszkam niedaleko (Podskarbińska), także zaraz się z eF'em przejdę po okolicy.

Posted

aga wysłałam maila. Nie wiem co się dzieje, ale nie idzie mi wysyłanie pw. Niech mi ktoś napisze, pliss jak sie wysyła. Bo mi sie nakłada na te rubryczki jaki.s mój profil czy coś takiego i nawet napisać nie mogę nic.

Posted

[quote name='Awit']aga wysłałam maila. Nie wiem co się dzieje, ale nie idzie mi wysyłanie pw. Niech mi ktoś napisze, pliss jak sie wysyła. Bo mi sie nakłada na te rubryczki jaki.s mój profil czy coś takiego i nawet napisać nie mogę nic.[/QUOTE]

Możesz mieć po prostu problemy z Dogo.

Najprościej jest zdobyć zwykły prywatny adres i przesłać plakat w taki sposób (plakat jest w PDF-ie).

Posted

Posłuchajcie

A może jutro połączyć siły i razem ruszyć w miasto - takimi patrolami - co Wy na to ?
Ja nie mieszkam w Warszawie, ale oczywiście mogę dojechać-jestem zmotoryzowana (niestety mam małe auto). Domówimy szczegóły z roleczką i Jej TZ-etem i ruszymy zwartą grupą. Tylko trzeba nakreślić plan działania, obszar w którym będziemy jej poszukiwać. Koniecznie trzeba będzie wydrukować dużą ilość plakatów (zgrać np na pandriva), zaopatrzyć się w taśmę klejącą i pinezki. Zastanowić się komu dajemy plakaty, gdzie je wieszamy (tak by nie łamać przepisów i dodatkowo nie zostać za to ukaranym). Trzeba ustalić kiedy rozpoczniemy przeszukiwania W-wy - może jakoś za dnia ... Numery terlefonów wymieniemy na miejscu.

Posted

Ja niestety nie znam ludzi z tamtych okolic, więc potrzebna będzie Wasza pomoc. Dobrze byłoby też zanieść plakaty do kościoła i poprosić-zapytać któregoś z księży o możliwość powieszenia ich na parafialnej tablicy ogłoszeń.

Dziś nie dam rady nigdzie się ruszyć-wczorajsze nocne poszukiwania Miszki i dzisiejszy dzień w pracy - wyssały ze mnie ostatnie siły.

Niestety telefon od wczoraj milczy ...

Może ktoś z Was ma jeszcze jakiś pomysł jak poszerzyć poszukiwania Miszki, gdzie ją poogłaszać, co zrobić by rozdmuchać sprawę Jej zaginięcia...

Posted

Dziś przez kilka godzin dzwoniłam do WOTu w sprawie tego programu o zaginionych zwierzętach-niestety nikt nie odpowiadał. Roleczka ma załatwić Miszce ogłoszenie w Gazecie Wyborczej - w ogłoszeniach drobnych, które mogłoby pojawić się w poniedziałek (ma zostać wydrukowany Jej plakat).

Siedzę w domu i nie wiem co mam ze sobą zrobić ... nic mi nie idzie i nie mogę się na niczym skupić

MISZEŃKO KOCHANA - WRACAJ DO NAS !!!

Posted

Jutro jadę na Pragę Północ i być może w stronę Marek. Będę się rozglądała, jak będę miała plakaty to tam gdzieś rozwieszę. Córka z chłopakiem też tu porozwieszają. Tylko muszę mieć te plakaty

Posted

Jutro jadę na Pragę Pónoc i być może w stronę Marek. Jak będę miała plakaty powieszę gdzie będę mogła. Tu też córka z chłopakiem mają powiesić, tylko muszę je mieć. Dajcie mi na maila

Posted

[quote name='Awit']Jutro jadę na Pragę Pónoc i być może w stronę Marek. Jak będę miała plakaty powieszę gdzie będę mogła. Tu też córka z chłopakiem mają powiesić, tylko muszę je mieć. Dajcie mi na maila[/QUOTE]

Wysłałam Ci prywtną wiadomość. Daj znać czy doszła.

Posted

[quote name='Awit']Jutro jadę na Pragę Pónoc i być może w stronę Marek. Jak będę miała plakaty powieszę gdzie będę mogła. Tu też córka z chłopakiem mają powiesić, tylko muszę je mieć. Dajcie mi na maila[/QUOTE]

Na stronie 105 tego wątku jest link z plakatem zrobiony przez Isadora7. Otwórz link, na samym dole szare kółko "pobierz" i juz plakat ściągnięty.

Masz w domku drukarkę kolorową? Jeśli będziesz miała problem, daj znać. Ja wyślę do Ciebie PM a Ty zwrotnie prześlesz mi swój adres mailowy, ok?

Posted

[quote name='Awit']Nie mam kolorowej, ale wysłałam kosu maila, zaraz tez sprawdze czy stad pobiorę.[/QUOTE]

Sprawdż pocztę - wysłałam plakat.
Plakat możesz zgrać na pendriva lub płytę cd i przejść się do najbliższego punktu ksero. Możesz wtedy powielić go w kolorze lub na biał-czarno, choć w kolorze bardziej rzuca się w oczy.

Posted

Jeżeli mogę Was prosić, to skopiujcie sobie podpis który mam pod banerkami dotyczący zaginięcia Miszki i ustawcie w swoich podpisach - może to coś da ...

Posted

[quote name='Isadora7'][B]link do pliku:[/B]
[url]http://www.sendspace.pl/file/1795104b2e3fd54c97be33a[/url]

[B]Isadoro[/B] - chciałam ten plakat Miszki wrzucić na Fotosika a później zamieścić na Naszej Klasie - da się to jakoś zrobić - bo mi nie wychodzi ...