Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agmarek']O matko! Jak mam to rozumieć? Że gości będę miała? :multi: Weźcie Lady! Z Orphą oczywiście :evil_lol:
A na moje tereny terenówka jest bardzo wskazana :cool1:[/QUOTE]

Jeny - a to się narobiło !!!

Będzie cudnie !!!

Wszyscy dotrą ze swoim zwierzyńcem - ale będzie jazz !!!

[B]Nikus -[/B] wybawco Ty nasz - nawet nie wiesz jaki dobry pomysł nam podsunołeś :)

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kosu32'][B]Nikus[/B]

A co dokładnię he ?... bo nie czaję bazy o poranku ,,,[/QUOTE]

zamiast leków weźmy bejsbole i walczmy z modami o swoje prawa....:)

Posted

[quote name='kosu32']Jeny - a to się narobiło !!!

Będzie cudnie !!!

[B]Nikus -[/B] wybawco Ty nasz - nawet nie wiesz jaki dobry pomysł nam podsunołeś :)[/QUOTE]

Szkoda,że mam do Was tak daleko oj byłby jazz gdybym przyjechał z moimi futrzakami i to całkiejm spory hihi:)

Posted

[quote name='Nikus']Szkoda,że mam do Was tak daleko oj byłby jazz gdybym przyjechał z moimi futrzakami i to całkiejm spory hihi:)[/QUOTE]

To masz więcej jak jednego?? E tam! To co tu z terenówką wyjeżdżasz? Jak tam ma się zmieścić Leo Kosu i Orpha z Niyą, Jadźką...A gdzie tu jeszcze Lady? :placz:
Jak Twoje to cudo pod zdjęciem to pewnie pół samochodu sama głowa zajmuje :evil_lol:

Posted

[quote name='kosu32']Jeny - a to się narobiło !!!

Będzie cudnie !!!

[B]Nikus -[/B] wybawco Ty nasz - nawet nie wiesz jaki dobry pomysł nam podsunołeś :)[/QUOTE]

Kosu wiesz że ja na diecie to teraz u mnie tylko sałata w lodówce i pełne szafki z psim (i kocim) żarciem ewentualnie jak masz chęć :evil_lol: ale zapraszam. Corso się ucieszy że nowe spodnie przyjechały do skrócenia :diabloti:

Posted

[B]UWAGA[/B]

[B]Właśnie dosrtałam informację że wczoraj o godzinie 17.00. uciekła Miszka (okolice Arkadii). Miszka była widziana w okolicach Jana Pawła II na wysokości Hali Mirowskiej. Do obroży ma dołączoną adresówkę.[/B]

[B]Prosimy o pomoc - sunia jest strachliwa[/B]

Posted

Hallo - czy ktoś tu zagląda ????

Nie mogę edytować tych cholernych postów i zmienić tytułu.

Nie mogę zamieścic nowego postu na psach zagubionych.

POMOCY !!!

Posted

[quote name='Nikus']kosu PW wysłałem...tam napisz co i jak[/QUOTE]

Nikus Kosu próbowała założyć wątek dla Miszki na zaginionych, ale ją wywala, a mi nie pozwala wstawić zdjęć. Może Tobie się uda skopiować posta Kosu i założyć nowy wątek?

Posted

[quote name='mru']czy wiadomo coś więcej???[/QUOTE]

Uciekła ponoć wczoraj koło 17.00. TZ-towi roleczki.
Ktoś otworzył drzwi na korytarzu i Ona zwiała. Coś ją wystraszyło i podbiegła do ogrodzenia osiedla, gdzie ponoć przecisneła się przez szczeble.

Widziano ją w okolicach Jana Pawła II - na wysokości Hali Mirowskiej.

Posted

Szlak mnie trafi !!!

Jestem w pracy, nie mogę się wyrwać, mam urwanie łba !!!
Później wizytę u lekarza z której nie mogę zrezygnować.
Dopiero koło 19.00. będę mogła pojechać i szukać Miszki

Posted

Kosu...na wątku na psach zaginionych jest Livka .Potrzebne zdjęcia Miszki ..Livka spróbuje je po pracy wstawić jeżeli wam się nie uda na wątek ich dać.W bazie psów zaginionych też trzeba by fotkę...

Posted

[quote name='Nikus']Kosu...na wątku na psach zaginionych jest Livka .Potrzebne zdjęcia Miszki ..Livka spróbuje je po pracy wstawić jeżeli wam się nie uda na wątek ich dać.W bazie psów zaginionych też trzeba by fotkę...[/QUOTE]

A nie może ściągnąć fotek z pierwszej strony wątku ???