Szarotka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Och Miszka jest wyjatkowo urokliwa i taka lady :):) naprawde super piesek, wyjatkowo udany :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='orpha']a na koniec spaceru Miszka przegalopowala po wielkiej kaluzy wody i chyba bardzo sie jej woda spodobala bo sie w niej polozyla , do domu wracala mokra i brudna ale za to niesamowicie zadowolona :d[/QUOTE] Hehe to chyba w genach rudych tak jest zapisane -Biana uwielbia połozyć się na środku kałuży :diabloti: Orpha podziwiam ze puszczasz ją bez smyczy :crazyeye: Quote
orpha Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Rudzia wiem to moze troche beztroskie , ale ubzduralam sobie , ze jak mam do psa zaufanie a pies o tym wiem , to nie powinno byc problemow. Poki co ta metoda mi sie zawsze sprawdzala , aczkolwiek nie moge wykluczyc ze jest niezawodna , widac narazie mialam szczescie do takich a nie innych psow. Miszka na cale szczescie ,zachowuje sie bardzo porzadnie ,jak sie czegos przestraszy to albo kamienieje albo chowa sie za mnie,nie ma tendencji do wziecia nog za pas i dania nogi. Achhhhh hukow tez sie nie boi , jak wracalysmy do domu to nieopodal w warsztacie cos chyba przy motorze dlubali i z dwa razy rabnelo tak ,ze az mna rzucilo a Miszka ...nic ,zero reakcji Quote
Szarotka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Orpha masz absolutna racje i ta sama metoda dziala na ludzi. Jak sie ma do kogos zaufanie, to ludzie Cie nie zawioda, bo potem nie bede mogli sami sobie w oczy spojrzec. Sorry za offa, ale: Grand w grudniu ma wrocic do ogolnych boksow, a to dla niego wyrok smierci, bo jest stary, bezzebny i ma problemy skorne. Brakuje 60 zl. Miejsce w hotelu juz czeka na Grandzika. [SIZE=4][B]Kazde 5 zl. robi roznice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/ratunku-malenki-staruszek-umiera-w-schronisku-brakuje-1-3-deklaracji-pomocy-146415/index36.html[/url] [/B][/SIZE] Quote
Rudzia-Bianca Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Szarotka']Orpha masz absolutna racje i ta sama metoda dziala na ludzi. Jak sie ma do kogos zaufanie, to ludzie Cie nie zawioda, bo potem nie bede mogli sami sobie w oczy spojrzec. [B][SIZE=4][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/ratunku-malenki-staruszek-umiera-w-schronisku-brakuje-1-3-deklaracji-pomocy-146415/index36.html"][/URL][/SIZE][/B] [/QUOTE] No wydaje mi się że to daleko idąca analogia , ale skoro się spisuje :loveu: Ja mimo wszystko bałabym się :shake: Quote
lilk_a Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 szczerze powiem że też bym się bała .... no chyba ze [B]orpha[/B] umie bardzo szybko biegać :evil_lol: Quote
Szarotka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Rudzia-Bianca']No wydaje mi się że to daleko idąca analogia , ale skoro się spisuje :loveu: Ja mimo wszystko bałabym się :shake:[/QUOTE] Mowie Ci, ze dziala, pies wyczuwa jak sie boisz i staje sie nerwowy. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Szarotka']Mowie Ci, ze dziala, pies wyczuwa jak sie boisz i staje sie nerwowy.[/QUOTE] Szarotko działa - na normalne psy , ale psy po przejściach są nieprzewidywalne, zwłaszcza na początku . Wiadomo pies psu nie równy ale to ryzyko jednak . Widać jednak że Miszka to normalny pies :multi: Quote
Szarotka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Rudzia-Bianca'] Widać jednak że Miszka to normalny pies :multi:[/QUOTE] No wlasnie :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
orpha Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 hehe no wiecie sprinterem jestem dobrym ,ale w takich sytuacjach Niya jest jeszcze lepsza :evil_lol: Quote
orpha Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 o dzisiejszyn spacerze nie napisze nic bo cale zgromadzenie przemykalo miedzy kroplami deszczu i kombinowalo zeby jak najszybciej wrocic pod dach gdzie sucho i przyjemnie. Normalnie chyba sie malpy 4 zmowily , ja chcialam ambitnie je wyspacerowac porzadnie a one jakby sie zmowily i tym razem wszytskie cztery skamienialy ,malo tego spojrzaly na mnie wzrokiem pt."nieobliczalna wariatka" :cool1: ,"chcesz idiotko moknac to sobie idz a my wracamy do domu" Quote
Monika z Katowic Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 :lol::lol::lol: Mądre pieski - :lol: po co moknąć - jak można poleżeć w domowym ciepełku. Quote
orpha Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Miszka miala dzisiaj dzien pelen wrazen :evil_lol: , znow sie zjechala do nas banda hunów , bylo gwarno i tloczno ,biedna siedziala na swoim kocyku i wielkimi ze zdumienia oczyma patrzyla na to rozwrzeszczane towarzystwo. I znow cala uwaga na niej , i znow cos gadaja glaszcza i cos chca , generalnie burza jej swiety spokoj :mad:. Zagrozeniem nie byla tylko Agmarek , ktora przyssala sie z moca osmiornicy do Lady , a ze Lady lubi byc w centrum zainteresowania a jak juz ktos do niej wzdycha i sadzi same komplementy to juz wogole super. Miszka pojechala dzisiaj w odwiedziny do Roleczki i musze powiedziec , ze spisala sie na szostke , po czesci dzieki kosowemu Leo , ktory wzial Miszke w obroty i ta w koncu nawet zaczela sie bawic , co jest uwiecznione na fotografiach , na zdjecia trzeba poczekac a najpierw ladnie poprosic o nie 1.Kosu 2.Roleczke 3.Agmarka nie wiem jak je przekonacie :eviltong: , ja niestety zdjec nie mam czy robic a ze mna byloby latwo - paczka pączkow i zrobie wszystko .... no prawie wszytsko :diabloti: Quote
lilk_a Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 bazarek dla Miszki i Szurki zakończony , udało mi się utargować 80 zł na dwie sunie czyli dla Miszki będzie 40 zł .... nie wiem co z Szurką bo uciekła i jakoś nie daje się znaleźć :shake: zgłoszę problem na jej wątku .... jak tylko pieniądze dotrą do mnie przepłacę na konto dla Miszki Quote
orpha Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Biedna Szurka , gdzie ta dziewczyna sie moze podziewac ?? :shake: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 O nie Ciotki mają zdjęcia i się nie chwalą tak być nie może :mad: Quote
orpha Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [url=http://www.youtube.com/watch?v=OtYukB4U9Wc]YouTube - spacer Miszkowy[/url] [url=http://www.youtube.com/watch?v=VJ1R8GT2LIo]YouTube - spacer Miszki cz.II[/url] [url=http://www.youtube.com/watch?v=yh5W2Wgy3FQ]YouTube - apacer Miszki cz.III[/url] Quote
mpati123 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Miszka nie wygląda na tych filmikach na tak bardzo wycofaną... :) Wygląda już coraz lepiej...! :) A jak ona pobiegła, to ja bym się tak zestresowała... I próbowała odwołać... Ale to jest przez mój uraz z moim psem... :) Zawsze gdy może - ucieka... Nie ode mnie, tylko od rodziców, ale zawsze...! Quote
orpha Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 mpati dalej i tak by nie pobiegla , co najwyzej musialaby plynac :d , mamy naturalna przeszkode w postaci kanalku :) , wokol lak sobie plynie i gdyby nie mostki to byloby jak na wyspie :) Quote
Nikus Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 :shake: ja to mam pecha do netu:mad: w pracy nie odtwarza mi filmików i niektórych zdjęć...a w domu to już całkiem net wariuje;) Dziś będzie dzień prawdy dla informatyka:diabloti::mad::mad::mad::mad: Quote
mpati123 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Orpha... Macie fajnie, u mnie jak pogna, to się nie będzie słuchała rodziców... A jak coś, to lataj za nią po polach... Ma kilka miejsc (a raczej towarzyszy, którzy znajdują się w danych miejscach) i tam chodzi... A ja się stresuję, bo ulica, bo ktoś jej może coś zrobić... Quote
mpati123 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Litość mam... Jak Lusia wyśle mi CSiki to ja odpływam, i koniec z gniewem... Jak ją zawołam, gdy jestem wściekła, wysyła mi CS pt. "Już, nie złość się, kobieto, ja też czasami muszę sprawdzić twoją czujność... :)" A ja... No cóż, zabieram bez słowa do domku... Quote
Livka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Ha ha ale wam się fajnie to wszystko poplątało :evil_lol::evil_lol: Wyszło zabawnie w każdym razie ...:eviltong: Quote
mpati123 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Noo... Wyszło, oj wyszło... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3::cool3::cool3: Quote
Recommended Posts