Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam

Jestem znów tylko na chwilę bo mam urwanie głowy-może później uda mi się na chwilę zawiatać na Dogo-chyba że usnę w wannie.

Co do Miszki to dziewczyna zaczyna odżywać u boku Orphy i Jej czworonogów. Ona poznaje świat na nowo. Nowe zwierzaki które traktują ją obojętnie, ludzie którzy odwiedzają (dokarmiają, głaszczą), spacery na zielonej trawce itd. Wydaje mi się że trzeba dać Miszce jeszcze odrobinkę czasu (jest u Orphy raptem od środy) i przyzwyczajać że coś się wokół niej dzieje. Pomysł z wizytami roleczki, spacerami, nawiązywaniem więzi-jak najbardziej na tak. Miszka powinna zrozumieć i uwierzyć że ludzie nie są źli i że jest w stanie im zaufać.

Posted

[quote name='orpha']heh lolka tylko ciiii bo sie moje koty na mnie zemszczą :razz:[/QUOTE]
no tak :cool3:mogą Ci spakować w walizeczkę i wystawić ją za próg :lol:
i jak się tak zbiorą to nawet Twój Kot-behawiorysta nic już nie pomoże :lol:

Posted

[quote name='L/Olka']no tak :cool3:mogą Ci spakować w walizeczkę i wystawić ją za próg :lol:
i jak się tak zbiorą to nawet Twój Kot-behawiorysta nic już nie pomoże :lol:[/QUOTE]
no nie wiem czy mi nawet walizke spakuja , wystawia mnie jak stoje :cool3:

Posted

[B]Kinia1984 [/B]- mam pytanie. Sprawdziłam właśnie że deklarowałaś miesięczne wpłaty w wysokości 10 pln a dokonałaś wpłaty na 15 pln. Czy jesteś kolejną osobą która "dorzuca" dodatkowy grosz dla Miszki ??? :cool3:

P.S. W niedzielę uaktualnię stan wpłat

Posted

Dzisiaj Miszka prawie caly spacer odbyla bez smyczy , posluszna jest niesamowicie , potrafi sie pieknie bawic ,biegac i skakac jak myszoskoczek. Na wszelki wypadek jak zblizal sie jakis nowy pies zapinalam ja na smyczke , zeby sie nie wystraszyla i w panice nie uciekla , chociaz ona jak sie czegos przestraszy to nieruchomieje , ale wole chuchac na zimne.
Dziewczyna pieknie reaguje na kazde zawolanie , przestaje sie tez juz tak panicznie bac obcych ludzi , widac ze jeszcze troszke sie boi , ale na wyciagniecie reki podchodzi :). Natomiast wlascicielka Bohuna wkupila sie w jej laski smakolykami i skubana razem z Jadzia i Niya pieknie zebrala o te dobroci :mad:, normalnie powinnam sie spalic ze wstydu wszytskie trzy zachowywaly sie tak jakby co najmniej miesiac tylko trawa sie zywily :cool3:.

Posted

[quote name='orpha']Natomiast wlascicielka Bohuna wkupila sie w jej laski smakolykami i skubana razem z Jadzia i Niya pieknie zebrala o te dobroci :mad:, normalnie powinnam sie spalic ze wstydu wszytskie trzy zachowywaly sie tak jakby co najmniej miesiac tylko trawa sie zywily :cool3:.[/QUOTE]
To już jest żebractwo zaawansowane:evil_lol:... wyrabia się dziewczyna:cool3:

Posted

a na koniec spaceru Miszka przegalopowala po wielkiej kaluzy wody i chyba bardzo sie jej woda spodobala bo sie w niej polozyla , do domu wracala mokra i brudna ale za to niesamowicie zadowolona :d

Posted

[quote name='mru']eej, orpuś! a one rozumieją "mostek"?
nie skaczą Ci wtedy na klatę? :evil_lol:[/QUOTE]
hahahah nie , normalnie jak ludzie na mostek wchodza :eviltong:

Posted

heh wiesz one rozumieja`zeby mi przyjemnosc zrobic :evil_lol: , niech sie wariatce wydaje ze umie z nami rozmawiac :eviltong:, ludzie sie na nia tak dziwnie patrza to niech ma troche radochy :diabloti:

A Miszka .... brak mi slow ,jest niesamowita , zloto nie pises :):)

Posted

kurde szkoda ze ten moj durnowaty telefon krzyczal ze malo pamieci ma bo chcialam nagrac ta dzika galopade po wodzie , to bylo czyste szalenstwo co ona wyprawiala , woda leciala na wszystkie strony a ta skubana jakies podskoki , bieganina ,tarzanie sie - normalnie szal cial i uprzęży :loveu:

Posted

Miszka nie do poznania :loveu::loveu::loveu:

zapraszam na bazarek dla psa , który dwa dni spędził uwięziony w mule
[CENTER][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/obrazkowy-dla-herkulesa-dwa-dni-stojacego-w-mule-23-xi-godz-23-oo-173710/"][IMG]http://www.lilka.grabalski.gre.pl/obr/herk.jpg[/IMG][/URL]
[/CENTER]

Posted

l/olka no na ba przeciez powszechnie wiadomo , ze nic tak nieodstresowuje jak konkretna orgia :D

a przy okazji czy ktos mogly zrobic banerek dla suni z tego wątku ??
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/wychudzona-chora-bernardynka-z-wyrokiem-potrzebne-deklaracje-leczenie-hotel-173682/[/URL]