Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rudzia spokojnie mam to opanowane :) , nigdy na wprost w gardlo , tylko delikatnie z boczku nawet nie otwieram zwierzakowi paszczy , tylko po zebach leje , odruch zlizywania i majtania jezorem sam sie wlacza.
edit: zreszta mam nadzieje , ze to napicie sie wody nie bylo jednorazowym wybrykiem , tylko ze moze mala sie przelamala

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=black][FONT=Verdana]Cholerne Dogo - teraz dla odmiany i mnie wywaliło !!! :angryy:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=black][FONT=Verdana]To cudnie że Miszka sama poszła chlupnąć wody[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=black][FONT=Verdana] :multi:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Może po prostu jesteśmy zbytnio przewrażliwone i zbyt dużo wymagamy od naszej dziewczynki w tak krótkim czasie. Nic - weta można zapytać - nie zaszkodzi na przyszłość. To zapewne wynik stresu jaki Jej zafundowałyśmy wczorajszą podróżą - okropne z nas [/FONT][/COLOR][B][COLOR=black][FONT=Verdana]blondi z odrostami[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=black][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Co do pazurków to widzę że działamy, ale o kosztach pisz Orpha - będziemy się starać kombinować kasę. Ja wszelkie rozliczenia, bazarki, dodatkowe wydatki - będę zamieszczać na pierwszej stronie wątku. Napisz mi jeszcze jak nazywał się ten szampon zakupiony u weta (też smrodzik miał nie chudy - to chyba do kompletu z tym drugim świństwem - Biocydem) :evil_lol:[/FONT][/COLOR]

Posted

to piszę ja ... lilk_a z konta mojego syna :lol:
[B]orpha[/B] taki off z powodu banerka spójrz na baner w podpisie ja go widzę ... dało się go wgrać ...myślałam że za duży ... ale jest ;)

zaraz go usunę :)

Posted

kurcze ja juz nic nie kaman , bo ja u siebie w podpisie banerek widze i nawet wlazlam przez niego na swoja galerie :crazyeye:
Cholewka wy nie widziecie banerka u mnie ?????

Posted

kosu co Ty wypisujesz , jakie dodatkowe koszty ?? przeciez takie rzeczy wejdą w te 240 zl , przeciez obciecie pazurow nie bedzie kosztowalo 100 chyba???
A szampon nazywa sie "Szampon dr Seidla" z dziegciem i siarka

Posted

[quote name='orpha']kurcze ja juz nic nie kaman , bo ja u siebie w podpisie banerek widze i nawet wlazlam przez niego na swoja galerie :crazyeye:
Cholewka wy nie widziecie banerka u mnie ?????[/QUOTE]

My nie widzimy :shake:

Zrób to tak:

kliknij prawym klawiszem myszki na Twój nowy piękny baner i zaznacz kopiuj

później wejdź w lewe górne okno "Panel użytkownika" i wyszukaj "edytuj sygnaturę"

wejdź w puste okienko (chyba miejsce na sygnaturę - czy jakoś tak), kliknij prawym klawiszem myszki i zaznacz wklej (powinien pojawić Ci się Twój nowy piękny baner)

następnie najedź na przycisk "zatwierdź" i powinno być już gotowe

Posted

[quote name='orpha']kosu co Ty wypisujesz , jakie dodatkowe koszty ?? przeciez takie rzeczy wejdą w te 240 zl , przeciez obciecie pazurow nie bedzie kosztowalo 100 chyba???
A szampon nazywa sie "Szampon dr Seidla" z dziegciem i siarka[/QUOTE]

[B]:iloveyou::painting::Dog_run:[/B]

[B]Orpha [/B][COLOR=black][U]I LOVE YOU[/U][/COLOR] :loveu:

Posted

I chciałam jeszcze przeprosić serdecznie [B]Nikusa :modla::modla::modla:[/B]
którego z góry potraktowałam jako Panią :oops:

Dziewczyny

Mamy jednego, jedynego [B]RODZYNKA[/B] w Miszkowym gronie :loveu::loveu::loveu:

Posted

widziecie banerek ?
zaczyna mi dogo znow na nerwy grac , wiadomosc od lilki odpala mi sie za kazdym razem co przeladuje strone jako nieprzeczytana ,a i zeby przeczytac ostatni post to jak nie dam odswierz strone to go nie widze , jakas masakra ,grzebia i udziwniaja i wielkie g z tego wychodzi :angryy:

Posted

[quote name='orpha']taaaaa ?? Kosu nie wiedzialas ze Nikus to rasowy mezczyzna ?? hehehe a ja wiedzialam , a ja wiedzialam :evil_lol:[/QUOTE]

No cóż ... [B]1:0[/B] dla Ciebie ;)

A o "Rodzynków" trzeba dbać :lol:

Posted

kosu, Twoja zawalona skrzynka nie chce wiadomości ode mnie :mad:, więc wklejam Ci tutaj, publicznie :

[quote name='kosu32'][B]Miszka - deklaracje[/B]

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f1161/strachliwa-wycofana-miszka-mamy-dt-potrzeba-deklaracji-na-cito-brakuje-40-pln-149057/"][COLOR=#000000]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/...40-pln-149057/[/COLOR][/URL]

Przed chwilą przelałam pieniądze, ale jest rano i jestem nieprzytomna, nie pamiętam czy w tytule wpisałam swój nick z dogo, czy jakiś inny :)) w każdym razie pieniądze poszły z konta Anna i Piotr Borawscy.
Pozdrawiam :)

Posted

Orpha, wychodź na spacer z Miszką i z jednym swoim, najposłuszniejszym psem. Ja tak zawsze robiłam, gdy miałam tymczasy, które za boga nie chciały wychodzić z domu. Psy lubia się naśladować (niestety:angryy:).

Dobrze, ze mała jest już u ciebie. Będzie dobrze.

Posted

[quote name='Agata69']Orpha, wychodź na spacer z Miszką i z jednym swoim, najposłuszniejszym psem. Ja tak zawsze robiłam, gdy miałam tymczasy, które za boga nie chciały wychodzić z domu. Psy lubia się naśladować (niestety:angryy:).

Dobrze, ze mała jest już u ciebie. Będzie dobrze.[/QUOTE]
Agata heh tylko musze wybory wtedy zrobic , moje dziewczyny na spacerach spisuja sie wzorowo , ale generalnie masz racje. Z racji wygody biore Setke ,bo ona najmniejsza i najpowolniejsza , Jadzia i Niya grzeczne ale poki co na Miszke za szybkie.
A wogole to Miszka powachala dzisiaj sama z siebie moja reke :))) , wogole sie troszke wyluzowala bo odwalila cala toalete swojej osoby , co prawda jak wzielam szelki i ja zawolalam to sie spojrzala na mnie wzrokiem "a kysz silo nieczysta" , ale daje je sobie zakladac bez problemu i do drzwi juz jakos idzie , na schodach znowu na moment kamienieje ale po pierwszych dwoch stopniach zaczyna sama powolutku i bardzo ostroznie schodzic.
I uffff.....sama pije wode , chyba sie wczoraj przelamala , staram sie ja przekonac ,ze dotykanie po lapkach to nic zlego , caly czas poki co ma odruch panicznego chowania przednich lap pod siebie i przy najlzejszym dotknieciu cala sie trzesie , staram sie ja przekonac ze nic zlego sie nie stanie. I tak sobie mysle , ze moze te pazurki na troszke odloze ,bo zostane oszustem tu ja miziam po tych lapulkach a tu za bede ja trzymala a jakis ktos bedzie jej krzywde robil ( obcinal ) , sama nie wiem...:roll:. Co proponujecie ? obcinac teraz czy jeszcze chwile poczekac ? bo znowu z drugiej strony przekonam ja ,ze nic nikt z lapakami nie zrobi ,ona sie przekona a tu sruuuu- obcinanie :roll:.
Dzisiaj rano polozylam ja u siebie na lozku :) , hmm chyba na pohybel sobie bo mam wrazenie , ze sie jej niesmialo spodobalo :evil_lol:, cos mi sie zdaje ze bedzie robic zrzutke na drugie lozko ,bo jak jeszcze Miszka mi sie zacznie pakowac to ja juz miejsca dla siebie nie widze

Posted

[quote name='orpha']Agata heh tylko musze wybory wtedy zrobic , moje dziewczyny na spacerach spisuja sie wzorowo , ale generalnie masz racje. Z racji wygody biore Setke ,bo ona najmniejsza i najpowolniejsza , Jadzia i Niya grzeczne ale poki co na Miszke za szybkie.
A wogole to Miszka powachala dzisiaj sama z siebie moja reke :))) , wogole sie troszke wyluzowala bo odwalila cala toalete swojej osoby , co prawda jak wzielam szelki i ja zawolalam to sie spojrzala na mnie wzrokiem "a kysz silo nieczysta" , ale daje je sobie zakladac bez problemu i do drzwi juz jakos idzie , na schodach znowu na moment kamienieje ale po pierwszych dwoch stopniach zaczyna sama powolutku i bardzo ostroznie schodzic.
I uffff.....sama pije wode , chyba sie wczoraj przelamala , staram sie ja przekonac ,ze dotykanie po lapkach to nic zlego , caly czas poki co ma odruch panicznego chowania przednich lap pod siebie i przy najlzejszym dotknieciu cala sie trzesie , staram sie ja przekonac ze nic zlego sie nie stanie. I tak sobie mysle , ze moze te pazurki na troszke odloze ,bo zostane oszustem tu ja miziam po tych lapulkach a tu za bede ja trzymala a jakis ktos bedzie jej krzywde robil ( obcinal ) , sama nie wiem...:roll:. Co proponujecie ? obcinac teraz czy jeszcze chwile poczekac ? bo znowu z drugiej strony przekonam ja ,ze nic nikt z lapakami nie zrobi ,ona sie przekona a tu sruuuu- obcinanie :roll:.
Dzisiaj rano polozylam ja u siebie na lozku :) , hmm chyba na pohybel sobie bo mam wrazenie , ze sie jej niesmialo spodobalo :evil_lol:, cos mi sie zdaje ze bedzie robic zrzutke na drugie lozko ,bo jak jeszcze Miszka mi sie zacznie pakowac to ja juz miejsca dla siebie nie widze[/QUOTE]

Nie miałam ostatnio czasu czytać ale juz nadrobiłam :) Bardzo się cieszę, że Rudzielec już u Ciebie orpha:loveu: i pomału się uczy, że człowiekowi można ufać. Myśle, że z pazurkami można poczekac. Jak będzie Tobie ufać to nie zawiedziesz jej z obcięciem pazurków. Bo bedzie wiedziała ona mi na pewno krzywdy nie zrobi, moge jej na to pozwlić :)

Trzymam mocno kciuki za was i zbieram kaskę.

Posted

o, to ja się umawiam na zapoznawanie. widze zopisu, że miszka z kajkiem mogą - na razie - razem na spacery chodzć. miszka bedzie kamieniec, kajko zapierac się na zadnich - normalnie mjut malyna.

jedno jest pewne, miszce przejdzie, a kajkowi to chyba juz nigdy :diabloti:
spaceryzacja bowiem jest nie tylko zbędna, ale i szkodliwa dla zdrowia, zarówno psychicznego, jak i fizycznego :roll:

Posted

Dziewczyny, tyle tych przetraszonych uciekajacych w pierwszym tygodniu psow-.zabezpieczajcie ja moze na spacerach podwojnie i obroza i szelkami.
Ja tak robie na poczatku przy strachulach.
Do obu podpinam smycz i najpierw jest oczywiscie ciasniej..

Posted

miszka jest podobna do naszje boguszyckiej przestraszonej, wycofanej gwiazdy. tylko gwiazda jest jasniej ruda. gwiazdka miała frata i pojechała do hoteliku, gdzie jest coraz lepiej z jej stanem psychicznym i lada dzień bedzie sie nadawac do adopcji. miszka też da radę, zobaczycie!

Posted

hehe a ja juz wiem czym Miszke rozruszac , moze to nie do konca zdrowy sposob , ale .... pączek jest slilniejszy niz strach :evil_lol::evil_lol:. Dalam jej kawalek i posmakowalo , no to pomyslalam sobie ,ze sie kawalek odsune z kawalkiem paczka w palcach i ...podeszla , no to odsuwalam sie tak i odsuwalam az na drugi koniec pokoju :diabloti: i dala rade. Pączki rzadza !!!
Kurde alez ona jest delikatniusia , tak leciutko i subtelnie bierze z reki ,ze czlowiek ma wrazenie jakby mial doczynienia z ezoteryczna istota.