ketunia Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Ingrid44 napisał(a):Lucky dobrze wyglada, szkoda ze nozki juz nie chca go nosic. Ponton WSPANIALY . Lucky bedzie teraz siedzial na swoim tronie jak Krol :) Z niego zrobił sie bardzo zaborczy KRÓL ;) Chciałby mieć Kasię na wyłączność. Niech ma chłopak to co najlepsze. Mam nadzieję, że nóżki znowu zaczną go nosić. Nalezy mu się po tym co przeszedł u tego drania.. Quote
terra Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Słodkie towarzystwo i układy jak to w stadzie bywa :) Lucky, trzymaj się dzielnie. Quote
ketunia Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 Cioteczki zapraszam na bazarki.:) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/184848-Armani-D-amp-G-Dior-i-inne..-Ciuchy-buty-torebki-kosmetyki-i-coś-dla-dzieci.-Do-01.06?p=14606832#post14606832[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/184306-Liu-Jo-Cacharel-Dior-Armani-Joop-i-inne.-Mega-bazar-do-15.05.10[/URL] Quote
ketunia Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Niestety posłanie nie dotarło do Luckiego. Zamówiłam je 26 kwietnia. Taki sklep internetowy... Pieniądze oczywiście przesłałam. Telefonów nie odbierają, na maile nie odpisują. Nie wiem co mam zrobić ??? Quote
ketunia Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Szarotka napisał(a):Dobrze to nie wyglada >... Niby sklep działa od kilku lat. Dzwoniłam na 3 różne numery. 2 wyłączone a trzeci nie odpowiada. Quote
Ingrid44 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 ketunia napisał(a):Niby sklep działa od kilku lat. Dzwoniłam na 3 różne numery. 2 wyłączone a trzeci nie odpowiada. To bardzo podejrzane. Czy jest jakas mozliwosc zeby sprawdzic czy sklep jeszcze istnieje ? Quote
Ingrid44 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Trzymam kciuki, szkoda tyle pieniedzy zeby przepadly ! Quote
ketunia Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Ingrid44 napisał(a):Trzymam kciuki, szkoda tyle pieniedzy zeby przepadly ! Dodzwoniłam się. Pan był w szpitalu ale ponoć na dniach ma byc zrealizowane zamówienie. Zobaczymy . Quote
Ingrid44 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 ketunia napisał(a):Dodzwoniłam się. Pan był w szpitalu ale ponoć na dniach ma byc zrealizowane zamówienie. Zobaczymy . Miejmy nadzieje ze to prawda i Luckus dostanie wreszcie swoje piekne poslanie. Quote
ketunia Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Oczywiście pan się do mnie już nie odezwał. Jutro znowu tam zadzwonię. Quote
Bjuta Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 ketunia napisał(a):Niestety posłanie nie dotarło do Luckiego. Zamówiłam je 26 kwietnia. Taki sklep internetowy... Pieniądze oczywiście przesłałam. Telefonów nie odbierają, na maile nie odpisują. Nie wiem co mam zrobić ??? Ja kiedyś też straciłam stówę w ten sposób... I też chodziło o ponton!:angryy: Quote
ketunia Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Tamto zamówienie anulowane. Kasa odzyskana. Zamółam mu inne. Fotki niestety nie wstawię bo jest maleńka. Poproszę Kasię aby zrobiła Luckiemu. Zakupiłam też jakieś przysmaki i preparat wzacniający. Koszt 186 zł Quote
Ingrid44 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Lucky to naprawde Lucky piesek ze trafil na Ciebie. Wole nie myslec co by bylo gdy nie Ty. Dobrze ze kasa odzyskana i nowy ponton w drodze :) Quote
ketunia Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Ingrid44 napisał(a):Lucky to naprawde Lucky piesek ze trafil na Ciebie. Wole nie myslec co by bylo gdy nie Ty. Dobrze ze kasa odzyskana i nowy ponton w drodze :) Pewnie biedaczek nie przeżyłby zimy.. Teraz wzięłam za pobraniem. Quote
ketunia Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Lucky czuję się o wiele gorzej. Praktycznie nie wstaje. :(:(:( Wczoraj był z Kasią w lecznicy na badaniach. Koszt po upuście 412 zł. Jeżeli mu się nie poprawi to będzie miał wózeczek.. Dzisiaj będę dzwoniła do Kasi to dowiem się więcej. Quote
ketunia Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Czekam na wyniki badań krwi. Kasia ma podesłać wieczorem. Miał badaną także trzustkę i tarczycę. Zobaczymy co wyjdzie z krwi. Jednak chyba bez wózeczka się nie obejdzie. Nawet biedaczek załatwia się na leżąco.:(:(:( Quote
Ingrid44 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Biedaczek, jak on juz zalatwia sie na lezaco to wozeczek bedzie wybawieniem . Quote
Bjuta Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Oj biedaczku, trzymaj się dzielnie. Kasiu! Pozdrawiam i żałuję, że nie mogę Ci dodać sił! Quote
Recommended Posts