Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:eviltong: [quote name='Beata J.']Szkoda, że ludzie nie pomyślą zanim cokolwiek powiedzą. Niepotrzebne nadzieje tylko.....:-(

wiesz Beatko u nas ostatnio to jacyś w wiekszości tacy niesłowni ludzie sie trafiaja .........dlatego juz sobie obiecałam ze wcale sie nie nastawiam bo rozczarowanie jest bardzo duże :-( na szczęscie dla człowieka .....

bo te biedaki nie wiedzą ze cos sie szykuje to przynajmniej one nie tęsknia !

a tu całkiem zadowolony Marylas z wczorajszego dnia :p
wygłaskany , wycałowany po łbie i nazarty chrupek
/ tylko cicho sza bo zabronili juz grubasa dokarmiać:evil_lol: /

Posted

Kurde, jak ja nienawidze nieslownych ludzi...obiecuja, dzwonia, a potem zakopuja sie w krecie dziury...swiat pelen jest takich nieodpowiedzialnych ludzikow. A psy czekaja, my czekamy, wierzymy, a tu łup :mad:

Dobrze, ze Marylka nic nie wiedziala o niczym, ze czekala na Ewunie i Gonie
i ze One zawsze na miejscu i ze kochaja tego naszego Marylaska :loveu: co widac przeciez na kazdym zdjeciu :loveu:

Posted

bo najważniejsze tak naprawde jest ,że Mary dobrze sie czuje ze zdrowiem ......
jak ja przywoziłam do Rzeszowa to wcale nie było takie pewne , że Marylas bedzie miał sie dobrze ......a to twarde babsko nawet operacje zniosło śpiewająco :loveu:

i wiecie co ostatnio rozmawiałam z dziewczynami ze schronu i one poddały w wątpliwośc ten wiek Mary 10-11 lat ...
no i ja cały czas mówie ze ona to taki dziw natury jest i coraz jest młodsza zamiast sie starzeć :evil_lol:

I co tam sie bedziemy zamartwiac przecież idzie juz wiosna i bedziemy coraz wiecej czasu spedzać na polu a reszta sama sie ułoży ....

Posted

[quote name='Ulka18']Ale micha scieszona u Marylki :loveu:

bo ona ma w nosie tych wszystkich niesłownych ludzi :mad:

a , że jest bardzo pogodnym psem to i miche cieszy od ucha do ucha

Posted

A mogę się wstępnie (wstępnie, bo jeszcze coś może mi wypaść) wpisac na to bieganko po słonku? :cool3:
Moze tym razem się uda, Plamka pojechała do domku, to już chyba nikt się nie przepcha pod siatką :evil_lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
A mogę się wstępnie (wstępnie, bo jeszcze coś może mi wypaść) wpisac na to bieganko po słonku? :cool3:
Moze tym razem się uda, Plamka pojechała do domku, to już chyba nikt się nie przepcha pod siatką :evil_lol:

a to to była Plamka mówisz :eviltong: no to dobrze ze pojechała bo ryzykowała przedostajac sie na wybieg gdzie Marylas miał Citki tylko dla siebie :mad:

a co do soboty to jasne , że mozesz sie wpisac na bieganie po słonku

i staraj sie aby była aktualna ;)

Posted

ewatr napisał(a):
i ogłupia :evil_lol: ;)

I tu sie zgadzam, ale cóż poradzić. :shake: Każdy z nauczycieli dorzuci tylko jeden temat do nauki, moze sprawdzian i kartkowke, no przeciez trzeba sie uczyć, egzamin w kwietniu! Jakbym nie wiedziala :evil_lol: Tylko jakie to efekty przynosi, jak ja już wiem jakie sprawidziany bede pisac za dwa tygodnie. Badz tu mądry. :shake:

Posted

agnieszka30 napisał(a):
co ta laska jeszcze domku nie znalazła???
ciotka aga uporta się z 7 bidami i rusza na pomoc.
Koniecznie trzeba to zmienić..............:cool3:

co racja Ciociu to racja :lol:

a kazda pomoc sie przyda :loveu: