Beata J. Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Szkoda, że ludzie nie pomyślą zanim cokolwiek powiedzą. Niepotrzebne nadzieje tylko.....:-( Quote
ewatr Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 :eviltong: [quote name='Beata J.']Szkoda, że ludzie nie pomyślą zanim cokolwiek powiedzą. Niepotrzebne nadzieje tylko.....:-( wiesz Beatko u nas ostatnio to jacyś w wiekszości tacy niesłowni ludzie sie trafiaja .........dlatego juz sobie obiecałam ze wcale sie nie nastawiam bo rozczarowanie jest bardzo duże :-( na szczęscie dla człowieka ..... bo te biedaki nie wiedzą ze cos sie szykuje to przynajmniej one nie tęsknia ! a tu całkiem zadowolony Marylas z wczorajszego dnia :p wygłaskany , wycałowany po łbie i nazarty chrupek / tylko cicho sza bo zabronili juz grubasa dokarmiać:evil_lol: / Quote
Ulka18 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Kurde, jak ja nienawidze nieslownych ludzi...obiecuja, dzwonia, a potem zakopuja sie w krecie dziury...swiat pelen jest takich nieodpowiedzialnych ludzikow. A psy czekaja, my czekamy, wierzymy, a tu łup :mad: Dobrze, ze Marylka nic nie wiedziala o niczym, ze czekala na Ewunie i Gonie i ze One zawsze na miejscu i ze kochaja tego naszego Marylaska :loveu: co widac przeciez na kazdym zdjeciu :loveu: Quote
ewatr Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 bo najważniejsze tak naprawde jest ,że Mary dobrze sie czuje ze zdrowiem ...... jak ja przywoziłam do Rzeszowa to wcale nie było takie pewne , że Marylas bedzie miał sie dobrze ......a to twarde babsko nawet operacje zniosło śpiewająco :loveu: i wiecie co ostatnio rozmawiałam z dziewczynami ze schronu i one poddały w wątpliwośc ten wiek Mary 10-11 lat ... no i ja cały czas mówie ze ona to taki dziw natury jest i coraz jest młodsza zamiast sie starzeć :evil_lol: I co tam sie bedziemy zamartwiac przecież idzie juz wiosna i bedziemy coraz wiecej czasu spedzać na polu a reszta sama sie ułoży .... Quote
ewatr Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 i na koniec szeroki usmiech Marylasa dla wszystkich odwiedzających ja Cioć :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Marylcia :loveu: Speszyła się dziewuszka i nie chciała w sobote pokazać brzuszka do słoneczka, ale jaka była usmiechnięta! :loveu: :loveu: Quote
ewatr Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Ulka18']Ale micha scieszona u Marylki :loveu: bo ona ma w nosie tych wszystkich niesłownych ludzi :mad: a , że jest bardzo pogodnym psem to i miche cieszy od ucha do ucha Quote
ewatr Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Marylko byle do soboty i bedzie bieganie po słonku w towarzystwie Ciotek :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 A mogę się wstępnie (wstępnie, bo jeszcze coś może mi wypaść) wpisac na to bieganko po słonku? :cool3: Moze tym razem się uda, Plamka pojechała do domku, to już chyba nikt się nie przepcha pod siatką :evil_lol: Quote
ewatr Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):A mogę się wstępnie (wstępnie, bo jeszcze coś może mi wypaść) wpisac na to bieganko po słonku? :cool3: Moze tym razem się uda, Plamka pojechała do domku, to już chyba nikt się nie przepcha pod siatką :evil_lol: a to to była Plamka mówisz :eviltong: no to dobrze ze pojechała bo ryzykowała przedostajac sie na wybieg gdzie Marylas miał Citki tylko dla siebie :mad: a co do soboty to jasne , że mozesz sie wpisac na bieganie po słonku i staraj sie aby była aktualna ;) Quote
g_o_n_i_a Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Postaram się, ale wiesz jak to jest... :shake: Ciągle tylko nauka i nauka, dali by sobie już spokoj, bo to nudne jest i męczące :evil_lol: Quote
ewatr Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): bo to nudne jest i męczące :evil_lol: i ogłupia :evil_lol: ;) Quote
g_o_n_i_a Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 ewatr napisał(a):i ogłupia :evil_lol: ;) I tu sie zgadzam, ale cóż poradzić. :shake: Każdy z nauczycieli dorzuci tylko jeden temat do nauki, moze sprawdzian i kartkowke, no przeciez trzeba sie uczyć, egzamin w kwietniu! Jakbym nie wiedziala :evil_lol: Tylko jakie to efekty przynosi, jak ja już wiem jakie sprawidziany bede pisac za dwa tygodnie. Badz tu mądry. :shake: Quote
Monika_tbg Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Hopaj:) to dla Marylki z okazji Dnia Kobitek Quote
ewatr Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Monika_tbg']Hopaj:) to dla Marylki z okazji Dnia Kobitek dobre :lol: zmotywowałaś mnie i chyba musze jej takie kupić :eviltong: Quote
agnieszka30 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 co ta laska jeszcze domku nie znalazła??? ciotka aga uporta się z 7 bidami i rusza na pomoc. Koniecznie trzeba to zmienić..............:cool3: Quote
ewatr Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 agnieszka30 napisał(a):co ta laska jeszcze domku nie znalazła??? ciotka aga uporta się z 7 bidami i rusza na pomoc. Koniecznie trzeba to zmienić..............:cool3: co racja Ciociu to racja :lol: a kazda pomoc sie przyda :loveu: Quote
matinestka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Marylcia :) i był dzis spacerek ??? :eviltong: no w sumie to zbedne pytanie hihii :D czy mozna zabiegac o jakąs foteczke dzisiejsza??? :oops: :loveu: :bluepaw: Quote
Recommended Posts