Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Przyszliśmy z Padusiem z wizytą do slicznej (nie to, żeby zaraz bez zaproszenia...;)) no fakt, że pora można nieodpowiednia jak na pierwszą wizytę, ale co tam....
;)

Śliczna jest....ewatr fajniusia ta Twoja ulubienica...
i taka gwiazdeczka szuka domu?....dawno powinna go miec...:hmmmm:

witamy Aga_Mazury u Marylci Ciebie i Padusia ulubieńca :loveu:

dziekujemy za uznanie :lol:

oj szuka gwiazdeczka domu i to juz grubo ponad 4 lata :-( ...............

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Monika_tbg']JejQ jaka ona ślicncza:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

potwierdzam jest sliczna :loveu:

ale siedzi za tymi kratkami najczęsciej :-(

zamiast brykac na wolności ....................

Posted

[quote name='matinestka']Piękna Mary :loveu: czyżby dzisiaj popołudniowy spcerek ........ ? :evil_lol: :bluepaw:

a jak :lol:

chocby miało zawiewać i lać to spacerek zaliczymy ;)

agnieszka30dbajcie dziewczyny o to cudo, miałam zajrzeć do was wczoraj, ale sama mam kłopoty, kurczę...
Trzymajcie sie cieplutko...
kochane jesteście:loveu:

agnieszka30 :loveu: dzieki wielkie za dobre słowo !!!

a kłopoty niech ida precz od dobrych ludzi :mad: bo beda z nami miały doczynienia - powiedz im to Agnieszko :loveu:

Posted

a to zdjęcie specjalnie dla Cioci Ulki 18 :loveu:

bo kiedys sie pytała jak wyglądaja wybiegi w Rzeszowie
to tu kawałek takiego wybiegu gdzie psiaki sa po 2- 3 razy dziennie wypuszczane widać ;)

to jest kawał pracy powiem szczerze z tym wypuszczaniem bo 3 osoby maja cały dzien tylko przy tym zajecie
bo psy sa albo same albo z kolega z boksu wypuszczane bo wiecej sie nie da na raz wypuscic bo jest walka ............... to jednak duze psy i walcza o dominacje :mad:

Posted

Marylcia idziemy sobie do góry !!!

ty pieszczochu jeden - wczoraj bylismy na spacerze razem z moim synem i powiem Wam , że to śnieżne babsko :loveu: zaczyna mnie z nim zdradzać - on szybciej biega , chrupek wiecej cwaniak jej daje :eviltong:
to i go okupuje Mary cały czas , wzroku zniego niespuszcza i łaziła za nim krok w krok !!!

zdjecia wstawie wieczorem z naszego spacerku :lol:

Posted

[quote name='ewatr']Marylcia idziemy sobie do góry !!!

ty pieszczochu jeden - wczoraj bylismy na spacerze razem z moim synem i powiem Wam , że to śnieżne babsko :loveu: zaczyna mnie z nim zdradzać - on szybciej biega , chrupek wiecej cwaniak jej daje :eviltong:
to i go okupuje Mary cały czas , wzroku zniego niespuszcza i łaziła za nim krok w krok !!!

zdjecia wstawie wieczorem z naszego spacerku :lol:

EWUS TY TO LEPIEJ ZACZNIJ Z CIEZARóWą CHRUPECZEK PRZYJEZDZąC DO MARYLI :eviltong: HA HA :evil_lol: a tak naprawde to nawet wagon chrupeczek nie jest potrzebny zeby Marylka patrzyła w Ciebie jak w przysłowiowy Obrazek .... no .... :loveu: no a tak wogóle.. to przeciez i tak wszystko zostaje w Rodzinie :eviltong: hihi
a na zdjęcia czekamy czekamy :) :) :bluepaw:

Posted

[quote name='matinestka']no a tak wogóle.. to przeciez i tak wszystko zostaje w Rodzinie :eviltong: hihi

wiesz ja też to wymysliłam :eviltong: i dałam sobie spokój z zazdroscia

on po prostu pachnie tak jak ja i Marylce sie pochrzaniło :diabloti:

Posted

no to wklejam zdjecia z tej zdrady z udziałem mojego dziecka i mojego wirtualnego psa !!!!

tu to jeszcze tak niewinnie dam sie pogłaskać pod bródką :eviltong:

pociągnąć za uszko :evil_lol:

a teraz pancia to juz sobie mozesz odejść bo on lepiej mizia od ciebie ;)

Posted

Ewuniu, widze, ze Twoje dziecko malutkie dalo sie wyciagnac do schroniska. Ale kieszonki ma chyba za male, bo musial sie wracac, zeby dobrac...jest jeszcze druga mozliwosc : wielki apetycik Marylci.

Posted

[quote name='Ulka18']Ewuniu, widze, ze Twoje dziecko malutkie dalo sie wyciagnac do schroniska. Ale kieszonki ma chyba za male, bo musial sie wracac, zeby dobrac...jest jeszcze druga mozliwosc : wielki apetycik Marylci.

i jedno i drugie to prawda :evil_lol:

apetyt to ona ma ;)
a Kuba wrócił juz z cała siatką żarcia żeby nie zabrakło :diabloti:

a moje dziecko malutkie to nawet nieraz jeżdzi ze mna do schroniska ostatnio zakochał sie z wzajemnościa w Holandzie rociaku naszym i go tam ciagnie zeby go odwiedzać :p

Ulka18Ewa, czy mi sie wydaje, ze ten guz jest wiekszy :roll:

guz odrobine jest wiekszy :-( ale jak wiesz nic znim sie już nie da zrobić :shake: natomiast nie jest on taki jak wydaje sie na zdjeciu po prosto Marylka ma taki ogrom futra na sobie zimowego że i ten pagórek z tym nieszczęsnym guzem wydaje sie ogromny , ja go macam i on sie cały czas miesci w mojej dłoni a tak tez było pół roku temu , widać czasami , że ona tą noge tak jakby oszczędza ale nie zawsze ...............

Posted

nie bój Ciocia Ulka 18 :loveu: my tu dbamy o nasza Marylke

jak tylko umiemy !

tylko domu jej znależc nie mozemy i to nas boli :-(

a to nowe zdjecia Krolewny :

czy ja czasem nie jestem coraz piękniejsza ?:evil_lol: