ewatr Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Przyszliśmy z Padusiem z wizytą do slicznej (nie to, żeby zaraz bez zaproszenia...;)) no fakt, że pora można nieodpowiednia jak na pierwszą wizytę, ale co tam.... ;) Śliczna jest....ewatr fajniusia ta Twoja ulubienica... i taka gwiazdeczka szuka domu?....dawno powinna go miec...:hmmmm: witamy Aga_Mazury u Marylci Ciebie i Padusia ulubieńca :loveu: dziekujemy za uznanie :lol: oj szuka gwiazdeczka domu i to juz grubo ponad 4 lata :-( ............... Quote
Ulka18 Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Sniezna Marylcia w czerwonej obrozce sie pokazuje... Quote
g_o_n_i_a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ona ma cudne te radarki jak się skupia na ręce Ewy z chrupkiem. :evil_lol: :loveu: Quote
Monika_tbg Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 JejQ jaka ona ślicncza:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Hopaj do góry:cool3: Quote
ewatr Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Monika_tbg']JejQ jaka ona ślicncza:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: potwierdzam jest sliczna :loveu: ale siedzi za tymi kratkami najczęsciej :-( zamiast brykac na wolności .................... Quote
matinestka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Piękna Mary :loveu: czyżby dzisiaj popołudniowy spcerek ........ ? :evil_lol: :bluepaw: Quote
agnieszka30 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 dbajcie dziewczyny o to cudo, miałam zajrzeć do was wczoraj, ale sama mam kłopoty, kurczę... Trzymajcie sie cieplutko... kochane jesteście:loveu: Quote
ewatr Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='matinestka']Piękna Mary :loveu: czyżby dzisiaj popołudniowy spcerek ........ ? :evil_lol: :bluepaw: a jak :lol: chocby miało zawiewać i lać to spacerek zaliczymy ;) agnieszka30dbajcie dziewczyny o to cudo, miałam zajrzeć do was wczoraj, ale sama mam kłopoty, kurczę... Trzymajcie sie cieplutko... kochane jesteście:loveu: agnieszka30 :loveu: dzieki wielkie za dobre słowo !!! a kłopoty niech ida precz od dobrych ludzi :mad: bo beda z nami miały doczynienia - powiedz im to Agnieszko :loveu: Quote
ewatr Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 a to zdjęcie specjalnie dla Cioci Ulki 18 :loveu: bo kiedys sie pytała jak wyglądaja wybiegi w Rzeszowie to tu kawałek takiego wybiegu gdzie psiaki sa po 2- 3 razy dziennie wypuszczane widać ;) to jest kawał pracy powiem szczerze z tym wypuszczaniem bo 3 osoby maja cały dzien tylko przy tym zajecie bo psy sa albo same albo z kolega z boksu wypuszczane bo wiecej sie nie da na raz wypuscic bo jest walka ............... to jednak duze psy i walcza o dominacje :mad: Quote
agnieszka30 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 chodz psi cymesku :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ewatr Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Marylcia idziemy sobie do góry !!! ty pieszczochu jeden - wczoraj bylismy na spacerze razem z moim synem i powiem Wam , że to śnieżne babsko :loveu: zaczyna mnie z nim zdradzać - on szybciej biega , chrupek wiecej cwaniak jej daje :eviltong: to i go okupuje Mary cały czas , wzroku zniego niespuszcza i łaziła za nim krok w krok !!! zdjecia wstawie wieczorem z naszego spacerku :lol: Quote
matinestka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='ewatr']Marylcia idziemy sobie do góry !!! ty pieszczochu jeden - wczoraj bylismy na spacerze razem z moim synem i powiem Wam , że to śnieżne babsko :loveu: zaczyna mnie z nim zdradzać - on szybciej biega , chrupek wiecej cwaniak jej daje :eviltong: to i go okupuje Mary cały czas , wzroku zniego niespuszcza i łaziła za nim krok w krok !!! zdjecia wstawie wieczorem z naszego spacerku :lol: EWUS TY TO LEPIEJ ZACZNIJ Z CIEZARóWą CHRUPECZEK PRZYJEZDZąC DO MARYLI :eviltong: HA HA :evil_lol: a tak naprawde to nawet wagon chrupeczek nie jest potrzebny zeby Marylka patrzyła w Ciebie jak w przysłowiowy Obrazek .... no .... :loveu: no a tak wogóle.. to przeciez i tak wszystko zostaje w Rodzinie :eviltong: hihi a na zdjęcia czekamy czekamy :) :) :bluepaw: Quote
ewatr Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='matinestka']no a tak wogóle.. to przeciez i tak wszystko zostaje w Rodzinie :eviltong: hihi wiesz ja też to wymysliłam :eviltong: i dałam sobie spokój z zazdroscia on po prostu pachnie tak jak ja i Marylce sie pochrzaniło :diabloti: Quote
ewatr Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 a to tak na zachęte - Królowa Nocy :loveu: setImgWidth(); Quote
ewatr Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 no to wklejam zdjecia z tej zdrady z udziałem mojego dziecka i mojego wirtualnego psa !!!! tu to jeszcze tak niewinnie dam sie pogłaskać pod bródką :eviltong: pociągnąć za uszko :evil_lol: a teraz pancia to juz sobie mozesz odejść bo on lepiej mizia od ciebie ;) Quote
ewatr Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Chyba coś dla mnie przynósł :multi: masz jeszcze bo ja lubie dużo ;) poszedł sobie ? nie - już wrócił z nową porcją chrupek :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Ten uśmiech i te radarki... Marylka wie co oznacza szeleszczący papierek :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Ewuniu, widze, ze Twoje dziecko malutkie dalo sie wyciagnac do schroniska. Ale kieszonki ma chyba za male, bo musial sie wracac, zeby dobrac...jest jeszcze druga mozliwosc : wielki apetycik Marylci. Quote
Ulka18 Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Ewa, czy mi sie wydaje, ze ten guz jest wiekszy :roll: Quote
ewatr Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Ulka18']Ewuniu, widze, ze Twoje dziecko malutkie dalo sie wyciagnac do schroniska. Ale kieszonki ma chyba za male, bo musial sie wracac, zeby dobrac...jest jeszcze druga mozliwosc : wielki apetycik Marylci. i jedno i drugie to prawda :evil_lol: apetyt to ona ma ;) a Kuba wrócił juz z cała siatką żarcia żeby nie zabrakło :diabloti: a moje dziecko malutkie to nawet nieraz jeżdzi ze mna do schroniska ostatnio zakochał sie z wzajemnościa w Holandzie rociaku naszym i go tam ciagnie zeby go odwiedzać :p Ulka18Ewa, czy mi sie wydaje, ze ten guz jest wiekszy :roll: guz odrobine jest wiekszy :-( ale jak wiesz nic znim sie już nie da zrobić :shake: natomiast nie jest on taki jak wydaje sie na zdjeciu po prosto Marylka ma taki ogrom futra na sobie zimowego że i ten pagórek z tym nieszczęsnym guzem wydaje sie ogromny , ja go macam i on sie cały czas miesci w mojej dłoni a tak tez było pół roku temu , widać czasami , że ona tą noge tak jakby oszczędza ale nie zawsze ............... Quote
Ulka18 Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Uff, to dobrze, ze guz jest taki sam. Juz sie przestraszylam o Marylaska :oops: Quote
ewatr Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 nie bój Ciocia Ulka 18 :loveu: my tu dbamy o nasza Marylke jak tylko umiemy ! tylko domu jej znależc nie mozemy i to nas boli :-( a to nowe zdjecia Krolewny : czy ja czasem nie jestem coraz piękniejsza ?:evil_lol: Quote
erka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Podnosze piękniochę, może w końcu ktos zauważy:p Quote
Recommended Posts