Jump to content
Dogomania

Sierściuchy: yorki, maltańczyk... z pseudo w Toruniu!!! Wszyscy w nowych domach.

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wojtito napisał(a):
Dziękujemy, jesteś nieoceniona i masz złote serce;-)

Bez przesady:oops:mysle tylko,ze takie psie dzieciaczki juz powinny miec kochajace domki,gdzie beda kochane i rozpieszczane.

Posted

Jeszcze tylko te dwa maluchy zostały z całej grupy sierściuszków z tej pseudo. Nie mam o nie żadnych telefonów a przecież są tak urocze, że serce się kraje :shake:

Rita - dziękujemy bardzo za pomoc. Maluchom potrzeba jak najwięcej ogłoszeń...jakiś człowiek je w końcu wypatrzy...
Rita czy w ogłoszeniach podawałaś nr telefonu?

Posted

Yoda i Tos napisał(a):
Jeszcze tylko te dwa maluchy zostały z całej grupy sierściuszków z tej pseudo. Nie mam o nie żadnych telefonów a przecież są tak urocze, że serce się kraje :shake:

Rita - dziękujemy bardzo za pomoc. Maluchom potrzeba jak najwięcej ogłoszeń...jakiś człowiek je w końcu wypatrzy...
Rita czy w ogłoszeniach podawałaś nr telefonu?

OCZYWISCIE,NUMER PODANY PRZEZ CIEBIE 515-063-270:roll:i co ani jednego telefonu ? takie slodziaki...

Posted

Yoda i Tos napisał(a):
Zatem Rito telefony ruszyły :evil_lol:. Ze wszystkich póki co wybrałysmy jeden i dziś będzie wieczorna wizyta przedadopcyjna dla rudzielca :cool3:

Miałam dwa zapytania na maila,czy ogłoszenie aktualne:razz:rudzielec to moj ulubieniec,trzymam kciuki za kochajacy domek.

Posted

Uwaga! Uwaga! Dobre wieści! Rudzielec znalazł już swój dom u wspaniałego młodego małżeństwa z jeszcze wspanialszym, opiekuńczym, kochającym pieski szkrabem:-) Nadal na adopcje czeka czarnulek:

Posted

Rita! Idealnie! Twoje kciuki przyniosły skutek. Czarnulek już w nowym domu i w ten oto sposób cała brygada RR znalazła swoich ludzi:D Dziękujemy wszystkim za wsparcie;-)

Posted

Super, że wszystkie psiaki już w nowych domkach. :)

U Eseczki wszystko w porządku. Co kilka dni mam telefony z relacjami. :) Eska już się zaadaptowała, chętnie chodzi na spacerki, już wie, gdzie mieszka, bo bez problem znajduje swój domek, wracając ze spaceru, śpi w łóżku z nową panią, a dokładniej na jej podusi. Ogólnie same pozytywy! :)