rita60 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Wrzuciłam maluchy na NK,jutro wezme sie za ogłoszenia. Mam jeszcze jedno pytanko,jakie miasto podac/wydaje mi sie,ze Warszawa/ale chce sie upewnic:p Quote
rita60 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Ogłosiłam maluchy na- alegratka.pl eoferty.pl mojpupil kupiepsa e-zwierzak.pl przygarnijzwierzaka nasipupile kokosy.pl cafeanimal neeon.pl Powodzenia:loveu: Quote
wojtito Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Dziękujemy, jesteś nieoceniona i masz złote serce;-) Quote
rita60 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 wojtito napisał(a):Dziękujemy, jesteś nieoceniona i masz złote serce;-) Bez przesady:oops:mysle tylko,ze takie psie dzieciaczki juz powinny miec kochajace domki,gdzie beda kochane i rozpieszczane. Quote
megi82 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 okropne,ale cieszę się,że są osoby takie jak WY...mam nadzieję,że szybko wszystkie psiaki z tego wątku znajdą domki i miłość Quote
Yoda i Tos Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Jeszcze tylko te dwa maluchy zostały z całej grupy sierściuszków z tej pseudo. Nie mam o nie żadnych telefonów a przecież są tak urocze, że serce się kraje :shake: Rita - dziękujemy bardzo za pomoc. Maluchom potrzeba jak najwięcej ogłoszeń...jakiś człowiek je w końcu wypatrzy... Rita czy w ogłoszeniach podawałaś nr telefonu? Quote
GrubbaRybba Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Eseczka już w nowym domku. Wczoraj wieczorem dostałam telefon, że oswaja się, drepcze po domu i zjadła kolację. :loveu: Na pewno będzie jej tam dobrze. Quote
rita60 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Yoda i Tos napisał(a):Jeszcze tylko te dwa maluchy zostały z całej grupy sierściuszków z tej pseudo. Nie mam o nie żadnych telefonów a przecież są tak urocze, że serce się kraje :shake: Rita - dziękujemy bardzo za pomoc. Maluchom potrzeba jak najwięcej ogłoszeń...jakiś człowiek je w końcu wypatrzy... Rita czy w ogłoszeniach podawałaś nr telefonu? OCZYWISCIE,NUMER PODANY PRZEZ CIEBIE 515-063-270:roll:i co ani jednego telefonu ? takie slodziaki... Quote
Yoda i Tos Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Zatem Rito telefony ruszyły :evil_lol:. Ze wszystkich póki co wybrałysmy jeden i dziś będzie wieczorna wizyta przedadopcyjna dla rudzielca :cool3: Quote
wojtito Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 No i to się nazywa ... no właśnie jak to się nazywa? Szczęście? Quote
rita60 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Yoda i Tos napisał(a):Zatem Rito telefony ruszyły :evil_lol:. Ze wszystkich póki co wybrałysmy jeden i dziś będzie wieczorna wizyta przedadopcyjna dla rudzielca :cool3: Miałam dwa zapytania na maila,czy ogłoszenie aktualne:razz:rudzielec to moj ulubieniec,trzymam kciuki za kochajacy domek. Quote
wojtito Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Dla zainteresowanych dwa pieski nadal czekają na dom! Quote
wojtito Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Uwaga! Uwaga! Dobre wieści! Rudzielec znalazł już swój dom u wspaniałego młodego małżeństwa z jeszcze wspanialszym, opiekuńczym, kochającym pieski szkrabem:-) Nadal na adopcje czeka czarnulek: Quote
rita60 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Powodzenia moj sliczny rudzielcu:multi:teraz kolej na ciebie czarnuszku:razz: Quote
wojtito Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Uwaga! Dzisiaj wizyta przedadopcyjna czarnuszka:D 3mamy kciuki:D Quote
rita60 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 wojtito napisał(a):Uwaga! Dzisiaj wizyta przedadopcyjna czarnuszka:D 3mamy kciuki:D Wow:crazyeye:jakie tempo:razz:kciukasy zacisniete:p Quote
wojtito Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Rita! Idealnie! Twoje kciuki przyniosły skutek. Czarnulek już w nowym domu i w ten oto sposób cała brygada RR znalazła swoich ludzi:D Dziękujemy wszystkim za wsparcie;-) Quote
rita60 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 :multi::multi::multi:malizny w swoich domkach:multi::multi::multi: Quote
GrubbaRybba Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Super, że wszystkie psiaki już w nowych domkach. :) U Eseczki wszystko w porządku. Co kilka dni mam telefony z relacjami. :) Eska już się zaadaptowała, chętnie chodzi na spacerki, już wie, gdzie mieszka, bo bez problem znajduje swój domek, wracając ze spaceru, śpi w łóżku z nową panią, a dokładniej na jej podusi. Ogólnie same pozytywy! :) Quote
rita60 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 W tym małym rudzielcu mam pare zakochanych ludziow,ale on niestety tylko jeden.... Quote
Recommended Posts