murakami Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [B]Agnes[/B], Woza czarna tak samo piękna jak ta czerwona. Pewnie większą już dla suni musiałaś wziąć. Pięknie wygląda. Quote
MakeBelieve Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 A powiedzcie mi 2 rzeczy: 1. gdzie znajde pomarańczową smycz? Bo na myśl przychodzi mi tylko rogz, red dingo ew. (nie sprawdzałam) i z muscata odblask.. Gdzieś jeszcze? Najlepiej odblask.. 2. Jaką nitke dać do szelek activdogowych pacyfek na żółtej taśmie z pomarańczowym polarkiem? :P Zielona neon czy cytrynowa?:) Quote
barberry Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='MakeBelieve']A powiedzcie mi 2 rzeczy: 1. gdzie znajde pomarańczową smycz? Bo na myśl przychodzi mi tylko rogz, red dingo ew. (nie sprawdzałam) i z muscata odblask.. Gdzieś jeszcze? Najlepiej odblask.. [/QUOTE] Hamilton ma dużo kolorów z tym, że bez odblasków. Quote
Agnes Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [B]murakami[/B], tak wzielam 60 cm, czerwona to 55 i jest idealna :) Quote
sauatka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Agnes, jak Ci el perro nie podpasuje to ja chętnie odkupię (o ile będzie na mojego burka pasować i o ile nie kupię wcześniej ;d) ;p Quote
MakeBelieve Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Ale ja potrzebuje max. 1,5 cm szerokości :) Co byście wzięli, odblask czy miękkie i lekkie rogza? No i tak myśle, czy 11 mm czy 16 .. Bo chce do tych szelek kupić. Quote
vege* Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='MakeBelieve']A powiedzcie mi 2 rzeczy: 1. gdzie znajde pomarańczową smycz? Bo na myśl przychodzi mi tylko rogz, red dingo ew. (nie sprawdzałam) i z muscata odblask.. Gdzieś jeszcze? Najlepiej odblask.. 2. Jaką nitke dać do szelek activdogowych pacyfek na żółtej taśmie z pomarańczowym polarkiem? :P Zielona neon czy cytrynowa?:)[/QUOTE] jeszcze le perro ma pomarańczową smycz, ale też nie odblask Quote
MakeBelieve Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Ale ja potrzebuje max. 1,5 cm szerokości :) Co byście wzięli, odblask czy miękkie i lekkie rogza? No i tak myśle, czy 11 mm czy 16 .. Bo chce do tych szelek kupić. Quote
gops Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='vege*']jeszcze le perro ma pomarańczową smycz, ale też nie odblask[/QUOTE] i 2,5cm , dla yorka to raczej za duzo :) Quote
NightQueen Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='MakeBelieve']Ale ja potrzebuje max. 1,5 cm szerokości :) Co byście wzięli, odblask czy miękkie i lekkie rogza? No i tak myśle, czy 11 mm czy 16 .. Bo chce do tych szelek kupić.[/QUOTE] odblask zdecydowanie Quote
barberry Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='MakeBelieve']Ale ja potrzebuje max. 1,5 cm szerokości :) Co byście wzięli, odblask czy miękkie i lekkie rogza? No i tak myśle, czy 11 mm czy 16 .. Bo chce do tych szelek kupić.[/QUOTE] Napewno 11mm. Bardzo fajnie to wygląda z szerszymi obrożami/szelkami a smycz 16 w połączeniu z yorkiem - kiepsko... A, zapomniałam dopisać - wzięłabym miękkie i lekkie. Quote
MakeBelieve Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Szelki i obróżki też 16 mm mamy :)) Tylko znowu odblask 11 mm ma tylko 1 nitkę odblaskową .. Quote
barberry Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Między innymi dlatego wzięłabym miękkie i lekkie ;) Quote
NightQueen Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='MakeBelieve']Szelki i obróżki też 16 mm mamy :)) Tylko znowu odblask 11 mm ma tylko 1 nitkę odblaskową ..[/QUOTE] ja nie lubi lekkich i miękkich, raz nie podobają mi się, a dwa to są nietrwałe (mechaci się szybko, mam smycz 11) Quote
vege* Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='gops']i 2,5cm , dla yorka to raczej za duzo :)[/QUOTE] a 2 cm nie mają? Quote
Asia&Kleo Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 A ja mam obroże lekkie i miękkie i wcale się nie mechaci;) Przetrwała 0,5 roku, a wygląda jak nówka:) Tylko, że wypiorę ją od czasu do czasu Quote
NightQueen Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='Asia&Luna']A ja mam obroże lekkie i miękkie i wcale się nie mechaci;) Przetrwała 0,5 roku, a wygląda jak nówka:) Tylko, że wypiorę ją od czasu do czasu[/QUOTE] przypuszczam że masz szerszą niż 11 mm, im szersza tym sztywniejsza. U mnie już pierwszego dnia smycz się zmechaciła Quote
MakeBelieve Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Ale nawet i 2 cm za dużo :) NightQueen, a pozbyć byś się jej nie chciała? :) Mogłabyś wstawić foto? Quote
NightQueen Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 na obecną chwilę nie pozbędę się jej bo nie mam innej czarnej smyczy ;) (mimo że jej nie lubię) Quote
Asia&Kleo Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Raczej lekkie i miękkie ze względu na rozmiar nie ma różnicy w taśmie, czy jest sztywniejsza czy nie Stąd też taka potoczna nazwa wzorku: "lekkie i miękkie";) Quote
murakami Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='Agnes'][B]murakami[/B], tak wzielam 60 cm, czerwona to 55 i jest idealna :)[/QUOTE] to się cieszę:lol: A dla nas ta 55 jest idealna i super. Nie ukrywam, że ubrany w nią przystojniak Bono;) robi furorę na osiedlu. Quote
NightQueen Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='Asia&Luna']Raczej lekkie i miękkie ze względu na rozmiar nie ma różnicy w taśmie, czy jest sztywniejsza czy nie Stąd też taka potoczna nazwa wzorku: "lekkie i miękkie";)[/QUOTE] no właśnie jest różnica w taśmie Quote
Agnes Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [B]murakami[/B] no to fajnie:):) Ja tez nie sadze, zeby szerokosc rogza miekkie i lekkie mialo znaczenie na zmechacenie. Moze bardziej kwestia danej obrozy. Mam komplet smycz i obroza, obroza XL, smycz L i NIC sie nie dzieje, jestem zachwycona :) Quote
Recommended Posts