gops Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='NightQueen']z bliższym rozstawem zębów :evil_lol::diabloti: fajnie Miśka wygląda ;) [/QUOTE] z blizszym ! :evil_lol: dzieki [quote name='Asia&Luna']Widziałam tą obrożę na żywo:evil_lol: Bardzo porządna i świetny efekt[/QUOTE] ;) Quote
Okamia Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 a ja mam pytanie do właścicieli skórek z pitmana. Czy to jest twarda czy miękka,giętka skóra? Quote
gops Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='Okamia']a ja mam pytanie do właścicieli skórek z pitmana. Czy to jest twarda czy miękka,giętka skóra?[/QUOTE] zalezy jaka, jak prosta bez cwiekow to jest okey miekka ,fajna ale porzadna z cwiekami i innymi nabijanymi rzeczami jest podwojna i duzo bardziej sztywna , masywna Quote
NightQueen Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='westie_justa']no fakt, ma kolor bardziej wyrazisty, ale ten komplet jest taki bardziej treningowy do lasu gdzie się niszczy a jak idziemy na spacer na ulicę do miasta, na starówkę to wtedy zakładam jej komplet burbery:D a tak w ogóle to ile kosztuje taka obróżka, bo rogz tani nie jest a ja cały czas przymierzam się do kupna, tylko że ja to jak mam okazję to zazwyczaj jest KAKADU albo NATURA a tam są rogzy? A i ja nie lubię różu tylko Dotce przypasowałam ;)[/QUOTE] Ja nie mam podziały na wyjściowe i nei wyjściowe obroże, no poza jedną bo to swarovski, ale tak to pies lata po błocie, chaszczach w tych obrożach, później wypiorę i mam spokój, nie niszczą mi się. obroża teraz chyba 25 zł kosztuje, rozmiar M czyli na twoją tez dobry. Ja mam cały komplet, obroża plus smycz z tego wzorku. Zresztą ja mam pełno rozgów (choć ostatnio się stopniowo ich pozbywam) Quote
Asia&Kleo Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Namówiłam Gopsową, aby mi sprzedała szele z pitmana( i tak na Miśkę były za duże:)) Te po lewej są od Marty[URL="http://img510.imageshack.us/i/dsc07655z.jpg/"][IMG]http://img510.imageshack.us/img510/8025/dsc07655z.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL="http://imageshack.us"]ImageShack.us[/URL] Quote
Yuveza Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='NightQueen']Ja nie mam podziały na wyjściowe i nei wyjściowe obroże, no poza jedną bo to swarovski, ale tak to pies lata po błocie, chaszczach w tych obrożach, później wypiorę i mam spokój, nie niszczą mi się. obroża teraz chyba 25 zł kosztuje, rozmiar M czyli na twoją tez dobry. Ja mam cały komplet, obroża plus smycz z tego wzorku. Zresztą ja mam pełno rozgów (choć ostatnio się stopniowo ich pozbywam)[/QUOTE] no ja niestety nie mam żadnego ale za to Chaby i Hiltony:D i jedną obróżkę Uhma Quote
Onomato-Peja Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='NightQueen']Ja nie mam podziały na wyjściowe i nei wyjściowe obroże, no poza jedną bo to swarovski, ale tak to pies lata po błocie, chaszczach w tych obrożach, później wypiorę i mam spokój, nie niszczą mi się. obroża teraz chyba 25 zł kosztuje, rozmiar M czyli na twoją tez dobry. Ja mam cały komplet, obroża plus smycz z tego wzorku. Zresztą ja mam pełno rozgów (choć ostatnio się stopniowo ich pozbywam)[/QUOTE] M na Westa? Lka prędzej. M ma zazwyczaj max 33cm Quote
NightQueen Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='Onomato-Peja']M na Westa? Lka prędzej. M ma zazwyczaj max 33cm[/QUOTE] Moli jest większa i masywniejsza od westa a eMkę ma dobrą, więc west tym bardziej (zresztą wiem bo mierzyłam nasze eMki na westce Emi) , eLka jest za duża Quote
blacky. Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 mix shih i yorka większy od westa ? :O moja westa waży 10 kg to nie wiem ile ta Twoja mieszanka 2 rasy po 3-4 kg. :) Quote
barberry Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='westie_justa']no fakt, ma kolor bardziej wyrazisty, ale ten komplet jest taki bardziej treningowy do lasu gdzie się niszczy a jak idziemy na spacer na ulicę do miasta, na starówkę to wtedy zakładam jej komplet burbery:D a tak w ogóle to ile kosztuje taka obróżka, bo rogz tani nie jest a ja cały czas przymierzam się do kupna, tylko że ja to jak mam okazję to zazwyczaj jest KAKADU albo NATURA a tam są rogzy? A i ja nie lubię różu tylko Dotce przypasowałam ;)[/QUOTE] Tylko broń Boże nie w Kakadu! Tam zamiast 25zł zapłacisz za eMkę ze 40...:shake: Kupuj najlepiej przez internet. Od Rogzetty jeszcze ładniejszy jest moim zdaniem róż z miękkich i lekkich :loveu: [SIZE="1"]poluję na niego :evil_lol:[/SIZE] Quote
NightQueen Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='blacky764']mix shih i yorka większy od westa ? :O moja westa waży 10 kg to nie wiem ile ta Twoja mieszanka 2 rasy po 3-4 kg. :)[/QUOTE] jak chcesz poruszyć ten temat to wpadnij do galerii, nie zaśmiecajmy wątku Quote
Onomato-Peja Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='NightQueen']Moli jest większa i masywniejsza od westa a eMkę ma dobrą, więc west tym bardziej (zresztą wiem bo mierzyłam nasze eMki na westce Emi) , eLka jest za duża[/QUOTE] No to BARDZO dziwne, bo jak widuję Westy w rogzach, to zawsze w Lkach. ;) Nie wiem, nie znam się na rasach ale po prostu 27 w szyi to ma mój kot więc po West'cie spodziewam się więcej. Quote
NightQueen Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='Onomato-Peja']No to BARDZO dziwne, bo jak widuję Westy w rogzach, to zawsze w Lkach. ;) Nie wiem, nie znam się na rasach ale po prostu 27 w szyi to ma mój kot więc po West'cie spodziewam się więcej.[/QUOTE] Moli ma od 29 do 32 (w zależności od stopnia zarośnięcia) i eMka jest dobra za każdym razem ;) eLka nawet na max zwężona przelatuje jej przez szyje Quote
Iza. Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='NightQueen'] Zresztą ja mam pełno rozgów (choć ostatnio się stopniowo ich pozbywam)[/QUOTE] Masz coś jeszcze do sprzedania ? :diabloti: Quote
NightQueen Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='Iza.']Masz coś jeszcze do sprzedania ? :diabloti:[/QUOTE] jak na razie nie, muszę przeboleć że się pozbyłam ostatnio jednego. nie mogę wszystkiego na raz bo bym szok przeżyła :diabloti: chociaż średnio mi się widzi w kolekcji green taran :cool3: Quote
Marchewkowy Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Po nowym roku będę brała kolejną partie rzeczy od Marty :) Quote
Asia&Kleo Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Co powiecie o obrożach ManMat'a? Chciałabym kupić po Nowym Roku, ale nigdy jeszcze nie miałam z tej firmy:] Quote
NightQueen Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='Asia&Luna']Co powiecie o obrożach ManMat'a? Chciałabym kupić po Nowym Roku, ale nigdy jeszcze nie miałam z tej firmy:][/QUOTE] Polecam ;) Porządnie wykonane, mocne i ładne rzeczy Quote
Asia&Kleo Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 w ManMacie pasuje mi szerokość 3cm- idealna na moją sukę:) I oczywiście fajne wzorki A czy taśma szybko nie wyblaknie? Quote
Natula Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 moja młoda czarna terierka chodziła w rogzie Mce do 4 miesiąca, była juz wtedy dwa razy większa od westa ale jako ze dziecko to szyjke miała malutką, przeszła na Lki bo się zaczynała dusić od wąskiej obrozy (ma 6 mies i chodzi juz w XLkach :lol: ) popatrzałam na moje psie rzeczy i sie załamałam :roll: większość filetowych,rózowych i czerwonych :evil_lol: jedne zółte szelki i czarna smycz ostatnio pozbyłam się rogzette od Nessie, cierpiałam bardzo ale dałam rade chce ktoś icecreama M zatrzask ? Quote
Natula Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [url]http://www.pelna-miska.pl/sklep//_var/gfx/890ab3a8820e49e19a5684ace3ad6908.jpg[/url] na zywo lepiej wygląda, jest taki jasno rózowo-biały Quote
Marta_Ares Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='westie_justa']A jak wyglada icecream?[/QUOTE] wujek google.... [IMG]http://flexiwebshop.com/images/products/1966-Rogz_Fancy_Dress_Jellybean_Dog_Harness_Small___Icecream_Bone.jpg[/IMG] Quote
Yuveza Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Oh, piękne:loveu: szkoda że takie jasne, na białego psa nie bardzo ;p Quote
NightQueen Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='westie_justa']A jak wyglada icecream?[/QUOTE] tak :diabloti: [IMG]http://images25.fotosik.pl/286/7717b27bff1d9c7a.jpg[/IMG] [IMG]http://images29.fotosik.pl/286/3317df0cfdb0cf30.jpg[/IMG] [IMG]http://images32.fotosik.pl/383/e574cbd91a855b53.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts