Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='NightQueen']z bliższym rozstawem zębów :evil_lol::diabloti:

fajnie Miśka wygląda ;)

[/QUOTE]
z blizszym ! :evil_lol:
dzieki

[quote name='Asia&Luna']Widziałam tą obrożę na żywo:evil_lol: Bardzo porządna i świetny efekt[/QUOTE]
;)

Posted

[quote name='Okamia']a ja mam pytanie do właścicieli skórek z pitmana. Czy to jest twarda czy miękka,giętka skóra?[/QUOTE]
zalezy jaka, jak prosta bez cwiekow to jest okey miekka ,fajna ale porzadna
z cwiekami i innymi nabijanymi rzeczami jest podwojna i duzo bardziej sztywna , masywna

Posted

[quote name='westie_justa']no fakt, ma kolor bardziej wyrazisty, ale ten komplet jest taki bardziej treningowy do lasu gdzie się niszczy a jak idziemy na spacer na ulicę do miasta, na starówkę to wtedy zakładam jej komplet burbery:D
a tak w ogóle to ile kosztuje taka obróżka, bo rogz tani nie jest a ja cały czas przymierzam się do kupna, tylko że ja to jak mam okazję to zazwyczaj jest KAKADU albo NATURA a tam są rogzy?
A i ja nie lubię różu tylko Dotce przypasowałam ;)[/QUOTE]

Ja nie mam podziały na wyjściowe i nei wyjściowe obroże, no poza jedną bo to swarovski, ale tak to pies lata po błocie, chaszczach w tych obrożach, później wypiorę i mam spokój, nie niszczą mi się.
obroża teraz chyba 25 zł kosztuje, rozmiar M czyli na twoją tez dobry.
Ja mam cały komplet, obroża plus smycz z tego wzorku.
Zresztą ja mam pełno rozgów (choć ostatnio się stopniowo ich pozbywam)

Posted

Namówiłam Gopsową, aby mi sprzedała szele z pitmana( i tak na Miśkę były za duże:)) Te po lewej są od Marty[URL="http://img510.imageshack.us/i/dsc07655z.jpg/"][IMG]http://img510.imageshack.us/img510/8025/dsc07655z.jpg[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL="http://imageshack.us"]ImageShack.us[/URL]

Posted

[quote name='NightQueen']Ja nie mam podziały na wyjściowe i nei wyjściowe obroże, no poza jedną bo to swarovski, ale tak to pies lata po błocie, chaszczach w tych obrożach, później wypiorę i mam spokój, nie niszczą mi się.
Zresztą ja mam pełno rozgów (choć ostatnio się stopniowo ich pozbywam)[/QUOTE]
no ja niestety nie mam żadnego ale za to Chaby i Hiltony:D i jedną obróżkę Uhma

Posted

[quote name='NightQueen']Ja nie mam podziały na wyjściowe i nei wyjściowe obroże, no poza jedną bo to swarovski, ale tak to pies lata po błocie, chaszczach w tych obrożach, później wypiorę i mam spokój, nie niszczą mi się.

M na Westa?
Lka prędzej.
M ma zazwyczaj max 33cm

Posted

[quote name='Onomato-Peja']M na Westa?
Lka prędzej.
M ma zazwyczaj max 33cm[/QUOTE]

Moli jest większa i masywniejsza od westa a eMkę ma dobrą, więc west tym bardziej (zresztą wiem bo mierzyłam nasze eMki na westce Emi) , eLka jest za duża

Posted

[quote name='westie_justa']no fakt, ma kolor bardziej wyrazisty, ale ten komplet jest taki bardziej treningowy do lasu gdzie się niszczy a jak idziemy na spacer na ulicę do miasta, na starówkę to wtedy zakładam jej komplet burbery:D
a tak w ogóle to ile kosztuje taka obróżka, bo rogz tani nie jest a ja cały czas przymierzam się do kupna, tylko że ja to jak mam okazję to zazwyczaj jest KAKADU albo NATURA a tam są rogzy?
A i ja nie lubię różu tylko Dotce przypasowałam ;)[/QUOTE]

Tylko broń Boże nie w Kakadu! Tam zamiast 25zł zapłacisz za eMkę ze 40...:shake:
Kupuj najlepiej przez internet.
Od Rogzetty jeszcze ładniejszy jest moim zdaniem róż z miękkich i lekkich :loveu: [SIZE="1"]poluję na niego :evil_lol:[/SIZE]

Posted

[quote name='blacky764']mix shih i yorka większy od westa ? :O
moja westa waży 10 kg to nie wiem ile ta Twoja mieszanka 2 rasy po 3-4 kg. :)[/QUOTE]

jak chcesz poruszyć ten temat to wpadnij do galerii, nie zaśmiecajmy wątku

Posted

[quote name='NightQueen']Moli jest większa i masywniejsza od westa a eMkę ma dobrą, więc west tym bardziej (zresztą wiem bo mierzyłam nasze eMki na westce Emi) , eLka jest za duża[/QUOTE]

No to BARDZO dziwne, bo jak widuję Westy w rogzach, to zawsze w Lkach. ;)
Nie wiem, nie znam się na rasach ale po prostu 27 w szyi to ma mój kot więc po West'cie spodziewam się więcej.

Posted

[quote name='Onomato-Peja']No to BARDZO dziwne, bo jak widuję Westy w rogzach, to zawsze w Lkach. ;)
Nie wiem, nie znam się na rasach ale po prostu 27 w szyi to ma mój kot więc po West'cie spodziewam się więcej.[/QUOTE]

Moli ma od 29 do 32 (w zależności od stopnia zarośnięcia) i eMka jest dobra za każdym razem ;)
eLka nawet na max zwężona przelatuje jej przez szyje

Posted

[quote name='NightQueen']

Masz coś jeszcze do sprzedania ? :diabloti:

Posted

[quote name='Iza.']Masz coś jeszcze do sprzedania ? :diabloti:[/QUOTE]

jak na razie nie, muszę przeboleć że się pozbyłam ostatnio jednego. nie mogę wszystkiego na raz bo bym szok przeżyła :diabloti:

chociaż średnio mi się widzi w kolekcji green taran :cool3:

Posted

moja młoda czarna terierka chodziła w rogzie Mce do 4 miesiąca, była juz wtedy dwa razy większa od westa ale jako ze dziecko to szyjke miała malutką, przeszła na Lki bo się zaczynała dusić od wąskiej obrozy (ma 6 mies i chodzi juz w XLkach :lol: )

popatrzałam na moje psie rzeczy i sie załamałam :roll: większość filetowych,rózowych i czerwonych :evil_lol: jedne zółte szelki i czarna smycz

ostatnio pozbyłam się rogzette od Nessie, cierpiałam bardzo ale dałam rade

chce ktoś icecreama M zatrzask ?

Posted

[quote name='westie_justa']A jak wyglada icecream?[/QUOTE]

tak :diabloti:

[IMG]http://images25.fotosik.pl/286/7717b27bff1d9c7a.jpg[/IMG]

[IMG]http://images29.fotosik.pl/286/3317df0cfdb0cf30.jpg[/IMG]

[IMG]http://images32.fotosik.pl/383/e574cbd91a855b53.jpg[/IMG]