MakeBelieve Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 O Boże, umrę jak wydam 130 zł na szelki dla psa -.- Ale dobra, jak coś to biorę żółte. Tylko teraz pytanie, skąd i jaki wzorek na niebieskie norwegi dla niej? :D Bo niebieskie norwegi musimy mieć, skoro żółto-zielona Hurtta ;D Activdog i Dogstyle odpada.. :> Quote
AmeliaR Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Nasze muffinki od Martis :) [URL=http://s901.photobucket.com/user/AmelkaF1/media/IMG_4694-Kopia_zps301f31c2.jpg.html][IMG]http://i901.photobucket.com/albums/ac219/AmelkaF1/IMG_4694-Kopia_zps301f31c2.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://s901.photobucket.com/user/AmelkaF1/media/IMG_4695-Kopia_zps82b1ab3d.jpg.html][IMG]http://i901.photobucket.com/albums/ac219/AmelkaF1/IMG_4695-Kopia_zps82b1ab3d.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://s901.photobucket.com/user/AmelkaF1/media/IMG_4696-Kopia_zps122e9613.jpg.html][IMG]http://i901.photobucket.com/albums/ac219/AmelkaF1/IMG_4696-Kopia_zps122e9613.jpg[/IMG][/URL] Quote
Adriana. Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 [quote name='masdamerka']Dla mojego Ludebila który kolorek juliusów? [/QUOTE] Nie lubię niebieskiego... Moim zdaniem do czekolady świetnie pasuje limonka :p. Quote
Karro Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 [quote name='masdamerka']Dla mojego Ludebila który kolorek juliusów? I tak w ogóle warte ceny, wygodne dla psa? :) [/QUOTE] Julki to najporządniejsza rzecz jaką ma mój pies, nie żałowałam wydać tyle kasy, jak dla mnie są warte swojej ceny. Ja mam czarne, nie mam problemu z doczyszczeniem, jednak słyszałam, że przy jaśniejszych kolorach ciężko jest doczyścić. Mi się dla Lu widzi limonka/kiwi czy jak to tam się zwie :) Quote
gops Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 młody w skórzanych szelkach :) są świetne , chcialabym takie tylko brązowe dla suki ale póki co nie mam tyle kasy [IMG]http://img41.imageshack.us/img41/5600/dsc089491crop.jpg[/IMG] [IMG]http://img715.imageshack.us/img715/844/dsc08973i.jpg[/IMG] Quote
AnIeLa Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 [quote name='Olson']jakie? ;-)[/QUOTE] [quote name='Adzia123']Powiedz jaki wzorek! I jakie, norwegi czy guardy?[/QUOTE] [quote name='monika15']widzę, że przekonałaś się do szelek :) jaki wzorek?[/QUOTE] Jak juz jedne są to muszą być drugie na zmianę ;) Norwegi będą na niebieskiej taśmie i granatowej piance z cytrynowymi nićmi , tasiemka zakupiona przeze mnie :lol: Quote
vege* Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 (edited) [quote name='Marchewkowy']Bardzo ładna kolekcja :) A ja się nie chwaliłam :evil_lol: Doszła jakiś czas temu nasza skórzana smycz i... Jest absolutnie cudowna, żałuję że nie wziełam też tej drugiej czarnej... w tej cenie spodziewałam się czegoś mocno średnio tymczasem ja gdybym spotkała taką smycz na wystawie to spokojnie dałabym za nią 100 zł... Bardzo starannie wykonana, skóra najwyższej jakości, piękny odcień, równe i bardzo mocne szycia - spokojnie wyprowadziłabym na niej wielkiego molosa. Bardzo duży karabinek - cudo! Muszę sprawdzić firmę i kupić sobie więcej rzeczy od nich... Dużo skórek widziałam i macałam ale takiej super jeszcze nie widziałam... Jedyne co musi się wyrobić bo na razie jest troszkę sztywna ale w dotyka mięciutka więc to mi nie przeszkadza :) [/QUOTE] Jak nie przepadam za skórzanymi akcesoriami tak te szyte na okrągło uwielbiam :loveu: Możesz powiedzieć gdzie kupiłaś i ile kosztowała? Bo w sumie mnie by chyba bardziej obroża interesowała :) Dziś byłam na zakupach i zawsze jak jestem to wchodzę sobie do kakadu bo lubię pooglądać tam jakieś akcesoria czy inne duperele, ale jak zobaczyłam jak podnieśli ceny to padłam :crazyeye: Szelki dingo a'la julius rozmiar na Nukę prawie 135 zł gdzie za taką cenę mogę mieć piękne juliusy :crazyeye: Najmniejszy rozmiar obroży muscat 20 zł, gdzie w necie kosztuje chyba 8 zł -.- Jednak kocham sklepy internetowe i okazje na allegro :evil_lol: Edited April 20, 2013 by vege* Quote
monika15 Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 [url]http://img41.imageshack.us/img41/5600/dsc089491crop.jpg[/url] Clayton wygląda swietnie:loveu: w skorzanych szelkach podoba mi sie o wiele bardziej niz w obrozach a my tzn. moj pies zgubil dzis mojego jedynego Furkidza British Man w lesie:angryy: nawet nie zdazylam sie nim Wam pochwalic ;) Quote
razed_in_black Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 [B]gops[/B] Twój pies wygląda w tych szelkach jak na "mordercę" przystało :evil_lol: Quote
vege* Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 [quote name='monika15'] a my tzn. moj pies zgubil dzis mojego jedynego Furkidza British Man w lesie:angryy: nawet nie zdazylam sie nim Wam pochwalic ;)[/QUOTE] Jak on to zrobił? Ja nigdy nic na spacerze nie zgubiłam :lol: Quote
Ewa&Duffel Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 [quote name='monika15'] czy jakas firma handmade oprócz ohmydog.pl ma tasiemke "rock"? ohmydog nie ma niestety regulacji, dlatego stamtad nie chce[/QUOTE] Napisz do nich na maila albo na pw na facebooku, bez problemu zrobią Ci obrożę z regulacją ;) [quote name='Marchewkowy'] Czy ja już mówiłam że Duflowi we wszystkim pięknie? Ekstra foty najlepiej mi się podobają ptaszki a na drugim miejscu czerwona :lol: [/QUOTE] Dziękujemy bardzo :lol: [quote name='masdamerka']Dla mojego Ludebila który kolorek juliusów? I tak w ogóle warte ceny, wygodne dla psa? :) [/QUOTE] Ja bym wzięła dla niej te pierwsze, zielone ;) Juliusy są z pewnością warte swojej ceny :) Bardzo porządne i wg mnie również wygodne, w zeszłym roku testowaliśmy w górach i sprawdziły się super :) Quote
trabeska Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 [quote name='Marchewkowy']Bardzo ładne połączenie i bardzo im pasuje :) [/QUOTE] Dziękuję :) Quote
Marchewkowy Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Gops - zgadzam się z dziewczynami super w tych szelach :) [quote name='vege*']Jak nie przepadam za skórzanymi akcesoriami tak te szyte na okrągło uwielbiam :loveu: Możesz powiedzieć gdzie kupiłaś i ile kosztowała? Bo w sumie mnie by chyba bardziej obroża interesowała :smile: [/QUOTE] Ja też kocham skórki szyte na okrągło ;) Okazja na allegro miał ktoś 2 sztuki nowe z metkami, muszę poszukać bo nie pamiętam firmy - płaciłam 25 zł :) Quote
vege* Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 [quote name='Marchewkowy']Gops - zgadzam się z dziewczynami super w tych szelach :) Ja też kocham skórki szyte na okrągło ;) Okazja na allegro miał ktoś 2 sztuki nowe z metkami, muszę poszukać bo nie pamiętam firmy - płaciłam 25 zł :)[/QUOTE] O to poszukaj bo jest świetna :) Quote
nadira Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 [quote name='Marchewkowy']muszę poszukać bo nie pamiętam firmy [/QUOTE] Też się chętnie dowiem :lol: Masz może porównanie, jak wypada ta smycz przy skórze z Wozy? Bo szukam jakiejś miłej w dotyku smyczy (przez taśmowe mam dłonie delikatne, jak tarka :placz:) Quote
razed_in_black Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 zooleszcz ma fajne smycze/obroże skórzane szyte na okrągło, mięciusie macałam kiedyś na wystawie Quote
Marchewkowy Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 [quote name='nadira']Też się chętnie dowiem :lol: Masz może porównanie, jak wypada ta smycz przy skórze z Wozy? Bo szukam jakiejś miłej w dotyku smyczy (przez taśmowe mam dłonie delikatne, jak tarka :placz:)[/QUOTE] kurcze teraz sobie nie moge przypomniec czy te co ogladalam ostatnio to byly skórki z wozy czy z lorda :shake: [quote name='razed_in_black']zooleszcz ma fajne smycze/obroże skórzane szyte na okrągło, mięciusie macałam kiedyś na wystawie[/QUOTE] wg mnie to z zooleszcza nie za specjalne są te skóry a kilka razy macałam na wystawach... Quote
MakeBelieve Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Postanowiłam, że wezmę żółte Hurtty :> Tylko pytanie, jaka smyczka do tego? Bo czarna średnio mi się widzi :C Quote
Adriana. Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 [quote name='monika15']a my tzn. moj pies zgubil dzis mojego jedynego Furkidza British Man w lesie:angryy: nawet nie zdazylam sie nim Wam pochwalic ;)[/QUOTE] Zgubił obrożę? Jak? :-o Jakie szczęście, że my nic jeszcze nie zgubiliśmy na spacerze (nie licząc jednego identyfikatora) i chyba nieźle bym się wkurzyła jakbym nową obrożę zgubiła... Quote
rashelek Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Masdamerka, Juliusy niebieskie praktyczniejsze i bardziej będą Lu pasować :D Mój borze, jak dobrze, że ten rogz, co go aktualnie Marchewkowy sprzedaje na moją dużo za duży, bo chyba bym musiała zacząć dietę głodową :mdleje: Quote
Adriana. Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 [quote name='MakeBelieve']Postanowiłam, że wezmę żółte Hurtty :> Tylko pytanie, jaka smyczka do tego? Bo czarna średnio mi się widzi :C[/QUOTE] Dobry wybór :lol:. Uwielbiam taki neonowy żółty. A co do smyczy, to może dayglow yellow rogza? Mogłaby się fajnie komponować z tymi szelami. Quote
angineuuka Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 [quote name='rashelek']Masdamerka, Juliusy niebieskie praktyczniejsze i bardziej będą Lu pasować :D Mój borze, jak dobrze, że ten rogz, co go aktualnie Marchewkowy sprzedaje na moją dużo za duży, bo chyba bym musiała zacząć dietę głodową :mdleje:[/QUOTE] na mojego psa jest okej, ale nie mam kasy :( :( :( :( :( Quote
razed_in_black Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 [quote name='Marchewkowy']wg mnie to z zooleszcza nie za specjalne są te skóry a kilka razy macałam na wystawach...[/QUOTE] amstaffka mojego chłopaka ma obrożę skórzaną z zooleszcza i jest super, bardzo miękka i wytrzymała Quote
MakeBelieve Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Tak o nim myślałam, ale liczyłam, że znajdę coś tańszego :C W sumie ta neonka bardziej by mi się podobała w wersji Pro, ale jest tak super oczojebna, że muszę chociaż je przymierzyć na Daisy <33 Quote
masdamerka Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Wezmę albo tą pierwszą zieleń albo niebieski, neonka (ostatnia) raczej odpada :) Dzięki za pomoc :p A ten zakres wagowy w juliusach jest taki nie do ruszenia? Bo dorosła Lu będzie w górnej granicy, i nie wiem czy "ryzykować", bo na klatę będzie jeszcze sporo luzu. Quote
Recommended Posts