Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

z doswiadczenia powiem ze cow patch sie bardzo szybko brudzi ;D
ale jest naparwde ladny , wiem mimo to warto i kupilabym chetnie jakby byla Lka ;D

Posted

[quote name='Chantell']krowy :)
ja ze smyczą chodzę juz z pół roku i tylko ona mi podpasila i wcale się nie brudzi oO[/QUOTE]
nie mozliwe chantell
to jest biale
brudzi sie jak kazde biale;p
chyba ze pierzesz codziennie albo psy slabo uzywaja :evil_lol:

Posted

[quote name='mineralna_']dobra... biore paint paw :diabloti:[/QUOTE]
tez super wzorek!

[quote name='Chantell']psy używają ciągle i jeszcze nie prałam Oo'[/QUOTE]
jak uwazasz
u nas obroza po tygodniu byla szara zamaist biala i to byl jedyny minus

Posted

Kamila , bierz Paint Caw - mnie sie baardzo podobają,sama chce półzacisk bo mam nadzieję,że czarne nie będzie się tak szybko brudziło :cool3:

A właśnie,ma ktoś na sprzedaż jakiś półzacisk z Rogza XL ? Moge wymienić na Rogzette z klipsem [też XL :eviltong:] ;)

Posted

[quote name='Agata_Roki']Kamila , bierz Paint Caw - mnie sie baardzo podobają,sama chce półzacisk bo mam nadzieję,że czarne nie będzie się tak szybko brudziło :cool3:[/QUOTE]
zamówiłam. dzieki za wsparcie :diabloti:

Posted

[quote name='gops']nie mozliwe chantell
to jest biale
brudzi sie jak kazde biale;p
chyba ze pierzesz codziennie albo psy slabo uzywaja :evil_lol:[/QUOTE]
Właśnie, że się nie brudzi :cool3: Wiem, bo mam :diabloti:

Mu w obroży od taks :loveu:

[IMG]http://www.beata.boo.pl/dogs/DSC_071.jpg[/IMG]

Niebieski Muscat ;)

[IMG]http://www.beata.boo.pl/dogs/DSC_072.jpg[/IMG]

Posted

no ja tez mialam pzrez 2 lata :)
i wiem jak sie brudzilo
nie bylo czarne nie pzresadzajmy ale po tygodniu noszenia zamist biale bylo szare :)

ladnie Mutu w blekicie!

Posted

[quote name='Unbelievable']mój pies też nosi krowy rogzowe, szelki na dodatek, i jakoś straszliwie nie widać brudu ;) mamy je 3 lata a prałam dwa razy, dopiero przy praniu widać jakie brudne : P[/QUOTE]
czyli sa brudne :)
i o to mi chodzi
moja tez pzreceiz nie byla zcarna tylko co najwyzej szara a po parniu woda byla bardzo brudna i tak

Posted

[quote name='gops'][B]czyli sa brudne[/B] :)
i o to mi chodzi
moja tez pzreceiz nie byla zcarna tylko co najwyzej szara a po parniu woda byla bardzo brudna i tak[/QUOTE]

Przecież nikt nie pisze, że te rzeczy się nie brudzą, tylko brudu jakoś szczególnie nie widać.
Mój pies nie szaleje raczej na jakiś mokradłach, więc u nas obroże są względnie czyste, z szelkami jest gorzej, bo Tośka ma niskie podwozie i jak tylko pada deszcz, to brzuch psa staje się czarny, a co za tym idzie - szele też. A jak jest sucho i mała biega po polach, to znowu szelki są okurzone.
Nie spotkałam się jeszcze z jakimiś super sterylnymi akcesoriami dla psów, każde w jakimś stopniu będą się brudzić, ale nie na wszystkich będzie to tak samo widoczne.

Posted

Poczepiam sie toche:evil_lol::evil_lol:

[B]RCookie[/B] zacytuje:

"Właśnie, że się nie brudzi"

"ja ze smyczą chodzę juz z pół roku i tylko ona mi podpasila i wcale się nie brudzi"

Wieeec...troche inaczej, niz piszesz ty:

"Przecież nikt nie pisze, że te rzeczy się nie brudzą, tylko brudu jakoś szczególnie nie widać" ;)

Posted

ehh chyba się od was zaraziłam... Dopiero co kupiłam jedną obrożę to teraz mam ochotę na następną.
Jak myślicie rogzowe Choc Faminine albo ten nowy wzorek ten brązowy będzie pasować do jasnego yorka?

Posted

[quote name='go|denk@!']ehh chyba się od was zaraziłam... Dopiero co kupiłam jedną obrożę to teraz mam ochotę na następną.
Jak myślicie rogzowe Choc Faminine albo ten nowy wzorek ten brązowy będzie pasować do jasnego yorka?[/QUOTE]
Tak ;)
(dziesięć znaków)

Posted

[quote name='Agnes']Poczepiam sie toche:evil_lol::evil_lol:

[B]RCookie[/B] zacytuje:

"Właśnie, że się nie brudzi"

"ja ze smyczą chodzę juz z pół roku i tylko ona mi podpasila i wcale się nie brudzi"

Wieeec...troche inaczej, niz piszesz ty:

"Przecież nikt nie pisze, że te rzeczy się nie brudzą, tylko brudu jakoś szczególnie nie widać" ;)[/QUOTE]

Zacytowałam gops, która z kolei odniosła się do postu Unbelievable, która napisała, że:

"mój pies też nosi krowy rogzowe, szelki na dodatek, i jakoś straszliwie nie widać brudu"

Myślę, że każdemu chodziło o to, czy ten brud widać, czy nie chyba, że są osoby, które chadzają ze swoimi zwierzakami albo w super, ekstra rzeczach, do których syfy się nie czepiają, albo odwiedzają super, sterylne miejsca, gdzie tego brudu nie ma :lol:.

Posted

ilu ludzi tyle zdan :)
psy sa rozne
obroz enosil 12 letni pudel a obroza szybko sie brudzila tzn szarzala
nie wiem od zcego to zalezy ,wiem ze moja byla zcesto brudna;p