MakeBelieve Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 O, a jaki wzorek wzięlibyście na miejscu Feigned dla Axelka (maltanczyk) Funky Retro Pink Hearts czy Hibiskusy?xD Ja obstawiam Pink hearts ;p i tak nie ma jaj to co mu zalezy, haha Quote
Iza. Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Vini.'] Ja obstawiam Pink hearts ;p i tak nie ma jaj to co mu zalezy, haha[/QUOTE] ja też uważam że ten będzie suuuper :loveu::evil_lol: a kiedy bedziecie zamawiać ? :cool3: szkoda, że nigdzie nie ma już krowy :placz: Quote
lenka13 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Vini.']O, a jaki wzorek wzięlibyście na miejscu Feigned dla Axelka (maltanczyk) Funky Retro Pink Hearts czy Hibiskusy?xD Ja obstawiam Pink hearts ;p i tak nie ma jaj to co mu zalezy, haha[/QUOTE] z tych trzech to Pink Hearts a może Choc Feminine? Quote
Feigned Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 myślę nad Butterfly, Hibiscusami, Blue Paws on Zebra albo właśnie Pink Hearts :) wszystkie mi się podobają i nie mam pojęcia, który byłby najlepszy.. Iza, a na pm nie ma? Quote
MakeBelieve Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Niet, nie ma ;pp Ej, ja mam butterfly, nie ściągaj :D Widzisz? Pink hearts będą najlepsze! Iza, a Buenos nie moze szelek nosic? bo na PM są szelki Mki. Quote
Marta_Ares Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 a ja bym obstawiala Hibikusy, pieknie beda na bialym psie wygladac :) Quote
gops Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Marta_Ares']a ja bym obstawiala Hibikusy, pieknie beda na bialym psie wygladac :)[/QUOTE] tez tak uwazam Quote
Feigned Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Marta_Ares']a ja bym obstawiala Hibikusy, pieknie beda na bialym psie wygladac :)[/QUOTE] i chyba właśnie ten wzór wybiorę :) lubię go w niebieskim. Quote
Iza. Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Vini.'] Iza, a Buenos nie moze szelek nosic? bo na PM są szelki Mki.[/QUOTE] nie szelki odpadają :placz: ej dajcie mi znać jak będzicie wiedziały kiedy zamawiacie, może ja się na jakis półzacisk zdecyduje :lol: Quote
MakeBelieve Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 fakt, hibiskuski tez sa swietne :D Iza.-tak myslalam..., a co chcesz zamowic?:D btw. myslicie, ze bedzie do daisy pasowac yellow paws on black: [url]http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=6[/url] Quote
gops Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Vini.']fakt, hibiskuski tez sa swietne :D Iza.-tak myslalam..., a co chcesz zamowic?:D btw. myslicie, ze bedzie do daisy pasowac yellow paws on black: [url]http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=6[/url][/QUOTE] taki wzorek an yorkowej siersci moze byc slabo widac osobiscie lubie jak obroze widac ;D najlepiej zeby byla najbardziej kontarstujaca z sierscia Quote
MakeBelieve Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 tyle, ze wiesz ;pp moja wzglednie jasna jest. chcialam jej daisy kupic, ale nigdzie nie ma -.- wrr Quote
konikowa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Pomóżcie mi! Dzisiaj jadę do zoologa i może jak będą jakieś Rogz'y na przecenie to się zaopatrzę tylko nie mam pomysłu, który model dla rudej dziewczyny... Myślałam nad takimi: Choc Femine Icecream Bone Planet Rogz Rogzette Pink Hearts albo lekkie i miękkie pomarańcz i jeszcze zastanawiam się czy nie zamówić jednej z tych: Surf Tartan Floral Tartan Limited Edition żółta Quote
gops Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='konikowa']Pomóżcie mi! Dzisiaj jadę do zoologa i może jak będą jakieś Rogz'y na przecenie to się zaopatrzę tylko nie mam pomysłu, który model dla rudej dziewczyny... Myślałam nad takimi: Choc Femine Icecream Bone Planet Rogz Rogzette Pink Hearts albo lekkie i miękkie pomarańcz i jeszcze zastanawiam się czy nie zamówić jednej z tych: Surf Tartan Floral Tartan Limited Edition żółta[/QUOTE] choc femine bedzie slabow idac icecreame sie brudzi ;D planet jest okey rogzette i pink hearts moje ulubione ;D beirz obydwa lekkie u nas sie szybko niszcza ale sa ladne nowe wzorki sa swietne! wez obydwa hehe Quote
konikowa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 No tak:P To wychodzi z tego, że mialabym wziąć 5 obroży:P Po dłuższym zastanowieniu odrzuciłam Choc Femine i Icecream, bo fakt, nie sprawdzą się. Planeta chyba też nie wezmę, bo już mam 4 obroże niebieskie:P I zostają: Rogzette Pink Hearts Lekkie i miękkie pomarańcz nowe wzorki i limitowana żółć Quote
gops Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='konikowa']No tak:P To wychodzi z tego, że mialabym wziąć 5 obroży:P Po dłuższym zastanowieniu odrzuciłam Choc Femine i Icecream, bo fakt, nie sprawdzą się. Planeta chyba też nie wezmę, bo już mam 4 obroże niebieskie:P I zostają: Rogzette Pink Hearts Lekkie i miękkie pomarańcz nowe wzorki i limitowana żółć[/QUOTE] z lekkich pomarancza tez za duzo widac nie bedzie na rudym psie :) bierz rogzette albo pink hearts ;D Quote
konikowa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 No to zobaczę co będzie i w jakich cenach;) Najwyżej wrócę z dwoma:P W końcu Walentynki idą, a Rogzette i Pink Hearts to takie Walentynkowe są:D Quote
Pestka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Rogzette! Na rudym psie super wyglądać będzie. Quote
puchu Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 L[COLOR=Black]upinowe krowy, czy [COLOR=Black]Peace Pup dla [IMG]http://lh5.ggpht.com/_mTusYArORI8/S2I7GO1K6FI/AAAAAAAAFJ0/n0NU6MLv9dg/s512/100_2676.JPG[/IMG] [/COLOR][/COLOR] Quote
MakeBelieve Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 peace pup!:D a ja jednak nie bede brac yellow paws tylko zamowie kiedys z Izą Peace Pup wlasnie dla Daisy ;pp tyle, ze 1 cm to cienkie, a 18 mm za grube, wrr-.- Quote
diabelkowa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 a ja bylam dzisiaj w nowo otwartym kakadu w katowicach ponoc najwiekszy zoolog w polsce , ale wybor obrozek i smyczek kiepski ... ;) Quote
Chantell Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 mogę prosić adres na te najlepsze zoologi w katowiach/sosnowcu? :D Quote
Pestka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='puchu']L[COLOR=Black]upinowe krowy, czy [COLOR=Black]Peace Pup dla [IMG]http://lh5.ggpht.com/_mTusYArORI8/S2I7GO1K6FI/AAAAAAAAFJ0/n0NU6MLv9dg/s512/100_2676.JPG[/IMG] [/COLOR][/COLOR][/QUOTE] Ja tego uroczego psiaka widze w peace pup ;) Quote
Recommended Posts