szajbus Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Był telefon z ogłoszenia w sprawie białego psiaka, pani miała się zastanowić. Mieszka w okolicach. Niestety nie odezwała się więcej. Na e-maila zgłosiła sie pani z Torunia. Chce białemu psiakowi zapewnić ciepły i kochający dom, ale jest problem z transportem? Ma ktoś jakiś pomysł? Quote
szajbus Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Przed chwilą biały piesek pojechał do domku do Koluszek. Panie maja w domu 7 letnią suczkę i czekam na wieści czy ona go zaakceptuje. Nie mogły do mnie przyjechać ze sunią, żeby sprawdzić to na miejscu, bo ona boi się jeździć samochodem. Jeśli wszystko będzie ok to maluch ma dom i to dom u psiarzy z prawdziwego zdarzenia. Dwie sunie poszukują domków Quote
anovip1 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Aniu fantastycznie,że maluch pojechał.Miejmy nadzieję że wszystko będzie dobrze. Jeszcze śliczne panienki poszukują domków . Quote
szajbus Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Dostałam sms. Sunia na razie warczy na malucha, ale tez po chwili zaczęła go szukać gdzie jest. Panie mają nadzieje, że będzie dobrze. Jutro mają z maluchem iść do weterynarza. Dziewczynki pół godziny temu zostały odrobaczone. malucha już nie było , więc będzie odrobaczony w nowym domku. Oby tylko się wszystko udało, bo trafił na naprawdę wspaniałych ludzi.. Jeszcze jedno. Brązowa sunia nie urodziła sie z krótkim ogonkiem. Wet twierdzi, ze został jej odcięty. Biorąc pod uwagę fakt, ze z całego miotu dwa psiaki miały krótkie ogonki jest to dowód na to, że wychowywały się przy człowieku. Brak mi słów na to, co potem ten człowiek im zrobił. Quote
zuzka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Swietnie że jeden szczylek ma domek ściskam kciukasy :thumbs::thumbs::thumbs:żeby sunia zaakceptowała małą Quote
olgaj Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 No to macie teraz w domu same dziewczyny :evil_lol: co twoj mąż na taki babiniec? Quote
szajbus Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Przecie sam mnie obdarował dwoma dwoma dodatkowymi babami nie? Niech tylko się nie dra tak po nocach, bo im jak niemowlakom pierniczy się dzień z nocą. W dzień zjedzą, pobawią się załatwią swoje potrzeby i idą w kimono , a nocami buszują jak nietoperze. Quote
ewatonieja Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 OPRÓCZ ZŁOTEGO SERCA MASZ DOBRA RĘKE DO ADOPCJI :multi: jak na razie zebrałam tylko niezasłuzone pochwały, więc Ci przekazuję Aniu od moich znajomych achy i ochy słowa uznania:loveu: no i trzymamy kciuki! Quote
szajbus Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Lepiej niech nie ochają i achają, tylko pomogą szukać domów, bo nam psiarzom na tych ochach i achach najmniej zależny. Wkrótce czekają mnie wycieczki do Łodzi na badania kontrolne ( zaczynam od 23 X). Nie wiem co w tym czasie zrobię ze szczylkami. Quote
olgaj Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Do 23 miejmy nadzieje ze wszystkie znajda domy Aniu A jak nie to odzielimy dziewczyny do mnie jedna moze przyjechac na czas jakis najlepiej na weeken, bo wtedy jestem w domu. W tygodniu musialaby siedziec klatce w czasie gdy jestem w pracy, ale jak bedzue trzeba to deklaruje chec pomocy. Quote
ZUZANNA11 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Szczeniaki na: alegratka.pl, warszawa.gumtree.pl, lodz.gumtree.pl, kupsprzedaj.pl, psy.pl, adopcjapsa.pl, morusek.pl, kupiepsa.pl Quote
szajbus Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Też je tam umieściłam, ale ogłoszę nigdy za wiele. Dziękuje ZuzannoPorobiłam im sporo ogłoszeń, ale z nugustwa nie wklejam linków, bo szlag mnie trafia jak mam je przerabiać na tekst, a inaczej mi nie chcą się wkleić Quote
szajbus Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Jutro brązowa sunia między godz 18:00 - 19:00 jedzie do domku do Konstantynowa Quote
zuzka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 szajbus napisał(a):Jutro brązowa sunia między godz 18:00 - 19:00 jedzie do domku do Konstantynowa Oj to świetnie to znaczy że jeszcze tylko jeden brzdąc został się bez domku? Quote
Recommended Posts