AjdaTola Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Witam i popieram [B]Polcie[/B]. Bostony to psy o wielkim duchu w małym ciele a spokojne są chyba tylko wtedy jak śpią :-). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agg Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 [quote name='AjdaTola']spokojne są chyba tylko wtedy jak śpią :-).[/QUOTE] nie sądzę, nigdy nie widziałam tak kręcącej się podczas snu istoty :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wavix Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Muszę się niestety zgodzić, Afra też strasznie wydziwia jak śpi. Najbardziej lubi wtedy sprzedawać kopniaki, więc spanie z nią w łóżku jest średnio komfortowe ;). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goja7 Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Witam :) To i my się tutaj przedstawimy. Zalogowałam się na forum jeszcze zanim pojawił sie w naszym domu piesek. Przeglądałam wątek o Bostonach, który utwierdził nas w przekonaniu, że to własnie takiego pieska chcemy :) I jest malutka kruszynka z nami od 11 listopada - Montana, z poznańskiej hodowli Pol-Rot, matka Aisha, ojciec Szogun z Gdańska Rodem, urodzona 18 sierpnia. Montana to mały przytulaczek, który podbił nasze serca natychmiast i kompletnie zwariowałyśmy na punkcie tego małego pieguska... Własnie jest po kwarantannie i zaczęła wychodzic na dwór... I tu mamy prawdziwy problem. Monti trzęsie się i jest okropnie nieszczęśliwa z tego powodu.... mam nadzieję, że na wiosnę będzie lepiej... Pozdrawiam wszystkich Bostomaniaków :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polcia Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 No to witamy hodowlaną siostrzyczkę :multi: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiza9 Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Witajcie :) Posiadam od trzech tygodni psiaczka Maksia... Dostałam go w prezencie jako buldożka francuskiego... A dziś w internecie zobaczyłam, że są takie psy jak boston terier. Porównywałam obie rasy i są bardzo podobne, ale mój bardzoej przypomina bostona!! czy jest ktoś mi w stanie pomóc i podpowiedzieć jakiej rasy jest mój psiak? Jak go dostałam był zaszczepiony i miał napisane w książeczce buldog francuski, pani weterynarz to potwierdziła... ale zaczynam wątpić... posturą bardziej przypomina bostona... proszę o podpowiedzi :) tu jest jego fotka: [url]http://img258.imageshack.us/img258/6109/sam34910.jpg[/url] Iza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiza9 Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 [quote name='tomiza9']Witajcie :) Posiadam od trzech tygodni psiaczka Maksia... Dostałam go w prezencie jako buldożka francuskiego... A dziś w internecie zobaczyłam, że są takie psy jak boston terier. Porównywałam obie rasy i są bardzo podobne, ale mój bardzoej przypomina bostona!! czy jest ktoś mi w stanie pomóc i podpowiedzieć jakiej rasy jest mój psiak? Jak go dostałam był zaszczepiony i miał napisane w książeczce buldog francuski, pani weterynarz to potwierdziła... ale zaczynam wątpić... posturą bardziej przypomina bostona... proszę o podpowiedzi :) tu jest jego fotka: [url]http://img258.imageshack.us/img258/6109/sam34910.jpg[/url] Iza[/QUOTE] Ma cztery miesiące Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polcia Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Według mnie to nie jest boston. Kształt uszu jaki i kolor wskazuje na buldożka. Bostony były troszkę "poprawiane" francuzami i może to Cię zmyliło ;) ale maluszek jest cudny :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodus Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Ja byłam posiadaczką dwóch buldogów francuskich, teraz obecnie mam bostonkę. Mogę stwierdzić, że na 100% jest to buldożek i to bardzo ładny zresztą.:lol: Pozdrawiam!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dominika2008 Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Witam wszystkich bostonmaniaków. Jestem właścicielką 11 miesięcznego bostonka o imieniu Baster.... Tak, tak wiem że już jednego Basterka mamy na tym forum. Chcialabym poznać tu innych właściecieli bostonków i wymieniać doświadczenia związane z wychowywaniem tych wspaniałych istotek. Zdjecie mojego Basterka dodam przy najbliższej okazji. Pozdrawiam wszystkich Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AjdaTola Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 [B]dominika2008 [/B]witamy i czekamy na fotki :-). A z jakiej hodowli jest piesek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLDI 1 Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 [B]WITAMY WSZYSTKICH CIEPLUTKO :)[/B] Goldi ( nowa istotka na forum) - tak się wabi nasza prawie 4 miesięczna bostonka, mieszka w Łodzi od 8 października i jest przekochanym i słodkim urwisem. [B]POZDRAWIAMY[/B] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polcia Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Witamy gorąco!!! Kolejna bostonka z naszego miasta, tym bardziej miło :loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLDI 1 Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Dziękujemy :))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dominika2008 Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Basterek jest Bostonkiem z Gdańska Rodem. Calą Polskę przejechałam za tym cudaczkiem i muszę przyznać że warto było Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dominika2008 Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 :placz:Zdjęcie dodałam już do profilu jednak nie wiem dlaczego nie chce się wyświetlić na forum.:placz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLDI 1 Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 [quote name='dominika2008']:placz:Zdjęcie dodałam już do profilu jednak nie wiem dlaczego nie chce się wyświetlić na forum.:placz:[/QUOTE] Edytuj avatar :) :) [URL]http://www.suwaczki.com/tickers/iv099vvjbjfjobj2.png[/URL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morghause Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Witam, to i ja się przedstawię :) Jestem Aneta, moje poszukiwania wymarzonego pieseczka wciąż trwają, aczkolwiek mam nadzieję, że i w moim życiu zagości wkrótce bostoniatko i będe sie mogła dzielić z Wami jego fotami oraz pisać o nim jak najwięcej! Póki co przesyłam całusy dla wszystkich forumowych przedstawicieli tej cudownej rasy! I jeszcze raz WITAJCIE!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
linek.ns Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Na pewno znajdziesz swojego jedynego bostonka:) Albo on Ciebie;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mon-ika Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Witam serdecznie jestem nowa na forum i oczekuje na małego bostonka ale mam sporo pytań czy kupujac go powinnam cos dostac tj, umowa jak go karmic itp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilivampire Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Mon-ika, a piesek z hodowli, czy skąd? Powinnaś dostać umowę, metrykę, książeczkę zdrowia, wyprawkę oraz wszelkie niezbędne wskazówki, jak karmić, dbać i kiedy szczepić. Pies powinien być odrobaczony i zaszczepiony. Nie zapytałaś o to wszystko Hodowcy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anika_73 Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Witam, mam na imię Ania. Chciałabym dołączyć oficjalnie do grona bostonomaniaków :-) choć na formum trafiłam już w maju, zanim mój piesek do mnie przybył. Jestem właścicielką słodkiej bostonki o imieniu Mela (hodowlana Sava z Grodu Warsa i Sawy). Fajnie będzie poznać właścicieli tych piesków i móc wymienić się informacjami o nich. W mojej ocenie są to psy naprawde szczególne :) Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AjdaTola Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Witamy Mele na dogo :-). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZYSZKA_88 Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 [B] Witamy. Jesteśmy już na forum [/B][url]https://bostonterriery**********/[/url][B]ale również[/B] [B]pokażemy się tutaj. Maffi ma obecnie 8msc. Jest z hodowli SUBURBANUS z Łodzi. [/B] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katasza1 Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 Hej! No wkoncu ktos sie tu oddzywa! Witamy. Zakladaj watek malej :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts