Ewelina.w38 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 właśnie rozmawiałam z sdz i jestem zalamana:roll: dzis nie mogli przyjechać ma interwencje bo zabrakło funkcjonariuszy ale na 100% beda jutro. I w tej sytuacji nie są to dobre wieści bo pies musi zostac zabrany a nie ma gdzie jej wziać. Najprawdopodobniej nowym domkiem Sabci będzei wałbrzyski schron:placz: SDZ nie ma u siebie mijsca, nie ma też dt. załamka!:placz::placz::placz: Daria, Lusia jeżeli znacie jakiś dt albo budę gdzie Sunia mogłaby mieszkać na dworze (tlko nie na łańcuch) to dajcie znać. Jej kontakty z innym zwierzakami to zagldanie przez ten dziurawy płot co one robią. Ona sie boi gwałtownych ruchów, nawet wyciagniętej ręki. W schronie ja inne suki zjedzą w 2 dni! POMOCY!!! Quote
giselle4 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ...JA JUZ NIE WIEM co z tymi ludzmi cholera jana zrobic:mad: dziewczyny szukajcie tymczasu na ogolnym zginie to pewne po kwarantannie dadza ją zapewne tam ratujcie ja :crazyeye: moze ktos ma kawałek działki i bude mozna postawic moze w kenelu przez pare dnia....to lepsze niz u chlopa idioty bez ciepla i jedzenia szkoda malutkiej:-( kocyk czy kloderka to nie problem nawet worek karmy tylko miejsce z budą Quote
Ewelina.w38 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 giselle4 jak dowiesz sie o jakimś domku, miej Sabcie na uwadze. Ona od tego idioty zostanie zabrana ale co dalej ... :placz: Sunia jest łagodna ale tak "zahukana" że nic o niej powiedzieć sie nie da. Musiałby ktos z nia pomieszkać, czystosci nauczyć i wogóle pomóc w socjalizacji. Wtedy jakieś alegro i ogłoszenia Quote
giselle4 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Ewelina.w38 napisał(a):giselle4 jak dowiesz sie o jakimś domku, miej Sabcie na uwadze. Ona od tego idioty zostanie zabrana ale co dalej ... :placz: Sunia jest łagodna ale tak "zahukana" że nic o niej powiedzieć sie nie da. Musiałby ktos z nia pomieszkać, czystosci nauczyć i wogóle pomóc w socjalizacji. Wtedy jakieś alegro i ogłoszenia Uwazam ze allegro i ogłoszenia to na juz.....:crazyeye: Mysiasty nic nie umiał nawet swoje potrzeby zalatwiał w domu nie umiał na smyczy chodzic... a teraz w gory z panciostwem jezdzi ....potrzebna jest kasa bazarek robic....nie ma na co czekac:shake: pomoge zawsze ile bedę mogła i fiorsteinbock i ciotki nasze ale zacznij działania płacz nic nie pomoze..... no juuuuuuz:crazyeye: Quote
darunia-puma Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 zaczynamy działać!!!!!!!!!!! niestety buda sąsiada nie nadaję się na nic bo jest wmurowana w podłoże i nie można jej ruszyć podobno się rozlatuje........ Quote
Ewelina.w38 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 matko! przez 20 min nie mogłam sie zalogowac. Co sie ostatnio z tym dogo dzieje:shake: Czy mogę kogos poproscić o zrobienie suni alegro? ale to na jutro dopiero. JA w 1 poście napiszę wszytko co wiem i jak to wygląda z sunią. Do jutra sprawa z domkiem sie wyjaśni -tzn. pies zostanie zabrany tylko pytanie gdzie trafi. Pani z SDZ nie mówiła że schron na 100% też chce cos wykombinować. Póki co i tak mozna mieć dt na oku! Quote
czarna1977 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Dajcie namiary na osobę, z którą mają się kontaktować potencjalne domki, a od razu wystartuję z ogłoszeniami. Quote
_ogonek_ Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Ewelina.w38 napisał(a):matko! przez 20 min nie mogłam sie zalogowac. Co sie ostatnio z tym dogo dzieje:shake: Czy mogę kogos poproscić o zrobienie suni alegro? ale to na jutro dopiero. JA w 1 poście napiszę wszytko co wiem i jak to wygląda z sunią. Do jutra sprawa z domkiem sie wyjaśni -tzn. pies zostanie zabrany tylko pytanie gdzie trafi. Pani z SDZ nie mówiła że schron na 100% też chce cos wykombinować. Póki co i tak mozna mieć dt na oku! ewelina, moge zrobic zwykle, jako ogloszenie adopcyjne. Quote
czarna1977 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ogonek, na kogo dać namiary do ogłoszeń. Nie ma co czekać. Od razu jutro mogłabym robić ogłoszenia. Quote
Ewelina.w38 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 już jestem. Mam problem z dogo bo mnie cały czas wylogowuje. Chce jeszcze zauważyć, ze dopiero jutro będzie interwencja i Saba zostanie zabrana. Nie wiadomo czy schron jest 100%. Jeżeli wezmie ja SDZ nie wiem w jakim zakresie będę mogła sie pózniej wtrącać i dt oferować -taka rzeczywistosć:shake: Sama nie wiem czy zcekać z wszystkim do jutra zcy działać już. Namiary na mnie to mój nr 664 532 841 i mail: [email protected] Quote
_ogonek_ Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 czarna1977 napisał(a):ogonek, na kogo dać namiary do ogłoszeń. Nie ma co czekać. Od razu jutro mogłabym robić ogłoszenia. ewelina nizej dala. spisalam na kartke. wiesz moze o ktorej bedzie interwencja? jutro zrobie zwykle allegro Quote
darunia-puma Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 poczekajmy na sdz co z nią zrobią może akurat mała trafi do dt jeśli nie to startujemy w szukaniu dt, na allegro zawsze jest czas i pora, można już na tip top robić ogłoszenia małej Sabci Quote
Ewelina.w38 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 darunia-puma napisał(a):poczekajmy na sdz co z nią zrobią może akurat mała trafi do dt jeśli nie to startujemy w szukaniu dt, na allegro zawsze jest czas i pora, można już na tip top robić ogłoszenia małej Sabci Ja też mysle żeby poczekać. Nie wiem dokładnie o której ma być akcja ale jutro bede zdwonić żeby sie jak najwiecej dowiedzieć. Dziewczyny dzieki za pomoc i zainteresowanie. Jeżeli pies trafi do schronu (:placz: ) bardzo mi pomożecie. Quote
czarna1977 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 W takim razie ja startuję z ogłoszeniami. Quote
_ogonek_ Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Ewelina.w38 napisał(a):Ja też mysle żeby poczekać. Nie wiem dokładnie o której ma być akcja ale jutro bede zdwonić żeby sie jak najwiecej dowiedzieć. Dziewczyny dzieki za pomoc i zainteresowanie. Jeżeli pies trafi do schronu (:placz: ) bardzo mi pomożecie. to zostawcie dla mnie allegro i alegratkę. Quote
Ewelina.w38 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 oki. Ale jakiś tekst chyba trzeba napisać. Quote
luśka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Ewela, może ja ją jutro wezmę na dt do ogróka, ale na łańcuch, bo mam płotek do kolan. I załątwcie mi budę dla niej. Dopóki nie znajdzie normalnego domu na tymczas Quote
czarna1977 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Zrobiłam suni ogłoszenia na tych portalach: [FONT=Times New Roman, serif]http://www.adopcjepsow.org//addanimal.php[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.pajeczyna.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.pineska.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.animalia.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.gumtree.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.petworld.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.adopcjapsa.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.rozglos.net[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.najpewniej.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.mammisia.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.petsy.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.e-zwierzak.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.adpedia.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.sprzedasz.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.neeon.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.1001ogloszen.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.przygarnijzwierzaka.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.spacerek.net[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.nasipupile.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.vendito.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.autogielda.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.kokosy.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.adsy.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.psiamania.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.tusprzedaj.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.kupsprzedaj.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.alegratka.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.cafeanimal.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.pies.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]http://owi.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.olx.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.ojoj.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]Zwierzęta | i-Bazar.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.hodowcy.com.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]http://wroclaw.stacja.biz[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]http://gablota.com[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.bazarek.biz[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.fistak.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.bardzi.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.cwirek.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.szerlok.pl[/FONT] Quote
Ewelina.w38 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Jak na złosć teraz mi sie i komp i dogo zawiesza!:mad: Na wszelki wypadek zapisuje wszystkie info w 1 poście bo boję sie ze któregoś dnia tu nie wejdę. Dziękuje Czarna!:loveu::loveu::loveu: Lusia, dziekuje za info ale nie mogę nic deklarować dopóki SDZ jej nie weźmie i powie co z mieszkaniem . Quote
Ewelina.w38 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Dobranoc wszystkim dogomaniakom. Oby jutrzejszy dzień nie był dla suni katastrofą. Quote
giselle4 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 luśka napisał(a):Ewela, może ja ją jutro wezmę na dt do ogróka, ale na łańcuch, bo mam płotek do kolan. I załątwcie mi budę dla niej. Dopóki nie znajdzie normalnego domu na tymczas luska ,suuuper dziewczyno czego jeszcze potrzebujesz? ...a napisac prawde na allegro ze'biedna ze ,,dziad,,, nie karmił, ze bez budy na łancuchu i ze wystraszona ale popracujecie nad nią:cool3: Quote
darunia-puma Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 ja mogę pomóc w socjalizacji małej lusiu , ewelinko wiadomo coś ? Quote
Ewelina.w38 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Na razie nic nie wiem, to dopiero po południu sie wyjaśni. Mozna by Sabę do Lusi przenieść jak ją zabiorą tylko nie wiem czy sdz pozwoli od razu. No i buda by sie jakaś przydała, przecież pies musi gdzieś spać a ja niestety nic nie mam. Ale cały czas pytam Byłam ja karmić z rana i na szybkości zdjecia porobiłam zeby później było co zamieszzcać. Zaraz wychodzę a chce je jeszcze wrzucić. Reszta fot bo w 1 poscie sie nie zmieszczą: Quote
Ewelina.w38 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Nic nie wiem, sdz nie odbiera!jestem zła i zdenerwowana. Edit: Już wiem bo sasiadka mi powiedziala; pies jest. Nikogo nie bylo ponoc. Jezeli możecie to też telefonujcie w sprawie Suni na Gliniku (ul.Podmiejska). Nr sdz: 0787546871 Quote
Ewelina.w38 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Sunia byc moze bedzie miala dt u Luski ale buda potrzebna na cito! no i sdz żeby ja wreszcie zbrała stamtąd. Quote
Recommended Posts