Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ładny z niego psiak .
Ja pisałam wcześniej , że dlatego był na sznurku , i dlatego padło na niego , że skacze przez płot i ucieka , i Pani bała się , że może dojść do jakiegoś wypadku .

Posted

Zmodyfikowałam tekst do ogłoszeń, tylko teraz to nie wiem, jaki numer telefonu podać??

Jestem Cezar, mam 6 lat i niedawno zostałem sierotą - pomóż!
Cezar, to pies w typie owczarka niemieckiego, potrafi stróżować i dobrze czuje się na podwórku lub w kojcu. Pies jest zadbany i zdrowy. Nie jest agresywny, lubi ruch i jest skoczny. Jego pan zmarł, a pies trafił za kraty schroniska - jego numer schroniskowy 1714/09 na obroży 503. Jeśli szukasz psa, który popilnuje twojego dobytku i zostanie twoim przyjacielem, to właśnie znalazłeś Cezara. Zadzwoń ....

Posted

Mogę mu zrobić ogłoszenia. Prosiłabym o informację:
Jak duży jest psiak?
Czy jest zaszczepiony?
Co z kastracją?
Jego stosunek do dzieci.
Stosunek do innych zwierząt.
Umie chodzić na smyczy?

Posted

GoskaGoska ja wiem, że każdy tu ma mało czasu i nie to, że ja nie chcę więcej porobić tylko ja dopiero wchodzę w temat -zanim doczytam i porejestruję się na tych kolejnych stronach ogłoszeniowych to to wieki mijają i teraz dopiero na 4 jestem zarejestrowana a i tak z adopcje.org np każą mi poprawiać ciągle i nie puszczają ogłoszenia - ja się powoli wprawię we wszystko i będzie lepiej :) obiecuję.

Posted

Drzagodha - on jest wielkości owczarka niemieckiego i jest łagodny do innych psów. Ale lubi skakać przez siatkę i może zwiewać ze źle ogrodzonego terenu, dlatego najlepszy dla niego byłby kojec. Nie wiem jaki ma stosunek do dzieci i czy umie chodzić na smyczy, bo on mieszkał u starszego pana na podwórku.

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

problem jest taki , ze raczej teraz mało osob chodzi do schroniska trzeba przez telefon się zapytać znając jego nr schroniskowy. ja bylam i wyleciał mi z głowy - na pewno nie siedzi juz w pojedynczym kojcu, jesli jest to na ogolnych