Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poznałam tę suczkę. Śliczna delikatna młoda jamnisia. Bardzo szuka kontaktu z człowiekiem.
Proszę, może ktoś może pomóc i wziąć ją na dt? Taka malizna w Krakowie powinna szybko znaleźć dom...

Posted

• Czy można prosić więcej zdjęć i większe zdjęcia wystawię jej allegro, z tym jednym zdjęciem to nic nie zdziałam
  • czy ma jakąkolwiek książeczkę, szczepienia, odrobaczenie?
  • Ile tak naprawdę ma czasu, bo jak istotnie juz "się nie da wytrzymać" i ma iśc za 3 dni do schronu to mi tylko ręce i cycki opdadną.
  • 18X jeden z "moich" jamnikó jedzie do domu i mam miejsce w hoteliku jakby coś, ale sponsor potrzebny. Myśle, zę długo miejsca by nie zagrzała, potzreba czasu na znalezienie domku, więcej jednak niz 3 dni.
  • Czy sunia nie jest "zaciążona"?
  • No i jak będą zdjęcia, dodatkowe informacje to dane kontaktowe poproszę.

Wstawiłam sunie na Jamniki w Potrzebie:
http://www.dogomania.pl/forum/f11/jamniki-jamnikowate-do-adopcji-78792/index125.html#post13114091

:cool1:

Posted

Laima napisał(a):
Isadora, bardzo dziękuję.
Nie będę nic więcej pisać, bo nie wiem. Mam nadzieję, że założycielka wątku szybko się odezwie.
Pozdrawiam!

Wiem, wiem
dziekuję w ogóle za informacje, nie zawsze się uda jamnika wyłowić.

Czekamy na założycielkę. :)

Posted

Jeżeli nie znajdziecie czegoś bliżej, jestem chętna na dt... grzeczne rude sunie to chyba moje przeznaczenie. Pewnie przed adopcją trzeba by zrobić sterylkę... bez problemu. pozdrawiam

Posted

Może na priva do założycielki wątku napiszcie??Z tego co mi się wydaje nawet jeśli nie zajrzy na dogo,to privy wyświetlają się jako wiadomości w poczcie meilowej nie??

Posted

Witam serdecznie wszystkich
Niestety o suczce moge powiedziec niewiele, tylko tyle na ile poznalam ja u siebie w domu bo tutaj zostala na czas kiedy dawalismy informcje o znalezieniu piesk zaraz potem ogloszenie zamiscilismy na gumtree.niestety nic nie posida, nie wiadomo czy i kiedy byla szczepiona, przeze mnie zostala tylko odrobaczona.Nie mozemy jej niestety dluzej trzymac poniewaz w grudniu wyjezdzam yz kraju i zabranie psa nie wchodzi w rachube. z tego wzgledu bardzo szybko poszukujemy jakiegos domu poniewaz zostajac tutaj narazamy j tylko na dodatkowe cierpienie z powodu kolejnego rozstania.Piesek jest naprawde bardzo spokojny,w domu ktorym byla napewno byly dzieci i podejzewam ze albo sie znudzila, albo poprostu przeszkadzala w wakacjch....na forum nie bardzo potrafie sie poruszac wiec bardzo prosze o informacje na priva...Pozdrwim wszystkich i czekam na jakas Dobra Dusze ktora ja przygarnie. W domu moge trzymac ja najwyzej jeszcze tydzien poniewaz nie moze zostc z powodow o korych pisalam wczesniej:-(

Posted

Ale jak mamy pomóc jak nawet nie ma danych kontaktowych?
(Telefonu, maila) - pisałam o tym. Sunia ma szanse na domek tylko musisz w tym pomóc podając dane kontaktowe do ogłoszeń, aukcji. I naprawdę jeszcze zdjęcie by się przydało.

Posted

[quote name='Isadora7']Ale jak mamy pomóc jak nawet nie ma danych kontaktowych?
(Telefonu, maila) - pisałam o tym. Sunia ma szanse na domek tylko musisz w tym pomóc podając dane kontaktowe do ogłoszeń, aukcji. I naprawdę jeszcze zdjęcie by się przydało. mail to [email protected], i ta forme kontaktu preferuje.Numer telefonu moge podac po kontakcie mailowym osobie zainteresowanej.Zdjec wiecej nie posiadamy, nie mam tez jak ich zrobic, wiec to jedno musi wystarczyc..:placz:

Posted

teresz nie ma dostepu na dogo ale dzwoniła do mnie i kazała Was poinformowac ze tymczas u niej jest aktualny.
Trzeba by szukac zatem transportu dla jamnisi do Lublina.
Prosze założycielke wątku o kontakt na pw,podam telefon do teresz by mogły uzgodnic sprawy.

Posted

danka1234 napisał(a):
teresz nie ma dostepu na dogo ale dzwoniła do mnie i kazała Was poinformowac ze tymczas u niej jest aktualny.
Trzeba by szukac zatem transportu dla jamnisi do Lublina.
Prosze założycielke wątku o kontakt na pw,podam telefon do teresz by mogły uzgodnic sprawy.

danka1234, dziękuję :)
Napiszę do pani, u której jest jamniczka.

Posted

zdaje sie że załozycielka wątku jeszcze nie odczytała tej wiadomosci bo nie kontaktowała sie za mną o telefon do teresz.
czekamy zatem aż odczyta i sie odezwie lub poda swoj telefon to teresz sama zadzwoni bo dostępo do komputera bedzie miała w poniedziałek z pracy.
Na transportowym chyba mozna by juz napisac,moze akurat cos sie znajdzie,Isadora załozysz?