Magda i Saga Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Informacje o zawodach i arkusz zgłoszeniowy znajdują się na stronie klubowej [url]www.agility.bydgoszcz.pl[/url] Zgłoszenia są otwarte - zapraszam Quote
Neo&Anti Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Krótko i na temat. Jak ja uwielbiam zawody w Bydgoszczy dlatego już teraz deklaruję - będziemy. To pisałam ja Mariolka:multi: Quote
IraKa Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Ło matko następna:crazyeye: Ale fajnie:multi: Jak tak dalej pójdzie to Laluna nie nadąży z przyklejaniem tematów:evil_lol: Quote
Meguś Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Daleko, ale w Bydgoszczy są zawsze fajne zawody, a możliwość zobaczenia po raz kolejny Mariolki bardzo kusi. Mam wątpliwosci, co do dat. Według mnie 2-3.05.2010 to niedziela i poniedziałek. No i dobrze, na śmierć zapomniałam, że 3 maja, to też wolny dzień. Z racji powrotu do domu 1-2.05 byłby lepszy. Quote
Mokka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Tiaaaa, zawody mogą być teraz w Pipidówie na końcu świata, ale jak się Mariolka zapowie, to chętnych nie zabraknie :evil_lol:. Mariolko, zapraszamy do Warszawy jesienią 2010 :loveu:, to już o frekwencję nie musimy się martwić. :lol: Quote
PATIszon Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Sama nie wiem....Bydgoszcz.....a to daleko od Warszawy? :hmmmm: Quote
Neo&Anti Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='PATIszon']Sama nie wiem....Bydgoszcz.....a to daleko od Warszawy? :hmmmm:[/quote] faktycznie ale ja krejzolka jestem, napisałam że przyjadę a nie sprawdziłam gdzie to jest...może to pod ruską granicą gdzieś ta Bydgoszcz i dojazdu nie ma. Quote
stereo Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Ja nie byłam w Bydgoszczy tak dawno, że prawie zapomniałam, jak to jest :oops:. Niestety w ten weekend będziemy się lansować w trochę innej części kraju. [SIZE=1]To może teraz zaproponuje ktoś termin niepokrywający się z DCDC? :razz:[/SIZE] Quote
Meguś Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Coś Ty Mariolka pod ruską granicą to my, dojazd kiepski, ale jest, ale nie przyjeżdżaj na początku maja, bo nas nie będzie. Jedziemy do Bydgoszczy. Quote
Magda i Saga Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Ja też bym wolała 1-2, ale nasza wystawa jest 3-go i szefostwo życzy sobie nas na wystawie. Ale może jakąś inną atrakcję wymyślę na 1-go, skoro Mariolka się wybiera;) i czołówka z ruskiej granicy. Jakoś pod wpływem lektury tematu budzi się we mnie organizator:cool3: Quote
Dynamique Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 My będziemy się starać :loveu: W tym roku w Bydgoszczy było rewelacyjnie :loveu: Quote
saJo Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Meguś']Coś Ty Mariolka pod ruską granicą to my[/quote] No no, sio na Litwe, do ruskiej granicy my mamy prawo :eviltong: Quote
wendka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Magda i Saga']Ja też bym wolała 1-2, ale nasza wystawa jest 3-go i szefostwo życzy sobie nas na wystawie. Ale może jakąś inną atrakcję wymyślę na 1-go, skoro Mariolka się wybiera;) i czołówka z ruskiej granicy. Jakoś pod wpływem lektury tematu budzi się we mnie organizator:cool3:[/QUOTE] Zawody 3 dniowe? Wilk syty i owca cala? :cool3: :evil_lol: Quote
CHI Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Magda, a ta wystawa to krajówka? A możesz sprawdzić, kto sędziuje boksery i bulle? Tak "na wszelki wypadek":razz: bo jak bym się dobrze zorganizowała z robotą to kto wie;) Ale w przyszłym roku powinnam mieć bardziej agilitowo-wyrozumiałą szefową ;-) to może mnie puści.... Quote
Ania & Mia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 No to my też chyba bedziemy :loveu: Tylko gdzie ta Bydgoszcz, bo nie kojarze :lol: Quote
Neo&Anti Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Magda i Saga'] może jakąś inną atrakcję wymyślę na 1-go, skoro Mariolka się wybiera;) i czołówka z ruskiej granicy. Jakoś pod wpływem lektury tematu budzi się we mnie organizator:cool3:[/quote] Mamy październik, do maja daleko a juz się robi gorąco, to może i Mariolka wymyśli coś nowego. Skoro to bedzie cieplutka wiosna to dlaczego by nie biegać w mini.:roflt: [SIZE=1]Ostatnio bydgoszcz nie miała szczęścia do pogody, zamówcie zaklinacza.[/SIZE] Quote
IraKa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Neo&Anti']Mamy październik, do maja daleko a juz się robi gorąco, to może i Mariolka wymyśli coś nowego. Skoro to bedzie cieplutka wiosna to dlaczego by nie biegać w mini.:roflt: [SIZE=1]Ostatnio bydgoszcz nie miała szczęścia do pogody, zamówcie zaklinacza.[/SIZE][/QUOTE] Widzę , że się rozpędzasz a do maja daleko. Jak teraz jest mini i blond loczki to nie wiem z czym wyskoczysz bliżej zawodów. Strach się bać:evil_lol: Ale trzymam kciuki za dotrzymanie obietnic :diabloti: Quote
Sajko Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 3 dni, 3 dni, 3 dni:multi: (no coś musi nam wynagrodzić te rozkoszne polskie drogi po weekendzie długomajowym;)) Quote
wendka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Neo&Anti'] [SIZE=1]Ostatnio bydgoszcz nie miała szczęścia do pogody, zamówcie zaklinacza.[/SIZE][/quote] Tylko nie tego ostatnio zwolnionego z Cavano :cool3: Quote
Sajko Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='wendka']Tylko nie tego ostatnio zwolnionego z Cavano :cool3:[/quote] Nikt nie wie, gdzie ten przebywa:evil_lol: Quote
wendka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Cos czuje, ze jezeli Mariolka bedzie biegala w mini, to Magda bedzie musiala zorganizowac te zawody nie dosc, ze na 3 dni ale tez na 3 ringach :evil_lol: Quote
Magda i Saga Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 spoko, spoko - zawody maja być 2-3, a o reszcie to dopiero pomyślę. Quote
Bzikowa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 My byliśmy w Bydgoszczy 2 lata temu jeszcze w zeróweczkach i bardzo miło wspominamy te zawody, postaramy się stawić:razz: [SIZE=1]Moim zdaniem Mariolka w przyszłym sezonie powinna zmienić kolor włosów bo to nie przystoi tak w tym samym... Może rudość jakaś? :razz:[/SIZE] Quote
LALUNA Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Bzikowa'] [SIZE=1]Moim zdaniem Mariolka w przyszłym sezonie powinna zmienić kolor włosów bo to nie przystoi tak w tym samym... Może rudość jakaś? :razz:[/SIZE][/quote] Mariolka nie może zmienic włosów, bo to jest jej znak rozpoznawalny. Zreszta jest bardzo zapracowana, jak nie biega z psem, to występuje. [URL="http://www.youtube.com/watch?v=jBkjfo6BK-4"]YouTube - Kabaret Paranienormalni- Mariolka[/URL] [URL]http://www.youtube.com/watch?v=omLatBnKyPk&feature=related[/URL] Quote
Recommended Posts