Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pogoda nie przeszkodziła, państwo byli, Sky bardzo sie podobał. Niestety, okazało się, że państwo mają jednak zerowe doświadczenie z psami, pomimo tego, co mówili.
Sky nie jest psem dla nich, choć to bardzo dobrzy ludzie.
Iwona oceniła, że to nie jest pies dla nich, a ona w takich sprawach się nie myli. Zaproponowała innego psa, Jacusia, który spodobał się pani i była go gotowa zaakceptować.
Państwo mają wszystko przemyśleć i dzwonić. Nie obyło się bez łez, bo córka chce tylko Sky'a:shake:

Posted

Odezwał się dawny kontakt. Państwo zastanawiali się 10 dni, trwała wymiana poglądów, układanie logistyki i.. zadzwonili, że z pełnym przekonaniem chcą adoptować Sky'a:)
Byłam tam dziś na wizycie przed adopcyjnej i jednego jestem pewna - Sky jest chciany - wreszcie! Omówiliśmy chyba wszystkie aspekty sprawy, łącznie z systemem nagród, modelem szelek, żywieniem, zakresem autonomii psa, sposobami postępowania w różnych sytuacjach.
Jutro państwo przyjeżdżaja po Sky'a - a dziś była kąpiel:)
Prosimy o kciuki!

Posted

Sky już w drodze. Wyraźnie się niepokoił, bo nie zjadł dziś śniadania:crazyeye: Biedny żuczek, czuł, że dzieje się coś nadzwyczajnego. Do samochodu wsiadł bez problemów. Czekamy na info.

Posted

Sky właśnie na spacerku. Żółwia obwąchał i polizał, więc żółw się schował - Sky stracił zainteresowanie. Jutro próba ogniowa, pies zostanie 5 godzin sam w domu - nie spuszcza oka z Hani, więc Hania zastanawia się , czy go do szkoły nie zabrać:razz:
Państwo martwią się, czy Sky nie będzie załatwiał się w domu, a martwią się, bo chłopak samczą metodą podniósł nogę i oznaczył nowy teren. Ach, ci faceci:evil_lol:

Posted

[B][COLOR=#3366FF]UWAGA !!!![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#3366FF] [/COLOR][/B]
[B]Fundacja Nero poszukuje miejsc w płatnych i bezpłatnych Domach Tymczasowych, zarówno domowych, jak i kojcowych.[/B]
[B]Bardzo prosimy o kontakt każdego, kto może nam takie miejsce zaoferować.[/B]
[B]Najchętniej w pobliżu Warszawy, Sochaczewa, Błonia.[/B]
[B][URL="http://www.nero.egonet.pl/"]www.nero.egonet.pl[/URL][/B]
[B]Kontakt również na PW: Ziutka, Luka1, malibo57.[/B]

Posted

Skay to dżentelmen w każdym calu , oznaczył i starczy . Tak myslę , mój też oznaczył , wprawdzie dwa razy ale to dość duży dom i się zgubił :evil_lol:

Posted

[COLOR=Red][B]UWAGA !!!!!
[COLOR=Black] Kryza zaginęła w dniu wczorajszym!!!! Bardzo prosimy wszystkich z okolicy Sochaczewa o pomoc w poszukiwaniach.

[COLOR=Red]SYTUACJA AWARYJNA!!!! ZAGINĄŁ PIES !!!!!!!!

[URL="http://www.dogomania.pl/../145379-Sochaczew-Kryza-wraca-na-listAE-bezdomnych-MA-DOM/page4"]http://www.dogomania.pl/threads/145379-Sochaczew-UWAGA-Kryza-wyszA-a-z-domu-i-nie-wrA-ciA-a-Prosimy-o-pomoc
[/URL][/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR]

Posted

Jeszcze nie, jeszcze nie! Żeby nie zapeszyć. Dziś dostałam bardzo skąpe informacje mailem, że Sky ma zapalenie ucha i jakieś kłopoty ze skórą:crazyeye: Nie wiem, o co chodzi. Czyżby zaszkodziła mu kąpiel dzień przed wyjazdem do Ds?
Czekam na obszerniejszą relację, bo nie było ani słowa o jego zachowaniu i adaptacji w nowym miejscu.