malibo57 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 No, nie całkiem:) Dziś ma gości - mam nadzieję, że pogoda nie przeszkodzi. Quote
malibo57 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Pogoda nie przeszkodziła, państwo byli, Sky bardzo sie podobał. Niestety, okazało się, że państwo mają jednak zerowe doświadczenie z psami, pomimo tego, co mówili. Sky nie jest psem dla nich, choć to bardzo dobrzy ludzie. Iwona oceniła, że to nie jest pies dla nich, a ona w takich sprawach się nie myli. Zaproponowała innego psa, Jacusia, który spodobał się pani i była go gotowa zaakceptować. Państwo mają wszystko przemyśleć i dzwonić. Nie obyło się bez łez, bo córka chce tylko Sky'a:shake: Quote
luka1 Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 czy jest juz człowiek, który zostanie przydzielony kropkowi? Quote
malibo57 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Nikt nie dzwonił, ani w sprawie Sky'a, ani Jacusia. Myślę, że trzeba zapomnieć o tym kontakcie. Znajdzie się inny. Quote
:: FiGa :: Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Na tyle ogłoszeń... ktoś musi się odezwać! Quote
Dorota Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Na takiego psa jak Skay trzeba sobie zasłużyć ;) Czekamy na odpowiedniego kandydata a jeszcze Skay musi zatwierdzić.:evil_lol: Quote
luka1 Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 .................................................? Quote
malibo57 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 U naszych rezydentów cisza zupełna. Chyba zaoramy Ziutkę tą robotą, bo widać, że stara gwardia też potrzebuje odnowienia:shake: Quote
Dorota Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 ;)mam nadzieję że ta cisza jest przed"burzą " , telefonów oczywiście Quote
malibo57 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Odezwał się dawny kontakt. Państwo zastanawiali się 10 dni, trwała wymiana poglądów, układanie logistyki i.. zadzwonili, że z pełnym przekonaniem chcą adoptować Sky'a:) Byłam tam dziś na wizycie przed adopcyjnej i jednego jestem pewna - Sky jest chciany - wreszcie! Omówiliśmy chyba wszystkie aspekty sprawy, łącznie z systemem nagród, modelem szelek, żywieniem, zakresem autonomii psa, sposobami postępowania w różnych sytuacjach. Jutro państwo przyjeżdżaja po Sky'a - a dziś była kąpiel:) Prosimy o kciuki! Quote
luka1 Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 przemyslana decyzja nie powinno być niespodzianek. Kolejny psiak ma domek. Quote
malibo57 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Sky już w drodze. Wyraźnie się niepokoił, bo nie zjadł dziś śniadania:crazyeye: Biedny żuczek, czuł, że dzieje się coś nadzwyczajnego. Do samochodu wsiadł bez problemów. Czekamy na info. Quote
Dorota Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 :multi:Nareszcie Skayucha ma domek , serdeczne dzieki . Bardzo sie cieszę Quote
malibo57 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Sky właśnie na spacerku. Żółwia obwąchał i polizał, więc żółw się schował - Sky stracił zainteresowanie. Jutro próba ogniowa, pies zostanie 5 godzin sam w domu - nie spuszcza oka z Hani, więc Hania zastanawia się , czy go do szkoły nie zabrać:razz: Państwo martwią się, czy Sky nie będzie załatwiał się w domu, a martwią się, bo chłopak samczą metodą podniósł nogę i oznaczył nowy teren. Ach, ci faceci:evil_lol: Quote
malibo57 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [B][COLOR=#3366FF]UWAGA !!!![/COLOR][/B] [B][COLOR=#3366FF] [/COLOR][/B] [B]Fundacja Nero poszukuje miejsc w płatnych i bezpłatnych Domach Tymczasowych, zarówno domowych, jak i kojcowych.[/B] [B]Bardzo prosimy o kontakt każdego, kto może nam takie miejsce zaoferować.[/B] [B]Najchętniej w pobliżu Warszawy, Sochaczewa, Błonia.[/B] [B][URL="http://www.nero.egonet.pl/"]www.nero.egonet.pl[/URL][/B] [B]Kontakt również na PW: Ziutka, Luka1, malibo57.[/B] Quote
Dorota Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Skay to dżentelmen w każdym calu , oznaczył i starczy . Tak myslę , mój też oznaczył , wprawdzie dwa razy ale to dość duży dom i się zgubił :evil_lol: Quote
malibo57 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [COLOR=Red][B]UWAGA !!!!! [COLOR=Black] Kryza zaginęła w dniu wczorajszym!!!! Bardzo prosimy wszystkich z okolicy Sochaczewa o pomoc w poszukiwaniach. [COLOR=Red]SYTUACJA AWARYJNA!!!! ZAGINĄŁ PIES !!!!!!!! [URL="http://www.dogomania.pl/../145379-Sochaczew-Kryza-wraca-na-listAE-bezdomnych-MA-DOM/page4"]http://www.dogomania.pl/threads/145379-Sochaczew-UWAGA-Kryza-wyszA-a-z-domu-i-nie-wrA-ciA-a-Prosimy-o-pomoc [/URL][/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR] Quote
:: FiGa :: Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Sssssssssuper!! Za jakiś czas pościągam ogłoszenia, zrobię to z największą przyjemnością! :loveu: Quote
malibo57 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Jeszcze nie, jeszcze nie! Żeby nie zapeszyć. Dziś dostałam bardzo skąpe informacje mailem, że Sky ma zapalenie ucha i jakieś kłopoty ze skórą:crazyeye: Nie wiem, o co chodzi. Czyżby zaszkodziła mu kąpiel dzień przed wyjazdem do Ds? Czekam na obszerniejszą relację, bo nie było ani słowa o jego zachowaniu i adaptacji w nowym miejscu. Quote
Recommended Posts