Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Patusiu nie zapominaj że masz 'dzieciątko' pod opieką :D

ja już po zakupach ^^ mam milion zupek chińskich i innych gorących kubków, kisiele i słodycze. sama zdrowa żywność generalnie.

powiedzcie mi, bierzecie tam takie jakieś chleby, mleka itp ? bo nie wiem czy wziąć coś czy jakoś podejdziemy do sklepu od razu pierwszego czy drugiego dnia ?

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='NightQueen']kto będzie to będzie :diabloti:
Ja zamierzam Moli oddać jakiejś cioci pod opiekę. a sama nie będę nic robić :diabloti::evil_lol:[/QUOTE]

Wkońcu wakacje trzeba wypocząć nie ?:evil_lol:

A co do jedzenia i zakupów to się tak zbieramy z bratem i jego kolegą że wkońcu nie dotrzemy do tego sklepu haha :cool3:

Posted

[QUOTE]Patusiu nie zapominaj że masz 'dzieciątko' pod opieką :-D [/QUOTE]

a skądże znowu, nie zapomnę :p

Zrobiłam zakupy już :cool3:

Ma ktoś z was radio z cd bądź czytnikiem pen driva? bo ja takiego nie posiadam, a miło by było jakbyśmy jakąś muzykę mieli. Muzykę mogę nagrać, tylko niech ktoś weźmie radio

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']hmm... ja się właśnie dowiedziałam ze kolega brata tez ma jechać swoim autem więc ja już nie wiem ;d
Najwyżej bedziemy zgarniać wszystkich po drodze, tylko miejcie jakieś tabliczki "zlot"
haha żebyśmy kogo innego z psem nie zgarneli ;)
Maksowa jeszcze się dogadamy my planujemy tak o 14;00 wyjechać z Jaworznia,
potem kierunek Pogoria po Jolę i jak bd miejsce gdziekolwiek to was zgarniemy także,
Chyba że się ładnie uśmiechniesz to któryś podjedzie po was ;d[/QUOTE]

hmmm to gdzie by się tu umówić :D??

Posted

[quote name='Iś & Chester']Patusiu nie zapominaj że masz 'dzieciątko' pod opieką :D

ja już po zakupach ^^ mam milion zupek chińskich i innych gorących kubków, kisiele i słodycze. sama zdrowa żywność generalnie.

powiedzcie mi, bierzecie tam takie jakieś chleby, mleka itp ? bo nie wiem czy wziąć coś czy jakoś podejdziemy do sklepu od razu pierwszego czy drugiego dnia ?[/QUOTE]

ja sobie myślałam, że można by robić nleśniki grupowo, to byłby nasz obiad, albo jak kto woli może być i kolacja czy śniadanie:P ktoś weźmie patelnie, ktoś mąke, mleko itp. jajek nie trzeba chyba :D tak co by coś normalnego było :D a nie same konserwanty :P

Posted

No fajniebybyło żebyśmy coś sobie gotowali a nie tylko jeździć na zupkach etc.

Jak nie radio to tam z tego co wiem są telewizory więc możnaby wziąść dvd taki co odczytuje pendriva ( ja moge wziasc) i z tego puszczac muzyke ;)

Posted

Ja sie zdenerwuje zaraz. :angryy: Chyba wyjdzie na to, że przyjade w pn dopiero...Jeden dzień mnie nie będzie i to do tego pierwszy! Ale na razie bez paniki, zobacze co da się zrobić, eh...:shake: Może przynajmniej pojade do Bonarki, bo słyszałam, że ma być coś ciekawego :lol::diabloti:

I ja właśnie zastanawiam się co kupić oprócz kilku karonów soków z biedronki :hmmmm: Niech ktoś właśnie zarzuci pomysłami, bo nie lubię zupek z torebek, a na kiślach i budyniach nie pociągnę długo. :eviltong:

PS:Mamie powiedziałam, że najstarsza dziewczyna ma 24 lata :D Chociaż jakbym powiedziała więcej to i tak by mnie puściła. :lol:

Posted

[quote name='Sweet']Pati ja się Moli zaopiekuje jak mnie zechce;P

[/QUOTE]

ja uda ci się ja przekupić jakoś to możesz sobie ją wsiąść :evil_lol:

nie bierzesz Kabiego?

Moi klienci się przerazili że wyjeżdżam na długo i obcinam psy jeden po drugim, wczoraj dwa, jutro znów kolejny, a i tak już odmówiłam kilka bo nie mam kiedy :evil_lol: ci ludzie są normalnie zdesperowani hehe :eviltong:

Posted

[quote name='Iś & Chester']Maksowa ja mogę coś wziąć, to mleko np albo mąkę bo i tak jadę samochodem. Więc jeśli tylko ktoś umie robić naleśniki to możemy zrobić :)[/QUOTE]

moge robić naleśniory dla nas wszystkich :lol: jakieś szczególne wymagania co do ich jakości i sposobu podawania ??:eviltong:

Posted

[COLOR="blue"]matko i córko jak tu nagodane i widza że Oluś sie o nos martwi ale kochany niepotrzebnie :loveu: xD
no i cóż to już za 2 dni;)
my już z Ewulcem jedziemy jutro:)
jo już jedzonko mom pokupowane i padniento żem jest bo przed chwilą z Sopotu wróciłach:D)
jeszcze szybko trzeba pooprać rzeczy i moga jechać:D[/COLOR]

Posted

Trudno, trudno, sorrki...:eviltong: Wobec tego moge być towarzyszem podróży w drodze do sklepu, ale tylko o ludzkich godzinach i sprzyjającej pogodzie, kiedy będę czegoś potrzebowała :lol:
Jak coś to ja też samochodem, moge coś zabrać ;) I ostatnie chyba pytanie: Posiada ktoś pompkę do materaca i jest w stanie pożyczyć?
A i na bank jade w niedziele, bo mama stoi murem za tym, że w pn to za nic na świecie, choćby nie wiem co...:)

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']Napisz mi jakie macie przystanki może, ja nie bardzo sie orientuje w okolicach Siewierza ale tata zapewne cos wymysli ;)[/QUOTE]

nie wiem teraz gdzie najlepiej wysiąść, żebyście mieli po drodze, ten autobus jedzie do Kuźnicy świętojańskiej i to na żądanie przystanek :P a później dopiero Siewierz...

Posted

[quote name='Iś & Chester']Pati możmemy jeść naleśniki z konserwą :D
ja biorę nutellę więc do naleśników też mogę użyczyć ;)[/QUOTE]

nutella mmm, pełen wypas :D mniam, mniam :D

Posted

[quote name='Iś & Chester']Pati możmemy jeść naleśniki z konserwą :D
ja biorę nutellę więc do naleśników też mogę użyczyć ;)[/QUOTE]

taa nie ma to jak pasztet sojowy w naleśniku :P

Ja i tak będę musiała gotować jako starszy opiekun Oli hehe