Avaloth Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Patusiu nie zapominaj że masz 'dzieciątko' pod opieką :D ja już po zakupach ^^ mam milion zupek chińskich i innych gorących kubków, kisiele i słodycze. sama zdrowa żywność generalnie. powiedzcie mi, bierzecie tam takie jakieś chleby, mleka itp ? bo nie wiem czy wziąć coś czy jakoś podejdziemy do sklepu od razu pierwszego czy drugiego dnia ? Quote
Bartiśkowa_ Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 [quote name='NightQueen']kto będzie to będzie :diabloti: Ja zamierzam Moli oddać jakiejś cioci pod opiekę. a sama nie będę nic robić :diabloti::evil_lol:[/QUOTE] Wkońcu wakacje trzeba wypocząć nie ?:evil_lol: A co do jedzenia i zakupów to się tak zbieramy z bratem i jego kolegą że wkońcu nie dotrzemy do tego sklepu haha :cool3: Quote
DomixX Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 My bierzemy tostownice:razz:..:cool3: to chleby tostowe też na pewno weźmiemy;), No właśnie jak z tym radiem? Quote
NightQueen Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [QUOTE]Patusiu nie zapominaj że masz 'dzieciątko' pod opieką :-D [/QUOTE] a skądże znowu, nie zapomnę :p Zrobiłam zakupy już :cool3: Ma ktoś z was radio z cd bądź czytnikiem pen driva? bo ja takiego nie posiadam, a miło by było jakbyśmy jakąś muzykę mieli. Muzykę mogę nagrać, tylko niech ktoś weźmie radio Quote
IzabelaB Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']hmm... ja się właśnie dowiedziałam ze kolega brata tez ma jechać swoim autem więc ja już nie wiem ;d Najwyżej bedziemy zgarniać wszystkich po drodze, tylko miejcie jakieś tabliczki "zlot" haha żebyśmy kogo innego z psem nie zgarneli ;) Maksowa jeszcze się dogadamy my planujemy tak o 14;00 wyjechać z Jaworznia, potem kierunek Pogoria po Jolę i jak bd miejsce gdziekolwiek to was zgarniemy także, Chyba że się ładnie uśmiechniesz to któryś podjedzie po was ;d[/QUOTE] hmmm to gdzie by się tu umówić :D?? Quote
IzabelaB Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [quote name='Iś & Chester']Patusiu nie zapominaj że masz 'dzieciątko' pod opieką :D ja już po zakupach ^^ mam milion zupek chińskich i innych gorących kubków, kisiele i słodycze. sama zdrowa żywność generalnie. powiedzcie mi, bierzecie tam takie jakieś chleby, mleka itp ? bo nie wiem czy wziąć coś czy jakoś podejdziemy do sklepu od razu pierwszego czy drugiego dnia ?[/QUOTE] ja sobie myślałam, że można by robić nleśniki grupowo, to byłby nasz obiad, albo jak kto woli może być i kolacja czy śniadanie:P ktoś weźmie patelnie, ktoś mąke, mleko itp. jajek nie trzeba chyba :D tak co by coś normalnego było :D a nie same konserwanty :P Quote
jolkablaszczyk Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 ja do jedzenia nic nie zabieram, bo nie mam tyle miejsca w plecaku. bede sie zaopatrywac na miejscu. Quote
Bartiśkowa_ Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 No fajniebybyło żebyśmy coś sobie gotowali a nie tylko jeździć na zupkach etc. Jak nie radio to tam z tego co wiem są telewizory więc możnaby wziąść dvd taki co odczytuje pendriva ( ja moge wziasc) i z tego puszczac muzyke ;) Quote
NightQueen Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 ok :) to weź to a ja nagram jakieś piosenki :D Quote
Bartiśkowa_ Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 [quote name='maksowa17']hmmm to gdzie by się tu umówić :D??[/QUOTE] Napisz mi jakie macie przystanki może, ja nie bardzo sie orientuje w okolicach Siewierza ale tata zapewne cos wymysli ;) Quote
Bewarka Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Ja sie zdenerwuje zaraz. :angryy: Chyba wyjdzie na to, że przyjade w pn dopiero...Jeden dzień mnie nie będzie i to do tego pierwszy! Ale na razie bez paniki, zobacze co da się zrobić, eh...:shake: Może przynajmniej pojade do Bonarki, bo słyszałam, że ma być coś ciekawego :lol::diabloti: I ja właśnie zastanawiam się co kupić oprócz kilku karonów soków z biedronki :hmmmm: Niech ktoś właśnie zarzuci pomysłami, bo nie lubię zupek z torebek, a na kiślach i budyniach nie pociągnę długo. :eviltong: PS:Mamie powiedziałam, że najstarsza dziewczyna ma 24 lata :D Chociaż jakbym powiedziała więcej to i tak by mnie puściła. :lol: Quote
Avaloth Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Maksowa ja mogę coś wziąć, to mleko np albo mąkę bo i tak jadę samochodem. Więc jeśli tylko ktoś umie robić naleśniki to możemy zrobić :) Quote
jolkablaszczyk Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 czuje sie pominieta, ja mam 26 lat, i chyba to ja bede najstarsza...:evil_lol::evil_lol::roll::roll: Quote
Sweet Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Pati ja się Moli zaopiekuje jak mnie zechce;P A najstarsza jest Ulv;) Quote
NightQueen Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [quote name='Sweet']Pati ja się Moli zaopiekuje jak mnie zechce;P [/QUOTE] ja uda ci się ja przekupić jakoś to możesz sobie ją wsiąść :evil_lol: nie bierzesz Kabiego? Moi klienci się przerazili że wyjeżdżam na długo i obcinam psy jeden po drugim, wczoraj dwa, jutro znów kolejny, a i tak już odmówiłam kilka bo nie mam kiedy :evil_lol: ci ludzie są normalnie zdesperowani hehe :eviltong: Quote
IzabelaB Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [quote name='Iś & Chester']Maksowa ja mogę coś wziąć, to mleko np albo mąkę bo i tak jadę samochodem. Więc jeśli tylko ktoś umie robić naleśniki to możemy zrobić :)[/QUOTE] moge robić naleśniory dla nas wszystkich :lol: jakieś szczególne wymagania co do ich jakości i sposobu podawania ??:eviltong: Quote
NightQueen Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 teraz mówicie o gotowaniu, jak ja konserw nakupiłam :diabloti: w nosie mam was :eviltong: Quote
Tepes Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [COLOR="blue"]matko i córko jak tu nagodane i widza że Oluś sie o nos martwi ale kochany niepotrzebnie :loveu: xD no i cóż to już za 2 dni;) my już z Ewulcem jedziemy jutro:) jo już jedzonko mom pokupowane i padniento żem jest bo przed chwilą z Sopotu wróciłach:D) jeszcze szybko trzeba pooprać rzeczy i moga jechać:D[/COLOR] Quote
Bewarka Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Trudno, trudno, sorrki...:eviltong: Wobec tego moge być towarzyszem podróży w drodze do sklepu, ale tylko o ludzkich godzinach i sprzyjającej pogodzie, kiedy będę czegoś potrzebowała :lol: Jak coś to ja też samochodem, moge coś zabrać ;) I ostatnie chyba pytanie: Posiada ktoś pompkę do materaca i jest w stanie pożyczyć? A i na bank jade w niedziele, bo mama stoi murem za tym, że w pn to za nic na świecie, choćby nie wiem co...:) Quote
NightQueen Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [QUOTE]Posiada ktoś pompkę do materaca i jest w stanie pożyczyć? [/QUOTE] ja mam tylko ustną :diabloti: ale nie pożyczę :eviltong::evil_lol: Quote
Avaloth Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Pati możmemy jeść naleśniki z konserwą :D ja biorę nutellę więc do naleśników też mogę użyczyć ;) Quote
IzabelaB Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']Napisz mi jakie macie przystanki może, ja nie bardzo sie orientuje w okolicach Siewierza ale tata zapewne cos wymysli ;)[/QUOTE] nie wiem teraz gdzie najlepiej wysiąść, żebyście mieli po drodze, ten autobus jedzie do Kuźnicy świętojańskiej i to na żądanie przystanek :P a później dopiero Siewierz... Quote
IzabelaB Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [quote name='Iś & Chester']Pati możmemy jeść naleśniki z konserwą :D ja biorę nutellę więc do naleśników też mogę użyczyć ;)[/QUOTE] nutella mmm, pełen wypas :D mniam, mniam :D Quote
NightQueen Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [quote name='Iś & Chester']Pati możmemy jeść naleśniki z konserwą :D ja biorę nutellę więc do naleśników też mogę użyczyć ;)[/QUOTE] taa nie ma to jak pasztet sojowy w naleśniku :P Ja i tak będę musiała gotować jako starszy opiekun Oli hehe Quote
IzabelaB Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 a co będziesz gotować? :D może się załapię, hmm? Quote
Recommended Posts