Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No widzę, że w końcu wzieli sie za zmiane nicków..
A ja sie dziwiłam czemu nie moge sie zalogować:shake:

No na zakupy to i ja musze, a powiedzcie jak z kubkami czy tam szklankami i takimi tam rzeczami?

Posted

[quote name='NightQueen']po co wy się już pakujecie, przecież jeszcze zostało parę dni :P[/QUOTE]

Bo ja jade już jutro dlatego się pakuje:P
:D

Posted

Tylko pewnie chodzi o to, że tutaj nikt nie ponosi odpowiedzialności za nikogo, tak jak np na obozach. Ale to przecież od początku było mówione ;)

Powiedzcie mi, wiecie, co ze Skibką? Bo się dawno nie odzywała.

Posted

Mojej mamie to mówiłam, ale dzisiaj się programów naoglądała..
I w sumie jest coś takiego że jedna osoba musi być odpowiedzialna za grupe, będzie sprawdzać domki itp, a jak coś by się stało do niej policja się miała zgłosić czy coś. Że do niej ma być numer kontaktowy jakby ktoś z nas (niepełnoletnich) nie odbierał telefonu, albo zadzwoniła ta osoba jakby coś się nam (niepełnoletnim) stało.

Posted

No nie rób jaj.
Jest kilka dni do wyjazdu i ciekawe kogo my na twoje miejsce znajdziemy, pewnie wyjdzie jeszcze tak że będziemy musieli za domki dopłacać/
Takie rzeczy się z rodzicami dogaduje na początku

Posted

Foxowa no nie rób tego :shake:
Moja mama ostatnio sobie tez przypomniala o zlocie i coś sapala ze ona nie ma pewnosci ze bd mieli gdzie mieszkac bla bla dałam jej zadzwonic do osrodka i dala mi spokój :cool3:

Aa ja musze też się na zakupy wybrac ;) Miałam iść z kolega brata co jedzie ale jakos sie zgadac nie umiemy :evil_lol:

Posted

Jesteśmy na etapie obgadywania kwestii z Olą :cool3: jutro będzie wszystko wiadomo czy jedzie czy nie

A ja już mam żarcie dla M. i zgrzewkę coca coli, moge jechać :evil_lol::diabloti: będę się żywić colą i royalem :loveu:

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']haha niezły jadłospis Pati :evil_lol: A skąd ten nowy nick ?
[/QUOTE]

trza sobie radzić :diabloti: Zazwyczaj się bierze konserwy, ale ja mięsa nie jem, to zeżrę royala gdzie też jest mięso, ale przynajmniej śladowe ilości :evil_lol:

skąd nick? :cool3: nie zdradzam takich rzeczy publicznie :diabloti:

Posted

[quote name='Foxowa']Bo Iś to tata :evil_lol:[/QUOTE]
tez fakt :diabloti:
to nowa sytuacja rodzinna, nie mogę się dostosować :evil_lol:

Ja nic nie mam kupione, ani spakowane i zrobię to zapewne w sobotę wieczorem :evil_lol:

Posted

[quote name='ulvhedinn']Foxowa, powiedz rodzicom, że jedzie z wami stara baba (znaczy ja) i będzie wstyd jak narozrabiacie :evil_lol:[/QUOTE]

Jak stara?
bo ja do najmłodszych tez nei należę :loveu::diabloti:

Posted

[quote name='Foxowa']Bo Iś to tata :evil_lol:[/QUOTE]

Fola, a ja to co? :D

Przepraszam, że się Wam tu wtrącam, ale czytam sobie ten wątek czasem. Życzę udanego wypoczynku wszystkim i liczę na duuuużo zdjęć :D