NightQueen Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Drodzy rodzice ! Obiecuję się opiekować waszymi niepełnoletnimi dziecinami, obiecuję że nie będą wyrabiać głupstw bo im nogi z d*** powyrywam :diabloti::evil_lol: Quote
DomixX Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 No widzę, że w końcu wzieli sie za zmiane nicków.. A ja sie dziwiłam czemu nie moge sie zalogować:shake: No na zakupy to i ja musze, a powiedzcie jak z kubkami czy tam szklankami i takimi tam rzeczami? Quote
Sweet Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='NightQueen']po co wy się już pakujecie, przecież jeszcze zostało parę dni :P[/QUOTE] Bo ja jade już jutro dlatego się pakuje:P :D Quote
dog193 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Tylko pewnie chodzi o to, że tutaj nikt nie ponosi odpowiedzialności za nikogo, tak jak np na obozach. Ale to przecież od początku było mówione ;) Powiedzcie mi, wiecie, co ze Skibką? Bo się dawno nie odzywała. Quote
Foxowa Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Mojej mamie to mówiłam, ale dzisiaj się programów naoglądała.. I w sumie jest coś takiego że jedna osoba musi być odpowiedzialna za grupe, będzie sprawdzać domki itp, a jak coś by się stało do niej policja się miała zgłosić czy coś. Że do niej ma być numer kontaktowy jakby ktoś z nas (niepełnoletnich) nie odbierał telefonu, albo zadzwoniła ta osoba jakby coś się nam (niepełnoletnim) stało. Quote
NightQueen Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 No nie rób jaj. Jest kilka dni do wyjazdu i ciekawe kogo my na twoje miejsce znajdziemy, pewnie wyjdzie jeszcze tak że będziemy musieli za domki dopłacać/ Takie rzeczy się z rodzicami dogaduje na początku Quote
Foxowa Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Moja mama wiedziała, nic nie będziecie musieli dopłacać. Moja kasa zostaje... Quote
Bartiśkowa_ Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Foxowa no nie rób tego :shake: Moja mama ostatnio sobie tez przypomniala o zlocie i coś sapala ze ona nie ma pewnosci ze bd mieli gdzie mieszkac bla bla dałam jej zadzwonic do osrodka i dala mi spokój :cool3: Aa ja musze też się na zakupy wybrac ;) Miałam iść z kolega brata co jedzie ale jakos sie zgadac nie umiemy :evil_lol: Quote
NightQueen Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Jesteśmy na etapie obgadywania kwestii z Olą :cool3: jutro będzie wszystko wiadomo czy jedzie czy nie A ja już mam żarcie dla M. i zgrzewkę coca coli, moge jechać :evil_lol::diabloti: będę się żywić colą i royalem :loveu: Quote
Foxowa Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 A dobra babcia Patusia ma pogadać z moją mamą, jak w ogóle bedzie chciała rozmawiać... Quote
Bartiśkowa_ Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 haha niezły jadłospis Pati :evil_lol: A skąd ten nowy nick ? aa ja już sie nei moge doczekać :loveu: Quote
NightQueen Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']haha niezły jadłospis Pati :evil_lol: A skąd ten nowy nick ? [/QUOTE] trza sobie radzić :diabloti: Zazwyczaj się bierze konserwy, ale ja mięsa nie jem, to zeżrę royala gdzie też jest mięso, ale przynajmniej śladowe ilości :evil_lol: skąd nick? :cool3: nie zdradzam takich rzeczy publicznie :diabloti: Quote
Foxowa Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Taki nick bo jest moją mamą :lol:, tak jak Iś :diabloti: Quote
NightQueen Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='Foxowa']Taki nick bo jest moją mamą :lol:, tak jak Iś :diabloti:[/QUOTE] tyle że ja jestem ta ważniejszą mamą :diabloti: Quote
IzabelaB Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 ja juz mam zakupy prawie za sobą ;) a pakowanie oczywiście zostawiam na ostatni moment:lol: Quote
NightQueen Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='Foxowa']Bo Iś to tata :evil_lol:[/QUOTE] tez fakt :diabloti: to nowa sytuacja rodzinna, nie mogę się dostosować :evil_lol: Ja nic nie mam kupione, ani spakowane i zrobię to zapewne w sobotę wieczorem :evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Foxowa, powiedz rodzicom, że jedzie z wami stara baba (znaczy ja) i będzie wstyd jak narozrabiacie :evil_lol: Quote
NightQueen Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='ulvhedinn']Foxowa, powiedz rodzicom, że jedzie z wami stara baba (znaczy ja) i będzie wstyd jak narozrabiacie :evil_lol:[/QUOTE] Jak stara? bo ja do najmłodszych tez nei należę :loveu::diabloti: Quote
Foxowa Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Zobaczymy czy przekonam mamę... Ulv jest starsza :D:D Quote
psiulka Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='Foxowa']Bo Iś to tata :evil_lol:[/QUOTE] Fola, a ja to co? :D Przepraszam, że się Wam tu wtrącam, ale czytam sobie ten wątek czasem. Życzę udanego wypoczynku wszystkim i liczę na duuuużo zdjęć :D Quote
Avaloth Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Ilona Ty jesteś tatą nr 2, ja nr 3 :D adoptowałam Folę z NightQueen przez allegro xdd a o zdjęcia się nie martw, będzie duuużo ^^ Quote
Recommended Posts