IzabelaB Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 [quote name='Ppx']Ja z Katowic tak właśnie będę kombinować. :P Jak chcesz to możemy się w Kato gdzieś spotkać i razem będzie raźniej. ;P[/QUOTE] fajnie by bylo ;) jeszcze sie zgadamy mam takie pyt. czy mozliwy jest zwrot zaplaty? jesli nie to nie było pytania :) Quote
Avaloth Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 w jakim sensie ? że nie jechać ? kasa z tego co wiem już poszła, mama Foxowej miała wczoraj czy dzisiaj wysłać, więc nie sądzę żeby się dało. Quote
IzabelaB Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 [quote name='Iś & Chester']w jakim sensie ? że nie jechać ? kasa z tego co wiem już poszła, mama Foxowej miała wczoraj czy dzisiaj wysłać, więc nie sądzę żeby się dało.[/QUOTE] no tak, ale jak nie ma takiej mozliwosci to ok ;) pytam, bo mialam propozycje innego wyjazdu :eviltong: ale wcale nie lepszego, zlot górą :loveu: Quote
Ppx Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 A skąd mamy widzieć, czyje domki to nasze ;) ? Czy spotykacie się koło 15 w jakimś miejscu koło ośrodka? Quote
Rahl Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Myślę, że albo dziewczyny będą na nas czekac z kluczami, albo trzeba będzie iśc do recepcji i się tam dowiadywac :). Quote
olekg89 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Gordonowa-żebyś się nie przeliczyła ,przecież Anula jest nieśmiała i po klucze do recepcji nie pójdzie xD.Weź sobie namiot na wszelki wypadek xD Quote
Avaloth Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Oluś -.- wiem, ze Ty nas kochasz i się o nas martwisz ale damy sobie radę, nie musisz się przejmować ;) Ppx jak zobaczysz Krowę i Podchalano-pitta zjadające się nawzajem to będziemy my :diabloti: a serio to jakoś się zgadamy, jak coś mogę mój nr telefonu dać i będziecie dzwonić ^^ Quote
Rahl Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='olekg89']Gordonowa-żebyś się nie przeliczyła ,przecież Anula jest nieśmiała i po klucze do recepcji nie pójdzie xD.Weź sobie namiot na wszelki wypadek xD[/QUOTE] Poradzę sobie jakoś! :) Myślę, że Anula również poradzi sobie ze swoją nieśmiałością, chociaż ja nie zauważyłam, żeby była aż w takim stopniu zamknięta, żeby bała się pójśc do recepcji :). Quote
Foxowa Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 3 dni i zloot! 3 dni i zloot! Tralalala Folciakowi juz odbija, lalalala:diabloti: Quote
NightQueen Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Muszę jutro jakieś zakupy zrobić, bo inaczej będę głodować :D Moli też się pasza skończyła Quote
Avaloth Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 też na zakupy muszę. i chciałam sobie jeszcze osłonkę przeciwsłoneczną i filtry UV kupić przez zlotem.. się zbieram od dwóch tygodni xd Quote
NightQueen Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='Iś & Chester']też na zakupy muszę. i chciałam sobie jeszcze osłonkę przeciwsłoneczną i filtry UV kupić przez zlotem.. się zbieram od dwóch tygodni xd[/QUOTE] też chciałam, ale oczywiście nie zdążyłam :/ trudno już, będę się męczyć z ostrym słońcem najwyżej. Quote
Sweet Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 A ja mam osłonki i filtry :D Ale nie mam siły się pakować a jutro już wyruszam... Kto się spakuje za mnie? Quote
Foxowa Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Ja też mam :lol: Mnie mama pakuje, bo mam tylko te rzeczy co tutaj :evil_lol: Quote
Sweet Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Za dobrze masz:P Ale z drugiej strony wole sie sama spakowac bo bałabym sie co mi mama spakuje:P Musze moją szafe(walizke) przynieść i pakować... Dobra spróbuje chociaż sie zabrac za to.. bo musze dzisiaj skonczyc.. Quote
Foxowa Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Mama ma liste ode mnie, jak coś innego mi spakuje to uduszę :lol: Quote
Sweet Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='Foxowa']Mama ma liste ode mnie, jak coś innego mi spakuje to uduszę :lol:[/QUOTE] haha:P ja sie powoli spakowałam:P ale ledwo się mieszcze... nie dość że walizke bede mieć to jeszcze 2 bagaże podręczne;P haha:evil_lol: I w ogóle to przypominam naładować baterie do aparatów!!:D Bo ja musze i pewnie nie tylko ja wiec przypominam:D I OFF'y brać!:P Quote
dog193 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='maksowa17']ma ktoś kontakt z Ppx :D?[/QUOTE] Ja mam jej gadu i maila, chcesz? Quote
Foxowa Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Właśnie offa jeszcze mam wziąć. :D:D Ja bez ładowarki ruszyć się nie moge, tego samego dnia baterie siadają... Quote
NightQueen Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 po co wy się już pakujecie, przecież jeszcze zostało parę dni :P Quote
Foxowa Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Kurde matka mi robi kazania ze nie mamy osoby odpowiedzialnej za nas... Rozmawiala z Anula i ze nie wie czy mnie puści, musi to przemyslec. Ze to nie jest zgodne z prawem ze nie ma osoby odpowiedzialnej za nas... Tym bardziej ze jada osoby niepelnoletnie. Boi sie mnie puscic teraz... Quote
NightQueen Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='Foxowa']Kurde matka mi robi kazania ze nie mamy osoby odpowiedzialnej za nas... Rozmawiala z Anula i ze nie wie czy mnie puści, musi to przemyslec. Ze to nie jest zgodne z prawem ze nie ma osoby odpowiedzialnej za nas... Tym bardziej ze jada osoby niepelnoletnie. Boi sie mnie puscic teraz...[/QUOTE] ja mam 22 lata :) chyba się juz zaliczam do tych odpowiedzialnych Quote
Avaloth Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 to ja Cię wezmę pod swoje skrzydła ^^ jak to rozmawiała z Anulą ? niech się nawet mama nie wygłupia no ! Quote
Recommended Posts