Avaloth Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 fajnie :) PW wysłałam ^^ Gordonowa skoro Ty na materac do wybieraj do którego domku chcesz :D a Ulv ma łóżko w domku nr 3 dla siebie :) pasuje ? ^^ Bewarka a Ty co babo ? :D Quote
basiapron Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 jak to tam z weekendami wypada ? a jakbym chciała na noc z soboty na niedziele zostać to ktoś mnie przygarnie ? Quote
Avaloth Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Baśka ja zawsze jedną noc na podłodze mogę spać :D zmieścimy się, w kupie raźniej xdd ale z soboty na niedzielę nas tam nie ma :D zaczynamy w niedzielę, kończymy w sobotę ;P btw jak już Ulv tu jest to chciałam powiedzieć ze widziałam Cię z Krą w Moim Psie :D sławne jesteście :D Quote
Rahl Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Tam, gdzie mnie zechcą :eviltong:. Ogólnie najlepiej tam, gdzie nie zajmę dużo miejsca, duże te domki są? Quote
Sweet Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 [quote name='gordonowa']Tam, gdzie mnie zechcą :eviltong:. Ogólnie najlepiej tam, gdzie nie zajmę dużo miejsca, duże te domki są?[/QUOTE] Asia jesteś mała to nie zajmiesz dużo miejsca;P A w ogóle to masz wolne miejsce w samochodzie??:D Quote
Avaloth Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Asia a jak tam twoje włosy ? :razz: nie trzeba się nimi zaopiekować ?:evil_lol::cool3: hmm na żywo widziały domki Anula i Ewcia(dog ileśtam) to ich pytaj xd ale na zdjęciach wyglądają na spore ;) Quote
Rahl Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 [quote name='Sweet']Asia jesteś mała to nie zajmiesz dużo miejsca;P A w ogóle to masz wolne miejsce w samochodzie??:D[/QUOTE] He he, racja :eviltong:. Mam :). Możesz się wepchać, jak chcesz :D. To PKS-em do Wrocławia, jak zawsze, i ode mnie na zlot? :) Oficjalnie za zlot zapłaciłam, pieniądze poszły do Kayi :). [QUOTE]Asia a jak tam twoje włosy ? [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/wink333.gif[/IMG] nie trzeba się nimi zaopiekować ?[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/cool3.gif[/IMG] hmm na żywo widziały domki Anula i Ewcia(dog ileśtam) to ich pytaj xd ale na zdjęciach wyglądają na spore [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_wink.gif[/IMG][/QUOTE]Trzeba, końcówki się rozdwoiły, że hoho :P. Miałam iśc do fryzjera, ale nie poszłam :eviltong:. Ok, jak któraś wejdzie to w miarę możliwości niech mi odpowie :). Quote
Sweet Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 [quote name='gordonowa']He he, racja :eviltong:. Mam :). Możesz się wepchać, jak chcesz :D. To PKS-em do Wrocławia, jak zawsze, i ode mnie na zlot? :) .[/QUOTE] No właśnie:P Asia wiesz że cię kocham nie?:D Tak tak;) Na gadu się zgadamy potem dokładniej jak tobie i twoim rodzicom lepiej pasuje żebym przyjechała;) Quote
dog193 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Domki są spore, na dole jest jeden duży pokój, na górze dwa mniejsze, o ile dobrze pamiętam (tylko łóżka tam są). Quote
Rahl Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 [quote name='Sweet']No właśnie:P Asia wiesz że cię kocham nie?:D Tak tak;) Na gadu się zgadamy potem dokładniej jak tobie i twoim rodzicom lepiej pasuje żebym przyjechała;)[/QUOTE] :) Tak, tak, wiem :eviltong:. Ok :). Zależy, od której doba hotelowa się tam zaczyna - myślę, że jeśli chcemy tam na 16 być, to z Bielan musimy o 13.30, 14 wyruszyć ;). Ciocia zumi mówi, że jedzie się tam właśnie tak 2.5 h :) __ Ok, dzięki Ewa :). Quote
Sweet Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 [quote name='gordonowa']:) Tak, tak, wiem :eviltong:. Ok :). Zależy, od której doba hotelowa się tam zaczyna - myślę, że jeśli chcemy tam na 16 być, to z Bielan musimy o 13.30, 14 wyruszyć ;). Ciocia zumi mówi, że jedzie się tam właśnie tak 2.5 h :) [/QUOTE] :):) to dobrze:D No od 15 tam mamy się zbierać niby;) Ja we Wrocku mam być o 12.30 chyba czy jakoś tak :) wiec w sam raz chyba;) Quote
Bewarka Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Jeśli o mnie chodzi to właśnie wczoraj dopiero dowiedziałam się, że nad jezioro nie jade wtedy co zlot i dlatego zaczęłam o tym myśleć. W sumie niedaleko, jeszcze jak ze swoich za zlot zapłacę...Czyli w pn ostatecznie muszę zdecydować i wysłać kase? Quote
ulvhedinn Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Asiu kochana, powiedz mi, czy jakbym się załapała, to dałabyś rade upchnąć mi w aucie bagaże i jednego, niedużego psa? Z Krą sobie dojadę... ....i jak rany- kogo pytać, czy sie w końcu da załapac? ;) Quote
basiapron Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 hmmm to może z piątku na sobotę, musze z siostra pogadac kiedy by mnie mogła podrzucić albo jakoś tak. Quote
Avaloth Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Ulv jeśli pytasz o to czy możesz jechać na zlot, to tak, oficjalnie możesz (do Anuli pisałam, ona organizuje):D nawet łóżko dostaniesz ^^ Bewarka raczej tak. Bierz Nuke i 'mudika' i jedźcie *.* Quote
ulvhedinn Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Super :) Mam nadzieję że ograniczeń ilościowo-psowych nie ma, bo nie wiem, czy mi sie uda "sprzedac" któregoś tymczasa.... ? Quote
Rahl Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 [quote name='ulvhedinn']Asiu kochana, powiedz mi, czy jakbym się załapała, to dałabyś rade upchnąć mi w aucie bagaże i jednego, niedużego psa? Z Krą sobie dojadę... ....i jak rany- kogo pytać, czy sie w końcu da załapac? ;)[/QUOTE] Damy radę :). Pytałam się rodziców i nie mają nic przeciwko :). Quote
dog193 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Nie, ograniczeń nie ma, zawsze możesz wcisnąć jakiegoś stwora komuś, kto jedzie bez psa :diabloti: Pati, w takim razie przykro mi, już nie jesteś naszą mamusią :evil_lol: Quote
Avaloth Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 [QUOTE]zawsze możesz wcisnąć jakiegoś stwora komuś, kto jedzie bez psa [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/diablotin.gif[/IMG][/QUOTE]nie pokazując palcem mi np :D chciałam napisać że chcę Kre, ale po chwili namysłu jednak zrezygnuję :diabloti::evil_lol: za to Piksi mogę przygarnąć :loveu: Quote
Rahl Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Ulv, a jakiego to szkraba chcesz oddać w moje ręce? :lol: Quote
Rahl Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 I z całym tym towarzychem jedziesz na zlot? No to będzie... jazda... :) Quote
ulvhedinn Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Daktyl (fox) i Lalka (pinczerka) są na DT, więc może do zlotu bedzie ich mniej ;) Quote
Tepes Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 [COLOR=Blue]no to widza trocha osób dodatkowych;) poczytałach trocha i Ulv sie dogodej z Foksowom co i jak i żeby łona nie była stratno 162 zł to tak jakby ji oddosz:D ograniczeń nie ma, domki są dosyc spore, Asia pies jedzie?? kurde niewiem czy miałach jeszcze coś napisać na 15 mocie byc tam:evil_lol: dobra jo spadom szaleć na łańcuchach w tatrach po str Słowacki do Sopotu i sie widzimy pierwszego:loveu: do zobaczyska;):hand: aa Basie no mozesz przyjeccać se tak bier materac i Cie do domciu przygarnemy:)[/COLOR] Quote
Recommended Posts