Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fajnie :)
PW wysłałam ^^
Gordonowa skoro Ty na materac do wybieraj do którego domku chcesz :D
a Ulv ma łóżko w domku nr 3 dla siebie :) pasuje ? ^^

Bewarka a Ty co babo ? :D

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Baśka ja zawsze jedną noc na podłodze mogę spać :D
zmieścimy się, w kupie raźniej xdd
ale z soboty na niedzielę nas tam nie ma :D zaczynamy w niedzielę, kończymy w sobotę ;P

btw jak już Ulv tu jest to chciałam powiedzieć ze widziałam Cię z Krą w Moim Psie :D sławne jesteście :D

Posted

[quote name='gordonowa']Tam, gdzie mnie zechcą :eviltong:. Ogólnie najlepiej tam, gdzie nie zajmę dużo miejsca, duże te domki są?[/QUOTE]

Asia jesteś mała to nie zajmiesz dużo miejsca;P
A w ogóle to masz wolne miejsce w samochodzie??:D

Posted

Asia a jak tam twoje włosy ? :razz: nie trzeba się nimi zaopiekować ?:evil_lol::cool3:

hmm na żywo widziały domki Anula i Ewcia(dog ileśtam) to ich pytaj xd ale na zdjęciach wyglądają na spore ;)

Posted

[quote name='Sweet']Asia jesteś mała to nie zajmiesz dużo miejsca;P
A w ogóle to masz wolne miejsce w samochodzie??:D[/QUOTE]
He he, racja :eviltong:.
Mam :). Możesz się wepchać, jak chcesz :D. To PKS-em do Wrocławia, jak zawsze, i ode mnie na zlot? :)

Oficjalnie za zlot zapłaciłam, pieniądze poszły do Kayi :).
[QUOTE]Asia a jak tam twoje włosy ? [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/wink333.gif[/IMG] nie trzeba się nimi zaopiekować ?[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/cool3.gif[/IMG]

hmm na żywo widziały domki Anula i Ewcia(dog ileśtam) to ich pytaj xd ale na zdjęciach wyglądają na spore [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_wink.gif[/IMG][/QUOTE]Trzeba, końcówki się rozdwoiły, że hoho :P. Miałam iśc do fryzjera, ale nie poszłam :eviltong:.
Ok, jak któraś wejdzie to w miarę możliwości niech mi odpowie :).

Posted

[quote name='gordonowa']He he, racja :eviltong:.
Mam :). Możesz się wepchać, jak chcesz :D. To PKS-em do Wrocławia, jak zawsze, i ode mnie na zlot? :)
.[/QUOTE]

No właśnie:P
Asia wiesz że cię kocham nie?:D
Tak tak;) Na gadu się zgadamy potem dokładniej jak tobie i twoim rodzicom lepiej pasuje żebym przyjechała;)

Posted

[quote name='Sweet']No właśnie:P
Asia wiesz że cię kocham nie?:D
Tak tak;) Na gadu się zgadamy potem dokładniej jak tobie i twoim rodzicom lepiej pasuje żebym przyjechała;)[/QUOTE]
:)
Tak, tak, wiem :eviltong:.
Ok :). Zależy, od której doba hotelowa się tam zaczyna - myślę, że jeśli chcemy tam na 16 być, to z Bielan musimy o 13.30, 14 wyruszyć ;). Ciocia zumi mówi, że jedzie się tam właśnie tak 2.5 h :)

__
Ok, dzięki Ewa :).

Posted

[quote name='gordonowa']:)
Tak, tak, wiem :eviltong:.
Ok :). Zależy, od której doba hotelowa się tam zaczyna - myślę, że jeśli chcemy tam na 16 być, to z Bielan musimy o 13.30, 14 wyruszyć ;). Ciocia zumi mówi, że jedzie się tam właśnie tak 2.5 h :)
[/QUOTE]

:):) to dobrze:D
No od 15 tam mamy się zbierać niby;)
Ja we Wrocku mam być o 12.30 chyba czy jakoś tak :) wiec w sam raz chyba;)

Posted

Jeśli o mnie chodzi to właśnie wczoraj dopiero dowiedziałam się, że nad jezioro nie jade wtedy co zlot i dlatego zaczęłam o tym myśleć. W sumie niedaleko, jeszcze jak ze swoich za zlot zapłacę...Czyli w pn ostatecznie muszę zdecydować i wysłać kase?

Posted

Asiu kochana, powiedz mi, czy jakbym się załapała, to dałabyś rade upchnąć mi w aucie bagaże i jednego, niedużego psa? Z Krą sobie dojadę...

....i jak rany- kogo pytać, czy sie w końcu da załapac? ;)

Posted

Ulv jeśli pytasz o to czy możesz jechać na zlot, to tak, oficjalnie możesz (do Anuli pisałam, ona organizuje):D
nawet łóżko dostaniesz ^^

Bewarka raczej tak. Bierz Nuke i 'mudika' i jedźcie *.*

Posted

[quote name='ulvhedinn']Asiu kochana, powiedz mi, czy jakbym się załapała, to dałabyś rade upchnąć mi w aucie bagaże i jednego, niedużego psa? Z Krą sobie dojadę...

....i jak rany- kogo pytać, czy sie w końcu da załapac? ;)[/QUOTE]
Damy radę :). Pytałam się rodziców i nie mają nic przeciwko :).

Posted

Nie, ograniczeń nie ma, zawsze możesz wcisnąć jakiegoś stwora komuś, kto jedzie bez psa :diabloti:

Pati, w takim razie przykro mi, już nie jesteś naszą mamusią :evil_lol:

Posted

[QUOTE]zawsze możesz wcisnąć jakiegoś stwora komuś, kto jedzie bez psa [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/diablotin.gif[/IMG][/QUOTE]nie pokazując palcem mi np :D
chciałam napisać że chcę Kre, ale po chwili namysłu jednak zrezygnuję :diabloti::evil_lol: za to Piksi mogę przygarnąć :loveu:

Posted

[COLOR=Blue]no to widza trocha osób dodatkowych;)
poczytałach trocha i Ulv sie dogodej z Foksowom co i jak i żeby łona nie była stratno 162 zł
to tak jakby ji oddosz:D ograniczeń nie ma, domki są dosyc spore, Asia pies jedzie??
kurde niewiem czy miałach jeszcze coś napisać na 15 mocie byc tam:evil_lol:
dobra jo spadom szaleć na łańcuchach w tatrach po str Słowacki do Sopotu i sie widzimy pierwszego:loveu:
do zobaczyska;):hand:
aa Basie no mozesz przyjeccać se tak bier materac i Cie do domciu przygarnemy:)[/COLOR]