Foxowa Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Mam wyjazd do Norwegii i jadę na miesiąc, czyli powrót 15 sierpnia... Quote
dog193 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Ej, no weź przestań :mad: Iś się załamie, bo nie będzie grzywa :eviltong: Poza tym jesteś prawą ręką Anuli, kutfa no. Quote
Avaloth Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Iś już się załamała grzywem. Ale Olą i Fuksem też, aż taka wstrętna nie jestem :D Ola, a jak zapłacimy za taksówkę z Norwegi ? xdd Quote
basiapron Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 kalmbury zróbcie, mogę wam hasła podesłać bo własnie robie na imprezę jedną :) my zrobiliśmy tak żeby każdy mógł grać i się bawić - hasła się zgaduje indywidualnie, kto chce daje do losowania hasła tylko musi pamiętać żeby nie losować swoich (bo wie jakie są) Quote
Tepes Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 [COLOR="blue"]z racji tego że 1o wyjeżdżom i późni już bydzie ciężko tu wpaś bo z wakacji od razu na następne i od razu na zlot tak więc [B]przypominom[/B][/COLOR] [COLOR="red"][SIZE="7"]NIKT NIE MO ZAPOMNIEĆ 42 ZŁ NA KAUCJA!!!![/SIZE][/COLOR] [COLOR="red"]ktoś zapomni pozabijom:diabloti: i te 5 zł na te nagrody bo my by z Bartiś zbankrutowały:evil_lol:[/COLOR] Quote
Avaloth Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 przynieście kasę bo Anula Was swoim najgroźniejszym pitto-podhalanem (czyli Bonkiem xd) poszczuje :D:D Quote
Foxowa Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 [quote name='Iś & Chester']Iś już się załamała grzywem. Ale Olą i Fuksem też, aż taka wstrętna nie jestem :D Ola, a jak zapłacimy za taksówkę z Norwegi ? xdd[/QUOTE] Hehe, spoko tylko troszki zabulicie :D:D Taniej samolot :lol: Quote
Tepes Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 [SIZE=6][COLOR=Red]KSIĄŻECZKI ZDROWIA, KAGAŃCE, WORECZKI NA KUPY JAKOŚ ZAPASOWO OBROŻA JAKBY SIE ZERWAŁA!!:diabloti:[/COLOR][/SIZE] [B][COLOR=Red]I KAUUUCJA:evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
NightQueen Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 spokojnie :) zabierzemy wsio Jeszcze 3 tygodnie Quote
Tepes Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 [COLOR=Blue]po 1 jest żem spokojno:diabloti: po 2 jutro wyjeżdżom tak więc nie byda miała dostępu do kompa więc przypominom teroz:evil_lol: [/COLOR] Quote
Avaloth Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 to od jutra idę żebrać pod kościół :evil_lol::evil_lol: ja też se mam wziąć dodatkową obroże ? :D jakbym się zerwała :diabloti: Quote
Tepes Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 [COLOR="blue"]Iśka Ty obowiązkowo obroża zapasowo:evil_lol: a o kagańcu nie wspominom:D sory żem tako upierdliwo jest ino jak coś bydzie nie tak to bydzie wszystko na mie i mi sie dupy uczepią właściciele ośrodka;)[/COLOR] Quote
jolkablaszczyk Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 zrobilam przelw na te 22 zl za koszulke :) Quote
Tepes Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 [COLOR=Blue]jeszcze jedna wazniejszo rzecz[/COLOR] [SIZE=4][COLOR=Red] DO OSRODKA PRZYJECHAC MNIEJWIECY O GODZINIE 15;)[/COLOR][/SIZE] [COLOR=Blue]no i zegnom sie z wami i do zobaczenia!!;)[/COLOR] Quote
DomixX Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 O właśnie. Bo miałam sie pytać o której mamy przyjeżdzać..Czyli 1 lipca godz.15 okey [B]Iś[/B] bierzesz Chestera czy nie.?:razz: I jeszcze jedno pytanie, ile tych osób brakuje by wynająć kolejny domek??bo może miałabym 2 chętne osoby Quote
Sweet Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Ja za koszulkę nie wiem kiedy przeleje i czy w ogóle przeleje bo mam problemy jak dojechać na zlot i nie wiadomo czy w ogóle pojadę... Quote
dog193 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Ada, nie wkurzaj mnie. Wsiadasz w pociąg to Katowic, potem w busa i jedziesz. Quote
Sweet Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Coś musze wykombinować... A może jedzie ktoś przez Poznań? Albo mogłabym się z kimś zabrać jak jedzie autem i bym gdzieś podjechała do niego? :D Quote
Avaloth Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 raczej jadę autem więc jak coś z Katowic Cię zgarnę. a takiej opcji żebyś nie jechała w ogóle nie ma. nie słucham. Iś nie bierze Chestera :D Domiś teraz to chyba 3-4 brakuje bo Foksiowa się wykruszyła .. a więc też jej ewentualna znajoma Quote
DomixX Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 no nie będzie Chesterowegoo:-( Ja po dzisiejszym dniu stwierdziłam, że Maks ze mną nie jedzie:mad: No może znajdzie sie więcej osób, ale to dam znać bo nie wiem wql czy już sie zdecydowali Quote
dog193 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 A co w końcu z tą gitarą, potrafi ktoś grać, czy nie? :D Quote
Kaya93 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Ja niestety nie dotre na zlot... prosze nie zamawiać dla mnie koszulki. :roll: Quote
Foxowa Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 [CENTER][SIZE=7][COLOR=Red]WAŻNE![/COLOR][/SIZE] [/CENTER] Już wszystkie wpłaty uregulowane, doszło od Skibki. [COLOR=Red]W sumie z wpłat na zlot doszło: [/COLOR][SIZE=3][COLOR=Red][U][B]2916[/B][/U] zł[/COLOR][/SIZE][COLOR=Red] Przelaliśmy w styczniu [U]zaliczkę[/U] [B]864[/B] zł Czyli na zlot końcowa opłata którą musimy przelać wynosi: [/COLOR][SIZE=3][COLOR=Red][B]2052[/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=Red] zł czyli wszystko się zgadza.[/COLOR] Musiałam wszystko podliczyć i oczywiście się zgadza. Także kiedy to dokładnie trzeba przelać? Quote
Recommended Posts