Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR="blue"]i tu Ci powiem że nie mom pojęcia...
Z Katowic powinien być do Siewierza jakiś a późni byś musiała zwykłym busem jechać z Siewierza tam do nos a przystanek od ośrodka niedaleko jest[/COLOR]

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dog193']Wiesz small, nie każdy jest zgrabny i powabny :evil_lol:[/QUOTE]
wiem, codziennie oglądam się w lustrze :diabloti: ale widziałam zdjęcia dziewczyn :cool3: i na pewno zmieszczą się w coś mniejszego, taki rozmiar co zamawiacie to mój ojciec nosi :evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']dlaczego wy takie ogromne rozmiary tych koszulek zamawiacie ?:crazyeye: przecież się w tym utopicie :evil_lol:[/QUOTE]

Lepsze luźniejsze niż za małe:P do spania będą w sam raz:D

[quote name='dog193']Wiesz small, nie każdy jest zgrabny i powabny :evil_lol:[/QUOTE]

Dokładnie:P

[quote name='smallpati']wiem, codziennie oglądam się w lustrze :diabloti: ale widziałam zdjęcia dziewczyn :cool3: i na pewno zmieszczą się w coś mniejszego, taki rozmiar co zamawiacie to mój ojciec nosi :evil_lol:[/QUOTE]

haha:P
Zdjęcia kłamią:P

Posted

Bo męskie są wygodniejsze :eviltong:

Bartiś, powiedz mi, za te koszulki to mamy ci wpłacać, czy dac kasę już na zlocie? I jest możliwość jeszcze gdzieś wcisnąć nasze nicki? Na rękawie, albo coś.

Posted

Wpadaj, wpadaj :)

Ja już ostatecznie męską jasnoniebieską.
Chce żeby była taka luźna, do spania, na WF itp. Tylko nie wiem, czy M będzie dobra ? Czy jednak za duża ?[SIZE=1] Mam jakieś 168 i jakieś 65-70 w tali. Jak myślicie ?
Tak głupio mi pisać swoje rozmiary, ale kompletnie nie mam takiej orientacji żeby nie widząc czegoś jakoś dojść do tego czy to będzie dobre.:roll:[/SIZE]

Posted

Iśka myśle że ty sie utopisz we wszystkim:P
ale jak chcesz do spania taką luźną to pewnie będzie ok;)

W takim razie jak Męską XL (będzie idealna do spania albo na wf:D) jasno niebieską;)

Posted

Ja myślę że w się wszystkie w tych męskich patałaszkach utopicie :evil_lol:
napiszcie maila do sprzedawcy niech wam wymiary poślę, bo jeśli jest tak jak myślę to męski rozmiar jest naprawdę ogromny, L będą wam do kolan sięgać, czyli nie będą już luźne tylko ogromne ;)

Posted

Small czyli będą idealne;P
Ja nie mam zamiaru jak przyjadę do domu po ulicy w niej chodzić tylko spać:D a do spania uwielbiam duże ciuchy:)
Zresztą sama mała nie jestem więc bedzie ok:P

Posted

Small, czyli myślisz że dla mnie ( na poprzedniej moje wymiary xd) męskie S wystarczy ? bo nie chcę przesadzić, chce mieć po prostu luźna bluzke, tak do 1/4-1/3 uda ^^