Bartiśkowa_ Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 [quote name='Klaudicos']ale tak mniej więcej? ;D[/QUOTE] tak myslę od 13,14 w górę ;) Quote
Klaudica Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 (edited) wpis usunięty. Edited June 15, 2012 by Klaudica Quote
Bewarka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 A nie odwrotnie? Tzn. zaliczka stówe xD Quote
Bartiśkowa_ Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Jejku ty co ja gadam no zaliczka 100 zł xd coś mi niepasowało właśnie Quote
Avaloth Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 haha :D a wiek jest bardzo zróżnicowany, tak mi się wydaje ^^ od 12 albo 13 lat, przez 15-16, do 18 w górę xd Quote
Klaudica Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 (edited) wpis usunięty. Edited June 15, 2012 by Klaudica Quote
Tepes Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='Klaudicos']przepraszam, niestety nie mogę. starszych nie przekonam... ;( Może za rok ;( wykreślcie mnie ;([/QUOTE] [COLOR=Blue]no cóż peszek i już to godom setny roz PANI ORGANIZATOR czyli JO nie robi za rok bo za rok ni e mo wakacji[/COLOR] Quote
Avaloth Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 pani organizator :D może ktoś inny zrobi ^^ Anula, na tydzień może się nam uda wyrwać no ;p ej ja nie wiem czy dożyje zlotu, bo mi sypie śnieg w krakowie od 3 dni non stop i mnie zasypie. ja Wam mówię. przynieście mi białe róże na grób jak coś, za tą moją zaliczkę :D:D Quote
Tepes Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Iś & Chester']pani organizator :D może ktoś inny zrobi ^^ Anula, na tydzień może się nam uda wyrwać no ;p ej ja nie wiem czy dożyje zlotu, bo mi sypie śnieg w krakowie od 3 dni non stop i mnie zasypie. ja Wam mówię. przynieście mi białe róże na grób jak coś, za tą moją zaliczkę :D:D[/QUOTE] [COLOR=Blue]tsss za zaliczka haha nie dostaniesz jo a ni nic za nia:evil_lol: nie wiem czy komuś bydzie sie chciało robić ale ok:D[/COLOR] Quote
Avaloth Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 jej no, Ty zawsze pesymistyczną wersję musisz zakładać ;P no to za Twoją osobistą kasę, z dobrego serca :D koleżance kwiatów na grób nie przyniesiesz ? xdd Quote
Tepes Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='Iś & Chester']jej no, Ty zawsze pesymistyczną wersję musisz zakładać ;P no to za Twoją osobistą kasę, z dobrego serca :D koleżance kwiatów na grób nie przyniesiesz ? xdd[/QUOTE] [COLOR=Blue]tak jo zawsze pesymista i wgl więc sie nie dziw:evil_lol: o tak z moi kasy moga ale z zaliczki oo nie:evil_lol:[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Dziołszki za dokładnie tylko 166 dni się widzimy hehe xd No co jest potwierdzać przyjazdy no ;* Quote
Tepes Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [COLOR=Blue]uważej co ie nie zgwałca:evil_lol:[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]uważej co ie nie zgwałca:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] :crazyeye::crazyeye: Wiecie co miło się gawędziło ale ja jednak nie jadę poprosze o zaliczkę sopowrotem :evil_lol: Quote
Tepes Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [COLOR=Blue]włahahaha nie dostaniesz:D sory mi już bije:evil_lol:[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]włahahaha nie dostaniesz:D sory mi już bije:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] Ja tam nawet wiem czemu [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] I nie chce bo się mnie tak łatwo nie pozbędziecie i tak jadę [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG] Quote
Tepes Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [COLOR=Blue]no i dobrze:D tzw baaania:evil_lol: no ludziki potwierdzać kto jedzie;)[/COLOR] Quote
Foxowa Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Noo, mało nas. Prawdopodobnie będzie dopisana osoba towarzysząca do mnie :D:D Ale jeszcze powiem co i jak ;) Quote
Tepes Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [COLOR=Blue]spoko loko;) no i co ze mało ale za to najlepsi:loveu::evil_lol:[/COLOR] Quote
Skibka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Do mnie może też będzie osoba towarzysząca ale jeszcze pomyślę czy chcę.;D Quote
Bartiśkowa_ Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Zgadzam się z Anulą ;) Ale jakby nas więcej jechało to by sie nic strasznego nie stało. No wpisywać się, potwierdzać. Nie wiecie co tracicie ;p Quote
mineralna_ Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Co byście powiedzieli na koszulki/bandamki zlotowe? Moglibyśmy też wymyślić jakieś konkursy, zrzucić się po pare złoty i kupić nagrody... Jak ktoś chętny do wymyślania i pomocy w organizowaniu to proszę się nie krępować, bo ze mnie taki organizator jak z koziej doopy trąbka, więc jak sie sama za to zabiorę to efekty mogą być ekhem różne :diabloti: Jak ktoś ma jakieś wstępne propozycję to proszę się podzielić z resztą ;) Z tego co widzę (:cool3:) zlot trwa siedem dni, czyli trza by było odjąć od tego dwa (jeden dzien na przyjazd a drugi odjazd) więc zostaje 5 dni. Na każdy dzień można by wymyślić inny konkurs, albo nawet kilka, zależy jakimi funduszami na nagrody będziemy dysponować ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 [quote name='mineralna_']Co byście powiedzieli na koszulki/bandamki zlotowe? Moglibyśmy też wymyślić jakieś konkursy, zrzucić się po pare złoty i kupić nagrody... Jak ktoś chętny do wymyślania i pomocy w organizowaniu to proszę się nie krępować, bo ze mnie taki organizator jak z koziej doopy trąbka, więc jak sie sama za to zabiorę to efekty mogą być ekhem różne :diabloti: Jak ktoś ma jakieś wstępne propozycję to proszę się podzielić z resztą ;) Z tego co widzę (:cool3:) zlot trwa siedem dni, czyli trza by było odjąć od tego dwa (jeden dzien na przyjazd a drugi odjazd) więc zostaje 5 dni. Na każdy dzień można by wymyślić inny konkurs, albo nawet kilka, zależy jakimi funduszami na nagrody będziemy dysponować ;)[/QUOTE] Jestem, za. Ty to myślisz [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/cool3.gif[/IMG] Może zobaczymy tego 15 czerwca ile osób napewno pojedzie i wtedy zoorganizujemy coś takiego żeby podzielić się na 5 grup i każda grupa (nie wiem ile to bd osób) kupuje nagrody na 3 miejsca. No albo jedna osoba z grupy kupuje coś a reszta potem oddaje jakoś żeby zamieszania nie było ;) Co wy na to ?\ Zeby urozmaicić ten nasz zlocisz ;p Quote
Tepes Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [COLOR=Blue]no i gitara;) no abo po porstu każdy domek wybierze jedna osoba któro kupic jakieś nagrody i późni na zlocie kasa oddo;) a co do koszulek to no na allegro jest tego trocha ze koszulki z własnym napisem i nie aż tak drogo ino z koszulkami to trzeba spisać kto był by chętny i zaros te osoby kasa wysyłają tak miesiac przed zlotem zeby ktoś kupił te ileśtam koszulek no:evil_lol: trocha zagmatwale pisza ale spoko:D a tak nawiasem czy ktoś umi grać na gitarze?? bo moga zabrać:D[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 No i spoko ;) Coś się dzieje xd Zaraz luknę na all po ile takli koszulki ;p chyba że miałby ktoś znajomości gdzieś to by taniej mogło być ;) Quote
Recommended Posts