Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Klaudicos']przepraszam, niestety nie mogę.
starszych nie przekonam... ;(
Może za rok ;(
wykreślcie mnie ;([/QUOTE]
[COLOR=Blue]no cóż peszek
i już to godom setny roz PANI ORGANIZATOR czyli JO nie robi za rok
bo za rok ni e mo wakacji[/COLOR]

Posted

pani organizator :D
może ktoś inny zrobi ^^
Anula, na tydzień może się nam uda wyrwać no ;p

ej ja nie wiem czy dożyje zlotu, bo mi sypie śnieg w krakowie od 3 dni non stop i mnie zasypie. ja Wam mówię.
przynieście mi białe róże na grób jak coś, za tą moją zaliczkę :D:D

Posted

[quote name='Iś & Chester']pani organizator :D
może ktoś inny zrobi ^^
Anula, na tydzień może się nam uda wyrwać no ;p

ej ja nie wiem czy dożyje zlotu, bo mi sypie śnieg w krakowie od 3 dni non stop i mnie zasypie. ja Wam mówię.
przynieście mi białe róże na grób jak coś, za tą moją zaliczkę :D:D[/QUOTE]
[COLOR=Blue]tsss za zaliczka haha nie dostaniesz jo a ni nic za nia:evil_lol:
nie wiem czy komuś bydzie sie chciało robić ale ok:D[/COLOR]

Posted

[quote name='Iś & Chester']jej no, Ty zawsze pesymistyczną wersję musisz zakładać ;P

no to za Twoją osobistą kasę, z dobrego serca :D koleżance kwiatów na grób nie przyniesiesz ? xdd[/QUOTE]
[COLOR=Blue]tak jo zawsze pesymista i wgl więc sie nie dziw:evil_lol:
o tak z moi kasy moga ale z zaliczki oo nie:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]uważej co ie nie zgwałca:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]
:crazyeye::crazyeye:
Wiecie co miło się gawędziło ale ja jednak nie jadę poprosze o zaliczkę sopowrotem :evil_lol:

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]włahahaha nie dostaniesz:D
sory mi już bije:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]

Ja tam nawet wiem czemu [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/evil_lol.gif[/IMG]
I nie chce bo się mnie tak łatwo nie pozbędziecie i tak jadę [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG]

Posted

Co byście powiedzieli na koszulki/bandamki zlotowe?

Moglibyśmy też wymyślić jakieś konkursy, zrzucić się po pare złoty i kupić nagrody...
Jak ktoś chętny do wymyślania i pomocy w organizowaniu to proszę się nie krępować, bo ze mnie taki organizator jak z koziej doopy trąbka, więc jak sie sama za to zabiorę to efekty mogą być ekhem różne :diabloti:

Jak ktoś ma jakieś wstępne propozycję to proszę się podzielić z resztą ;)

Z tego co widzę (:cool3:) zlot trwa siedem dni, czyli trza by było odjąć od tego dwa (jeden dzien na przyjazd a drugi odjazd) więc zostaje 5 dni. Na każdy dzień można by wymyślić inny konkurs, albo nawet kilka, zależy jakimi funduszami na nagrody będziemy dysponować ;)

Posted

[quote name='mineralna_']Co byście powiedzieli na koszulki/bandamki zlotowe?

Moglibyśmy też wymyślić jakieś konkursy, zrzucić się po pare złoty i kupić nagrody...
Jak ktoś chętny do wymyślania i pomocy w organizowaniu to proszę się nie krępować, bo ze mnie taki organizator jak z koziej doopy trąbka, więc jak sie sama za to zabiorę to efekty mogą być ekhem różne :diabloti:

Jak ktoś ma jakieś wstępne propozycję to proszę się podzielić z resztą ;)

Z tego co widzę (:cool3:) zlot trwa siedem dni, czyli trza by było odjąć od tego dwa (jeden dzien na przyjazd a drugi odjazd) więc zostaje 5 dni. Na każdy dzień można by wymyślić inny konkurs, albo nawet kilka, zależy jakimi funduszami na nagrody będziemy dysponować ;)[/QUOTE]

Jestem, za. Ty to myślisz [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/cool3.gif[/IMG]
Może zobaczymy tego 15 czerwca ile osób napewno pojedzie i wtedy zoorganizujemy coś takiego żeby podzielić się na 5 grup i każda grupa (nie wiem ile to bd osób) kupuje nagrody na 3 miejsca. No albo jedna osoba z grupy kupuje coś a reszta potem oddaje jakoś żeby zamieszania nie było ;) Co wy na to ?\
Zeby urozmaicić ten nasz zlocisz ;p

Posted

[COLOR=Blue]no i gitara;)
no abo po porstu każdy domek wybierze jedna osoba któro kupic jakieś nagrody i późni na zlocie kasa oddo;)
a co do koszulek to no na allegro jest tego trocha ze koszulki z własnym napisem i nie aż tak drogo
ino z koszulkami to trzeba spisać kto był by chętny i zaros te osoby kasa wysyłają tak miesiac przed zlotem zeby ktoś kupił te ileśtam koszulek no:evil_lol: trocha zagmatwale pisza ale spoko:D

a tak nawiasem czy ktoś umi grać na gitarze??
bo moga zabrać:D[/COLOR]