Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anula & Bono']j[COLOR="blue"]o tu widza 1 organizatora ale ok:D
nie nikt nie dzwonił[/COLOR][/QUOTE]
No to mi sie przestaje już tak podobać :shake:

Posted

W sumie nic nie zaszkodzi zadzwonić ;) Mam nadzieję, że nie będzie żądał kasy za to, żeby w razie czego być sprawować opiekę na wypadek jakby się coś miało stać, ale w sumie tylko chodzi o to, żeby na urlop w tym terminie nie wyjechał, bo wtedy kicha jak w okolicy innego nie będzie ;P

Posted

Ainee prosiła o wypisanie z listy ;/ więc to zrobię ale jak następnym razem się pisze ktoś na 100% to lepiej
to przemyślcie! no bo bez jaj zaraz nawet na 100% 3 domków nie bd.

ppx zapisuję ;) A skąd jesteście ?

Posted

[COLOR="blue"]a więc do weta bydziemy dzwonć ale jeszce nie teroz bo to za wczas i nie bydzie wiedzioł czy akurat w tym czasie idzie na urlop abo coś;)[/COLOR]

Posted

Nuiewem ale podjrzewakm że ważny skoro zrezygnowała.

Co do weta to moja mama tam zadzwoni i wypyta wszystko ;)
Tylko nie dziś bo ten wet pewnie jeszcze nie ma planów na odległy sierpień i jeszcze pewnie nie wie kiedy bd brał urlop. Spokojnie niedługo tam zadzwonimy i wypytamy.

Posted

[quote name='Bewarka']W sumie nic nie zaszkodzi zadzwonić ;) Mam nadzieję, że nie będzie żądał kasy za to, żeby w razie czego być sprawować opiekę na wypadek jakby się coś miało stać, ale w sumie tylko chodzi o to, żeby na urlop w tym terminie nie wyjechał, bo wtedy kicha jak w okolicy innego nie będzie ;P[/QUOTE]

szczerze wątpie ze nie bedzie chciał kasy..
przecież to jest normalny wet i oczywiste że jak coś bedzie musiał zrobić to trzeba bedzie zapłacić wiec raczej bym nie liczyła na to że za darmo sie zaopiekuje zwierzakiem jak coś sie stanie...
No ale....:) chociaz warto go powiadomić ...;)

Posted

[quote name='Pestka']No to mi sie przestaje już tak podobać :shake:[/QUOTE]
Ale co ci się przestaje podobać? Przecież jeszcze ponad pół roku do zlotu, po co tak wcześnie dzwonić? Poza tym, jeśli komuś bardzo zalezy na tym, żeby już teraz poinformować tego weta, to weźmie słuchawkę do ręki i zadzwoni, to chyba nie problem?
A tak na marginesie, to na ogólnopolskim zlocie nikt nie zalatwiał żadnego weta, nikt się nic nie dowiadywał.

Aha, chciałabym jeszcze zaznaczyć, że parę razy pisałam na wątku, że jak ktoś się zdeklarował na 100% i wpłacił kase to jego miejsce zostaje już opłacone i zarezerwowane, więc pieniędzy nie zwracamy, bo nie mamy zamiaru płacić za kogoś, kto nas wystawil do wiatru - pisałam to wcześniej.

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']Bardzo mi przykro ale zaliczki jak było pisane na początku nie bedę zwracane ! ;)[/QUOTE]
Słucham? W 'regulaminie' na pierwszej stronie nie ma o tym ani slowa, a że Wy pisaliście na wątku to nie wszystko musze czytać i widocznie to przeoczyłam (?). To, ze zapłaciłam to tylko po to abyście miały pełne domki i miały co dac na zaliczke do tej kobiety. Niestety rezygnuje ze zlotu i pieniadze chce spowrotem, zreszta tak jak mówiłam Foxowa mi prześle na tygodniu wiec..

Posted

Przepraszam, ale od kiedy na jakimmoolwiek wyjeździe zaliczki są zwracane? Jak się wpłaca, to się wpłaca na dobre i albo się jedzie, albo się nie jedzie i traci pieniądze. Do Foxowej napisze i wyjaśnię to. Przykro mi, pieniądze nie są do zwrotu.

Posted

Tak, ale tu jest jeszcze kwestia dogadania się tak? Na razie ja i Endher wpłaciłysmy zaliczki (ona calość) i jeszcze jest sporo ludzi którzy jada na 50% czy tam 80% wiec wskocza na nasz miejsce. No, bo nie rozumiem problemu. a Wy coz ta kasą zrobicie? weźmiecie dla siebie?

Posted

Że co proszę? Dla siebie? Pozwól, że tego nie skomentuję.
Pieniądze są po to, żeby zapłacić za zlot. Po to też są zapisy, żeby nie było niespodzianek.
Możecie odsyskać pieniądze tylko wtedy, kiedy ktoś z tych niepewnych przeleje wam na osobiste konto tą zaliczke (albo całość) i wasza zaliczka przejdzie na tą osobę, ale to już musicie się dogadać prywatnie. Ale my zaliczki nie oddajemy, zostawiając puste miejsca, nie róbcie z nas wariatów. Jak mówilam, szukajcie kogoś, komu oddacie swoje miejsca i wtedy się prywatnie już dogadajcie.

Posted

Skoro masz wątpliwości co do zaliczki to chyba nie jeździsz na wycieczki ;]
No sory czy tam jak niepojedziesz pieniądze masz zwracane bardzo wątpię tu jest tak samo.
Tak jak pisała dog poszukaj kogoś kto wskoczy na twoje miejsce ;) Jest dużo osób które są prawie pewne więc popytaj a może akurat.