Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chętnie bym pojechała ale skoro termin do 10 listopada... ale bylo cos z osobami z potwierdzeniem do 15 czerwca... tak? no i jeszcze jest kilka spraw... jestem z Cz-wy , mój pies jest maly i ma teraz 6 miesięcy. jeszcz nigdy ie byl spuszczany ale to niedlugo nastąpi więc nie bedzie problemu do wakacji. czy sosoba 12 letnia moze sama tam pojechac czy dodatkowo musi z jakąś osobą towarzyszącą? i czy ktoś jest tam w tym wieku...? proszę napisac na maila: [email][email protected][/email] pozdrawiam!

Posted

Gosia osoba 12 letnia może jechać sama, za psa jesteś odpowiedzialna, musisz nad nim panować, nie może byc agresywny i tyle.
Jeszcze można się dopisywać. Prawda ? xd
Chyba Gosia od doga blue merle, nie pamiętam nicku ma tyle lat, i jest kilka osób 13-14 letnich chyba. Nie orientuje się dokłądnie ale ktoś jest xD

Posted

[COLOR="blue"]można sie w sumie jeszcze zapisywać;)
ino Ci co jadą na 100% mają wpłacić zaliczka do 20 jak było godane żeby zapłacić zaliczka potwierdzająco rezerwacja domków;)[/COLOR]

Posted

[quote name='Gosia9712P']mam rozmieć ze dojazd samodzielny? ile jest kilometrow z częstochowy do siewierza? bo chyba trochę za daleko...[/QUOTE]
Bliziutko to nawet nie 50 km, jeśli ktoś mnie będzie dowoził autem to pewnie będę mogła zabrać, a jak pociągiem będę jechać to nie mam nic przeciwko towarzystwu.

Posted

[quote name='Gosia9712P']nie no autem z obcą osobą by mnie rodzice raczej nie puscili.. a tak swoją drogą ile masz lat i jakiego psa?;p[/QUOTE]
W tej chwili skończone 16, a na zlocie prawie 17 skończone. Yorka, ale może jeszcze 1 osobnik pojedzie.

[quote name='Gosia9712P']i czy w ogole sie wybierasz z psem?
skoro tak blisko to musze pogodac z odzicami, moze jakąs kolezankę namówię.. ;)[/QUOTE]
Na pewno jadę z jednym, a może z 2.

I jeszcze takie pytanko od siebie czy da rade skompletować jakiś tor do agility?

Posted

Moje drogie, powiedzcie mi, gdybym miała jechać pociągiem, to jaka jest stacja docelowa? Nie wiem, czy będziemy mieć autko, ale prawdopodobnie jednak jedziemy :)