Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś miałam wolne, w związku z tym:
- odebrałam słome
- pojechałam z dziką kotką do lecznicy
- pojechałam do Leroy, kupiłam sklejkę, gwoździe i podkładki
- pojechałam do psiaków
- wszystkie nakarmiłam
- obilam budy sklejką i materiałem na wejściu
- wrzuciłam słome do bud
i zamarzlam normalnie, ledwo się trzymam, cała sie trzęsę. Od 6 rano na dworzu non-stop. Ale grzeje mnie w środku mysl, że maja ciepło teraz :)
Wcześniej spały na klepisku w tych budach, teraz mają dużo słomy i zasloniete wejścia
szczeniaki spią w tej mojej styropianowej budce, widać, ze im tam ciepło, bo polataly wokół mnie i zaraz hyc- do tej budki

pffff
ciepla herbata i jadę z własnym kotem do weta, bo ma chorą bródkę...
Ale cieplej mi na sercu

Posted

Pan od bud nie raczy odbierać telefnu.... Byłam u psiaków właśnie co, mają slomę w budach, widać że w nich śpią :) jeden dorosły zadomowił się w tej budzie co przywiozłam, a szczeniaki w budce zrobionej przeze mnie.
Dobra wiadomość :) jedną suczkę dziś wydałam do nowego domku :)

Niech tylko ten pan od bud się odezwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

nie pan od transportu, a pan od BUD, ten co zrobil budy i ma je u siebie w teresinie, dzwoniłam ja, dzwoniła kasiek i miała jeszcze jedna pani dzwonić, a on zrzuca wszystkie telefony wrrrrr
Na szczęście psiaki mają ciepło, choć zerwały skubańce ten materiał chroniący wejscie do bud, ale w budach słoma jest.

Posted

ok, dodzwonilam się/. Pana od bud nie ma przed świętami, może po Świętach... umowiłam się na telefon 27 grudnia, żeby 28 odbierać. OBY
proszę, trzymajcie kciuki, zeby się w koncu udało...
w garnku gotuje się kura i rosolek na niej, w drugim wielkim garnku ryż - jutro do nich jadę przed świętami i zostawię wałówkę jedzenia...

Posted

Byłam wczoraj, zawiozłam dużo kurczaka z ryżem, maluchy (3 zostały dwa psiaki i sunia) zjadły z apetetyem, sprawdziłam stan bud - wszędzie była słoma, nakarmiłam dorosłe psy. Teraz pojadę do nich dopiero po świętach. ALE! miały suche w misce - jednej bo jednej, ale byla pelna! :)

Posted

Pan znów nas zlał - nas, bo we trzy osoby próbowałyśmy go dorwać
transport dziś musiałam odwołać, POMIMO, ŻE Z PANEM OD BUD NA DZIŚ SIĘ UMAWIAŁAM!!!!!
kolejny termin - po sylwestrze :( szlag mnie trafia, przynajmniej ociepliłam im dotychczasowe budy...