obraczus87 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Numer konta szybiutko wysylaj :) pogoda taka a nie inna.... trzeba się sprężać.. Quote
tajdzi Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Dziś miałam wolne, w związku z tym: - odebrałam słome - pojechałam z dziką kotką do lecznicy - pojechałam do Leroy, kupiłam sklejkę, gwoździe i podkładki - pojechałam do psiaków - wszystkie nakarmiłam - obilam budy sklejką i materiałem na wejściu - wrzuciłam słome do bud i zamarzlam normalnie, ledwo się trzymam, cała sie trzęsę. Od 6 rano na dworzu non-stop. Ale grzeje mnie w środku mysl, że maja ciepło teraz :) Wcześniej spały na klepisku w tych budach, teraz mają dużo słomy i zasloniete wejścia szczeniaki spią w tej mojej styropianowej budce, widać, ze im tam ciepło, bo polataly wokół mnie i zaraz hyc- do tej budki pffff ciepla herbata i jadę z własnym kotem do weta, bo ma chorą bródkę... Ale cieplej mi na sercu Quote
tajdzi Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Pan od bud nie raczy odbierać telefnu.... Byłam u psiaków właśnie co, mają slomę w budach, widać że w nich śpią :) jeden dorosły zadomowił się w tej budzie co przywiozłam, a szczeniaki w budce zrobionej przeze mnie. Dobra wiadomość :) jedną suczkę dziś wydałam do nowego domku :) Niech tylko ten pan od bud się odezwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
obraczus87 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Tajdzi ale nie odzywa sie ten kierowca od transportu?????????? Quote
Lulka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 wzial kase i ma reszte w d... tajdzi wyslalas mi te foty na maila??? Quote
mtf zalesie Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 jak to wzial kase -przeciez placi sie po dostarczeniu bud Quote
tajdzi Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 nie pan od transportu, a pan od BUD, ten co zrobil budy i ma je u siebie w teresinie, dzwoniłam ja, dzwoniła kasiek i miała jeszcze jedna pani dzwonić, a on zrzuca wszystkie telefony wrrrrr Na szczęście psiaki mają ciepło, choć zerwały skubańce ten materiał chroniący wejscie do bud, ale w budach słoma jest. Quote
mtf zalesie Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 w tym teresinie to jest ktos z dogo -trzeba poszukac ,chyba luka z sochaczewa powinna wiedziec bo to niedaleko Quote
tajdzi Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 ok, dodzwonilam się/. Pana od bud nie ma przed świętami, może po Świętach... umowiłam się na telefon 27 grudnia, żeby 28 odbierać. OBY proszę, trzymajcie kciuki, zeby się w koncu udało... w garnku gotuje się kura i rosolek na niej, w drugim wielkim garnku ryż - jutro do nich jadę przed świętami i zostawię wałówkę jedzenia... Quote
obraczus87 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Oby pan nas nie olal po raz kolejny.................... Quote
tajdzi Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Byłam wczoraj, zawiozłam dużo kurczaka z ryżem, maluchy (3 zostały dwa psiaki i sunia) zjadły z apetetyem, sprawdziłam stan bud - wszędzie była słoma, nakarmiłam dorosłe psy. Teraz pojadę do nich dopiero po świętach. ALE! miały suche w misce - jednej bo jednej, ale byla pelna! :) Quote
obraczus87 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 ufffff czy moze cos sie zmienilo w glowie tego pana?? OBY!!!!!!!!!! Quote
mtf zalesie Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 bede na urlopie do 13 stycznia -moja deklaracja dot.100 zl na budy bedzie ew.wplacona po tym terminie Quote
tajdzi Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 no dziś bedę do pana od bud dzwonić, czy moze przyjechać transport. Ale dam się panu trochę wyspać, jeszcze wczesnie jest ;) Quote
tajdzi Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Pan znów nas zlał - nas, bo we trzy osoby próbowałyśmy go dorwać transport dziś musiałam odwołać, POMIMO, ŻE Z PANEM OD BUD NA DZIŚ SIĘ UMAWIAŁAM!!!!! kolejny termin - po sylwestrze :( szlag mnie trafia, przynajmniej ociepliłam im dotychczasowe budy... Quote
obraczus87 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Kuźwa no... to niech ten facet powie prosto z mostu czy chce nam te budy dac czy nie :( a w sylwka znowu mrozy maja byc :( Quote
tajdzi Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 wydaje nam sie, że on tak kombinuje, bo sprzedał komuś nasze budy i musi nowe zrobić za dużo kręci i za bardzo unika naszych telefonów! Quote
obraczus87 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 kurcze no. Niech sie facet okresli... bo szlag człowieka może trafic.... Quote
Lulka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 a czy za te budy jest juz zaplacone? bo mozna zamowic gdzie indziej z transportem i bedzie z glowy Quote
Recommended Posts